Skriv din beskrivning här!

I feel the hate crashing over me

Sitter uttråkad i mitt rum och packar lite, imorn bär det av till Etuna, känns bra.. behöver stressa ner! Diskuterar fotboll med Dreni, vilket är omöjligt då han är en Ronaldo Bög. Lyssnar på Josh underbara stämma, underbara josh! Ska packa ner datan och sova snart, there's no reason to be awake for me.
 
mina lifesavers

Have you been drinking to take away the pain?

 
Plugg stod igentligen på schemat, men har mailat till olika matbutiker och frågat ifall min klass kan komma och invertera hos dom! Men ska iallafall äta nu och sen är det föräldrar/elevmöte om klassresan.. puss!♥
 

You're giving me a heartattack, looking like you do.

 
 
Tumblr_mgoe0eytb91rdcr1co1_500_large
579568_422448004482536_1361739505_n_large
Outfit-42-1024x673_large
Tumblr_mdwze8o1cl1qikz7zo1_500_large
C02791466a6a11e285b022000a9f15de_7_large

The dolly rockers

 
Dom börjar sjunga vid 0:44 , sjukt snygga och sjunger bra också! Jag vill också vara med i en tjejgrupp :(

No me gusta en el espanol

Spanska är inte kul, 4 månader kvar och sen är this shit over! Ska plugga nån timme till och sen runt åtta ska jag till gymmet och köra en stund trorja.. Är så jävla rastlös & lite stressad satt träna blir perfaaa,puss!

Let the picture talk

67945_203835539757035_1758703800_n_large
 
Drog till gymmet efter skolan, helt okej pass.. lite otaggad bara Better luck next time! Är gaaalet trött nu så ska fläta håret och sen titta på massa HIMYM innan jag somnar, my new löve. lol peace out lovers♥
 
You me at six - Little Death 
 
.. Cause we're not your lovers, we are not your friends, I fuck what you believe in.

I just wanna shout , what now?

2805505_5823d20a68d811e2ae2a22000a1f9723_7_large
Tumblr_mgmyw3yp0t1roo7cyo1_1280_large
Tumblr_mhcqtwdu841rgb264o1_500_large

I can't make you love me

 
Tumblr_meqmgemqme1ruloyso1_500_large

Freedom comes when you learn to let go

Tumblr_mhawlr3m8x1s12idro1_500_large
75840_524263377594892_1756098638_n_large
Tumblr_m7slnjb7wn1qmlk9bo1_500_large
Latest from my Weheartit

The sun goes down, the stars come out

Eftermiddagen har spenderats hos födelsedags''barnet''  farmor med god mat och fika, sen nu på kvällen har jag latat mig i soffan med How i met your mother.. min nya drog! Hur har eran söndag varit? Söndagsångest? puss
 

Me and My beanie


01:56

Kvällen spenderades med denna pudding! Vi gjorde pizza, tittade på Dear John och snackade en massa... Galet mys! Hon drog strax innan halv tolv och sen dess har jag städat, fixat till min mössa och försökt sova men det går inte så bra.. men nu ska jag se på film så pussss!♥

Beanie

kvällspyssel, hiss/diss? Självklar hiss för mig!
 

Easy come, Easy go


hardcore

 
Hoola guapas! Como estas? Kom nyss hem från Johanna, vi har försökt få fram förslag till klassresan men det mesta har slutat med ångest och ilska.. haha ja det är härligt med en klass där alla bryr sig och engagerar sig! Men men ska chilla en stund innan jag drar och möter Saga i C och sen ska vi hem till mig och göra pizzzaaaa, fyfan vad nice.. Vi är båda lite sjuka så en hemmakväll blir superbra! Haha tagga gymmet på måndag sen då.. har ätit massor av skit nu när jag har varit sjuk! Men ha en bra lördag hjärtisar , Puuuuuuuuuuuss&kraaaaaaaaaaaaaam!
 
 


Lost in all this hair


Photoshop is my bestfriend

Your image is loading...
Godmorgon cooolisar! Nu ska jag träffa brudsen från klassen och planera vår klassresa, weeeho!

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I could need a break from life right now.

Hej Darlings! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering eller min inte alls uppdatering. Men grejen är den att jag inte alls mår bra just nu, jag går runt och är stressad hela tiden, jag sover dåligt och det blir liksom som en ond cirkel då jag är för trött för att ta tag i sakerna och sover dåligt för att jag är stressad. Men jag antar att det inte hjälper att jag är en sån preson som lätt blir stressad heller, men det får jag helt enkelt bara leva med. Jag blir liksom till och med stressad när jag skriver detta och inser att det är så otroligt mycket som behövs göra denna terminen. Men jag ska försöka njuta av den här dagen så får jag börja ta tag i allt imorgon, eller allt och allt, det jag kan i nuläget. Oh herre vad dett var ett riktigt tråkigt inlägg men nu vet ni i alla fall varför jag inte har bloggat på ett tag och att jag ska försöka blogga så gott jag kan, puss på er så länge!
 
 
 
 

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

 
 
Den här sången får mig att vilja krypa upp i en stor säng och skeda med någon mysig person som man tycker om efter en tuff och jobbig dag.. Tröttnar aldrig på denna låt because it's awesome.. nostalgi som fan!

så fuckin' irreterande

Asså usch, Jag bor ju i lägenhet hemma hos mamma och mitt rum ligger precis bredvid balkongen och våra grannar precis under röker gräs typ hela tiden och det är alltid sjukt varmt i mitt rum så jag har öppet ganska ofta och får in den dära äckliga lukten.. så sjukt vidrigt! Aja hoppas min granne gillar One Direction för det är det som spelas nu på högsta .. höhö!

DO IT, NOW

 

För oss i Sverige är tillgång till rent vatten en självklarhet – allt vi behöver göra är att gå närmaste kran! För över en miljard människor i världen är det inte lika enkelt. Många dricker smutsigt vatten från floder och sjöar. Samtidigt spolar vi i Sverige bort 12 liter rent vatten varje gång vi går på toaletten!

Nu vill vi ju inte att du ska sluta spola efter dig, men du får gärna tänka lite på hur olika det kan se ut i världen, om det är rättvist och om det finns något vi kan göra för att ändra på detta. Fundera på det här till exempel: Hur många gånger har du vridit på vattenkranen idag? Vad använde du vattnet till? Vad skulle du ha gjort om det inte fanns någon kran där du kan få vatten?

I Sverige använder varje person ungefär 3500 liter vatten om dagen. Vi dricker, spolar toaletten, tar en dusch, tvättar händerna, vattnar blommorna, tvättar kläder, kokar spaghetti... För oss är det en självklarhet att det ska finnas rent vatten när vi behöver det. Just därför kan det vara svårt för oss att förstå att vattenbrist faktiskt är ett jättestort problem i världen.

Hjäälp till du med och skänk 50kr genom att bara skriva ett inlägg på din blogg, så lite men endå sååå mycket! Vad skulle vi göra utan rentvatten liksom? så spread this shit and feel good :3

http://www.starofhope.se/nyheter-a-press/bloggar/social-volotar/bli-social-volontar-blogga.html


coolish

http://ask.fm/Moisen ingen läser vår blogg haha men ifall någon skulle kika in så kan man ju fråga mig något.. jag är uttråkad okej? Det blev ingen skola idag tyvärr, stannade hemma vilket troligen var bäst! Jag gick ut med sopporna och efter det var jag så slut att jag somnade på soffan! Idag har jag iallafall lyckats rensa garderoben och duschat utan att ha fått svimmkänslor .. framsteg,har mått mycket bättre!  Vi åt middag för en timme sen kanske och jag är fortfarande övermätt, skitjobbigt! Mammas kille kom hit nyss och hade köpt mango och passionsfrukt till mig, Så snäääällt! Kvällen kommer bestå av antingen HIMYM/skins/NCIS har inte bestämt mig för vilken serie jag vill se idag haha men ni får ha en bra kväll för det ska jag ha, puss!


.


21:03

Tumblr_mgqtjmg0az1rrqglzo1_500_large
trött som fan, inga ord kan beskriva hur trött jag är på att vara hemma och sova hela dagarna. Jag är så sjukt rastlös och astaggad på att gymma men nej jag är sjuk som faen. Så jävla mysigt men så fort jag blir frisk så ska jag ner till gymmet igen!! Assååå idag när jag duscha så bara helt plötsligt blev att svart, asså jag såg ingenting och jag blev sjukt illamående och jag kunde inte stå upp och jag trodde helt seriöst att jag skulle svimma eller nått men lyckades ta mig ur duschen och sätta mig på golvet med massor av handukar runt mig och sen fick mamma hjälpa mig till soffan. Jag bah tänkte innan '' Imorn ska jag till skolan för det här funkar inte'' men nej HAHA fuck de typ eller får se ifall jag börjar må bättre så att jag kan duscha klart och gå till skulan imorn! Jaaag vill till skolan för jag saknar mina tjejor och imorn är det chickennuggets i skolan?!?!? haha seriöst jag saknar dem massor, Min adolf, Min shulia, mina tjockisar och min sweetie! Lol nu ska jag spela My horse och dricka saft , peace out


Så kan det bli..

Haha , ''jag kommer inte blogga förns jag blir frisk'' vare ja. Nej jag är så sjukt rastlös! Jag har sovit typ hela dagen men har druckit lite julmust satt är lite pigg.. haha dock har jag fått en liten böld på halsen, hade en sådan sjuktstor förra året. Fick den i New York och det var superkul att vakna sex på morgonen och be Ellen hjälpa mig ur sängen för att jag inte kunde röra nacken.. så kan det bli! Får hoppas på att denna inte växer mera för jag vill helt ärligt till skolan(mirakel), jag har panik/ångest för att det känns som att jag kommer få plugga ett år för att komma ikapp.. Sen har jag lite smått ångest inför att gymnasieansökan ska in om tre veckor typ.. Haha nej jag skulle inte alls blogga om det här ju!
 
Tänkte skriva om nått helt annat, som jag nu glömt bort. så kan det bli.. höhö nej men tänkte skriva om tjejer som springer runt och säger ''Jag hatar orrar'' så lägger dom ut en bild dan efter på instagram när de står i bikini framför spegeln och skriver '' saknar sommarn ''. Varför måste man söka uppmärksamhet genom att lägga ut dessa bikinibilder i spegeln? snääällla lägg av. Ni är bara pinsamma och jag gråter för eran skull.Man får ingen respekt av att slänga ut en bild mitt i vintern när du står i ditt rum i bikini, man gör väl ett par  killar glada som screenshotar och tar fram bilden innan det är läggdags för att dra kvällsrunken. Jag tycker det är skillnad ifall man tar bilder på sommarn, utomhus för då är det iallafall rätt årstid. Var försvann självrespekten? please känner samma sak om alla dessa killar som står vid spegeln och ser ut som om de ska bajsa på sig vilken sekund som helst för att de spänner så jävla mycket. Känns ibland som att vissa har en tävling med varandra '' Spänn tills du bajsar på dig'' . Rätta mig ifall jag har helt fel och är ute och cyklar men this is what i feel motherfuckeerss!
sähär känner jag för dethär, asssååå fan vad brun jag var btw

I'm dying

Ligger hemma och dör och äter inte ett skit, allt smakar vidrigt. Mina halsmandlar borde tas bort nu och göra så att jag kan svälja normalt. Min energi vill jag gärna ha tillbaks, Orkar inte ens dricka ur ett sugrör. Mina bihålor gör fittont och mina körtlar värker och min mun är torr som fan. Ont i hela ansiktet. Hade man inte andats automatisk hade jag inte orkat det. Så trött är jag, lol kommer inte blogga förns jag blir frisk.
Tumblr_lkpcwdemdq1qf38dno1_500_large
Jag just nu, egopick typ. Ja jag är osminkad

Gooodmoooorning


Sjuk 👎


I knew you where trouble - Taylor Swift

Har aldrig riktigt varit ett Taylor Swift fan men jag måste bara säga att jag faktiskt tycker denna låt är bra, inte okej bra, utan bra, bra! -hon börjar sjunga runt 2.02-

''happiness is a journey.. not a destination''

 
 
 
 
 
 
 
 

17:18

 
Hej på er! Kom hem för över en timme sen men har inte orkat skriva något.. är så jävla trött! Vi gick ju upp vid sex imorse för att ta oss till JB gymnasiet som förövrigt verkar vara en jättebra skola och så, lite beslutsångest får man ju men tror ändå att jag kommer ta NTI som förstahandsval fast jag vet inte haha! Satt jag är iallafall supertrött så jag ska titta på NCIS, haha  kvällsstandard! haha men hoppas att ni har haft en toppen bra dag, för det har jag! Puss!
 

21 januari

Hej Darlings! Jag har haft/har bloggtorka, har inte riktigt någonting att blogg om. Jag har liksom loggat in flera gånger på bloggen för att skriva ett inlägg men det har aldrig lyckats bli något, hehe. Men sånt händer ibland. Idag har jag i alla fall varit på en sån här halvdag på JB gymnasiumet i liljeholmen och även på öppet hus på media gymnasiumet i Nacka. Det är sjukt vilken beslutsångest jag har, båda skolorna har många plus men ävem några minus så jag har ingen aning om vilket som kommer vara mitt första handsval men vi får väl hoppas på att det klarnar snart, eller hur? Jag har ju liksom till 15 februari att bestämma mig! Aja, jag kommer kika in här lite då och då under bloggtorke peridoen så får vi se när jag kommer tillbaka, puss på rumpestumpen så länge!
 

I guess it's funny from were you standing

Hej på er! Vi har ätit en massa mat och efterrätt och jag har nu bytt till myskläder och packat en väska! Ska snart åka till Ellenpellen♥ med farmor & farfar, de är så gulliga och skjutsar mig, hehe! Men nu ska jag gå upp till de andra innan vi åker, puss&kraaaaam så länge!
 

Rise n' Shine

Godmorgon! Vaknade nyss och är trött som fan! Dagens planer är att först umgås med Farmor&Farfar när dom kommer hit om nån timme! Sen runt fyra-fem så ska jag ta tåget hem till Ellen och sova där! Vi ska nämnligen på halvdag på JB gymnasiet imorn och jag vill inte åka dit själv då jag inte hittar riktigt.. haha! Nån annan som ska dit kanske? ;) menmen nu ska jag upp och göra frulle och en kaffe latte, fyfan vad gott med en latte känner jag nu och sen en varm dusch på det.. Underbart! Haha puss!

ZEEEXXIII

Tumblr_mff8x55zhj1qc0z4co1_500_large
 

Upstate Le High

Hej på er! Kom nyss hem från att ha shoppat en stund! Blev den vita hoodien över och en stickad tröja också + lite smink! haha vi åkte också och bokade bort på nått ställe, det var typ mongoliskt & asiatisk mat... LOVE! Men aa ska testa nya sminket nu och sen titta på en film innan jag börjar fixa mig på nytt! pusss!

I WANT

VILL HAAAAA! alla skal kommer från society6.com

Godmorgon Darlings!

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men har haft lite annat för mig, hehe. Idag har jag i alla fall inte hunnit mer än att äta frukost och chilla i min säng, vilket är riktigt välbehövligt då jag haft en ganska stressig vecka och inte hunnit sova så mycket men nu är det helg så det är inget att sura för nu, haha. Aja, jag ska fortsätta chilla samtidigt som jag bestämmer vad jag ska göra idag, puss på er! 

ATM:

Godmorgon! Det är inte min riktiga födelsedag idag.. haha födelsedag nummer 2 däremot! Fick en frisörtid  nästa gång jag kommer hit, fyfan vad nice nu ska jag bli röödhårig igen fast på riktigt! Haha asså jag har varit rödhårig förut o har lite röda nyanser kvar men asså det blev inte så bra eftersom att jag färga hemma så det blev mera brunt typ :/ Men jag ska äta min frukost nu och sen fixa mig för att åka till stan med la familia och shoppa och sen ska vi äta på resturang ikväll för att fira mig! Ha en bra dag!

Time to let go

Du ser på mig, en enkel tjej som försöker gå sin egna väg. Tjejen som verkar ha det klart för sig, nästan för klart. Ja jag har det mesta klart, jag ska gå ut gymnasiet och starta eget på direkten. Sen ska jag göra något nytt, upptäcka världen det är det jag vill göra och ska göra, stå på mina egna ben ska jag också.. Vilket jag redan gör typ eller iallafall när det gäller min lilla själ. Jag trodde aldrig att mitt liv skulle bli såhär, svängit och obalanserat. På en sekund kan jag gå från att älska mitt liv till att fullkomligt hata det. Jag undrar varför det är så? jag vet att man kan ha olika svackor i sitt liv och humör och att vi alla nångång hatar sitt liv.. det vet jag för förut var det mera vanligt med dessa svängningar som varade en stund och jag hade alltid en anledning till att bli nere. Men nu har jag själv fått bygga upp min själ från grunden och det har varit svårt och ett rent jävla helvete. Jag har legat om nätterna och sagt nu springer jag till mamma och ber henne ringa psyket för det här funkar inte längre men jag har alltid stannat precis innan och gått tillbaka till min säng och låtit mörkret krama om mig. Det är lätt, alldeles för lätt att hamla i fel spår. Jag har gått i samma spår alltför länge och trampat i samma fälla gång på gång men nu har jag börjat byta till rätt spår.
 
Jag vill veta varför jag gråtit och gjort illa mig själv, när jag frågar mig själv får jag inga svar. jag trodde en gång att ifall jag dödade det på utsidan så skulle det på insidan dö. Men insidan dör inte, den försvarar sig och säger ifrån och ger dig istället massa skam och ångest och mer smärta än förut.Jag fick ångestattack efter ångestattack, Jag kunde sova från kväll till eftermiddag för att attackerna gjorde mig så utmattad och svag. Jag stängde världen ute och försvann bland tårar och tankar. Men idag ser jag allt annorlunda och nästan för klart. Men jag kan njuta av mera i mitt liv vilket jag inte kunde då. Jag försöker fylla mina dagar med saker att göra istället för ingeting, det kan vara att jag ska läsa en bok eller städa eller träffa en vän! Bara jag inte ligger hemma och gör ingenting och mår dåligt. Det funkar för mig nu och jag börjar se livet från den ljusa sidan.
 
Jag skriver detta för att jag vill att folk ska läsa och förstå att skada sig inte är ett normalt beteénde. Det känns bra för stunden och man vill oftas ha mera, det byggs upp till nån slags abstinens för att man till slut nått den gräns då man inte längre känner smärtan utan bara nöje, vilket är sjukt fel. Jag ångrar det så mycket och jag skäms dagligen men jag orkar inte gömma mig längre, jag erkänner nu det jag gjort för det får mig att känna mig smutsig och mindre värd och så ska det inte vara. Jag vill kunna stå med huvudet högt och vara stolt över att jag klarat mig. Jag är påväg dit nu, det är den tanken som stoppar mig från att låta bli när abstinensen kommer.
 
Första steget är att acceptera det som hänt innan man kan gå vidare. Ärren ska bli en del av mig nu, jag vill kunna säga '' man lär sig av sina misstag''. Låt inte den lilla rösten styra dig och göra saker med dig som du sen kommer ångra för livet. Leé och var glad istället eller gråt ut allt, lyssna på musik, skrik, dansa, ta en promenad, prata med en nära vän eller familjemedlem. Hitta dina egna sätt att bearbeta smärtan. Njut av minsta lilla stund i livet, Ta inte saker för givet och ha inte för höga förväntningar för då blir du lätt besviken. Var glad med dina val, annars genomför dom inte. Om det gör dig glad, Go for it.Var egoistiskt och tänk mera på dig själv.  ÄLSKA DIG SJÄLV!
 
Tumblr_lt1wnsrjun1qi67eeo1_500_large
259799_136878276387955_7432907_n_large
 

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

Sitter i mitt rum och är forever aloooone. Jävligt mysigt om jag får säga det själv! Haha är lite geeky och lyssnar på massa gamla låtar.. Just nu är det Coldplay som gäller.. Älskar the scientest,  en text som är lätt att relatera till! Resten av kvällen blir väl att fortsätta sitta här och lyssna på gammal musik och få nostalgi känslor.. Ha en fin kväll my dear friends cause i'm going back to the start.

Pure seduction

Hej på er! kom hem för nån timme sen, efter skolan drog jag med Ellen och solade.. sjukt skööönt! Sen hämtade pappa mig och så åkte vi och hämtade mina syskon på dagis och sen kom vi hem och jag har duschat och ska nu smörja in mig med mitt älskade bodybutter, luktar så jävla gott! Ikväll ska jag bara chilla och titta på det nya avsnittet av Vampire Diaries, kärlek till er.. PUSS!

fitspo

C3927ba44d028412b224d176bc174b8d_large
61d7df0a9ebb3d3a36d4058c9ba6b429_large
Nu tycker jag att alla ska skriva sin bästa träningslåt här! Det ska vara mycket beats och skit! Behöver nämnligen fylla på träningslistan med massa nya godingar!

Interior love

Tumblr_mbkv5oystg1rftnu2o1_1280_large
Tumblr_m9w146ucx11rb87g8o1_500_large
Tumblr_lfy8r4adxg1qb72iwo1_500_large
Tumblr_md109mxz1m1qmbt9lo1_500_large
 
Tumblr_mgktan5itr1s0j1vpo1_500_large
Älskar inredning! Det är supersnyggt med ljusa färger, massor av kuddar , ljus och mysiga filtar!

hugs

Just arrived home to Etuna! hehe hej på er! kom nyss hem och möttes av kramar och pussar från mina syskon! De hade även fixat ihop ett litet paket till mig då jag nyss fyllt år med ett halsband de gjort , en pärlplatta och ett kort på båda! De är sååå söta att jag dör, I LOVE THEM! Vi ska snart äta och sen så blir det matteplugg , yey! haha ska inte säga till pappa att jag har matteprov imorn för då kommer vi plugga tills jag ska sova och då hinner jag inte se NCIS!?!?! haha jag har inget liv.. Men puss så länge!♥
snygg jag är


Veckans Horoskop:

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du känner kanske hur stark du är nu, kära Stenbock? Eller kanske är du bara upptagen med att få exakt allt du vill på plats, vilket känns lättare än någonsin nu. Du är van att klättra på smala stigar med svår terräng, men plötsligt är det som att någon byggt en lift åt dig och du har tid att tänka på större saker än du vanligtvis gjort. Det här är veckan då du gör bäst i att ta några steg mot ett mål du har. Det kan vara litet eller stort, men du har massvis av planetär kraft med dig. Use it!

Mest romantiska dag: 14, 15, 18, 19 & 20 januari
Lyssna på: M.I.A. – Boyz

Hämtat från Veckorevyn.com

 


Choose to shine

D3be3f9e0be611e2aaa822000a1de2ba_7_large
Tumblr_mg0hzkq50h1rlkalho1_250_largeTumblr_mg0hzkq50h1rlkalho1_250_large
58673_487775361261239_56169612_n_large
150179_437334082971168_904588681_n_large
538624_462723290453735_1620264584_n_large
537383_527468720619464_891734607_n_large
Tumblr_mgkst3pbjo1r5rs3lo1_400_large

Tired

Hej på er! Har inte orkat blogga nånting, det är helt sjukt hur skoltrött jag är! Jag dör när jag kommer hem från skolan varje dag.. Vilket inte är okej så att jag längtar till helgen massor nu så att jag kan sova och tare lugnt! Imorn bär det av till pappa också, min älskade favorit säng snart ses vi igen♥ Saknar mina troll massor också!!usch på skolan men ska titta klart på PLL nu och sedan plugga lite inför provet imorn! Vi hörs puss!
 

taking a bath

Ska faktiskt ta och ta ett bad nu då jag har en läsläxa jag måste göra och på något sätt hjälper det mig att ta ett bad då jag faktiskt gör den. Har ingen aning varför men jag tror det är för att det på något sätt gör mig lugn så att jag kan konsentrera mig på det jag läser. Aja, i alla fall ett litet tips från dig till mig! 

random stuff to kill time.. or studdy time

 
 
 
 
 
 
 

pluggelipluggplugg

Kom hem från skolan för en stund sedan och har i princip bara hunnit äta lite mellis, haha. Så nu ska jag ta och sätta igång med planerna för eftermiddagen. Plugga.. Ursh, är redan skoltrött och vi är bara inne på 2:a veckan. Fast det är inte så konstigt då lärarna bara ösade grejer på oss första dagen efterlovet, lite sjukt om ni frågar mig. Har dom liksom suttit på lovet och planerat alla grejer dom ska plåga oss med? Det känns nästan lite så. Men aja, nu ska jag inte klaga utan ta tag i det istället, pussar!

12 januari 2013

Hej sötisar! Har precis fixat mig klart och försöker döda lite tid då jag ligger lite före så då hamnade jag här, haha. I alla fall så ska jag in till stan med Moa och Ronja och käka en liten försenad födelsedagsmiddag för Moa på en thairestaurang som enligt min mamma ska vara super bra, haha upp tillbevis säger jag bara! Nej, jag skojar hon brukar veta vad hon pratar om i alla fall när det gäller restauranger och där fick jag henne att låta som värsta tjockisen och hon är faktiskt inte tjock, hehe! Vad ska ni hitta på en lördag som denna? 

training inspo

 
 
 
 
 
 

a lovely saturday morning..or?

Hej Darlings! Jag sa till mina kära kompisar igår att jag ville sova länge idag då jag var/är helt slut men vem tror ni inte vaknar vid 10 över 9 och inte kan somna? Jo, jag. Åhh, jag hatar när det blir så men nu ska jag tänka possitivt, jag fick i alla fall en lugn morgon och jag gjorde en god frukost till mig själv sedan åker jag och tränar vid 11 med Moa och Ronja. Jag får helt enkelt en bra start på lördagen, haha. Men nu ska jag ta och chilla lite till innan jag byter om till träningskläder, pusssssar! 
 
 
 

Frukost nu...

Gymmet sen! Godmorgon hur är läget? Själv är det bra! Lite trött bara men det går över.. Men ska äta nu och sen byta om, pussssen!


Like Crazy

Tumblr_lpa5kyr0641qzoga9o1_500_large
Såg denna nyss, en kärleksfilm.. Tyckte den var asgullig faktiskt! Hehe men är astrött så ska sova nu och sen imorn ska jag till gymmet med Rååånja och kanske Ellen! Kötta som fan assååååå! Sovgottt!♥

.


-

Hey på er! Kom hem för en stund sen.. drog ut vid åtta och träffade Ellen, Ronja & Vera! Vi tittade på fotbollscupen och drog sen för att det var så tråkigt.. haha! Sitter i rummet nu och ska sätta mig och utforska Iphonen, haha och sen se en film innan jag somnar! Vad gör ni snyggingar denna härliga fredag?! 
 

Testning


dax och möta Mois

Ska ta och möta upp Moa för att sedan gå vidre mot hallen och kolla på när killarna kör någon slags fotbollsmatch på skoj typ, haha. Eller vet inte rikitgt men aja, blir säkert kul. Hörs senare sötisar, puss!

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bubble

Hejsvejs! Kom hem för en stund sen och har fixat med Iphonen.. gött! Hehe i love it! men är fett trött så ska vila innan jag drar ut senare.. vi ska titta på när våra grabbs spelar fotboll.. Men nu blire ett avsnitt av NCIS! pusss!

11 januari 2013

Hej Darlings! Kom precis hem från Södertälje, dit jag och Moa åkte för att fixa hennes simkort så vi var inte där länge alls och innan det motionssimmade vi. Hahaha, tantvarning dör alltså men vi var tvunga att prova men det är nog inget vi gör om precis, gymma är nog våran grej. Men nu ska jag ta och äta kiwi och chilla framför datorn innan jag drar ut senare ikväll, puss! 
 
 

Random inspo

254620_478996098808356_202264834_n_large
Tumblr_mg86ngkiso1s2ddk2o1_500_large
Tumblr_mgblzun1b51rgitcwo1_500_large
Tumblr_m5s4demcdj1qze65vo1_500_large
Tumblr_lxv5xspf6x1qa38yqo1_500_large
463378249129685974_lx4ynfab_c_large

birthday

Isn't she lovely? Min bästa vän.. finaste texten ju! Min födelsedag har varit bra! Har fått massor av fina presenter men den bästa är nog mobilen.. En iphone4s! SÅ grymt glad.. tack bästa farmor&farmor.. ni är bäst och jag älskar er! Fick pengar, presentkort och en shoppingdag med mammsen också! Supernöjd! Satt imorn efter jag och Ellen varit på gymmet.. vi ska motionsimma.. haha tantvarning nästan men då ska vi till Tele2 och få mitt simkort klippt :)  Grattis till mig själv hahaah 16 fucking år.. puss&kram!


happy birhtday, Moa♥

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eftersom det inte finns ord för hur mycket du betyder för mig. Hur länge har vi kännt varandra? Snart 5 år och egentligen är det inte jätte länge (eller kanska så) men ändå känns det som om vi har kännt varandra betydligt längre då vi känner varandra utan och innan och vi har många fina minnen ihop. Haha, kommer aldrig glömma första gången vi var med varandra och vi åkte till Tumba för att äta på donken och sedan hur du började driva runt i Tumba centrum. När du satt i den där leksaksbilden eller vad det nu var och typ skrek, haha. Sen får vi ju inte glömma Thailands resan och New York resan, alla sommrar vi spenderat på Ensta Ö och såklart i Smögen(även om det bara varit två gånger), ditt landställe(haha, 1 gång) osv. Vi har riktigt många fina minen om man tänker efter, allt för många för att skriva ner men ett som jag aldrig tror jag kommer glömma var när vi gick runt typ halva Salem och bara pratade ut om allt mellan himmel och jord. Det var typ en utav de första gångerna vi verkligen pratade om ALLT och det kännes sjukt skönt även om vi båda har lite (ganska) svårt med att yttrycka känslor, haha lite komiskt att vi båda är sånna. Och även fast vi är sånna som har svårt att prata om allt vet jag ändå att du alltid finns där för mig även om det bara skulle vara någon strunt sak och jag hoppas verkligen att du vet att jag finns för dig om du skulle behöva prata eller något annat, det spelar ingen roll om det bara är en strunt sak eller om du bara vill prata av dig så finns jag här, I promies you. Det jag ville med det här inlägget var att säga grattis på 16-årsdagen ännu en gång och att jag älskar dig! Hoppas du haft en bra dag och kvällen även om vi varit i skolan, haha. Puss på dig!♥ Juste du får ju inte glömma och tänka på vad du vill göra för något med mig också som en liten födelsedagspresent från mig till dig!

10 januari 2013

Hej sötisar! Kom precis hem från gymmet, tredje gången denna vecka *stolt*. Jag känner mig faktiskt jätte duktig nu gäller det bara att hålla i det här men det kommer jag nog göra eftersom mamma och pappa kommer nog tjata på mig tills jag tar mig dit om jag inte tränar då dom betalat ganska mycket för att jag ska få träna men det är bara bra. Sen har jag tog tillräckligt med motivation så det ska nog gå bra. Men ska hoppa in i duschen nu, puss! 
 

Veckans Horoskop!

Stenbocken
22 december – 19 januari
Planeterna vill inget annat än önska dig grattis på födelsedagen, och även om jag försöker hålla planet-snacket nere i horoskopet måste jag bara säga att halva solsystemet är på besök för att ge dig sina välönskningar just nu. Det, om något, är en riktigt fin utgångspunkt. En ny måne är på väg, denna fredag, och det här innebär att det är dags för ditt riktiga nyår. Nu kan du önska dig precis vad du vill och vara beredd på en rejäl skjuts från planeterna. Vet du exakt vad det är du vill och längtar efter? Ta dina första steg ditåt efter fredag. Då har du som mest kraft.

Mest romantiska dag: 11 januari
Lyssna på: Cat Power – Lived In Bars

Källa: Veckorevyn

Lite kul då det stämmer som fan! Tror ni på Horoskop? Vad har ni för horoskop?Jag läser alltid mitt för att det är kul och lite smått larvigt, hah men det stämmer ju ibland och då blir man lite glad!


Never play games if you can't handle the pain when you lose.

Här sitter jag nu, min sista timme som 15 åring. Känns inget speciellt direkt.. Bra känsla iallafall, 16 är lite speciellt man får övningsköra och så börjar man ju gymnasiet också samma år.. Längtar galet så det ska bli skönt att bli 16.. haha kommer inte känna mig så liten längre.. Är fortfarande liten men 16 är ju större än 15 ;) Jag är ganska nervös inför det här året.. Tänk om man inte trivs i sin skola eller tänk om man inte får vänner osv? jag är ju så jävla nojjig och tänker alltid hela varvet runt när det är sånna hära saker.. Vilket är en nackdel med mig själv, alltså att jag alltid är så nojjig! Men ska försöka ändra lite på det och slappna av mer och njuta av mina sista månader i 9:an, haha går i världens största cp skola men jag älskar faktiskt halva delen av min klass! Speciellt mina tjejer.. De är så härliga och mysiga.. fett med kärlek till dom!  Så vad har jag lärt mig som 15 åring? Jag har lärt mig att inte ha så jävla bråttom med livet.. är fortfarande ung liksom, ska njuta av det så mycket jag kan! Jag har också lärt känna mig själv bättre.. speciellt nu på slutet, jag har spenderat dagar i sängen för att jag mått så dåligt.. Därför har jag lärt mig att jag måste ta hand om mig själv och vara själv lite då & då. Annars bryter jag ihop.. jag klarar inte av att träffa folk hela tiden.. det blir för mycket.. Jag måste vara ensam ibland för att må bra! Jag har också insett vilka mina riktiga vänner är.. Dom som har stannat oavsett det jag gjort! Min troligen närmsta bästavän då lämnade mig förra året, vilket jag kanske förtjännade då. Jag stängde henne ute omedvetet och betedeé mig som ett as!  Är fortfarande ledsen för att vi inte är vänner längre men det gjorde också så att jag kom närmare Ronja & Ellen som är dom som betyder mest för mig, de har alltid varit mina bästavänner men man kan inte jämnföra det vi hade då mot det vi har nu. Jag förlorade också en annan bästavän, ett förhållande kom imellan och vi skiljdes åt med massa olösta konflikter som nu mer eller mindre sopats under mattan.. Tråkigt det med för hon hade en stor plats i mitt liv och betydde massor men jag tror fan att allt händer för en anledning! Jag hade ett ganska tufft år som 15, började gå till en kurator osv. Så att bli 16 ska bli underbart. Jag ska inte fucka upp det här året som 16åring, jag vet inte vad som händer efter sommarn och därför ska jag njuta och umgås med alla som finns i min närhet nu så mycket som möjligt! När en dörr stängs öppnas en annan - Att fylla år är inte så dumt ändå! Grattis i förskott till mig själv säger jag bara! Japp då var det 20 minuter kvar.. wiiiho
början av 2012 
Nu 2013

listen to music until I fall asleep♥

Jag ska snart ta och plugga in hörlurarna i mina öron och somna till musik, det är typ det härligaste jag vet! Nej, men jag är lite smått stressad för allt i skolan kom igång så fort, ingen chill vecka här inte. Vi kör med två prov andra veckan och pratar en massa om nationella proven så eleverna får extra mycket ångest så tror jag seriöst mina lärare tänker, nej, men typ i alla fall. Fast jag får ta en sak i taget och röra mycket på mig så att jag blir lung efteråt, hehe! Två tips en lätt stressad människa ger till en annan. Så därför tänkte jag ta och sova nu så jag får annat och tänka på aja, godnatt på er sötisar ♥

Tired fuck

Hej på er! Efter skolan drog vi som sagt på ett öppethus i stan på NTI gymnasiet, vilket är mitt förstahandsval! Sen så åkte vi hem och jag tittade på det nya avsnittet av PLL, haha kom inte upp imorse.. Vilket inte var så oväntat! Sen har jag städat mitt rum också eftersom att det kommer gäster hit imorn, Jag blir ju 16år.. hah! Men ska hoppa in i duschen och sen ska jag fixa en grej för er.. puss&kram så länge!
Tumblr_mgcgvindy51r78jkio1_500_large

9 januari

Hej Darlings! Haha, såg precis Moas inlägg om tights som byxor och vi har länge gått pratat om hur sjukt fult och allmänt pinsamt det är när folk går så. Vi brukar alltid skämta och säga 'vet ni att det finns linnen på H&M för 50kr' eller lite diskret säga *host, host* 'dra ner linnet' eller något liknade. Nej, men seriöst det är allt annat en snyggt och bara pinsamt så varför gå så? Minns när jag var yngre och man hade till och med linnet långt ner till jeans, goa tider det! 

Aja, vi drar ett stäck där, bokstavligen, haha. Nej, men idag åkte jag i alla fall in till stan med Moa och några andra tjejer från klassen för att Moa och Johanna skulle på öppet hus på NTI gymnasiumet och vi andra var där som sällskap. Ja, det var väl mig dag, hehe inte så intressan men vems är på en vardag? Men ska ta och få i mig något litet och äta medans jag kollar på ett avsnitt av Hart of Dixie, pussar! 
 

Tights som byxor

Haha fan vad jag klagar på allt men är man full av åsikter så är man!
 
Idag tänkte jag diskutera ''Tights som byxor''. Det är det fulaste jag vet. På riktigt. Jag förstår inte det snygga med att visa sina trosor för alla? Det är ju bara pinsamt. Asså när jag ser 7:orna gå så i skolan så vill jag ju typ gå fram och fråga var deras mamma var i morse?  DET ÄR INTE SNYGGT!  Vill man ha uppmärksamhet så fine, SKÄM UT DIG SJÄLV! Jag vet inte hur många gånger jag tittat på tjejer och tyckt synd om dom och tänkt '' Hade du inte råd med ett linne över röven?''. Känner att jag typ vill kaskad spy över alla dessa människor. DET ÄR FOLK SOM NI SOM SKAPAR HAT PÅ INTERNET.. haha Just kidding. Nej men allvarligt lägg av. Om du nu som läser går utan linne över röven så är du välkommen att berätta varför det är snyggt.. Vi kan till o med ta en fika ihop! Nej skärpning nu tjejer, klä på er ordentligt så får ni mer respekt än om ni går utan.. PUSS&KRAM! 
PINSAAAAAMT!

Sleeptime!

Tänkte gå och lägga mig nu! Ska upp klockan sju imorn nämligen för att hinna titta på det nya PLL avsnittet innan jag går till skolan! Hehe ja jag är beronde! Nej men efter skolan kommer jag inte ha tid att se det.. ska hem och städa hemma och planera en massa inför min födelsedag på torsdag! Wiiiii.. hehe älskar att fylla år! Jag har dessutom ingen aning om vad jag kommer få i present så är fett pirrig, haha jag är som ett litet barn! Kommer även komma upp en tävling på torsdag för alla som äger en kamera! Så kika in då vettja! ;)
- Jag kommer finnas vid er sida föralltid, oavsett vad ni tycker om det. Ni ska aldrig behöva känna som jag. Jag ska aldrig låta er vara ensamma i denna äckliga värld.. När ni sträcker ut eran hand så finns min där. Ni kom en dag och förändrade mitt liv och gav det en mening. Jag kämpar för er, för att ni gör mig glad och får mig på andra tankar när mörkret attackerar och hugger min själ. Ni är fortfarande för små för att förstå min kärlek, men ni ska veta hur bra det känns i hjärtat när ni kryper upp i min säng och berättar att ni älskar mig när ni ser att något är fel, För då vet jag att så länge jag har er så kommer all denna smärta vara värt det hela när jag kommer i mål. As long as you love me i'll be okay♥ 
 

Sleeptime!

Tänkte gå och lägga mig nu! Ska upp klockan sju imorn nämligen för att hinna titta på det nya PLL avsnittet innan jag går till skolan! Hehe ja jag är beronde! Nej men efter skolan kommer jag inte ha tid att se det.. ska hem och städa hemma och planera en massa inför min födelsedag på torsdag! Wiiiii.. hehe älskar att fylla år! Jag har dessutom ingen aning om vad jag kommer få i present så är fett pirrig, haha jag är som ett litet barn! Kommer även komma upp en tävling på torsdag för alla som äger en kamera! Så kika in då vettja! ;)
- Jag kommer finnas vid er sida föralltid, oavsett vad ni tycker om det. Ni ska aldrig behöva känna som jag. Jag ska aldrig låta er vara ensamma i denna äckliga värld.. När ni sträcker ut eran hand så finns min där. Ni kom en dag och förändrade mitt liv och gav det en mening. Jag kämpar för er, för att ni gör mig glad och får mig på andra tankar när mörkret attackerar och hugger min själ. Ni är fortfarande för små för att förstå min kärlek, men ni ska veta hur bra det känns i hjärtat när ni kryper upp i min säng och berättar att ni älskar mig när ni ser att något är fel, För då vet jag att så länge jag har er så kommer all denna smärta vara värt det hela när jag kommer i mål. As long as you love me i'll be okay♥ 
 

DISS

Börjar bli riktigt irreterad nu.. På riktigt! Jag hatar all denna jävla hysteri runt kändisar och vad de får och inte får göra! De är stora nog för att bestämma själva över vad de ska göra med sina liv. Vill Justin Bieber knarka.. snälla låt honom! Ja det är dumt som fan men det förstår han väl antagligen själv utan att alla jävla skitungar skär sig och skriver '' Can't handle this, won't stop cut before JB stops taking drugs''. BLÄÄÄÄÄÄ på er. Jag orkar inte, SÖK HJÄLP!!! Justin Bieber förstår antagligen konsekvenserna men det är hans EGNA val.Kan bara folk sluta lägga sig i andras liv, ni känner inte dom? Man lägger sig inte i främlingars liv!Dom är människor precis som vi, när folk klagar på en så mår man ju dåligt och blir ledsen såklart! När man mår dåligt gör man ofta andra dumma saker, det här kanske bara triggar Justin till att göra mer dumma saker.. Klart att man får älska en kändis och sådär men att börja skada sig själv för hur nån annan som man inte ens känner beteér sig är inte friskt! Jag tycker det är rent patetiskt över hur folk kan skada sig själva för det här.. Jag är ingen Belieber, Tycker grabben är grym på det han gör och så.. inge mer än så men hur kul kan det vara att ta så jävla mycket skit.. Vi vet ju inte ens om det är sant! Haha tyck vad ni vill.. Det är min åsikt! 
 
 Tumblr_mgbog3ypgv1riw7g7o1_500_large

prom inspiration

 
 
 
 
 
 
 

8 januari 2013

ja
Just nu chillar jag galet i min säng, nyduschad och med mjukisdressen på, äkta bloggare på mig nu när jag har inskaffat mig en mjukisdress, hahhaa. Vi glömmer att jag sa att jag var slut i kroppen igår, okej? För idag är det 3x värre än igår och jag vill inte ens leva imorgon med tanke på träningsvärken jag kommer ha. Jag är i alla fall stolt över mig, Moa och Ronja som tog oss till gymmet idag också även fast vi alla var trötta och slitna efter en hel dag i skolan. Men nu roppar mamma att det är mat så ska gå och äta nu eftersom jag är VRÅL hungrig, puss på rumpestumpen!
 

Rubriken kan inte visas

Åh herregud! Jag kommer gråta när jag vaknar imorn, hade träningsvärk idag när jag vakna men tränade hårdare idag! Kom hem från gymmet för en stund sen men det första jag gjorde var att ropa '' Mamma, finns det mat?'' Haha var så jävla hungrig! Ska snart ta ett bad men först ska bara NCIS avsnitten laddas klart! Hur har eran första skoldag varit? Min var väl helt okej, tråkig som fan bara men haha.. PUSS & KRAM!
Arkivbilder

sleep tight lovebirds!

20080730044722_large20080730044722_large

BEBISARRRR! <3

 
Love it.. så söta ju!

I wanna act a fool, i wanna lose my cool.

 
Sjukt hur bra hon är, ryyyysningar och texten var sjukt bra! Lääängtar tills hela låten kommer! Zara kommer bli stor som fan eller vad säger ni mina vänner? kom förövrigt nyss hem från min lillakusin.. det blev fika och massor av skratt osv.. Riktigt mysigt faktiskt! Men ska dunka musik nu och så hörs vi senare..PUSS!

-

 
 
 
 
 

16:23

Tumblr_m39njige3p1r93wiqo1_500_large
Sitter nyduschad i soffan och tare lugnt! Vi gymmade i 1 och en halv timme.. satt nu är man seg i hela kroppen! hehe men det vare värt, vi gick till Ronja och åt efter och jag ramlade på vägen så jag har ett blåmärke på låret och mitt knä är svullet, HAHAH orkar inte! Nej men ska ta det lugnt nu en stund och sen ska jag fixa mig för att åka och fira min kusin som fyller 6år  idag.. Kulkul! Men vi hörs senare, PUSSS&KRAM!

7 januari 2012

Hej Darlings! Jag är helt slut i kroppen då jag tränat i en och en halv timma tillsammans med Moa och Ronja. Det är nästan så att jag redan nu känner vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, haha. Men det var i alla fall riktigt skönt att få komma igång igen. Jag kom i alla fall precis hem från Ronja eftersom vi gick till henne efter vi tränat och käkade sallad, haha. Nej, men vi kände nog alla inspirationen idag så vi tog en sallad efteråt också. Men nu ska jag hoppa in i duschen, eller ta ett bad. Puss så länge! 

DIE YOLO

 
Hatar också uttrycket YOLO.. så sjukt fult -.- På riktigt HAKUNA MATATA! Jag hatar inte YOLO för vad det står för utan för hur folk använder det! Att lägga upp en bild med en bira i handen är inte YOLO.. Just saying!

10:45

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och käkar frulle! Idag ska jag förhoppningsvis dra till gymmet och skaffa gymkort och sen efter ska jag, Ronja & Ellen träna också! Men får se.. måste ha mammas underskrift på något papper och har inte fått tag på henne ännu! Vilka har börjat skolan än då? vi börjar imorn :( men vi hörs snart! Jag ska äta upp och ringa mamma lite mera och leta fram träningskläderna.. Pusss!
Meeeegan , babe!


äntligen hemma


HAHAHA

 
KÄFTEN PÅ DIG!

-


6/1

Gooodmorgon! Hur mår ni? jag mår bråååå! Haha vaknade för en stund sen och har duschat och så! Råånja ligger i min säng och typ sover.. Vi ska snart gå upp och äta frukost och sen om en timme ska vi åka hem mot slem hålan! Haha men har lite bråttom för ska hinna packa också.. Men vi hörs när jag är hemma hos mamma, Puss!
They see us rollin' , They hatin.


- Dreams are like stars, you may never touch them but if you follow them they will lead you to your destiny -

67120_372205526195948_1458742910_n_large
22799541835080755_0a6509ee_c_large
2746860_open-uri20130102-594-1ju6qy8_large
532396_10151320942330559_1831294820_n_large
 
225872_120301398132489_1384253178_n_large

TIPS!

D

dress

Dålig bild.. men solen hade gått ner och med blixt blev den asful!
Från Gina Tricot på rean iallafall för 29:- Lätttt värt det!

Lyxfrulle Alá Moa

Tja! Vi vakna nyss och sitter i mitt rum och äter frukost! Weeeho lite senare ska vi försöka hitta pizzerian som ska ligga här i närheten! Haha vi ska ha kebab idag! Muuums men vi hörs pusss!

Cozyyyyytimes with my dude.

Hej på er! Kom nyss hem från bion med Rååånja. Vi käkade donken innan och gick i affärer innan och jag fick med mig världens sötaste klänning för 29:- på gina tricot! Visar den sen kanske annan får ni se den i sommar.. hehe! Vi tittade iallafall på Hobbit.. den var helt okej.. lite för lite fight för mig! Men det kommer ju en tvåa som säkert kommer vara grym med massa blod... love it.. hehe! Vi ska mysa och ha det brraaaa! Imorn ska vi ut på upptäcksfärd! Yay hahah jag börjar bli van vid att bo här.. klarar åka buss nu! Men nu ska jag vara social mot Rååååånja, Vi hörs imorgon my friends pusss&gonatt så längeeeeee!

word.


sorry, but I just have to.

Jag måste bara dissa två saker som nästan får mig spyvärdig för att andra är så sjukt besatta av det. 
Hunters. Förlåt till alla er där ute som äger 1 eller flera par hunters men det är så sjukt fult. Vem vill ens gå runt i gummistövlar när det regnar? Inte jag i alla fall. Så varför vill man då gå runt i det dagligen? Och speciellt i ett par som kostar över 1000 kr och ännu mer om man ska ha den lilla värme sockan(hahha, dööör vad töntigt) när man kan gå ett par för 50 kr. Allt för ett litet märkte. Dessutom vem vill ha ett par skor som varenda än går runt med på stan? Tydligen sjukt många men inte jag i alla fall. Varför följa strömmen när man kan ha en egen stil? 
 

Hollister butiken får en stor diss. Jag får seriöst panik när jag går in i den och i New York var det 1000 gånger värre än i Sverige. För det första hatar jag den som kom på idén med att ha folk som arbeter i början av butiken som säger ''hey, what's up? Welcome to the peir'' bara det får mig att må illa, har ingen aning om varför. Sen när man kommer in är det mörkt i hela butiken så man ser ju inte ens kläderna, samma sak i provrummen, så luktar det alldeles för mycket parfym så man får ont i huvudet och sen är det så mycket folk där så man bara vill smälla av. Och allt detta för att gå runt i samma kläder som alla andra? Pft, nej aldrig säger jag. Det ända som är bra med affären är att det är snygga killar som jobbar där och det är fan det ända som är bra.

 

Varm choklad right now


Drar till stan och möter bäästavännen!

Har superbråttom! Ska springa till bussen nu och möta Rååånja i stan! Vi ska gå runt och så sen ikväll ska vi på bio och så sen spver hon här! fett mys! Men vi hörs senare pusssssssar&krammmmar hela dagen!

time to let John Blund do his thing

Jag vet att klockan bara är halv 11 och att det är lov men det tar på en att gå upp tidigt och åka skidor en hel dag så nu ska jag sova eller det kommer jag säkert inte göra då jag nog kommer prata med mina kusiner en stund, men ska försöka Godnatt! 

more of this in my life 2013


Ansiktmask & Basta nu!


Sexy Ladiiiieeeees!

-

 
 
 
 
 
 
 

3/1-2013

Hey Darlings! Kom nyligen hem från Stan med Bella! fick med mig lite som ni kanske ser i inlägget under! Köpte inte allt idag.. hade saker från förra veckans shopping! Bella ska sova här ikväll.. myyyyys! Vi ska basta och ha ansiktsmask och kanske om vi orkar färga Bellas hår och så blire antagligen film eller nått! Men nu har jag suttit vid datan och varit osocial allt för länge sååå vi hörs senare eller nått! Har ni haft en bra torsdag? pusss♥
bild från Nyår

3 januari 2013

Hej Darlings! Just nu ligger jag i min säng här i stugan i Trysil, är helt slut i både kropp och skäl men det är inte så konstigt då vi var tvunga att staka oss upp för en backe, haha inte det roligaste jag gjort då det i princip tog kol på mina lår. Jag är ju inte den tränaste människan här i världen snarare tvärt om. Dessutom tvingade jag mig själv att åka två åk efter det för att jag inte hade någon lust att åka tillbaka till stugan helt själv. Aja, får väl tagga träningsvärk imorgon, men nu ska jag ta och sätta igång en film eller något PUSS! 

Nytt i Garderoben


Klänning #1 från bikbik för 249:- / Klänning #2 från H&M ( minns inte priset) / VARSITY tröja från Gina för 99:-/
Svart-korttröja från Bikbok för 99:- (rea)
Svart transparent från H&M för 199:- / Grå Transparent från H&M för 199:- .. Dåliga bilder men orkade inte ta nya
Urban Ears Plattan från Media Market på rea för 499:-
 
 

Body art

 
 
Famous-girls-tattoos_large

11:23

Goooodmorning! Idag bär det av till stan för att träffa Bella, vi ska shoppa och ha det mys! Sen sover hon kanske här hos mig.. vi får se men puss så länge nu ska jag göra kaffe! BTW hiss/diss på den nya designen?:)

I FUCKING SHIP HAYLOR SWYLES

Hahah på riktigt! Skäms lite över att vara en Directioner nu.. Jag gillar att gå emot strömmen och säger nu (Förlåt Ellen) I SHIP HAYLOR! Sen att tjejer skär sig över Haylor är ju skrattretande.. Någon behöver vakna upp ur sitt drömförhållande med Harry och komma till verkligheten! Asså fattar att man blir lite ''ledsen'' när idolen skaffar flickvän men kan man inte bli glad för hans skull också? Så länge han är glad så borde vi alla vara det! Jag menar helt ärligt.. hur många av er tror med hela ert hjärta att ni kommer gifta er med Harry? Typ ALLA Harry lovers säger så och nu kommer jag krossa många hjärtan by telling the truth..... Ni kommer inte gifta er med Harry. I'm so sorry my friends.. Men sluta hata förfan och spread some lööve. Hur skulle det bli om Harry skrev hattweets till alla Directioners som skaffade pojkvän? Haha det går ju inte ihop. Låt Harry vara med Taylor så får vi ett toppen album av Taylor sen när de gör slut ;) Haha just kidding or am i? Bitches please this is love. Ju mer ni hatar, Ju starkare blir dom två! SÅÅÅÅÅÅÅÅ PLEASE BE NICE OR PÅSKHARREN WILL ''tappa bort'' YOUR ÄGG OR GIVE YOU ÄCKLIGT CANDY!
På riktigt, inga påskägg för dessa personer.
Tumblr_mezi2ox0jt1rf79xno1_500_large
Kom ihåg att han har samma rätt som du och jag att bli kär i vem han vill. Ja Taylor har haft många killar innan men OCH? hur många tjejer har inte Harry legat runt med då? Tänk lite. PEACE OUT BITCHACHOS // CAPTAIN ME

just nu är jag i Trysil

Hej sötisar! Jag tänkte bara medela att jag är i Trysil just nu med min familj och kusiner så uppdateringen från min del kommer vara riktigt usel då jag åker skidor hela dagarna och sedan umgås jag med mina kusiner. Så vi hörs när jag kommer hem vilket är söndag kväll, puss så länge! 
 

New year, New life

- Sluta vara så jävla lat när det gäller Skola & Träning
- Skaffa mera ordning i mitt liv
- Våga göra mera saker, vill bland annat stå på scen helt själv
- Godislöfte, haha tycker inte om godis så mycket igentligen så det blir inte svårt.
- Tänka & ta hand om mig själv mera, Bli lite mera egoistisk.. haha
- Njuta av de små sakerna i mitt liv också
- Visa mina nära & kära mera hur mycket jag uppskattar dom!
- Göra massa nya saker!
- Sluuta vara negativ och se mitt liv från den ljusa sidan
 
Har ni några nyårslöften? TELL ME!


babybrother's birthday!

Gud vad jag hatar att säga ''tänkte ha paus nu ett tag'' och sen känna två dagar senare att faaaaaan vad jag vill blogga! Haha kunde jag inte känt så då? Dock tycker jag att designen är ful som fan och så 2012 ;) haha , vill ha något frääänt och mysigt! Ska försöka fixa något härligt! Är det bara jag som längtar asmycke till våren och sommarn? hatar denna kylan och slasket för att snön smälter! Vill ha ljusa dagar och mysiga och fina outfits utan att behöva ha en asstor jacka! Skulle vara härligt ifall tågen och bussarna gick som de skulle också.. eller vad säger ni? Idag fyller iallafall min lillebror 4 år.. Älsklingsgubben börjar bli stor nu! hehe satt farmor&farfar har varit här på middag o fika! Det var supermysigt..dom gick nyss satt jag har satt mig vid mitt barbord och börjat fixa med mina naglar.. Jaaa men ska fortsätta med det nu! Vi hörs snart igen, Pusssss&Kraaaaam hela dan!
Världens finaste lillebror!