Skriv din beskrivning här!

I GOT NO TIME

large.jpg

- Every damn day, no mather what. Don't let people bring you down or make you become someone else. Smile at those bitches and make me proud. No make yourself proud.. 'cause then i'll be proud to -

Nu har skolan verkligen satt igång för mig! jag har två media inlämningar denna vecka varav en är i photoshop och den andra ska vara i form utav en powerpoint + 2 redovisningar på det om sakerna nästa vecka och  samma vecka har jag prov i båda Matte & Idrott , lovely! Nej inte alls, usch. Kan man få lov nu tack? ( 3 veckor kvar tror jag?) Men med detta inlägg vill jag få sagt att bloggen kommer hamna i andra hand tills jag fått kontroll på allt i skolan och skapat nån slags balans.. Men är aktiv på weheartit där jag heter 970110, KRAAAM! 


size zero only, bullshit.

Bild ifrån metro.
 
Jag låter denna text stå kvar även om jag vet att miss skinny inte är på riktigt för den har en viktigt betydelse som bör tas upp oftare! Ni kan även kolla på videon nedan för att förstå den riktiga meningen bakom affären och även läsa min reaktion till detta. 
Miss skinny är ju en nätbutik som nu ska öppna i Stockholm, de säljer bara kläder med stoleken 32 eller "size zero" som det kallas. Eftersom det är mycket skriverier om detta just nu tänkte även jag ta upp det och jag skiter fullständigt i om affären får publicitet för jag blir bara irriterad.
Det skrivs ju om hur allt fler får anorexia eller bulimi i tidigt ålder men är det engentligen så konstigt när dagens samhälle har den ideal som vi faktiskt har? Om du inte ser ut på ett visst sätt eller klär dig på ett visst sätt så " passar du inte in" och då verkligen inte konstigt att unga människor får komplex. Det hjälper ju inte heller att den finns idiotika människor som startar en butik vars namn är Miss Skinny och dess logga är "do you fit in?". Åh seriöst, vem kommer ens på ideén att starta en affär som bara säljer kläder i storleken 32 och sedan ha en logga där det står "do you fit in?"? Det gör mig bara så irriterad att inte alla fattar att det är OKEJ att se ut hur du vill, klä dig hur du vill, göra vad du vill bara DU trivs med det!
 
 
Tack gode Gud (inte för att jag tror på gud, men ni fattar) för att detta med miss skinny inte var på rikitgt. Anledningen till att jag faktiskt trodde på det först är för att vi faktiskt lever i ett samhälle där den finns idioter till människor som skulle kunna hitta på något sånt här. Så snacka om att jag blev glad när jag läste att detta bara var ett skämt eller ett skämt är det ju inte då det är en otroligt fin och cool mening bakom detta. Det är alltså frisk&fri som har gjort detta för att skapa en debatt och få flera människor att engagera sig och faktiskt försöka få bort dagens ideal! Så antingen kan ni smsa FRISK50 eller FRISK100 till 72980, dela videon ovan på facebook, twitter för att skapa ännnu fler debatter eller så kan ni gå till de klädbutiker ni handlar på och påpeka märkningen "för sannare skönhet" för att helt enkelt stödja frisk&fri. YOU GO FRISK&FRI! 

my love♥


Skärpa mig

Kom hem för en stund sedan och har kollat på ett avsnitt av Glee, julavsnittet och det fick mig att längta som fasen efter julafton med familj och släckt och nyår med vänner..Både julen och speciellt nyår förra året var hur jävla bra som helst så jag hoppas att det blir lika kul och galet det här året också!
Annars så ska jag snart dra mig ner till gymmet och röra lite på mig, tränade en gång förra veckan vilket inte är ok så ska jag försöka skärpa mig och försöka träna iallfall 3 gånger varje vecka. Har varit utan godis,läsk,chips,bakelser och allt annat onödigt i typ 3 veckor så det är ju perfekt att lägga till träning så att man förhoppningsvis kan se resultat om ett tag!
Ha en bra tisdag! kraaaaaaam :)
WORD
 

Hello Autumn, Goodbye Summer.. For real now.

My lovely Dr. Martens. 
 
När jag gick hem ifrån tåget så frös jag nästan arslet av mig och för ungefär en vecka sedan rann nästan svetten om mig. Men om jag ska vara ärlig tycker jag det är riktigt skönt, det var på tiden att hösten kom. Det ända som är negativt är att skolan är otroligt kall då de, enligt dem, inte blivit kallt nog för värmen än. Jag får helt enkelt dra på mig varmare kläder, "kläder efter väder" ni vet. Nu ska jag dricka en kopp te och mysa ner mig i soffan framför Vampire Diaries, puss på rumpestumpen!

tireeeeeed

 
Gosh, i just came home from school and i am so tired! Couldn't keep myself awake at the train but i didn't sleep so deep which was good.. otherwise i would have missed my stop. I am starting to get sick, why now?!  well now i am feeling the smell of food so i am gonna go and eat , yummy in my tummy! 
 
Höhöh jag får be er att ursäkta min engelska men jag hade lite tråkigt så kände för att skriva på engelska.. det är ju så mycket roligare än svenska eller vad säger ni? jaja nu ska jag som sagt äta mat och sen ska jag kolla på en svensk film från iår.. Stundentfesten heter den, är det någon som sett den? PUSSS!

lite komiskt ändå

Delar med mig av en utav Tyler Oakleys bilder (en youtube:are för er som inte vet vem han är) ! 

Stuck In Love

Eftersom att jag inte har något roligt att skriva om och för att min dag var precis som alla andra måndagar så tänkte jag att jag kunde tipsa er om en film som jag såg igår!
Stuck In Love heter den, det är en romantisk drama film tror jag..?? Mest romantik om jag får välja själv. Den är hur gullig som helst och handlar om en familj som består av skilda föräldrar,en storasyster,en yngre bror och om deras resa till att hitta tillbaka till kärleken och att få sin första! Kolla på trailer så får ni en bättre bild. Den är iallafall jätte bra och som ett plus i kanten så är min näst största crush med i den...Logan Lerman, muuummms!
Och eftersom att det här är det närmaste kärleken jag kommer så ska jag försöka hitta fler romantiska filmer att titta på, så om ni har några heta tips så får ni gärna skriva ner dom i en kommentar :)
Hoppas ni gillar den!

Jag behöver bara någon som håller ihop mig, när det känns som att bröstkorgen slits sönder

Lite random bilder från min Weheart it som ni kan följa HÄR om ni vill!
 
Ligger i sängen och är proppmätt, hade orientering idag som sista lektion och ja det är väl inte riktigt min starka sida men det var skönt att få röra lite på sig iallafall! Ska vila lite nu tänkte jag och sen blir det att dra sig ner till gymmet.
 
Har inte känt mig inte helt 100 den senaste veckan, humöret vinglar som fan och jag känner mig gråtfärdig samtidigt som jag vill skratta nästintill hela tiden, usch. Vilket är en varning från min kropp att jag måste varva ner och börja träna igen! Ända medicinen som funkar för mig, träning. Nu ska jag lyssna på djup musik och blunda, yep. 

Coming home to this

 

after school



Vem kan få för mycket av vampire diaries egentligen?

Jag har precis bäddat ner mig i sängen och ska kolla på ett(eller två) avsnitt av vampire diaries innan jag har en dejt med John Blund. Har egentligen redan sett alla avsnitt men vem kan få för mycket av vp? Dessutom måste jag komma i vp-moodet nu när en ny säsong snart drar igång, TAGGA! Så med detta inlägg säger serienörden godnatt!

Where We Are!

Måste bara säga att jag är så sjukt taggad på att kanske få gå på konserten i Juni på friends nästa år! Var på konserten i maj det här året och har nog aldrig haft så roligt på en konsert! Det var helt sjukt! Var ju där med Moa och Ellen och jag tror inte att någon av oss har varit så lyckliga NÅGONSIN! Haha, det var så skönt att efter 1 års väntan och längtan äntligen få stå där och se dom uppträda, det var helt galet och man skrek, sjöng och dansade som en galning! Hur kul som helst och jag hoppas verkligen verkligen att vi får biljetter den här gången också.
Har vi några 1D fans som läser? Ska ni kämpa för biljetter? Är ni taggade? Var ni på friends förra året?
Och om ni ska köpa biljetter, lycka till! :)
 

right now



Söndag, igen..

Fan va tiden går, det var ju alldeles nyss fredag och nu helt plötsligt så är det söndag igen och skolan ligger mindre än en dag iväg..helt sjukt va tiden bara drar iväg! känns som att det var igår jag började sjuan men nej det är fan nästan 4 år sedan. Om det fortsätter att gå i den här takten så är man ju 18 på nolltid! Haha.
Jajajaaaa ligger nu i sängen efter en mysig och rolig helg med filmtittande hemma hos mig i fredags och brorsans hockey turnering ända bort i kil igår och idag som förövrigt gick hyffsat bra! Dom kom på typ 20 plats av 60 lag från hela skandinaven så det är ju ganska bra faktiskt! Killarna var helnöjda speciellt efter sista matchen då dom slog grannarna Tumba med 3-2 :)
Kom hem för en stund sedan och är helt slut, trött och seg, så ska snart dra på en rulle och käka lite nötter! Ni får ha en fortsatt ångestfylld söndag så slänger jag nog in ett till inlägg lite senare!
 Robin och några grabbar från laget när dom kom 1 i en turnering förra vintern :)

-

 

Sophomore

Topp - Bikbok// Kofta - Carlings// Väst - Carlings// Väska - H&M// Kjol - GinaTricot (egenklippt slits)// Dr Martens
 
kom nyligen hem från Siri efter att ha hängt med henne & Julia, vi började med en fika på Waynes innan vi drog hem till Siri och sjöng lite tillsammans, mysisar! Jag ska alldeles strax äta och sen blir det att träffa Ellen och  hitta på något, blir probably myskväll eller något liknande! Vad ska ni göra denna lördag? pussssssss
 
 
 
 
 

it's a lovely day

Goodmorgon lovers! Jag kom hem riktigt sent igår, vid 3-tiden för att vara mer exakt. Men jag hade det jätte mysigt hemma hos Ronja tillsammans med vänner och film, en otroligt bra start på helgen måste jag säga. Och eftersom det blev sent igår belönade jag mig själv med en sovmorgon och nu sitter jag här i soffan och slö tittar på TV. Vi får se hur dagen utvecklar sig för just nu ska jag bara slöa i soffan lite. Ha en bra dag, puss! 

''The sun is out and i'm feelin' okay, i hope you have a really good day''

 
 
Sitter i pyjamsen och njuter av solen som kikar in i mitt rum, ska dock alldeles strax klä på mig och ta bussen ner till stationen för att åka med Julia hem till Siri. Vi ska jobba lite med våran grej som vi håller på med, Dock är Magda sjuk men det får funka ändå! KRYYYYA MAGGE! Ha en bra dag allesammans, pusssar!
 
 

Pop Art

 
Vi håller just nu på med popkonst i skolan, går Estetisk Linje och lärde mig denna teknik förra veckan, askul och assnyggt! På denna bild så är det vackra Cara som fått stå för mitt arbete, weeeeho! För alla er photoshopare som undrar hur man gör så höjer man bara tröskelvärdet ( Bild, Justeringar, Tröskelvärde & därefter så ändrar man nyans och mättnad på bilderna :) Vad tycker ni om denna bildstil?  
 
 

happy b-day mom

 Dagens Lunch - Thai Fredag .. weeeho! // Mammas presenter från mig // dryg tjej aka me
 
Vi ska alldeles strax sticka ner till Libanesen hela familjen och äta middag för att fira mamma och därefter blir det spelkväll! Känns som om jag äter ute hela tiden nu typ vilket mer eller mindre är sant då jag har lunchkort men inte klagar man på det eller vad säger ni? Eftersom att mamma fyller år så kommer jag inte blogga mer idag, så vi hörs imorn.. Ha en bra fredag stumpisar, varannan vatten! ;) PUSS&KRAM!

love is love. it dosen't matter if you're straight, gay or bi. who you fall in love with is your own choice. don't let stupid people that say "being with the same gender is bad or gross" make you ashamed of who you choose to spend your life with.

Meningen med den här videon är så sjukt underbar att jag nästan blir tårögd. Den är verkligen så sjukt klockren. Varför ska homosexuella egentligen behöva "komma ur ut garderoben" när inte hetrosexuella behöver det? Om en homosexuell inte skulle ha "komma ur ut garderoben" än och skulle komma hand i hand med sin partner skulle alla bli så otroligt förvånade men det är inte alls konstigt när en kille och en tjej blir tillsammans. Är det verkligen en sån står skillnad i fall en kille blir tillsammans med en kille eller en tjej blir tillsammans med en tjej än när en kille blir tillsammans med en tjej? VERKLIGEN INTE! Jag tycker nästan att det är pinsamt att homusexuella inte får gifta sig i alla länder och hur dem inte blir accepterade för sin sexuella läggning. Bara för att någon är homosexuelle skulle de plötligt förändras som person och bli "annorlunda" (lägg märket till min ironi i annorlunda) och inte accepteras? Va fan är det för skitsnack? Bi-, homo- eller hetrosexuell vi alla är fortfarande MÄNNISKOR!  

 
 

Make a change

 
I brist på annat att göra iförrigår så klippte jag till en slits på en av mina långkjolar, är supernöjd! Dock tänkte jag sy lite i kanterna innan jag börjar använda den så att den inte går upp mer eller fransar sig! Bättre bilder kommer komma i form utav outfits senare! Vad tycker ni, hiss/diss? 
 
Ni vet dom hära plaggen ni har längst in i garderoben som ni aldrig använder men inte vill slänga? Gör om dom istället, använd fantasin, ta inspo från andra bloggar/inspiritions sidor! Älskar att göra om mina kläder och hitta nya sätt att använda de på när jag tröttnat på dom! Ett gratis alternativ när man vill ha nya kläder men inte har råd eller om man bara vill spara! 

foodie

Åh vad festligt det ser ut // Siri 
 
Hej! sitter just nu och har Svenska men jag är mer eller klar med det vi gör så jag passar på att kika in här lite snabbt! Är fortfarande mätt från lunchen som ni ser ovan, det var väl helt okej.. var inte alls sugen på foccia egentligen men det var det eller pannkakor och det ska jag äta ikväll, Ronjisen har bjudit hem mig till sig på middag och då blir det de, gillar det inte så mycket egentligen men det är ju alltid mysigt att träffa min älskling!
 
Men innan det blir pannkisar så blir det mysfika med Saga, Min otroligt saknade väään!!  herregud.. haha känns som om jag bara berättat vad jag har ätit/ ska äta nu men vafan yååålå men nu ska jag ta en ben sträckare,pusssar!

some people will never fit into your life no matter how much you want them to.

 

I'm covering my ears like a kid

 
Grym cover, hittade den nu när jag pluggade.. sjukt bra!
 
Nu klappar jag mig själv på axeln efter att ha skrivit klart en inlämningsuppgift och nästan gjort klart mitt reportage, saknas bara en intervju nu! Det känns sjukt skönt att ha inlämningsuppgiften ur mitt huvud, proud of myself! Nu väntas en långdusch följt av ett avsnitt av Hart Of Dixie med mango som sällskap, känner att jag förtjänar den belöningen idag! Eller vad säger ni? 

Avicii babie

No Words för hur otroligt duktig den här snubben är. Sätt på högsta volym och bara lyssna! Här har ni house i världsklass!
Hörde den här låten och många fler från det nya albumet på bråvalla när han spelade och det var huuuuur bra som helst, skulle så jävla badly vilja se han live igen för tredje gången! Får ni chansen att göra det så TA DEN för guds skull kööööp biljetter!

I don't like to do it but i have to do it

Jag har sjukt svårt att komma igång med mitt pluggande just nu, dels för att jag har lite smått brist på inspiration till mitt reportage om mitt kvarter och sen för att jag inte har så stor lust. Men tänkte iallafall dela med mig av lite tips som jag brukar använda mig av när jag inte kan komma igång! 
 
 Sätt mobilen på ljud/vibrationlös och lägg den åt sidan, vet själv att det är mycket lätt att annars fastna vid instagram och vine även fast man bara egentligen skulle svara på smset från polarn
 
Sätt dig enskilt nånstans lugnt och tyst där du inte störs av andra saker! Lyssna på musik ifall det hjälper dig att koncentrera dig.
 
Belöna dig själv med saker efteråt.. till exempel ; sätt mobilen på 1 timmes timer och plugga hela den timmen och när klockan ringer så får du kolla på ett serieavsnitt, ta ett bad, träna eller whatever du vill göra! 
 
Skjut inte upp plugg, börja i tid! Det är känns skönare att vara klar i tid och lämna in ett bra arbete än att sitta uppe halva natten och lämna in något halvdant när man vet att man kunde gjort det så mycket bättre. Det är väldigt lätt att skjuta upp läxor och sådant till dagen innan, i know belive me. 
 
Plugga inte för mycket, Ha kul imellan åt, Om du pluggar hela tiden och aldrig har kul så kan det faktiskt leda till utbrändhet , deprission, stress osv. vilket inte alls är bra för psyket eller hälsan. Det är viktigt att ta hand om sig själv också! 
 
Jag är absolut ingen skoltjej utan behöver man inte läsa på så gör inte jag det även fast jag vet att det kan vara bra. Men på senaste tiden har jag börjat tänka att vi i sverige är jävligt lyckligt lottade så får en sjukt bra utbildning helt gratis och därför borde man verkligen utnyttja det.. det är en gratis möjlighet mitt framför ögonen på en! 
 
Har du något awesome pluggtips som du vill dela med dig av? Give it to me baby! 

large.jpg



svar på tal angående Miley-inlägget

Om det hade varit så att hon hade sjungit om att knarka i "we can't stop" hade det såklart varit att gå över gränsen men nu gör hon inte det. Det hon sjunger i låten är "dancing with Miley" och inte "dancing with Molly" som många tror, du kan själv kolla det på youtube om du inte tror mig. Dessutom var inte min mening med detta inlägg att säga att Miley gör rätt utan det jag menade var att folk inte ska lägga sig i så mycket utan låta henne göra vad hon vill, det är ju ändå hennes liv. Ni som vill läsa mitt inlägg om Mileys revolution kan göra det HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

HOLA

Hola friends! Nu så är jag här igen...för första gången på väääääääääääääldigt länge och jag ska försöka stanna! Men nu är det så att mina tider i skolan suger och jag börjar ofta ganska tidigt och slutar oftast sent plus plugg och läxor att göra när jag kommer hem..OCH så försöker jag klämma in träning, förjävligt. Så som ni förstår så kommer jag inte alltid ha tid eller ork till att blogga men jag ska göra mitt bästa och försöka få in en schysssst rutin :)
 
Annars så är det faktiskt ganska bra med mig, jag går på Kulturama Gymnasium i Hammarby sjöstad linje Musikproduktion och jag är hel nöjd! Skön miljö i skolan,sköna människor,jätte rolig linje, rolig klass och jag har fått ihop mig ett fint litet ''gäng'' som jag hänger med! Allt är frid och fröjd och nu så ska jag fortsätta kolla på Glee och sedan få i mig middag, slänger in ett musik tips lite senare, adiossss
 

18 september 2013

Jag kom hem ifrån stan för en liten stund sedan, drog dit efter jag hade lunchat med de fulaste (haha) för att möta upp min kusin Emma som är i Stockholm med sin klass. Har inte träffat henne sen i somras så det var skönt att få träffa henne en snabbis innan jag drog vidare för att möta upp Moa. Nu ska jag i alla fall svara på några komentarer och sen fortsätta slösurfa på datorn, PÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSS!
 

In school

 
 Fick bli en slarvig bild i spegeln imorse // Klänning - Bikbok // Tröja - Gina Tricot// Jacka-Topshop ( vändutochin,wildandcrazy) // Väska - Gina Tricot
 
Hello sitter just nu och har Samhälle, helt okej.. Har ju på riktigt den skönaste lärarn, hon är en sån lärare som man antingen hatar eller älskar.. I LÖVE HER. Efter skolan så ska jag in till stan och leta efter en present till min mamma som fyller år på fredag med Ellen! Jag är som tur sjukt bra på att köpa presenter så detta kommer bli lätt som en plätt! Men nu måste jag lyssna på lärarn, ha en fortsatt bra dag finisar! 

Goodmorning people!

Mina sovmornar på onsdagar och fredagar är guldvärda♥ Man kan vakan, äta frukost och fixa sig i lugn och ro, dessutom är man utvilad (idag är jag i alla fall det), I just love it. Hur har eran morgon varit? Vi hoppas på lika härlig och skön som min!

Walk into the club, like waddup i got a big mac

 
Hej på er! Hann inte blogga igår tyvärr, kom hem ganska sent då jag missade mitt tåg och sen så städade jag och möblerade om mitt rum typ hela kvällen, bilder på rummet kommer sen när allt är klart! 
 
Idag har jag varit i skolan och därefter hängt med brudarna över, har hamnat i en såå sjukt bra klass med de bästa människorna! Vi hade iallafall photoshot till en grej som kommer komma upp i framtiden, vad tror ni vi har hittat på? Men nu ska jag fortsätta kolla på idol och därefter ska jag klippa en slits i min långkjol tror jag, det kan bli sjukt snyggt tror jag! Hoppas att alla har haft en bra tisdag för det har jag haft, pusssar!
 
 

-

 

5 fakta ni kanske inte visste om mig.

 
- Det går inte en enda dag utan att jag inte lyssnar på musik. 
 
- Jag har längtat efter hösten i snart 3 veckor och nu är den äntligen här ♥
 
- Hela mitt liv bygger på att jag måste känna trygghet, gör jag inte det mår jag psykiskt dåligt.
 
- Julafon är min absoluta favorit högtid, ever. 
 
- Jag stör mig på par som varit tillsammans i en vecka och säger att de älskar varandra då jag har så svårt för att bli kär.  
 
 

London baby, London

Guess where I'm going on höstlovet? Någon? Haha, nej men det är ju ganska självklart att det är till London jag åker till. Åh, mitt älskade London. Jag har varit där två gånger innan och en gång var faktiskt nu i våras så jag har sett det som är ett måste att se i London så jag skulle vilja se något nytt, men vad? Får helt enkelt kolla runt lite och se vad som faller mig i smaken, för även om jag troligvis kommer befinna mig på Oxford Street en hel del vill jag ändå se något nytt. Någon av er som har något tips? 
 
 

miley has gone from "the good girl" to "the bad girl"

Hur snygg är hon inte i den här musikvideon?!
 
Det har varit en hel del skandaler angående Miley Cyrus plötsliga förvandling från en "good girl" till en "bad girl". Vad har hänt med henne? Hur kan hon göra detta? Hon borde tänka på alla sina unga fans. Hon ska ju vara en förebild. Hon ska vara så och inte si. ALLTSÅ HUR SERIÖST ORKAR FOLK ENS LÄGGA NER ENERGI PÅ DET HÄR? Jag förstår ju varför folk blir upprörda och jag kan själv erkänna att även jag blev lite irriterad på henne. Hon har ju faktiskt riktigt unga fans och som en offentlig så tycker i alla fall att man ska försöka vara en bra förebild även om jag vet att man inte är mer än en människa. Men nu tycker jag faktiskt att den här Miley-grejen har gått för långt, om hon nu vill göra revolution emot sitt disney-jag låt henne göra det då. Det är ju hon som får publicitet över att hela världen blir upprörda så det är egentligen bara hon som tjänar på det, ju mer publicitet hon får desto kändare blir hon. Så låt henne få visa att hon inte längre är Disney-Miley, att hon också vill leva sitt liv eller att hon har "växt upp", låt henne bara vosa det hon vill visa med den här lilla revolutionen utan att bli hetsa upp er! 

worrying won't stop the bad things from happening, it just stops you from enjoying the good.

 

tonight i will be the best you ever had

Jag har drogat den här låten hela helgen, underbart skön! I really, really love(d) it!!

tea is my best friend at the moment

Jag är hemma och är sjuk idag igen men kommer förmodligen bege mig till skolan imorgon. JA mamma och ja pappa det var otroligt dumt av mig att gå ut i lördags, där har ni ett erkännande och där har ni även en anledningen till varför jag är hemma idag. Det är så typiskt mig att bli sjuk när man är ledig och denna gång orkade jag helt enkelt inte stanna hemma en hel helg så jag begav mig ut i kylan i lördags och i igår fick jag mitt straff, mådde alltså inte alls utan det var nästan värre än vad det var i lördags. Men jag får skylla mig själv, haha. Nu har jag ynkat färdigt och ska fortsätta kolla på de nya avsnitten av The X-factor UK, auditions såklart. Ha en bra dag darlings! 

Hello autumn

 
byebyesummer
 
 

you're gonna here me roar


my other bag is chanel

 

Purple

Resultatet av deras dipdyes. För att vara första gången som jag gör dipdye på någon så tycker jag att det blev bra. 
 
Just nu sitter vi i soffan och degar, de ska åka hem om en stund och då ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Hart of Dixie. Lite söndagsångest har man ju men dagarna går ju så jävla fort så snart är det väl fredag igen! 
 
Är supersugen på att göra om mitt rum just nu, möblera om lite, skaffa ny spegel och så vill ha massor ljus, tavlor, hyllor och andra dekorationer! Någon som vet någon bra inredningshemsida? pussssaar

Good people, good times

 
Hello! Igår vart det tjejmiddag hemma hos Nicole i klassen, sjukt mysigt! Vi åt tacos, pratade och möös med hennes valpar som ni ser på bilden.. blev kär i en av dom svarta! Därefter på kvällen så drog jag hem till Ronja med några av favvo grabbsen, Vi kollade på Silent Hill och Jackass 2.5, hade en bra fredag med andra ord! 
 
Nu imorse blev jag hämtad av farmor hos Ronja och så åkte vi hem hit till Pappa och nu sitter jag uppe i köket med Isabella & Viktoria som ska sova här inatt, jag har nyss gjort lila dipdye på båda två.. blev ganska bra! Men nu ska jag socialisera mig med dom så hörs vi imorn eller senare ikväll, pusss&kraaaam så länge!

ask yourself this question: "will this matter a year from now?"

 
 

sjukling over here

Jag har haft ont i halsen i ungeför en vecka lite till och från, ni vet sådan där halsont som inte blir någonting och försvinner så fort man känner att man har ont i halsen? Så igår efter jag kommit hem ifrån skolan, däckade jag i soffan nästan dirket (ja, ni kan ju tänka er hur slut jag var) och sen när jag vaknar hade jag ont i halsen. Men så dum som jag är sticker jag iväg och tränar ändå, jag trodde ju bara det var såndan där halsont som jag hade innan men icke sa nicke. Så just nu ligger jag utslagen i soffan och mår sämre än sämst, att jag alltid ska bli sjuk när det antingen är helg eller lov. Aja, nu ska jag fortsätta knarka halstabletter, varmakoppen varvat med nudlar och té som min underbara mamma åkte och köpte till mig imorse. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, puss på er! 

You know i'm bad

Bad topp - Ohio // Kofta - Gina Tricot // Haremsbyxor - Monki
 
Sitter på tåget upp mot stockholm just nu, har en timmes skola idag.. sjukt skönt! När vi slutat kommer jag och några andra tjejor i klassen dra hem till Nicole och äta tacos och ha det allmänt bra! Tror vi skulle kolla på fredagen den 13onde också.. det är ju det datumet idag! Någon som tror på otur denna dag? min har redan börjat, mitt tåg var försenat så kommer komma sent :( Ha en bra dag, kraaaam!

Freedom comes when you learn to let go

 

Girls, Girls, Girls

Glada tjejor på lunchrasten! Siri // Magda // Julia 
 
Sitter just nu och har SO vilket är grymt tråkigt, vi pratar om Demokrati vilket jag inte tycker om så mycket. Slutar halv fyra idag och då ska jag ta tåget till Pappa, Nej nu ska jag börja arbeta lite höhö. Ha en bra dag puuuss!
 
 

Days like this i want to drive away

Todays Outfit // Kjol från Brandy melville
 
Har haft en riktigt dålig dag, usch. Började med att vi hade redovisning på morgonen och jag började storgråta mitt i min redovisning, jag var så jävla nervös och har alltid haft problem med att redovisa så det var asjobbigt och att jag dumt nog bestämt mig för att ha farfar på ett hörn i redovisningen hjälpte ju inte direkt.
 
 Nu är jag iallafall äntligen hemma och tänkte försöka hitta en serie att titta på, någe tips? pusss

Brandy Melville in my heart

 
Linnet 150:- & Kjolen 200:- 

I wanna love your brains out

Hans. Röst. Ger. Mig. Gåshud. 
 
Jag sitter just nu och chillar i soffan med daton i högsta hugg, har precis skickat iväg skoluppgift som skulle vara inne idag och vi behöver ju inte prata om hur skönt det var att få den ifrån min ''to-do-list''. Nu kan jag bara stänga av hjärnan ett tag och njuta av en myskväll i soffan framför TV:n. Det här med att gå upp kl: 6 på morgonen är inte riktigt min grej, är man en icke morgonmännsika så är man. Puss på rumpestumpen! 

interior wanties from H&M home

 

New in

Ur & Penn 20 :-
Gina Tricot 199:- 
 
Köpte två klädesplagg till också igår när jag var i stan med Ellen men de får ni se senare! Nu ska jag göra klart min Engelska redovisning inför imorn och sen ska jag åka iväg med familjen på kalas hos några vänner till oss. Lilla Ebba fyller 13, gud vad tiden går fort säger jag bara! Vi hörs senare pusss!

this is pure love

Måste bara tipsa om den här fruktdrinken, den är helt underbart god, I just loooooooveeeeeee it!

Always laugh when you can, it's cheap medicine

 
 
Varför skäms vi över att må dåligt? varför är det pinsamt att behöva hjälp? Känns det svagt? nej snarare starkt tycker jag. Det är starkt att välja livet istället för döden, världen är stor och otäck och det finns många gropar att ramla ner i.
 
Jag förstår själv den dära känslan av att inte vilja ta hjälp av andra människor när man mår dåligt, jag är väldigt envis och vill helst klara mig själv men även jag har insett att jag inte kan låta envisheten ta över. För ett år sen ungefär så tog jag hjälp för första gången i mitt liv och det var sjukt läskigt, jag kände mig så himla liten och svag när jag satt där och grät och det var riktigt jobbigt för jag har aldrig varit en person som pratar när det gör ont i bröstet på mig. Men nu i efterhand så är jag STOLT över mig själv, för hade jag inte tagit steget in i det dära rummet och pratat om det som svider så hade jag troligen varit på samma plats eller mått ännu värre. 
 
Något jag lärt mig är att man inte kan gå runt hur länge som helst och bära på sina känslor i en ryggsäck för tillslut blir ryggsäcken full och överbelastad och då går den sönder. Om man går sönder så tar det lång tid att bli hel, det vet jag själv. Det tar lång tid att känna något ljus alls och det är svårt att ta sig upp på mornarna men framförallt så är det svårt att ens njuta av någonting när det ända man ser är svart.
 
Den perioden som jag mådde sämst under var ganska otäck när jag tänker tillbaka. Jag vågade inte vara glad, för det kändes konstigt att vara glad. Nästan lite obehagligt ibland. Jag kände mig så smutsig att jag ibland tänkte att jag faktiskt förtjänade att må som jag gjorde även fast jag inte gjort något speciellt dåligt i mitt liv. Jag har aldrig riktigt haft en anledning till att må som jag gjorde, jag samlade på mig alla små saker i en ryggsäck tills jag inte orkade eller fick plats med mer.  Det är väl klart som fan att jag förtjänar att vara glad.
 
Det är svårt och jävligt jobbigt att ta hjälp, det borde vara enkelt som fan men nu är det inte det. Det är ett stort kliv och oftast en knuff mot det bättre. Jag säger absolut inte att man kommer helt plötsligt må bättre bara efter ett tag för så är det inte. Det räcker inte med att bara prata utan man måste villja må bra och även göra andra saker såsom att träna. Det är superbra att träna, mår du bra så mår din kropp också bra.  Det finns så himla många träningsmetoder nu satt det nästan är sjukt, med det menar jag också att det finns något som funkar för alla! Gillar du inte att springa så behöver du inte heller göra det för det finns så mycket annat man kan göra som räknas som träning!
 
Tillslut så vill jag säga, ta hand om dig, låt ingen trycka ner dig, var ärlig åh härlig, omge dig med människor som får dig att må bra, våga mer, ta chanser och LEE OCH SKRATTA så mycket du kan för billigare medicin än så kan du nog inte hitta :)
 

9 september 2013

 LivaAarre | Bikinifitness 2013
 word. 
 
Måndagar är verkligen den sämsta dagen på hela veckan, man är seg och trött hela dagen och dessutom är det 5 dagar kvar till helg igen. Det är nästan så att jag tackar Gud (även om jag inte tror på hen) för att jag bara går till 1 på måndagar. Min dag blev i alla fall lite bättre efter jag mött upp Moa i stan för att kika lite i butiker och den blev nästan bra när jag fick med mig en kjol och ett linne ifrån Brandy. Jag ska visa upp mitt inköp lite senare för nu planerar jag att göra min dåliga måndag till en bra måndag genom att sticka iväg och köra ett core/arobic-pass med mammi, puss på er! 
 

Smashbox

 
Parental advisor explicit content
 
Parental advisor explicit content by moa-edman 

Bastille


sunday

 
I mysiga tofflor, nystädat rum & nybäddad säng ligger jag och nu och tar det lugnt. Har städat ändå sen jag vaknade runt 2 fast har dock tagit små pauser lite då och då, det är jobbigt att städa men ack vad härligt det är när det är klart! Nu får vi se hur länge mitt rum håller sig rent bara, 2-3 dagar? 
 
Nu så bör jag faktiskt igentligen plugga lite då jag har en engelsk redovisning på onsdag som går ut på att jag ska ta med en leksak eller något från när jag var liten och berätta om den - '' Show and tell '' som uppgiften heter, men jag har ingen lust alls att börja med det nu. Jaja nu skulle jag faktiskt behöva lite serie tips från er! Pretty Little Liars har ju paus, how am i supposed to wait like forever until the new episodes comes.... i wanna chew on Ezras head, avslutar inlägget nu innan det blir för flummigt.. PUSS & KRAM!

I guess by now I should know enough about loss to realize that you never really stop missing someone-you just learn to live around the huge gaping hole of their absence

 
 

sleep tight

 
 
Hello! Ikväll har jag jobbat som bartender på en fest för en Bridge klubb ( kortspel tror jag ) och det var faktiskt kul! Jag kommer lätt ta bartender utbildning när jag fyllt 18. Tjänade dessutom massor med pengar så är väldigt nöjd med kvällen bortsett från att jag missade insparksfesten men men that's life!
 
Nu tänkte jag hoppa i säng och sova.. är galet trött efter denna lördag och en söndag fylld med städning, plugg & söndagsångest väntar.. Ska försöka börja ta outfit bilder igen denna vecka, har äntligen fått photoshop på datorn så då kan jag redigera bilder och göra ordentliga collage igen! Sovgott, kraaaam!

HEJ GRYMMA TJEJ


Love, laugh, live

Tänkte tipsa om denna hemsida som har massor med snygga mobilskal, datorskins, tygpåsar, tavlor osv. Hittade alla dessa saker ovan och känner hur jag bara vill ha!! speciellt Marilyn monroe och Rihanna skinsen!

Tänk om jag vore tom som en flaska, skulle jag då vara lika livlös som din aska?

 
 
Har nyss lagt mig i sängen och hade tänkt försöka sova men jag är alldeles för vaken och luddig innanför pannbenet för det. Usch hatar när tankarna blir för många och det blir alldeles luddigt, det är som att vara i ett rum där flera personer försöker prata med en och man försöker verkligen lyssna på varenda röst samtidigt,
någon som känner igen sig?
 
jag vill just nu bara att tiden ska stanna, jag orkar inte åka till skolan imorn och jag orkar inte tänka. 
It's time  for me to sleep before the power in my head breaks.
 
 

En helgdag till skulle väl inte skada?

Sitter just nu på tåget på väg till skolan och jag känner att jag behöver sysselsätta mig om jag inte ska somna. Min helg har varit nästintill perfekt, i fredags drog jag, tillsammans med Ronja ut med några. Vi tände en brasa i skogen, åt godis, pratade och bara hade det allmänt mys.. I lördags drog vi till Moa i Eskilstuna, där kollade vi på this is us, One Direction filmen ni vet? Den var såklart otroligt bra och det blev många skratt under bion! Och i söndags åkte jag och Ronja hem därifrån och jag spenderade den i soffan men film och te. Även fast jag hade en slappdag igår känner jag mig inte alls utvilad och redo för skola igen, en helgdag till skulle verkligen inte skada, eller vad säger ni?


September, please be nice

 
... Hejdå sommarn och hej hösten? nej höst blir det inte denna vecka iallafall. I stockholm så kommer graderna att ligga mellan 17-22 hela veckan. För första gången i mitt liv så vill jag bli av med sommarn, haha jag är trött på värmen nu och vill ha det lite kallare så att man kan klä på sig alla sina snygga stickade tröjor till skolan utan att svettas när man går ut på lunchen!
 
Igår så kom Ellen & Ronja hit, mina största favoriter i hela världen! Vi käkade middag som vart lite misslyckad.. med det funkade ändå och därefter så åkte vi på bio och kollade på One Direction - This is us.. i just really loved it! Är väldigt glad över att vi gick här i Eskilstuna och inte i stockholm för då hade det förmodligen varit fullt i salongen med skrikanade tjejer men nu var vi 12st i salongen så det var skönt! 
 
Ligger just nu i sängen med lite halv söndagsångest och längtar till nästa helg.. haha skoltrött? ohyes. Nej men det känns ganska segt just nu i skolan då vi inte kunnat komma i gång på våra Media lektioner pågrund av att photoshop skivorna var sena! Men dom ska ha kommit till nästa media lektion som är på tisdag! Imorn är sämsta dagen på hela veckan.. börjar med svenska och därefter har jag matte och sen lunch och sen idrott och sen slutar jag! Då tänker ni säkert.. åh nice! Det är ju bara 3 lektioner... grejjen är att det inte alls är nice! Jag har 1 timmes lång lunchrast och på den timmen ska jag hinna gå bort till gymmet för att byta om och sen ska jag hinna gå till någon resturang ( vi har lunchkort ) och äta fort som fan för att hinna ta bussen bort till en skog där vi har idrott imorn, jag hatar att stressa säger jag bara.  
 
Nej nu ska jag försöka välja outfit inför imorn och därefter blir det att kolla film innan jag somnar, ha det bra!

Girls, Girls, Girls