Skriv din beskrivning här!

the less you care, the happier you'll be


kärlek

 
 
Du är jobbig, elak och ibland vill jag låsa in dig någonstans, men kusinvitamin.... du är bäst och jeg elsker deg. Gregorohjärtamoapoa.. Nu ska jag säkerhets kolla packningen och sen åker jag till Ellpish!

greece in less than 24 hours

This ♥
 
Hello Darlings! Det känns helt ärligt som om mina ögon kommer stängas när som helst, har ingen aning om varför men antar att det är för att jag inser att vi kommer vara tvunga att gå upp vid 3-tiden för att kunna åka till Arlanda vid halv 4. Men nu ska jag inte klaga, är ju faktiskt i Grekland om mindra än 24 timmar. Sol och bad i en hel vecka ser jag mer än i fram emot, älskart! Och nu när jag tittar ut och ser regnet ösa ner så vill jag bara åka nu nu NUU! Ska välja vad jag ska åka i nu och sedan vänta på att Mois ska komma så vi kan kolla på det nya PLL avsnitter, ha en lovely kväll nu darlings! 

packa packa packa

 
Nu är väskan färdigpackad, sååå jävla skönt! Ska alldeles strax äta middag och därefter blir jag körd hem till Ellen och sen så åker vi till Arlanda runt 4 inatt nån gång och möter upp min pappa och compani! Kan säga att denna resa är efterlängtad, speciellt idag när jag rensade ogräs i regnet.. blööh! Men om mindre än 24 timmar så befinner jag mig i Grekland med Ellpish ♥

Safe Haven

Jag såg denna underbara film för andra gången förra veckan och även fast man vet vad som kommer att hända så är den ändå lika bra som första gången. Den handlar om en tjej som tvningas lämna sin hemstad och bosätter sig spontant i en liten håla, sakta men säkert börjar hon ett nytt liv där och träffar även på Alex och när hon äntligen känner sig som hemma så kommer hennes förra liv ikapp henne vilket leder till en hel del konsevenser. Det är kärleksfilm men samtidigt en thriller och jag lovar er att ni kommer bli förvånade en hel del under filmens gång även om det är en typisk kärleksfilm så jag tycker verkligen att ni ska kolla in Safe Haven! 

ATM


next up: stan

Jag väntar bara på att Moa ska bli klar nu och sedan tar vi tåget in till stan som sagt, hörs senare Darlings! 
 

city day with moa

bästkusten
 
Gooooooodmorgon, godmorgon hör fågrar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör! (Och ni kan bara föreställa min vackra stämma sjunga denna visa också, haha) Egentligen känner jag mig alldeles för trött för att ens sitta i soffan med datorn i knät men vaknade för en halvtimme sedan och tänkte att det är lika bra att gå upp då jag ska till stan med Moa hyffsat tidigt i alla fall. Sedan ikväll ska jag få träffa min saknade Runnnnnnnieeeeeee, wieeeeeeee. Aja, ska nog fortsätta med packningen innan det är dags att göra sig i ordning, PÖÖÖÖÖÖSSS!

29 juli 2013

Lunch tillsammans med mami på Skäris..
 
Hello Darlings! Jag har haft i princip fullt upp hela dagen, först iväg med mami till Skärholmen för att inhandla lite nödvändiga saker inför Grekland, sedan umgicks jag med Moisen och började även packa lite smått och nu på kvällskvisten övningskörde jag. Åhh, kan ni tänka er att om 3 dagar ligger jag tillsammns med Moa och steker på solstolar vid stranden, lovely! Nu ska jag faktiskt fortsätta med att slappa framför datorn, kanske drar igång en film? Aja, PÖÖÖÖSSSSSSSSSSS så länge!

-


28 juli 2013

Can't wait, less then two years left.. 
 
Jag typ precis hem ifrån Södertälje där jag övningskört lite med mami på en parkeringsplats. Det är ju så sjukt kul när man känner att man börjar få lite kläm på hur allt fungerar och kan köra lite fortare än 10km i timmen, haha! Nu är det bara att öva lite då och då så jag är redo att ta körkortet när jag blir 18 för det har jag bestämt mig för och då är det så det ska bli. Aja, idag har jag även träffat min saknade Mois. Vi låg på altanen, solade, dog i värmen och bara pratade om lite allt möjligt, lika HÄRLIGT som vanligt! Och nu ska jag troligtvist sätta igång någon film och krypa ner i sängen och bara sega, pösssss på er!  
 

3 days to go

 
 
 
 
 
Om 3 dagar ligger jag och Ellpish i nån av solstolarna och steker, läääängtar! Vi ska till Kreta ifall nån undrar :)

swedish summer, you're the best


We got the power

 Hej jag har långt jobbigt hår och leker snygg ATM.
 
 Kollade på Johan Falk Kodnamn Lisa nyss, Joel Kinnaman.. mums. Min mamma sa efteråt till mig att det är roligt att lyssna på mig när jag kollar film ( hon låg i rummet brevid).. jag låg och skrek till min syster som redan hade sett filmen hela tiden ''kommer han dö?.. men nej vad är det här?.. Emilia kommer de bli vänner igen? .. Men hallå nu blev ju han skjuten kommer han dö? .. Men säg dåååå EMILIA'' Jag hatar att inte veta vad som ska hända, får ju panik. 
 
Annars så har jag fått Loreens låt We got the power på hjärnan.. bättre låt kunde ju ha fasnat. Nu tänkte jag faktiskt sova och imorn ska jag förhoppningsvis träffa Ellpish ♥ 

now: pretty litte liars time

 

Bästkusten

Ingen sommar utan västkusten♥
 
Hej och välkommna till Moa Edmans blogg, jag heter Ellen och tänkte gästblogga här då Moa bad mig göra det.. Haha, nej men skämt åsido det känns nästan som om detta är Moas blogg visst gör det? Men jag har faktiskt varit på bästkusten i en hel vecka, utan internet på både mobil och dator så det är min ursäkt denna gång. Det har i alla fall varit en underbar vecka i Mollösund med fint väder, sol, bad och skaldjur, LOVE IT! ''Ingen sommar utan västkusten'', det stämmer verkligen. Jag har spenderat några varje sommar där under hela mitt liv och nu när mormor och morfar inte orkade ha kvar husvagnen fick vi hyra en stuga istället för det skulle kännas tomt att inte besöka det i år igen. Har ni något ställe som ni besökt varje sommar sen ni var små? 

27/7

fastnar inte på bild idag. Men bjussar till det ändå bara för er, känn er speciella!
 
Vaknade strax efter tolv idag och har inte gjort så mycket förutom fixat mig och ätit! Nu ska jag iväg och träffa Saga som jag inte träffat på flera veckor, saknat hennnneeee! Ha en bra lördag friends så hörs vi, pussss!
 
 
 

Cozy times

Mummmma!
 
Kom hem för en stund sen efter att ha varit på tjejkväll hemma hos Bella med Julia och Johanna, hade saknat alla tre supermycke såå det var kul att få träffa dom! Vi käkade hemmagjorda hamburgare och kollade på Tropic Thunder, väldigt bra film som ni alla borde se om ni inte redan gjort det.. Nu tänkte jag läsa lite bloggar innan jag somnar, pussss&kram
 

#1127

 
“This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” 
― Marilyn Monroe

Hello outfit, wanna move in to my closet?

 
AIN'T NO WIFEY
 
AIN'T NO WIFEY by moa-edman

#1125

 

My weakness is that i care to much

 
En låt som betyder en massa för mig, beskriver en dålig period i mitt liv. Hittade nyss en grym cover på låten.. enjoy!

All around the world

 
kom nyss hem från att tillbringat kvällen med Ronja S, vi köpte lite godis och drog hem till henne snackade och kollade på G.I Joe, en action film som bland annat Channing Tatum är med i, Riktigt bra enligt mig! 
 
Imorgon så ska jag åka ut till min farmor och hjälpa henne med lite allt möjligt, rensa ogräs bland annat.. not so funny! Men jag behöver pengarna så att jag kan få en ny mobil inom kort, jaja nu tänkte jag sova så att jag orkar gå upp imorn.. puss&kram, sovgottt!

Don't worry Be Happy


Godmorning!

 
..Jag vaknade bara för en liten stund sen och ligger fortfarande i sängen och degar, dagens planer är att först och främst kolla på PLL och städa mitt rum och därefter så kanske jag träffar nån kompis.. får se! Vad ska ni göra denna onsdag? krrrraaaaaam!
 
BTW jag är med och tävlar om en klocka från Stilrenaklockor.se hos Zahra .. Var med du med vettja!

Freedom is when you're doing what you want, loving what you do is happiness

high hopes
Gud det finns så mycket jag vill göra med mitt liv, jag vill resa och upptäcka världen, testa nya saker, hitta min plats i världen där jag hör hemma. Jag vill träffa massa coola människor och inspirera andra.. 
 
Jag vill leva livet och vara lycklig och fri. Jag vill inte ångra senare i livet att jag inte gjorde vissa saker, jag ska följa mitt hjärta genom allt. Jag vill inte känna att jag inte levt mitt liv till 100%. Jag vill ha bra historier att berätta för mina barn och barnbarn.
 
Jag undrar vad jag kommer göra med mitt liv om 3 år, var kommer jag vara, var kommer jag vara påväg och vad kommer mitt hjärta bulta hårdast för? Jag längtar så mycket att jag spricker efter att få hur allt kommer se ut. 
 
 

Best song ever - One Direction

Igår den 23 juli så var det 3 år sen One Direction bildades.. sjukt hur fort tiden går , thank you X-Factor United Kingdom for giving birth to the loveliest boyband ever. ♥ I'm so proud of my boys!
 
Apropå One Direction så har jag förlorat alla mina videosar och bilder från konserten nu.. Kill me. 

from my polyvore

 
Baked
 
Baked by moa-edman

Riri Outfit

klänning - Bikbok // Topp - Bikbok // Skärp - Ullared // Ringar - Bikbok & H&M

Detta hade jag på mig igår på Rihanna!

Watch me burn

Åhhh är så arg just nu.. klantig som jag är så glömde jag mobilen på toaletten innan konserten och därefter blev mobilen snodd.. visst att man är klantig men förtjännar man verkligen att få mobilen snodd för det? önskar det fanns fler människor i världen som har lite vett i skallen och fattar att man inte tar andras saker.  Hittar jag en mobil på gatan så tar inte jag den.. jag lämnar då tillbaka den till dens rätte ägare, glömmer någon sin plånbok så tar inte jag dens pengar, självklara saker igentligen.. pinsamt att vissa människor aldrig lär sig.. Mobilen fick jag i födelsedagspresent av min farfar innan han dog så den betydde ju mycket och har väldigt mycket saker på min mobil som nu kommer försvinna.. 
 
Nåååja bortsett från det så var Rihanna helt sjukt bra.. har så ont överallt att det är sjukt men har haft galet kul! Stod 2 meter ifrån scen så såg Rihanna väldigt bra när alla inte höll upp sina händer... haha livet som kort. Svårt att beskriva hela grejjen med ord , jag blev tårögd flera gånger men vänner det är lätt en av dom bästa kvällarna i mitt liv .. någon av er som var där? Vad tyckte ni? Bästa låten var fanimej love the way you lie. Måste även säga att förbandet GTA - Good things Ahead var väldigt bra för att vara ett förband!

Suck my cockiness

Idag när jag kom hem till mamma så låg favorit tidningen  Veckorevyn på sängen och väntade.. lööve it! Måste säga att jag älskar stylingen på bilderna över.. sotade ögon och ruffsigt hår!
 
Idag så ska jag och Ruuunie till Globen och kolla på The one and only Rihanna, är såååå taggad! Har lyssnat på Rihanna hela veckan som tagg och jag hoppas verkligen att det blir en galen kväll och att Rihanna levererar som in i helvette! Nu tänkte jag duscha och sen blir det att börja fixa sig!

Jag känner mig som rena rama legenden

Vi kom i säng imorse vid åtta ungefär och sov till halv två ungefär! Vi gick upp då och åt frukost och fixade oss innan vi åkte till Tuna Park och gick i butiker och dunkade musik.. Kom hem för en timme sen och har hoppat i myskläderna så nu tänkte jag kolla på The Carrie Diaries.. Ha en bra söndagkväll, pusss!
 
Niello - Legenden

peace

Viktoriaaa & jag ATM
 
Hello! Just nu hänger vi hemma hos mig och dansar.. haha de ska sova här och ja vi ska bara mysa och ha de allmänt kul. Ha en sjukt bra kväll nu för de ska vi ha.. puss&kram! ELLEN&RONJA BLOGGARÅÅÅ
 
 

i know you want it but you're a good girl

Om en stund ska jag gå till bussen och åka in till stan för att träffa Isabella och Viktoria.. vet inte vad vi ska göra men det märker vi! Ska leta reda på mina lurar nu och sen ska jag dra.. pusss ha en bra lördag!

#1111

 
 

Lilsis

jag och mitt hjärta åkte och handlade förut.. hon är så gos! 
 

Lazy

Igår sov jag länge och därefter packade jag för att åka hem till pappa.. Ellen följde också med hit igår, det var mys! Vi åt lunch inne i stan och sen myste vi resten av kvällen, hon åkte hem för ett par timmar sen och jag har bara legat i sängen sen dess och kollat på serier.. har det blåst supermycket hos er också idag? jag kan inte kolla på tv för att det blåser så mycket så att alla program hackar. pusssssss

The way way back

yummiiii , love on a plate.
Kom nyss hem från att ha varit på bio och ätit middag med min mamma ♥ Vi kollade på The way way back, i lööved it! Innan det så spenderade jag ett på timmar på Ensta med brudsen och Ellpans päron, lika härligt som vanligt! Nu tänkte jag kolla på någon film och äta mango, hoppas ni alla haft en bra dag..pussss!

#1107

Märkte nu att skärpan på Lucy vart jävligt mycket sämre än de andra men orkar inte bry mig om det..  Hur mår ni? själv mår jag bra! Är väldigt trött vilket kanske inte är så konstigt! Kom hem för en timme sen efter att ha picknickat med Ronjorna och Ellen, galet mys!  Frååågan nu är bara om man ska stanna uppe och kolla på det nyaste PLL avsnittet LIVE eller om man ska sova och se det imorn? i think i will sleep.

22/7 -

På måndag så är det dags för Rihannas konsert här i sverige och jag & Ruuunie ska gå! Helt sjukt glad över att vi fick tag på två biljetter iallafall, någon av er som ska gå? 
 
Nu blir det allsång på skansen med familjen, cozy! Underbara Miriam Bryant ska uppträda, puuush plaaaay

Goodmorning people!

Arkiv bild. 
 
Det är ju ett underbart väder i Stockholm idag, eller vad säger ni? Solen skiner, nästan inget moln på hilmen och det är i princip vind stilla, i alla fall känns det som det när jag ligger på altanen där uppe. Jag vaknade för ungefär en timme sedan och har bara hunnit äta frukost ute i solen, lika svettigt och härligt som vanligt haha! Ni får ha en underbar dag i solen eller i regnet precis som jag, pöss på er!
 

Ångest? YES

 
 
här snackar vi hår ångest... På bilden till vänster så ser ni mitt hår nu och på högra så ser nu hur mitt hår brukar/ska se ut. Jag glömde min färgbomb hos pappa och ja jag tappar massor av färg när jag tvättar håret + att jag badade massa förra veckan då duschar man efteråt så tappade asmycket färg:( Det är ljusbrunt med röda slingor lite här och var. Usch mår fan dåligt på riktigt när jag ser mitt hår.. yes i am a real girly girl. 
 
Har inte uppdaterat idag för att jag inte gjort något eller haft något att skriva om och har inte velat gå in på weheartit för det är just nu fullspäckat med bilder på Cory Monteith, usch tragiskt.. rip ♥

Boot Camp

 
Sophie och andra ungdomar blir tvångsskickad till ett läger för ungdomar med problem av sina föräldrar. Föräldrarna tror att de skickar sina barn till en vacker paradis ö där de blir omhändertagna. Men så är det inte alls, på lägret förekommer våld och barnarbete. Det är en film som innehåller blod, svett och tårar.
 
Mila kunis spelar huvudrollen som Sophie och Gregory Smith spelar Ben hennes pojkvän.
 
Filmen är baserad på sanna historier och skulle nog handla i kategorin Thriller/Drama. Jag tyckte filmen var väldigt bra, jag grät ett antal gånger då filmen var ganska grov vid vissa tilfällen.  Tanken av att sånt här faktiskt händer ute i världen gör mig rädd för mänskligheten, uuussssch! HÄÄR kan ni se filmen 
 
Filmen får 4/5 Unicorns av mig
 

.

 

14 juli 2013

Bild ifrån idag. 
 
Som jag sa i ett tidigare inlägg åkte jag på en liten utflyckt till Gustavsberg, för att vara mer exakt till Artipelag där man det finns lite allt möjligt att titta på. Men jag och mina föräldrar tog oss faktiskt bara en lunch där innan vi åkte till Nacka Forum för att kika runt lite där istället. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen ett tag och kolla på någon film...Jag vill också säga vila i frid Cory Monteith och att mina tankar går till alla hans nära och kära, speciellt till hans familj och hans fästmö, Lea Michele. Läste faktiskt på twitter att dem skulle gifta sig om två veckor och det gör allt ännu hemskare!
 

He took the midnight train going anywhere.

Impossible.
JAMES ARTHUR KOMMER TILL SVERIGEEE!!!!! 
 
Idag drog jag ut strax efter tolv och delade ut reklamen, aldrig igen säger jag bara. Jag har blåsor under fötterna och på hälarna, fyfan säger jag bara och imorn kommer jag gråta av träningsvärk för jag gick nämlingen till gymmet efter att jag sprungit i trappor i 2 och en halv timme.. höhöh vet inte ens varför jag gick dit! Men nu är jag iallafall hemma och har duschat och ska alldeles strax äta middag och sen ska jag troligen träffa Izabella och göra något... Jag röstar på film!  Vill även säga RIP Cory monteith.. riktigt tragiskt.
 

on my way to Gustavsberg


HA EN BRA JÄVLA DAG

 
Sitter just nu i bilen med mi madre på väg till Friends Arena för att hämta upp några som har varit och sett Iron Maiden! Ett gammalt Engelskt rock band som jag växt faktiskt växt upp med tack vare min musik galna pappa(glöm inte att anteckna) haha! Så jävla intressant..
Innan det här så lyxade jag som sagt till det med lite donken glass och fina bröder. Jag avslutade kvällen med Amanda som jag som vanligt pratade en maaaasssaaaa med, alla har vi den personen som man alltid pratar med eller huuuuuur :) 

I want to marry my bed.

Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen, lyssna på musik och kolla runt lite på mobilen innan jag somnar. Det är sjukt vad sola och bada tar på ens krafter, eller är det kanske bara jag? Igentligen borde det ju inte tära på ens krafter så mycket då man bara ligger still, haha. Aja, weird. Ska borsta gaddarna nu och sedan hoppa i säng, GODNATT DARLINGS!
 

Happiness

 
 Idag måste jag säga att livet ändå är ganska bra ibland.. Jag har mina underbara vänner och sverige leverar med sol flera dagar i rad! Dock känns det skönt med lite regn imorn då jag troligen fått mig en släng av solsting.  Kom hem för en stund sen efter att ha käkat glass med brudarna och ska alldeles strax sova skaa bara dricka upp min cheerryy cola ♥ Sovgotttt!

Whatever makes you feel bad, leave. Whatever makes you smile, keep it.

 

BBQ times


sommarn är här för att stanna nu va?

Bjuder på en härlig bild ifrån Ronjas landställe, love that place! 
 
Helloo Darlings! Jag ska strax hoppa in i duschen och fräcsha upp mig lite. Haha, känner mig lökig och otroligt äcklig men det blir ju så när man badat och stekt hela dagen. Aja, jag och brudarna drog i alla fall ut till Ensta idag då det verkligen inte gick och ligga på min altan mer än 3 sekunder innan man var tvungen att gå och duscha kallt, haha så vi drog dit och spenderade dagen där, LOVELY! 

Myyysig Sommardag

Hej på er! Hur är det med er? Själv så är det prima! Har haft en jätte mysig och varm dag ute på ensta med mycket sol,and matning och massa bad! Årets första riktiga dopp för mig då som har fegat och inte vågat hoppa i innan för att det enligt mig har varit för kallt..haha det var inte så farligt idag och det blir ju varmare när man har varit i en stund ;) Jag gjorde allt det här med Ellen, Moa, Bella och Ellens päron. Jag är jätte nöjd och ska göra dagen ännu bättre genom att köpa glass med Moa och Ellen! Har varit sugen på glass ända sedan igår så nu festar vi till det lite med glass från donken :)
Hur har eran dag varit? Lika solig och härlig som våran? :)
 

I just love these days

Glass med frukt & bär + smulad digestiv.. yummie!
 
Dagen har spenderats på Ellens altan med Bella, Ellen & Märta.. Vi har solat och badat och bara haft det allmänt bra! TACK SVERIGE FÖR VÄRMEN! Nu är jag hemma och har ätit middag med min bror och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Har ni varit ute i solen idag? pussss

Baaaaack

Tjena hej im back again..och ja det var flera veckor sedan jag bloggade och jag har faktiskt mina anledningar..
Först så drabbade jag av något virus som gjorde att jag hade ont i huvudet och mådde dåligt i en hel vecka vilket ledde till att jag fick åka till sjukhuset för att ta blod prover samt vätskeprov i ryggen. Så då förstår ni nog verkligen varför jag inte orkade den veckan :(
Sen så har jag också varit på bråvalla festival och daaaaaamn people om du inte var där så missade du verkligen något assså! Det var så jävla kul med sjuk mycket bra artister och huuuur mycket härligt folk som helst! Jag nästan beordrar er att samla in lite cash och dra dit nästa sommar för det är det fan värt!! Den ända nackdelen var att det blev så jävla lerigt när det hade regnat, men annars så var det perfect!  
Far East Movement
A Day To Remember!
Volbeat!
Jag såg såklart mycket fler bra artister men fick inga bra bilder och så tog mina batterier på mobilen slut på slutet så kunde inte ta kort på Aviciis spelning vilket by far var den fetaste spelningen på hela dagen!
Jag såg också: Parkway Drive, Sebjak, Nicky Romero och Dada Life!
 
Veckan efter det så tror jag att jag åkte till den andra Ronjas Landställe med Moa och Ellen! Alltid lika mysigt och skönt att åka dit ut! Att bara få vara,koppla av, sola,äta gott och vara konstig är något man behöver. Haha hade det skit mysigt och hoppas att vi glider dit igen nästa månad!
 
 Och nu dom senaste 4 dagarna så har jag varit i Göteborg med la Familiiiiaaaa! Det har varit hur mysigt som helst att bara få vara med familjen och strosa runt på Göteborgs mysiga gator. Vi solade,badade, var på Liseberg och åkte karuseller, Åkte till Universeum och kollade på fiskar,hajar,ormar,apor,dinosaurier osv. Och så åt vi gott ute på fina restauranger! Allt var hur kul som helst och jag skulle lätt kunna åka dit igen och äta,shoppa :)
Så där nu vet ni vart jag har hållit hus alla dessa veckor!
Om någon timme så ska jag glida upp till några polare med Mamma och Pappa där vi ska grilla och efter det så vet jag inte vad som händer, vet inte om jag stannar,går hem eller går ut haha. Men vi hörs!
Älskar btw allt nytt på bloggen, design och allt vad det nu heter haha, bra jobbar Moa!
 
 
 
 

smile

klänning - Bikbok 
 
Bikinin är på och vädret är på, lövely! Så ska äta något snabbt nu och sen drar jag ner till Ellen och hänger med henne & Bella i solen.. måste bättre på brännan liksom! nNi skulle hört min bror och hans kompis igår.. haha '' men asså Moa procentuellt så blir ju jag brunare än dig'' Man bah whut? Jag är indisk och du är svensk lille du. Men ha en bra dag i solen eller regnet haha pussss!♥

breakfast time


But i say to you, come home, come home

 

Sleeping is my drug, my bed is my dealer and the alarm clock is the police

 
Arkiv bild// Archive picture
 
Kom hem från Bella strax innan tolv och hamnade i soffan framför white chicks med min bror och hans kompis.. jag missade ju halva filmen typ haha så var inte så engagerad direkt men det var kul ändå! Men måste sova nu, pusss hörs imorn
 
Came home from Bella before twelve and ended upp in the couch infront of white chicks with my bigbrother and his friend.. I missed half of the movie so i wasn't that involved but it was fun anyway! But i need to sleep now, kisss seeyaa tomorrow
 
JAG HATAR FOLK SOM TROR ATT DE HAR INTERNATIONELLA LÄSARE. NEJ. VARFÖR?! 
 
 
(För er som inte fattar så har jag skrivit min translate på skämt för att håna alla som gör det fast de inte har internationella läsare. Jag syftar inte heller på någon speciell men det är som dom säger '' if the glove fits, then wear it. ''  )

filmkväll at Bellas

Blev ingen hemma kväll som jag trodde utan en filmkväll hemma hos Bella istället. Jag mötte upp Moa och Bella i Rönninge där vi handlade med oss lite gott och begav oss sedan hem till Bella och kollade på The Call. Fyfasen vad den filmen är läskig, haha men också sjukt bra, den rekomenderar jag strakt! Aja, är sjukt trött så nu ska jag faktiskt ta och borsta tänderna och sedan hoppa i säng, pusssssen!

19.38

Hello Darlings! För det första måste jag säga att jag gillar den nya desigen starkt, den är enkel men riktigt snygg, eller vad tycker ni? Under de senaste dagarna har jag solat, badat, umgåtts en hel med mami, shoppat lite smått i Södertälje samt kollat synen och såklart gått på bio med Moisen. Anledningen till att jag kollade upp synen är för att man behöver att intyg av en optiker att man har bra syn/bär glasögon för att få börja övningsköra. Ja, ni läste rätt jag ska äntligen få börja övningsköra. Nu måste jag bara gå den där handledarkursen på tre timmar sen får ni se upp på vägarna, haha. Ikväll tror jag bara att jag ska sitta hemma och ugla framför datorn men vi får se om de planerna ändras, puss på er! 
 

Free spirit

I am me and that is all i can be.
 

Idag åkte jag iväg på jobbintroduktion.. kommer att dela ut reklam på helgerna här i min kommun, ganska chill jobb + att jag kommer få en snygg rumpa efter allt spring i alla trappor ;) Annars så har det hänt så mycket mer idag förutom att min mamma åkt iväg så jag är ensam hemma hela helgen med min storebror, vi ska alldeles strax gå hem till mammas pojkvän och äta middag.. haha skönt att slippa laga själv ju! men pusss och kram så länge ♥

#1083

 

Bio tips!

 
Kom nyss hem från stan efter att ha sett denna film med Ellen! Den var sååå sjukt bra och jag + hela salongen skrattade mer eller mindre nästan hela tiden.. Rekomenderar denna film, HÄÄÄR kan ni se trailern.. Den får 5/5 majskorn av mig 
 
Imorn så händer inget speciellt förutom att jag ska på introduktion för mitt nya fabulousa jobb.. haha jag har fått jobb som reklam utdelare och ja det är ju bättre än ingenting.. skönt med extra pengar ju eller vad säger ni? Men tänkte sova nu så vi hörs imorn.. godnaaaatttt ♥

Outfit + plans

Oversize tröja - Bikbok // Jeansväst - Carlings// kofta - Gina Tricot
 
Nu blir det Bio.. ska se The Intership med Ellen.. någon som sett den? är den bra? pussss vi hörs för nu måste jag gå till bussen!

Imperfections are beauty, Madness is genius and Silly is better then boring

 

Macklemore - Otherside

Macklemore my dear friends, en av hans bästa låtar. Låten handlar om drog&alkohol problem. 4 av hans vänner har dött av överdoser och han har själv haft drogproblem. HÄÄÄR kan ni se Ben som han heter på riktigt prata om låtens bakrund osv. 

Ensam är inte stark

2 things | via Tumblr
Neveer. | via Tumblr
Jag tycker det är viktigt att man själv sätter sina gränser på vad man går med på och inte. Vill man inte supa och röka så ska man inte heller göra det, men vill man det så fine det är ens egna val. Jag hatar folk som gör saker för att de känner att de måste på grund av att alla andra gör det, man blir ju så olycklig som person när man bara följer strömmen.  
 
Jag har under de senaste månaderna lärt känna mig själv väldigt bra, jag vet vad jag vill för det mesta och låter inte någon bestämma över mina val. Förra året skulle man lätt kunnat övertala mig till att göra vadsomhelst nästan. Jag var så förstörd som person att ingenting spelade någon roll, ingenting var kul längre, jag kände mig ganska frånvarande och jag slutade göra saker mer och mer.
 
Förut  så tänkte jag aldrig på mig själv eller hur jag mådde utan min uppgift var att se till att alla runt omkring mig mådde bra. Att jag själv samtidigt plockades isär i bitar långsamt spelade ingen som helst roll så länge mina vänner mådde bra. Jag har alltid brytt mig väldigt mycket om mina vänner och gör det än idag men till en mer måttlig gräns för mig, nu tar jag mig tiden till att vara ensam då och då och jag pratar med folk när jag känner att det blir för mycket. Vilket jag måste säga är väldigt viktigt.. man kan inte hålla på att bära runt på en ryggsäck fylld med alla sina känslor, tillslut blir ryggsäcken för full och man ramlar för att det blir för mycket. Ensam är inte stark, man är inte svag för att man ber om hjälp.  Man är snarare stark som faktiskt säger att nu behöver jag hjälp för att orka leva.
 
Jag har fått hjälp från folk runt omkring mig och mina vänner har stöttat mig hela vägen och sagt gång på gång, vi finns alltid här för dig och allt kommer bli bra. Även fast jag inte alltid trodde på dom så blev det faktiskt så himla bra och jag mår bättre nu än någonsin. Det gäller bara att aldrig ge upp eller låta de starka känslorna som trycker ner än vinna. Vi är människor och vi har känslor och ibland brister vi, ibland gör hela kroppen så ont att man inte vill leva.
 
HOPE - Hold On Pain Ends
Stars can't shine without darkness.
Everyone wants happiness no one wants pain but you can't make a rainbow without a little rain.
 
Några av mina favorit citat

standing in the pouring rain

(100+) Tumblr
 Godmorgon! Har legat vaken ett par timmar nu och ätit frukost och kollat på det senaste PLL Avsnittet.. PÅ RIKTIGT?! Det är inte okej att bara avsluta avsnittet sådär. Haha frustrerad.se jaja dagens planer är att om en liten stund dra sig ner till gymmet och sen ska jag på Bio ikväll med Ellen, fett mys! Jag vill se the intership tror jag den hette? Vad ska ni göra i detta regnväder? pusss&kram hela dan!

Howie Day - Collide

En såndär låt som man kan lyssna på i flera år utan att tröttna på den.

Cozy times

Grapefrukt, jordgubbar, nektarin & Lavendel bubbelbad.. Kan det bli bättre?
 
Kom hem från gymmet för en timme sen och fixade snabbt fruktsallad innan tappade upp ett bad och låg där och tänkte en stund, älskar att bada.. blir så lugn och all stress försvinner! Tänkte smörja benen nu med such a flirt Body Cream och sen blir det film innan jag somnar ikväll! Skönt att somna hyfftsat tidigt eller vad säger ni? pusss

sol,sol,sol

Hello! Vaknade klockan 12 hemma hos farmor och åt lite frukost innan mamma kom och hämtade mig och körde mig till Ellen där jag hamnade i en solstol på hennes altan.. soooo niiiceeee! Kom hem för nån timme sen och har målat naglarna och ätit! Ikväll blir det äntligen att ta sig till gymmet.. var ju på Ronjas landställa förra veckan och hos pappa i helgen så har inte kunnat vara där på vääääldigt länge! Men snart får vi ett springband hem till pappa så då kommer jag kunna träna där också! Men ska packa upp väskan från pappa och leta fram gymkläderna.. pussss!
 

there's a hole in my soul, i can't fill it

 
 
Jag har en mindre bra dag idag. Är hemma hos farmor med syskonen och nästan allt här känns som vanligt förutom att en person saknas, farfar♥  Jag har legat på soffan i flera timmar och kollat på youtube klipp och tänkte alldeles strax typ sminka mig eller nått.. Det brukar jag ju bli glad av haha men ha en bra dag så hörs vi puss!

'Cause we make the hipsters fall in love

Hello! Gick upp strax innan nio i morse och klädde på mig och åkte till Rönninge och badade och solade med Ronja & Ellen.. så sjukt härligt med denna värme! Sen åkte vi in till stan strax efter sex käkade sushi som inte var så värst god.. buuuhu.. Sen blev det Ke$ha på grönan, gaaaalet grym live må jag säga och sjukt rolig att kolla på! Kom hem för en stund sen och ska packa väskan innan jag somnar för imorn ska jag och mina syskon åka ut till farmor och sova där, cozyyy. Jag vet att designen ser lite halvdan ut nu meeen jag ska försöka fixa det i veckan när jag har tid! Sovgott pusss&kraaaam♥

we're the crazy kids

Hellloooooo Darlings! Idag har jag legat och stekt på Ensta hela dagen tillsammans med mammi, Moa och Ronja. Det har ju varit så otroligt varmt idag att man inte orkat göra något annat än att ligga och sola och bada varenda kvart, haha! But I really love it!! Ikväll blir det Ke$ha på Grönan med brudsen så ska snart börja fixa mig då vi ska äta i stan innan det börjar. Någon av er som ska se Ke$ha idag? 

godmorning? nah

arkiv bild från i vintras
 
Hellllo! Jag vaknade för en liten stund sen.. galet skönt att äntligen sova ut! Dock känner jag mig väldigt seg vilket inte är konstigt då jag sovit alldeles för länge.. haha menmen dagens planer är att bara vara hemma och hänga med farmor som kommer om en stund. Men jag ska klä på mig nu och äta något, pusssss

Even the best fall down and even the wrong words seems to rhyme but somehow you and i collide

 

happy to be home

 
Fejk bild.. otroligt vad vissa människor är lättlurade.. haha löve it.
 
 We're home again.. sjukt skönt! Har saknat min säng och min dusch väldigt mycket men annars har vi haft det väldigt bra! Vi har solat, badat lite, sovit och spelat en hel del kort de senaste dagarna.. asmysigt!
Jag tog med mig kameran dit men har faktiskt inte knäppt ett ändå kort.. typiskt! Men det är som sagt skönt att vara hemma igen och duscha och få lite tid för sig själv.. ska kolla på PLL nu och sen somnar jag troligen.. börjar uppdatera som vanligt imorn, pusssss!

Vill se dig dansa som folk i miami

Igår efter att Bella hade åkt hem så drog jag hem till Amanda och hängde med lite cozy peps och bara chillade! Därefter sov jag hos Ruuuunie och nu håller jag på och packar för att Jag, Ruuunie & Ellpan ska åka ut till våran kära vän Ronjas landställe.. Ska bli såå mysigt, förra året där var typ höjdpunkten på mitt sommarlov! Men ska packa klart och sen om en timme så ska vi åka och handla mat, have a good day!

Goooooodmooooorning Darlings!

Idag åker jag med tjejerna till Ronja Skoogs landställe. Vi åkte dit förra året sommaren också och då hade vi otroligt mysigt så nu hoppas vi på att vädret blir bra och att vi har lika mysigt igen. Strax innan fyra åker vi ifrån Salem/Rönninge så under dagen ska jag packa, duscha osv. Aja, jag ska i alla fall börja packa nu, ha det så bra! 
I från förra året vi var där!

my future

 
Precis i början utav sommarlovet så var jag som sagt på ett studentfirade för två utav mina kusiner och som jag nämnde i ett tidigare inlägg så höll min ena kusin ett tal precis innan jag skulle åka därifrån. Han sa på att ungefär något sånt här: ’’Som ni vet väljer man olika vägar livet, som Australien är en väg för mig. Men under alla dessa val i livet så vet man alltid att man har familjen att vända sig till..’’ Detta fick såklart alla i tårar, inklusive mig. Men det fick även mig att tänka till lite i och med att jag faktiskt precis valt en utav alla vägar i livet, gymnasiet eller jag ska egentligen mitt liv efter grundskolan.

Vi 97:or har ju precis fått reda på vart det är vi ska gå och jag kom in på mitt första val, mediagymnasiumet i Nacka. Just när vi fick reslutatet så kändes allt så verkligt, grundskolan är verkligen över nu på riktigt och förmodligen livet ifrån grundskolan. Först och främst känns det otroligt skrämmade. Jag lämnar ändå min trygghet och får på ett sätt stå på egna ben utan stöd ifrån nära och kära. Stöd får jag nog fortfarande i alla fall ifrån familjen men ifrån ens vänner, då blir det ju inte på samma sak, de kommer inte finnas där för dig just i skolan. Men förhoppningsvis så kommer det nya sånna vänner. Dock kan jag inte låta bli att känna en viss lycka. Det ska bli skönt på ett sätt att få komma ifrån Salem/Rönninge och se ännu en del utav världen, lära sig och upptäcka nya saker dagligen en tid framöver. Dessutom känns det spännade att gå vidare i livet och se vad nästa steg har att erbjuda. För jag är lite smått nyfiken på hur allt kommer bli för mig i framtiden, hur just jag kommer bli, vad jag kommer göra, vart jag bosätter mig, vart jag kommer resa, jobba osv. Såklart jag vet vissa saker som jag vill gör i mitt liv, som bland annat att resa. Men sen vet man ju aldrig hur ens liv kommer bli och detta gör så att jag både blir exalterad och rädd. Exalterad för att jag vill se hur det kommer bli och rädd för att jag inte ver hur det kommer bli. Men jag antar att det är bra att vara lite rädd, eller vad säger ni? 


you just have to love these YouTubers.


my weekend

Hello Darlings! Jag kom hem från Göteborg igår där jag spenderat min helg men shopping, cyckeltur och konfirmationsfirande. Måste bara säg att herre min gud vad Göteborg är en härlig stad, alla är så otroligt trevliga, pratglada och glada överhuvudtaget där i gemförelse med här hemma. Mitt från igenstans kom det liksom fram en dam till min mamma och frågade vad hon tyckte om att ha röda skor och det var ingen som kollade konstigt. Man kan prata med främlingar där. Haha, nu låter det som jag varit i Göteborg för första gången vilket jag inte har. Jag har faktiskt varit där ett antal gånger innan man jag har inte spenderat en hel dag på staden som jag gjorde denna gång. Jag och mamma blev tillslut utråkade utav att bara vara i centrala Göteborg den dagen att vi hyrde cycklar och cycklade runt till alla möjliga ställen. Och jag säger bara en sak, CYCKLA ALDRIG I GÖTEBORG. Det är bara upp och nerförsbackar typ, jag skojar inte och det är inte små uppförsbackar utan de är enorma. Men utifrån cyckelturen och just komfirmationsstuden i kyrkan hade jag faktiskt det otroligt bra. Jag kände nu i efter hand att jag behövde komma iväg och bara umgås med familjen och släckten! 
 
 

Lace

Ny tröja som jag köpte från en tjejs bloppis idag.. gick för 40 kr... supersöt på! KAP!
 
 
Ligger i sängen med Bella och lyssnar på musik.. vi är asströtta och sjukt sega! Blev inte mycket sömn inatt och vi gick upp strax innan elva och fixade oss och så innan vi åkte först och lämnade väskan till Asta som vann  och så köpte jag tröjan över från henne bloppis. Därefter åkte jag och Bella till Storstaden och gick runt lite och åt innan vi åkte till Slussen för att Bella ville kolla på när The Fooo's spelade in nån musikvideo.. haha galet mycket skrikande brudar! Men vi ska äta om en stund och sen ska vi till mormor och hämta min skateboard.. puss!