Skriv din beskrivning här!

When you love someone And they break your heart don’t give up on love Have faith, restart, Just hold on

Sitter i sängen och lyssnar på lite Jonas Brothers.. härligt värre! Idag var jag i skolan till strax innan halv fem och jag slutar kvart i två på fredagar! Stannade faktiskt och jobbade på lite saker inför balen, tror faktiskt att det kommer bli en bra kväll.. Hoppas iallafall det då jag och Johanna ska vara värdpar som sagt! När jag kom hem från skolan så kollade jag på Johan falk med min syster och satan vad Joel Kinnaman är snygg.. just saying! 
 
Imorn kommer det bli en heldag på stan med Johanna, Julia och Ellen,Vi kommer börja dagen med lunch på Fridays och sen blir det shopping i mängder.. Gaaaalet mys blir det nog! Men nu ska jag kolla film och sen sooova!
 

Freeeeeedag

Åååååh äntligen så är det Fredag och bal och skolavslutning är bara några dagar framför oss! Känns så härligt att allt snart är över!
Just nu så sitter jag och lyssnar lite på Rebecca&Fiona och ska snart äta upp mina klubbor och kolla en maaasssaaaa Grey's, så ja det blir en hemmakväll ikväll vilket kommer bli skönt eftersom att jag är helt slut efter skolaresan som konstigt nog tog all min kraft vilket ledde till att jag har gäspat var 10 minut idag. Annars så har inte så mycket hänt förutom att jag var med Amanda några timmar efter skolan och bara snacka :)
 
Kommer inte hinna blogga imorgon eftersom att jag vid halv 10 ska åka raka vägen till Nacka Forum med mamma,gudmor och Micke för att leta efter balkläder skor och klipptid...(paniiiiiiiik) och det är bråttom nu eftersom att balen är på tisdag!! Herregud men det ordanar sig nog, är helt 100!
Har inte mycket mer att skriva, bloggar kanske lite senare och om inte så bloggar jag imorgon när jag kommer hem. Ha en fin kväll nu mina vänner :)
Såg ju Adrian Lux igår på grönan med bruuudsen, kul kul :)

Miley Fucking Cyrus

Large

just don't fall in love with me

Large
Large
Large
Large

I'm feeling sorry for being cold

Hej på er! Jag har haft fullt upp i skolan med balförberedelser, ni anar inte! Satt när jag kommit hem har jag varit helt slut.. jag satte inte ens på datan igår, jag kollade på Johan Falk med min syster och sen gick jag och la mig.. 
 
Ikväll blir det att gå på Adrian Lux som kommer till grönan ikväll, sjuuuukt kul! Kan inte hans låtar haha men har lyssnat nu ett par dagar och han är fanimej braaaa asså, ska gå med Ellen & Ronja, Saknat min bobo som varit borta! Men men nu ska jag slänga i mig mat och byta kläder,  Någon annan som ska dit ikväll? puuussssss!

Blick & Lyckman

Large
Large
Large
Fannylyckmanstrand5_large
 
 

10 Random saker

- Jag hatar fötter
 
- Jag är sjukt rädd för fiskar, hajar osv
 
- Jag har 4 syskon, 3 yngre och 1 äldre
 
- Skulle kunna leva på bara potatis som Håkan bråkan ♥
 
- Jag hatar när andra har min mobil, jag har inget hemligt på den men jag får helt seriöst panikångest
 
- Killar med bra stil är det bästa jag vet 
 
- Jag säger jämt när jag ser någon snygg kille ( kan vara en kändis eller bara nån random) att jag är kär i honom.
 
- Jag har inte haft jeans på mig på över ett år
 
- Ibland får jag upp sjuka syner i huvudet, typ som när jag var i skogen här om dagen med klassen och orienterade. Jag föreställde mig hela tiden hur jag skulle ramla på något i skogen och få upp en pinne i skogen så jag gick typ hela tiden med höga knän och kollade hela tiden vart jag gick.. asså haha jag pallar inte
 
- Jag är tillsammans med Liam Payne.. sorry Directioners men MIAM är sant 
Large
 

Say my name

Världens bästa Conor ♥

Large

Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been playing hard, Sitting, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be counting stars


Trist

 
Usch vad jag är trött! Vet ni vad som är värre än att behöva jobba på lektionerna? Att inte göra något alls.. Man sitter bara och stirrar på klockan som får 1 minut att kännas som två timmar. Blir galen, kan vi inte bara få sommarlov när betygen sätts? blöööhh! För övrigt så har jag haft två lektioner idag varav en av dom bestod av film.. så har inte igentligen så mycket att klaga på.. Men ändåååååå fett jobbigt, höhö ni bah '' Men hörrudu du har bara 9 dagar kvar tills du får sommarlov? sluta klaga din subba '' SORRYYYY! Nej men jag är glad som faaaen. 
 
Imorn blir det mamma vecka igen så jag ska börja packa ihop mig sen ska jag städa rummet lite och duscha typ och sen är det typ läggdags, ber om ursäkt för min update denna vecka.. den kommer nog vara ganska varierande, mer eller mindre varje dag sååånivet... Är ganska otaggad och har 0 inspiration + att min weheartit inte funkar (suhiudhfiushsiusai?!!?!@${[]}£@) Men näästa vecka så kommer updaten bli sjuktbra! Jag har mentorsdag, bal & skolavslutning så det kommer vara roligare saker att skriva om än att jag sitter i skolan hela dagarna och stirrar in i väggen.. När får ni sommarlov? Kraaaaaaaamisar
 

QUICK

Gör ett snabbt inlägg nu för att jag inte har så mycket tid innan jag drar iväg till gymmet och innan det så måste jag ha hunnit packa lite inför imorgon då jag ska på en 3 dagars klassresa på nottarö..låter inte så lovande men jag slipper ju skolan så varför inte. Så på grund av det här så kommer jag inte kunna blogga förns fredag eller lördag men jag hoppas att Moa och Ellen är flitiga med uppdateringen eftersom att dom fortfarande är hemma :)
Ha det bra fram tills jag bloggar igen!
 

breakfast


LOVE THIS STORE


Prom

 
Har legat hela kvällen i sängen och degat framför Grey's.. Härligt! Har nyss flätat håret och ska alldeles strax stänga ner allt elektronisk och försöka somna, ska upp tidigt imorn och det brukar ta en timme innan jag somnar!
 
Imorn påbörjar jag min sista hela skolvecka i grundskolan.. GAAALET TAGGAD!  Hela veckan kommer bestå utav balförberedelser, det ska handlas dekoration, pratas med servetrieserna, Lokalen ska kollas in, dukar ska sys, diplom till lärarna ska göras och programmet ska skrivas klart! Fullt upp? JA! Jag ska vara värd på balen tillsammans med min vän Johanna, Är lite nervös faktiskt.. några tips mot nervösitet? kraaaaam

Foxy Sike, Jeffrey Campbell

Dessa skönheter kommer troligtvis finnas i mitt hem någon gång nästa vecka, har alltid haft en kärlek för dessa underbara skor men aldrig haft en anledning att köpa dem och nu när jag inte hittade några balskor i E-tuna bestämde jag mig för att beställa dem. Så nu får vi alla hålla tummarna att de passar och att jag kan gå i dem, haha! Vad tycker ni om dem? Hiss/Diss?

Homeee

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en skön lugnt helg på landet med kusin och familj.
Igår så åkte vi in till stan och åt lunch,gick lite i affärer och kollade på bio, vi kollade på en tecknad äventyrsfilm som hette Epic som förövrigt var ganska bra! Letade också efter en klänning till balen MEN hittade ingen såklart..så är lite stressad över det nu men får hoppas på att jag hittar en nästa helg istället och då MÅSTE jag hitta en. Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att jag har suttit i bilen i två timmar och tränat direkt när jag kom hem vilket var skönt som fan och nu så ska jag ta en dusch medans Mamma och Pappa köpet Thai mat(shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit va gott, be jealous.) Och sedan så kommer resten av kvällen att spenderas ner bäddad i sängen framför tv:n :)
Ha en fortsatt bra rengnig söndag!
En Zexiii bild på min kärlek för att förgylla eran gråa Söndag :)

my weekend

Jag har spenderat hemma hos Moa i Eskilstuna, riktigt skönt att bara få kommer bort härifrån några dagar. Vi har inte gjort så mycket mer än att spendera timmar hos friösren så att jag äntligen fick mitt hår som jag ville. Sedan på lördagen var vi på Tuna Park där vi träffade/kollade på Oscar Zia och State of Drama, gick i affärer och drack lyxshake ifrån Max. Inte en särskillt händelserik helg men en helg som behövdes! Hur har eran helg varit btw?

Yesterday

Hola guapas! Förlåt ytterliggare en gång.. Igår så åkte vi till Tuna Park, ett shoppingcenter i Eskilstuna för er som inte vet, Vi gick runt i butiker och jag fick med mig en ny klänning som jag ska ha antingen på balen eller skolavslutningen näst nästa vecka.. Visar upp den då! Sen uppträdde både Oscar Zia & State of Drama brevid, tog kort med båda två! State of Drama vet hur man underhåller en publik.. har två filmer på mobilen där sångarn dansar och kollar in i min kamera och på ena så pekar han på mig.. hehe fangirlaaaar! Tog massa bilder men får inte över dom till datan av nån anledning ... Lämnade iaf nyss av Ellen vid tåget och jag är asstrött så ska ta en powenap nu.. vi hörs♥

I will love you like i never been hurt

Vill vara bländad av solen igen..
 

Hej på er! Ber om ursäkt för den kassa updaten från mig och Ellpan idag.. Vi är hos min pappa i Etuna och har haft en lugn fast ändå hektisk dag! Vi har haft två lektioner, ena var orientering.. värsta jag vart med om, höll på att få ett migränanfall mitt ute i skogen och jag var ensam så fick panik när krumelurerna dök upp framför ögonen ( mitt tecken på att jag ska få migrän) Men hann komma hem till Johanna och ta en alvedon så det hann aldrig bli  värre som tur var! Därefter lunch hade vi engelska och vi kollade på film så det var väldigt skönt! Därefter åkte jag och Ellen till Eskilstuna och drog direkt till Frisören sen resten av kvällen har vi varit barnvakt åt mina syskon som nu somnat.. vilket även Ellen gjort! Jag väntar på att min pappa och hans fru ska komma hem så att jag kan gå och lägga mig, känns obehagligt att gå och sova när dom inte är hemma ifall nån av mina syskon skulle vakna! Jaja nu ska jag kolla lite bloggar och så, pusss&godnattt!♥

On the highway

haha alltid lika kul med människor som bjuder på sig själva! :) 
Just ni så är jag påväg till mitt landställe med familj och en av mina kusiner. Ska vara där hela helgen och internet är det sämsta någonsin så uppdateringen kommer suga! Men jag ska blogga så fort 3G är bra :) 
ha en trevlig helg! 

PIZZA

Dinneeeeer! Pizza, be jealous :)

Beyoncé-Grown Woman

När jag hör den här låten och när jag ser den här videon så ångrar jag som FAAAAAAAN att jag inte köpte biljetter till Beyoncés konser som är nästa vecka.Fan. Med tanke på hur bra röst hon har,hennes låtar,hennes koegrafi,hur jäkla bra hon är på att dansa och hur snygg hon är så kan jag nästan garantera att hennes koserter är VÄRLDSKLASS och däför suger det att jag inte har några biljetter :( Men men kommer kanske en nästa gång! Annars så vill jag bara säga att låten är skit bra, man vill blir på så bra humör och så vill man bara dansa röven av sig och aa jag bara älskar den! Videon också, i wish i could dance like that :)
 
Är det någon som ska på konserten? Säg till då! Och skriv om det på eran blogg(om ni har en) så att jag kan läsa om det efteråt och bli avis..haha :)

Obsessed with Grey's

Tänd ett ljus och låt det brinna...
 
Hej på er! Siitter hos pappsi i Etuuna och dör av matkoma.. fick hemma gjorda hamburgare sådär på en torsdags kväll, mummma! Nu är jag helt klar i skolan.. så jävla skööönt! Det som kommer göras i skolan nu kommer typ bara vara relaterat till balen så det är härligt, helt sjukt overkligt att vi ska gå ur 9:an om 13 dagar.. det är ju något som man längtat till sen i sjuan typ.. eller vad säger ni? Skulle kunna skriva en bok om hur skönt det ska bli att gå ur grundskolan men det ska jag inte göra.. eller ni kanske vill? haha nej just kidding jag ska kolla Grey's.. PUSS!
 
 

23 maj 2013

Hellooo Darlings! Jag har precis skickat iväg en utvärdering till min slöjdlärare och det var sista skolarbetet innan sommarlovet obeskrivligt skönt. Så nu får man bara härda ut 9 skoldagar till innan sommarlovet vilket blir lätt som en plätt när man vet att betygen är satta, hehe. Ikväll ska jag faktiskt bara ta och chilla framför tv:n och kanske packa lite då jag kommer spendera helgen hos Moisen i Eskilstuna, härligt som fan! Men nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Grey's (ovanligt?), haha sedan väntar duschen på mig, pöss på er!
Oldieeeeeeeeeeeeee

 

Skööööööööööööönt

Ååååh vilken härlig känsla jag har i kroppen just nu. Alla skolarbeten är nu klara, imorgon börjar helgen och sommarlovet är bara 13 dagara bort! Känns så jävla nice och jag är så jävla taggad till sommalovet, känns helt sjukt att det är så nära nu! :DD:D:D:D:D:D:D:D
Idag så har jag som vanligt varit i skolan och gjort klart alla arbeten som skulle bli klara, sen så slutade jag lite innan fyra och ända sen dess så har jag kollat på greys. Senare ikväll så tror jag att jag kanske ska glida iväg till gymmet för tredje gången den här veckan men vi får se annars så får jag gå ut och powerwalka/spring på landet :)
Men nu så ska jag kolla vidare på Greys och bara CHILLA hela kvällen!

sweet dreams lovers

 
-Large

22 maj 2013

Hello all the beautiful creatures! Sitter just nu nyduschad och fräsch i min säng efter, ett vad ska man säga(?) roligt pass med Moa och Ronja, hahaha! Slutade med vattenkrig mellan Moisen och Ronja... Aja, jag har spenderat min dag hemma, var typ i skolan i 2 timmar och sedan drog jag hem. Det var bara inte min dag men som tur så var mina DARLINGS på bra humör så det smittade av sig nu på kvällskvisten, hehe! Men ska krypa ner i sänge ordentligt nu och kanske kolla på ett avsnitt av Grey's innan jag sussar!  
Hittade denna bild i arkivet och jag tyckte att den ollade bolibompadraken är cool så why not! HAHA, och ja nu såg rätt den OLLADE bolibompadraken! 
 

-


WORKOUT

Gym time med Moa och Ellen :)

I'm done with all the pain

 
Sköön låt som spelades i Friends Arena innan One Direction Konserten började.. Enjoy!
 
Hej finisar! Kom nyss hem från Ronja och har ätit middag! Jag och Ronja pluggade en massa SO och sen hjälpte jag henne med Evolutionen, i'm the best.. just fuck the rest. Nu är jag som sagt hemma och ska göra klart SO:n och sen runt åtta blir det att gymma med Ronja.. lovelyyyyyy. Hur har eran dag varit? puuussss♥

Min bitch

Just nu så hjälper Moa mig med mitt biologi prov imorgon och snart så kommer jag inte ha någon lust längre så då ska vi nog gå ut och göra en grej :) Skriver mer senare!

Bra jävla dag!

Hej på er! Idag är jag på jävlig jävla bra humör, hohohoh. Först och främst så hade jag Nationella muntligt i Engelska idag vilket gick hur jävla bra som helst eftersom att jag fick A och sen så fick jag också reda på att min engelska uppsats i NP också fick ett A.Helst sjuk! Engelska är min grej asså :) Den andra bra saken är att jag slutade 12 pgv av håltimme på min sista lektion efter lunch och allt det här ska firas med DONKEN! Ska snart dra mig dit med Moa och mummmsa i mig en hamburgare! Kan dagen bli bättre? Nääj det tror jag inte men vi får höras lite senare. Ha en fin dag allihoppa :)

not a good day, just saying

Heeeellooo, Darlings! Skulle egentligen varit i skolan vid det här läget och ha balmöte med några andra men jag lyckades stänga av alarmet i sömnen så försov mig. Hehe, sånt som händer, right? Nej, men jag behövde nog den där extra timmen för jag är fortfarande helt slut efter en kopp kaffe.. Sommarlov snart TACK! Ska borsta tänderna nu och dra mig till skolan, pöööösssss på er!


sweet dreams lovers


''your biggest risk will be the ones you never took''

 
 
 
 
 
 
 

my evening


Ke$ha

 
Har alltid gillat alla Ke$has kända låtar när man hört dom på radio osv men har aldrig riktigt tagit tid till att lyssna mer på henne och se vem hon är. Har upptäckt nu efter att ha kollar på några avsnitt av hennes nya serie som går på MTV (varje Söndag) att hon är en helt underbar, galen, sjuk, skön och snäll person! Och det fick mig att kolla igenom hennes senaste album Warrior vilket var hur bra som helst, galet,glatt och man blir sjukt patysugen när man hör hennes låtar vilket jag älskar! Texterna i hennes låtar är så sköna och vissa stämmer in perfekt på hur jag vill ha min sommar, hur jag vill tänka och hur jag vill vara. Jag beordrar er nästan att ta en tit på albumet och om ni inte orkar lyssna på hela så kan ni lyssna på mina favoriter:Min absoluta favorit är ovanför texten Wherever you are,Supernatural,Only wanna dance with you,Thinking of you och warrior.
Tänkte tipsa er också om att hon kommer att uppträda på Gröna Lund den 7 Juli och jag KOMMER vara där! Så gå dit, det kommer vara värt det :)
 

Keep it up!

vet inte vad som hände med mitt ena öga där...
 
Taggar ner till gymmet nu, ska köra styrka idag fokuserat på rygg, armar & rumpa.. Vill egentligen springa men min hälsena sa tyvärr ifrån redan imorse när jag bara gick till skolan..suuuck! Vi har kommit med på mest aktiva och kommenterade listan och ligger på 19 plats.. asnice ju! keeep it up broes!
 

Let's go to the gym, gym

I och för sig så säger rubriken allt, jag drar till gymmet för att möta upp Ronja och Moa(?) och såklart träna, hehe!

Jaaaasoooon Deruuulooooooooooo

This song - Amazing! Det var faktiskt Ronja som visade mig den tidigare idag och den är gått på repeat ända sen dess!
 
Den är så jävla helvetes bra!!! Varsågod Ellen :) / Ronja hihihhi

21 Maj

Hej! Nu fick jag lite tid över till att blogga! Härligt va?
Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och äter middag all by myself och ska dra ner till gymmet om 1 timme för att möta upp tejerna och bättra lite på muskler och kropp. Innan middagen och innan jag satte mig här så har dagen varit som vanligt, skola och plugg vilket inte är så himlans kul..men man måste tänka posetivt för efter den här veckan så är allt chill! Betygen är satta och skolan är en ännu mindre skit på jorden än vad den var innan. Har inte så mycket mig att undehålla er med men ska käka klart nu och göra ett tidsinställt musikinlägg(jag har tid, yeeeey!) som kommer att komma upp idag eller imorgon :)
Ha en fortsatt härligt halvt dåligt väder dag så ses vi!

21 maj 2013

Jag ber på riktigt om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering. Men jag har haft bloggtorka då jag inte gjort så mycker mer än att gå i skolan, kul att skriva om det liksom när man är sjukt skoltrött.. Dock har jag bestämt att det ska bli ändring, ska fan ta och hjälpa Moisen nu som varit otroligt duktigt med att hålla igång uppdateringen! DU  ÄR BÄST MOA! Aja, idag har jag inte gjort något mer än att vara i skolan(onödigt dag som fan) och gått hem och kollat på Grey's. Roligdag.se. Nej. Ska även ta mig till gymmet lite senare men tills dess kommer jag kolla Greysieeeeeee!♥
Fassnar inte på bild idag, därför en arkivbild

VLOGGARE

 
Jag älskar alla dessa utlänska vloggare, mina favoriter är  Sam Pepper, Jacksgap, Caspar Lee & Marcus Butler!Över har ni några roliga Pranks, klicka på deras namn så kommer ni till deras Youtube kanaler! :D Enjoy

some things are close to our hearts

- Öland -
 
Har legat med en hemsk huvudvärk hela kvällen och hoppats på att somna med det har jag tyvärr inte gjort.. världelöst med huvudvärk! Men nu börjar ögonlockena faktiskt kännas väldigt tunga så jag ska hoppa i säng och drömma om Öland, stället utan olycka och sorg.. bara glädje, skratt, lycka och leénden

Stress stress

Jag ber om ursäkt om och om igen för det dåliga uppdaterandet men nu tänker jag iallafall vara snäll och förvarna er och berätta att den här veckan så kommer jag nog inte att blogga alls pga att jag har mycket i skolan som ska göras klart innan söndag då betygen sätts, jag måste försöka hinna med träning och så åker jag bort hela helgen. Nästa vecka så är jag på klassresa tisdag onsdag och torsdag men kommer kunna blogga alla andra dagar eftersom att betygen är satta och skolan lugnat ner sig! Under den här veckan och nästa vecka så ska jag försöka slänga in något inlägg lite då och då när jag har tid :) 
 

till death tear us apart

 
Älskar det här kortet på min Farmor&Farfar som jag har i mitt rum, så himla fint.. nästan 50 år gammalt! De ser så himla lyckliga ut.. vilket troligen är självklart när man gifter sig! Min farmor & farfar var gifta i 48 år tills farfar gick bort i cancer nu i mars, vila i frid älskade du♥ Men de har sammanlagt spenderat 57 år ihop.. ganska coolt att de har hållt ihop sen de gick i grundskolan! Tycker nästan att korten förr var finare än nu..

Can you be my nightingale?

Jag hoppas verkligen att ingen av er missat att Demi Lovato släppt ett nytt album nyligen, riktigt bra låtar! HÄR på Demis Youtube kanal kan ni hitta resten av albumet (alla låtar med samma bild som i video här uppe ingår i albumet) ! Mina favoriter än så länge är Warrior, Nightingale & Neon Lights.. lyssna!
 
Hur mår ni då? själv mår jag bra.. väldigt skoltrött bara, känns underbart att min älskade SO lärare slänger in en betygsavgörande uppgift såhär sista veckan innan betygen sätts i mitt favorit so-ämne.. Religion! HAHA NEJ. Jaja nog om skolan, har nyss ätit och ska kolla lite Grey's och sen antingen dra ut på en prommis eller gå till gymmet. puss så länge
 
 

INGENTING KAN STOPPA OSS, VI ÄR BÄST

Vi vann fucking VM-GULD motherfuckers! SVERIGE är bäst i världen, stolt svensk hära! Sjukt bra match.. asså första och sista perionden var ju bäst! Älskar när det är spännande och man sitter och typ spänner sig, Vilka av er kollade också på matchen?  
 
Nu ska jag hoppa i säng för imorn är det skola som gäller igen, en vecka kvar till betygen sätts och två veckor nästan tills kvar till det är sommarlov.. käämpa in i det sista! Puss&kram sooovgott allesammans!

just you and i

 
Large
 
Tumblr_mg7v7dkgfn1rireuzo1_500_large
Large
Large

Söndag=Ångest

Medans min familjen åkte iväg imorse till ett födelsedags firande så valde jag att stanna hemma och sova lite till vilket nu i efterhand känns väldigt bra och smart gjort av mig, humöret var nämnligen inte det bästa idag. Jag har iallafall hunnit med att städa mitt rum och min garderob, jag har även diskat och tänkte nu hoppa in i duschen.. Guldstjärna till mig. Ikväll är det Hockey VM som gäller, vem vinner tror ni? Jag hoppas självklart på sverige! HEJA SVERIGE

Turn off the lights

Efter att ha legat i soffan i över tre timmar så har jag fått nog av Eurovision.. haha orkar inte ens bry mig om vem som vinner, det får man reda på imorn ändå. Jag är helt slut så jag ska faktiskt sova nu, skööönt som fan! Men vi hörs imorn allesammans♥

bow

 
Var uttråkad och då kom min syster och hennes vän och frågade ifall jag inte kunde fixa deras hår och de vill ha något som skulle passa till skolavslutningen så fixade ihop dessa! Bilderna till vänster är före bilder och de högra  är efter. Jag är inge proffs direkt men tycker det är askul att hålla på med andras hår.. Tjejerna blev asnöjda och har tvingat mig att fixa deras hår på deras skolavslutning så det är ju kul! Vad tycker ni, blev det fint eller fult?
 
 

We're taking over the world

 

Gårdagens outfit - Top - Topshop// Väst- Carlings// Kjol- New Yorker// Bälte- Ullared// Skor- Dr.Martens
 
Igår sov jag hos Ronja med Ellen också som sagt och vi var ute under kvällen med massor av folk och firade Ronja typ, gött! Idag har vi degat i sängen och kollat Hockey VM med Ronjas lillebror - Sverige är bäääääst! 
 
Nu är jag hemma och ska alldeles strax äta middag .. Ikväll kommer jag stanna hemma och kolla Eurovison med familjen troligen, har ingen lust att göra något annat än att bara dega så det blir perfekt! Slänger in något litet inlägg senare ikväll.. Pusssss&kram

sweet

Idag är ingen vanlig dag för det är Ronjas Födelsedag.. hipphipphurra! Sitter just nu hemma hos Ronja och ska snart dra ut och träffa massa peps, lööövely och sen ikväll ska jag sova här.. Hur ser eran kväll ut? vi höres imorn eller senare ikväll.. ha det bäääst, puuuussss&kram

Du och jag under täcket baby

Kom nyss hem från ANSIKTET.. inte maskinen som jag trodde! Hehe men dom var bra och skööna, hade hört 3 låtar typ och kunde bara Äckligt men det var kul! Mitt i allt så såg jag Norlie&KKW stå uppe på balkongen, fick panik.. Haha jag älskar dom ganska mycket okej? menmen nu ska jag kolla igenom Evolutionen lite snabbt och sen hoppar jag i säng.. Men vi höres lööövers♥

Ansiktet

Tjhäääna mannar, hur är det? Bra? Härligt! Själv så är det ganska bra faktiskt! Ska snart göra mig iordning lite snabbt för att sedan glida in till Grönan med Moa för att kolla på Ansiktet, ska bli hur nice som helst! Konserter är ju bland det bästa jag vet lite av en hobby så det ska bli skit kul. Men jag har inte så mycket mer att informera er om förutom att jag fyller år imorgon!! Är egentligen inte så taggad egnentligen med tanke på hur dåligt allt gick förra året..men jag hoppas hoppas att det här året blir mycket bättre! Har inte mycket tid kvar nu innan jag ska gå så vi hörs kanske senare :)

Du är sämst var du sitter, var du ligger, var du står

Jeansväst - Carlings// Linne- HM// Kjol- New Yorker
 
Kom nyligen hem från skolan, Idag har jag gjort mitt sista Nationella prov för terminen.. Känns så jävla bra! Klappar mig själv på axeln och firar med pannkisar till middag. Ikväll blir det antingen en tripp till gymmet eller så går jag på maskinen med Ronja men vi får seee. Nu ska jag tyvärr plugga Evolution, yay eller? hah pussss

-


Perfect day


summer is just around the corner now

Dagens outfit, klänning - H&M//Väst - Carlings // Skor - Dr.martens
 
Idag när jag vaknade så bestämde jag att det var sommar så har gått barbent idag.. himla härligt och imorn ska det bli ännu varmare, Åhhh älskart..snaaart är det sommar på riktigt babes!  Nej nu ska jag kolla igenom lite saker i matte boken och sen kolla ett avsnitt av Grey's innan jag drar ner till gymmet! Hur har eran dag varit? puss&kraaaam 

Back

Hej hallå tjo tjena hello, nu är jag tillbaka och ska uppdatera det bästa jag kan nu i forsättningen och taaaack till Bästa Moa som har hållt bloggen uppdaterad! Det finns ingen riktigt anledning till varför jag inte har bloggat..det har bara inte blivit av och så har jag nästan helt glömt bort det plus att jag inte har haft så mycket kul att skriva om, men sommaren är snart här och då kommer jag hitta på en massa roliga saker som jag kan blogga om och lägga ut en massa roliga bilder :)
Imorgon så har vi ännu en gång Nationella i Matte och eftersom att jag är sjukt dåligt på matte så måste jag försöka komma igång och plugga lite för att sedan laga mat och förhoppningsvis hinna med gymmet en liten stund. Och om jag ska hinna med det så måste jag lägga ifrån mig datorn och försöka plugga!
 
 

VS LOVE

Nyduschad och insmörjd med mina kära favoriter! Tror ni att jag har pluggat mycke spanska? knappt.. Gick ner till gymmet iallafall, körde väldigt mycket ben och armar.. myspys på träningsvärken jag kommer ha imorn. Jag ska läsa lite spanska nu och sen blir det att sussa kudde, efterlängtade sömn! Sovgott allihopa, pusssar

stupid

Bra skärpa osv, höhö! kom nyss hem från skolan, skulle egentligen gymmat men när jag kom fram till gymmet så kom jag på att jag glömt mobilen i skåpet så det var bara att gå tillbaka.. kul men ska dit ikväll istället!
 
Asså av nån anledning så blir mitt hår tomat rött på bild, vilket det inte är.. jag har vinrött hår! Haha intresseklubben antecknar ;) Men nu ska jag plugga spanska och lite senare bär det av till gymmet. pussss♥

- Scream or Enjoy -

299da5d97dcbdbf98ca937684afcdb54_large

skull

kofta Carlings//linne lager 157// Långkjol Gina Tricot

You're making up stories of your own.

Avslutar kvällen med att bjuda på lite Miriam Bryant.. Jag är alldeles trött i huvudet så ska ge Evolutionen en halvtimme till innan jag väljer att stänga ner allt och sova, åh må denna halvtimme gå fort för i denna stund känns kudden väldigt lockande! Sov gott finisar

Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den

Ett av dagens skratt från SO:n.. löööve
 
Ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar, Det är min pappas birthday idag så vi ska äta grillat snaaart! Resten av kvällen kommer tråkigt nog ägnas åt Evolutions plugg..Haha men nu ropar de att det är mat så vi hörs pussss&kram!

On my way to school

Godmorgon! Just nu sitter jag på tåget och ska av om en liten stund! Började skolan för 20 min sen men eftersom att SJ är så bra så är tåget 1 timme försenat.. Kul kul så har jag tur så hinner jag till andra eller tredje lektionen! Hoppas alla får en bra dag, puss


I'd slap you but that would be animal abuse

Large
Large
Large
Large
Large
Large
 

Söndagsångest

 Ligger i sängen med världens huvudvärk och dör.. Usch Söndagsångest!  dagen kommer att spenderas till att plugga Evolution, inte kul nånstans. Sen efter allt pluggande så står jag för middagen ikväll, det blir hemgjorda piroger.. muuums! Men nu ska jag ta en alvedon och en powenap innan jag gör något alls! Hoppas ni får en ångest fri söndag, hehe puss och kram hela dan!

-

Large
Large
Large
Large
Large
Large
 
 

GONE

Läste på nån blogg tidigare idag som hade sett filmen Gone med Amanda Seyfried och ikväll så hade jag inget speciellt för mig så det fick bli att jag kollade på den filmen! Den var bra dock så var det en Thriller och jag klarar inte av att se sånt själv.. haha får panik och blir sjukt rädd men kan inte sluta titta så blir ännu räddare.. Men jag rekomenderar denna film iallafall!
 
Förövrigt så har jag ätit Tacos med familjen, tagit sönder min taklampa och gått runt i mina nya klackar.. Nu blir det ett eller två avsnitt av Grey's innan jag somnar! Hoppas att ni allihopa har haft en härlig lördag, pusss & kraaaam.. SOVGOTT!

Hello bieber

 
Denna har spelats mycket på senaste tiden i mitt rum, blir så taggad på allt.. haha enjoy!

New shoes


My new babys From Scorett 699:-
 

I'm loving every second

Dagen har spenderats i västerås med familjen, det har shoppats kläder och skor till mig.. undeeerbart! Kan inte fatta att jag går ur 9:an om 3 veckor! Det känns sjukt konstigt att köpa skolavslutning/bal skor.. Jag känner mig så grymt liten av nån anledning.. det känns inte alls som att jag ska börja gymnasiet efter sommarn! Är det nån av er som också ska börja gymnasiet efter sommarn? 
 
Ikväll blir det Tacos med familjen, mysigt värre! Denna helg ute hos Pappa behövdes.. Har varit ganska stressad senaste tiden men nu känns det bättre! Näst nästa gång jag kommer hit så har jag sommarlov, taggaaaaa! Åh skruttisar ha en bra kväll ♥

The sun goes up ,The stars goes down

Idag har typ inte gjort något alls, vädret var ju grymt dåligt på förmiddan men runt 3-4 så sprack det upp och blev asvarmt så jag låg och solade nån timme innan jag åkte och handlade med pappsen.. Ikväll blir det hemmagjord pizza.. muums.. tänker på min vän Sagish då! hehe men nu ska jag kolla ett avsnitt av Grey's innan maten.. Pussss&kram åhhh btw det är ju Let's Dance ikväll.. Haha oscaaaaar♥

my look today


10 maj 2013

Helloooo Darling! Idag har jag inte gjort mer än att ligga i sängen och kolla på Grey's, precis det jag gjorde igår också haha. Men jag älskart! Lite senare ikväll ska jag i alla fall på bio med Ronja och några fler, funfun. Vi ska se evil dead, någon som sett den? Var den bra i sånna fall? Aja, ska i alla fall börja göra mig i ordning nu, kyssar så länge!

I guess she had a point

 
Large
Large
Tumblr_mg9e7sut7r1regd90o1_500_large
Tumblr_lubi4itsap1qhczs4o1_500_large
1158959-7-1342611860508_large
 
 

rewind

arkiiiiivbild från förra sommarn, jisses that hair.
 
Hej på er! Jag vaknade för ett par timmar sen men har inte orkar lämna sängen ännu.. vädret är ju inte det roligaste idag tyvärr! Har kollat serier nu på morgonen, Grey's och Vampire Diaries är de bääästa! Men jag ska ringa en vään nu och se ifall hon är ledig för att träffa mig idag, Vad ska ni hitta på denna fredag? pusss&kram hela dan.

Random

- Innan jag dör ska jag ha ägt en wolksvagen, älskar dem!
 
Tumblr_m80zgaqnwg1ruy3eso1_400_largeTumblr_m80zgaqnwg1ruy3eso1_400_large
 
- Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
 
- Jag har svårt att bli kär men väldigt lätt att bli förtjust.. haha
 
- Jag går ur grundskolan om 27 dagar
 
- ↓ är min bakrund på mobilen ATM
Large
 
- Jag hatar krossade tomater, tomatsås, tomatsoppa osv.. men färska tomater är gött
 
- Jag har 4 syskon 
 
- Jag lyssnar just nu på Little mix
 
- '' stars can't shine without darkness '' ska jag tatuera in på ryggen när jag fyllt 18
 
- Jag vill ha en smiley- eller septum piercing nångång i livet
526834_554488767929320_42691853_n_large
 
- Jag vill bo 1-2 år utomlands efter jag tagit studenten, Helst i London
 
- Jag är 153 cm lång, dvärg
 
- Jag vill lära mig åka longboard/skateboard
 
Tumblr_m9m7u4by0i1rb4zujo1_500_large
 

1D at Friends Arena

Helloooooo Darlings! Det har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden förutom att jag fyllde år i måndags och såg One Direction på Friends Arena igår. Åh, herregud säger jag bara. Jag har ingen aning oom hur jag ska beskriva upplevelsen förutom att det var helt underbart, stämningen var otrolig och killarna var helt enkelt bäst! Har aldrig i hela mitt liv dansat och skrikit så mycket, släppte till och med en eller två tårar när andra låten började och jag som aldrig trodde att jag skulle gråta och jag tycker på riktigt att jag var en riktigt tönt under det ögonblicket, hehe. Men just i den stunden blev det lite för overwhelming(kommer inte på det svenska ordet, hehe), jag har ju liksom väntat på den här över ett halv år på detta så det är riktigt tråkigt att det bara är över nu! Var någon av er där i såfall vad tyckte ni? :)
 

Reality ruined my life

Igår var vi (som ni kanske förstår när ni ser bilden) på One Direction! En av dom bästa kvällarna i mitt liv, hade så sjukt kul och att jag fick uppleva det med Ellen & Ronja var det bäästa! Dansade, skrek och sjöng som fan! Det var så fint när dom sjöng  Moments och Little things, dog lite då... Liam my bobo♥  Men dock är det fett tråkigt nu efteråt... Har gått och längtat i ett halvår och nu är det bara över :( 
 
Jag har ett tåg att passa , det bär nämligen av till pappa idag så att jag ska packa och hoppa in i duschen nu och sen drar jag dit, myyspys! Någon som vet ifall det är varmt ute idag? pusss&kram hela dan!
 

Back on track

... med ny design.. äntligeeeeen!
Hiss/Diss?
 
 
 

Bloggar snart igen

poooooooppppp