Skriv din beskrivning här!

The monster - Eminem ft. Rihanna


necessary clothing

 
Vill bara ha allt, typ nu! Ni hittar alla kläder HÄR

The feeling after a workout.. amazing

 
 
 

I think we all are a little bit crazy

 

but we'll never be royal

 
 

I will be there - Edvin Berg

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag hörde den här låten! Till er som inte vet hjälpte idolerna Laila Bagge att göra klart denna låt i minne av Edvin Berg. Han hade på börjar spela in denna låt men hann aldrig klart innan han avled i cancer. Nu kan vi hjälpas åt att lyssna på den på spotify eller köpa den på iTunes för att samla in pengar till cancer forskningen så KÖP (den kostar 12 kr) och LYSSNA så mycket ni bara kan, det går ju faktiskt till en bra sak! 

pure love

 
Det här är min räddning om vardagarna ♥
 
Godmorgon, darlings! Min dag kommer bestå utav träning, packning och alla möjliga förbredelser inför London, ha en underbar dag!

just a little bit truth

- Jag hatar att bli jämnförd med ¨ Den typiska tjejen¨ dels för att jag inte är en typisk person ( enligt mig själv då) men när folk säger ¨ Asså det där är så typiskt tjejer ¨  så blir jag mer eller mindre sur.. PLEASE släng inte alla tjejer över en kant.
 
- Mitt absoluta favoritfik i stan är Wayne's vid slussen, det är sjukt stora fönster där så att man kan sitta och kolla på alla människor som går förbi.. väääldigt mysigt. 
 
- Tycker det är sorligt att folk inte vågar vara sig själva för att de är rädda att sticka ut, varför ses det som något negativt? Människor som sticker ut är det bästa jag vet.
 
- Jag överanalyserar ofta allt, tänker liksom hela varvet runt jämt och ständigt.. vilket kan vara bra och dåligt.
 
- Jag tycker det är vackert med fräknar, vill också ha
 
- Rihanna är min förebild, en förebild för mig är inte någon som inte dricker eller röker utan det är någon som står upp för den är och är sig själv och gör vad den vill oavsett vad andra säger och tycker. En förebild för mig är någon som kör sitt egna race och står för det punkt
 
 
 
 
 
 
 
 

i said there's something 'bout the bad boys that makes the good girl fall in love


it's kind of sick how much i miss you

Skjorta från monki // Svart linne från brandy melville // Jeans från carlings (dr demin) // Halsduk ifrån JC
 
Jag ska strax bege min in mot stan för lite bio och middagsmys med Ronjorna, ha en bra kväll darlings!

heart

weheartit.com är min absoluta favoritsida.. Kan ligga och bara kolla bilder där i timmar och komma in i min egna värld. Om ni vill får ni gärna följa mig där , vilket ni kan göra HÄR
 

shit just got real

 
shit just got real
 
shit just got real by moa-edman

good morning




26 October

 
Stickad topp från Carlings// Haremsbyxor från Monki// Beanie från jrf.se
 
Sitter på tåget ATM för att åka till Ellen, Vi ska bara ta det lugnt och ge varandra bästiskärlek i guess..it's needed.. Har ni något filmtips? action/komedi/drama helst, ha en bra lördag , KRAM! ♥
 

the video - MOVE

La ut denna låt förra veckan och igår kom videon ut.. de är ju för jävla grymma! Löve them! något annat som också kom ut igår var 1Ds nya låt story of my life.. give it a listen!

Vogue

 
Beanie från Jrf.se// kofta från Cubus

soon i'll be walking on the streets of London

 

hjärtisar

 
 

Let the rain wash away , all the pain from yesterday

  
Modell : Julia / Fotograf : Moa  (jag)

love is handing someone a gun and letting it point to your head, believing that he won't pull the trigger

 

wanted

 
wanted
 
wanted by moa-edman 

cropped top

//topp från bikbok//
 
Har haft en riktigt dålig dag, började med att jag försov mig och kom till lektionen en timme försent.. weho. Sen har allt bara varit allmänt segt.. tog mig liksom en och halv timme att komma hem idag pga förseningar med tågen. Det är inte ens vinter och SL funkar ändå inte, yey längtar efter all vinterkaos, mysigt värre ♥ Nej ska ägna massa tid på weheartit nu, inspiration brukar göra mig glad! Kraaaaam
 
 
 

cozy times

 - True love.  
 
Är det bara jag eller känns min lilla hörna hemskt tom? gud jag måste skaffa nån väggtext eller några snygga tavlor med massa färg på! Känns just nu ganska trist och grått, dels för att det ända färglada i mitt rum är ett ljus och det är mörklila, allt annat är svart och vitt.. stilrent som jag vill ha det meeen lite fler färger skulle absolut inte skada! Eller vad säger ni?

Sunday

Keps från grekland
 
Hello! Kom hem från att ha varit på bio med Ellen för en stund sen, lite spontant sådär på en söndag.. mysigt vare iallafall! Vi kollade på familjetrippen, den var bra måste jag säga men nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. sovgotttt, godnatt lövers♥

Move

Little mix senaste låt Move, riktigt bra måste jag säga och jag längtar efter att få se en fet video till med grymma danssteg eller vad säger ni, bra eller bajs? 

perfection

 
 
 
 
Jag fullkomligt älskar Rihanna, hon är så jävla grym att det är galet. Hennes konsert i somras var sjukt bra och det är en konsert som kommer ligga mig varmt om hjärtat. Folk kanske tycker att hon är en dålig förebild då hon röker på och gör lite som hon vill. Hon skiter i vad andra tycker, hon gör vad hon vill och hon står för det vilket jag tycker är inspirerande. Nu säger inte jag att jag ska springa och röka på, det jag menar är att man inte ska låta andra påverka ens beslut om hur man väljer att leva sitt liv. Det är ens egna val. 
 
 
 

I am addicted to you

 Cropped Top - H&M // Jacka - Indiana Store // Kjol - New yorker // kofta - Gina Tricot
 
 

Myskoftan

Utan tvekan min nya favorit kofta, den är supermysig, lång och bara allmänt härlig. Finns på cubus! 

James Arthur


Stupid or fab idea, call it whatevah you want

Denna bild är tagen klockan sex imorse, i am suprised of how pretty i am.
 
Sitter i skolan och funderar på att dö, nej men seriöst. Sov hos Siri inatt eller ¨sov¨, vi var vakna hela natten och kollade på två och en halv film plus det nya TVD avsnittet och pratade en massa .. like that guuuurl, she is like my soulmate. Like for real. Sen började vi fixa oss runt fem och åkte iväg och köpte kaffe runt sju typ innan vi åkte till skolan och ja nu sitter jag och har Estetiskt kommunikation och jag är inte långt ifrån att somna nu... Nej ska försöka hålla mig sysselsatt så att jag inte somnar. Slutar halv två idag så det är sjukt skönt men pusssss!

Bomber jacket

 
Förra Helgen sov jag hos min farmor och på dagen hängde vi i stan och då fick denna snygging hänga med hem, Matriell kärlek måste jag säga! Har studiedag idag, sååå skönt!  Ikväll så är det skräckfilms kväll på min skola så ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag börja fixa mig inför det , därefter ska jag sova hos bäääästa unimaten siriiii.. HA EN BRA DAG! 

saker som får en undra...

varför, varför, varför? Nu har vi vårat äckel Svergie i ett jävla nötskal och nej jag tänker fan inte vårda mitt språk för allt som jag hört det senaste veckorna om detta land är ju hemsk, äckligt och pinsamt. 
 
Blir du som 15 åring våldtagen av 5 killar så får inte de något straff, lampan var släckt så du kan inte vara säker på att det verkligen var 5 killar där inne som stod i kö för att våldta dig. Nej du skulle gjort mer än bara säga nej, du skulle ha kämpat emot, ja absolut, en 15 åring mot 5 killar. Du skulle också tänt lampan och kollat vilka det var och sedan haft penna och papper nära så att du kunde skriva upp vilka det var. DÅ kanske killarna fått straff. 
 
Sen kan du ladda ner lite film från internet och få skadestånd på flera hundra tusen och även flera års fängelse. 
 
Sen har vi en pojke som kom hit för 6 år sen, han har skaffat sig en utbildning, lärt sig vårat språk, fått en ny familj, nya vänner och inte gjort ett skit dåligt. Men ändå bestämde de redan 2009 att han ska utvisas ur vårat land för att han som 12 åring kom till Sverige med falska papper, för en 12 åring borde ju veta bättre än så? eller?  Bara för att man fyller 18 år så är man inte helt plötsligt vuxen, Är det verkligen okej att skicka iväg en nybliven 18 åring till sitt ¨hemland¨, han har ingen familj där och kan inte ens språket. Hur fan ska han klara sig där nere? När ska de fatta att detta är hans hemland? det är HÄR han har sin familj, det är DETTA språk han pratar. Han må vara född där men vafan gör det. Jag blir stolt svensk igen när de bankat lite vett i skallen på människorna som bestämmer allt detta.
 
Är det verkligen detta land som jag ska vara stolt över? Är det verkligen detta land som jag ska representera? Welcome to sweden, we'll rape you in group and if you are a immigrant, we'll first let you live here and be happy, find a family, education and shit like that and then we will send you back to your home country again, even though you will have a shitty life there. And do not download movies here, unless you want to live at our glamorous prisons för 10-20 years maybe, did i say welcome to sweden? 
 
För att bryta av mitt bitterfitte mode så måste jag även säga att jag är stolt över hur mycket alla engagerar sig runt om sverige, på twitter, facebook, instagram, bloggar osv. Riktigt värmande och jag hoppas verkligen att Ibbe får stanna.
 
Om ni inte redan gjort det så klicka HÄR för att delta i namninsamlingen, sprid vidare detta så att Ibbe får stanna!
 

large.jpg

large.jpg

large.jpg

 

 
 

random

tumblr_lzu4i2NfaM1r6nm6ao1_r1_500_large.png

large.jpg

- Älskar att hösten är här, first time ever i feel like that♥

- När jag väntar på tåget så brukar jag hitta på outfits i huvudet med andras plagg, typ hans jacka, hennes skor, hans byxor och mössa. fattar ni? bästa underhållningen 

- Jag älskar att ha träningsvärk

- Lila läppstift ♥ mig

- Lived a lie med You me at six & You're nobody til' somebody loves you med James Arthur

- Jag är trött på att äta ute, yep i said it

- Jag mår bra och det känns för jävla underbart.

 

 


468 days

 
 
Vet ni? jag har ålderspanik mer eller mindre eller vet inte riktigt vad jag ska kalla det.. fear of growing up maybe? Jag fyller iallafall 17 år om 3 månader ungefär och att det då är 1 år kvar tills jag fyller 18, vilket känns ganska galet, HALLÅ jag går ju i sjuan i hjärnan fortfarande. Skrev senast här om dagen Moa 9A på ett papper och sen bah men vafan Moa du går på gymnasiet. Ska lilla jag få bestämma över mig själv om lite mer än ett år? gud det känns overkligt på något sett. 
 
Samtidigt som jag verkligen vill fylla 18 så vill jag ändå inte det, mindfuck? ohyes, men det känns som att det kommer att komma en massa av ansvar på en och samma gång men sen kommer det ju även komma massor med roliga saker som möjligheten att resa själv utan mamma och pappa, lääängtar efter det ska ni veta! Inser verkligen nu att tiden går så himla fort! SÅ till er alla - TA VARA PÅ TIDEN! Gör nya saker, slösa inte bort tiden på människor som får er att må dåligt (släng dessa människor nånstans) och HA KUL!