Skriv din beskrivning här!

3 saker

 
Mitt humör är sämst idag, jag är elak och bitter. Ganska mysigt om jag får säga det själv. Valde att äta äcklig mat till lunch idag, ja ni läste rätt men kan få för mig att jag vill ha äcklig mat när jag är på detta idiot humöret. Det blev Kebab denna dag, ja jag tycker det är äckligt. 
 
Kollade nyss klart på Idol och ja jag slutade upp i en skrattattack för att sverige är ett skämt, Kevin Walker vs. Erik rapp? ERIK RAPP såklart men nej alla tjejor i sverige röstar med sina vaginor. Så nu blir det The Fooo och Kevin Walker på en och samma kväll, funderar faktiskt på att skita i att kolla.. Men men Erik kommer lyckas bättre än kevin ändå och det är ju det som räknas! 
 
Jag gillar inte människor som skriver Hej och sen när man skrivit hej tillbaka inte svarar förns 3 timmar senare och sen fortsätter så.. like what is your problem? Varför har du en mobil ens? Jag vill strypa dessa människor.. it's not okay... Like why are you even texting me???????? 
 

pieces

 
Siri gör mig glad, end of discussion. Annars då? är väldigt skoltrött men ändå taggad på livet.. äh det rullar på liksom! Vill göra något med mitt liv, något som jag kan kolla tillbaka på senare och känna att jag är stolt över.. fast vem vill inte det. Något annat som gör mig glad är gratis wifi på alla SJs tåg nuförtiden <3

You Me at six

Ahmajgod.. my boys are coming to sweden next year!!!! De släpper nytt album i Januari och Kommer till Sverige i Mars, seriously.. can't get any better sooooo happy! 

indoor loveee

 
Inspirationen har flödat ett bra tag, både när det kommer till mitt rum och min 'walk in closet' och den har även börjat ta form efter ett par ikea besök. Det är inte ens i närheten utav klart ännu men det som är inköpt hitils kan jag inget annat än vara nöjd med och vi får även hålla tummarna för det färdiga resultatet (som ni självklart kommer ta del utav). 

study

 
Bjuder på den sista fina bilden, tyckte mitt ansiktsuttryck var charmigt, or not but whatevz. 
 Ska alldeles strax börja plugga till mitt samhällsprov på torsdag.. ska för engångsskull vara någonlunda förbered tänkte jag. Jag är i vanliga fall en  såndär jobbig person som gör allt i sista sekund men tänkte försöka ändra på det och se om min stress minskar.. wish me good luck!
 

Certain things


todays

 

-

 
Jag vill älska någon, jag vill älska så mycket att det nästan gör ont ibland. Jag vill vara kär, riktigt jävla kär. Jag vill känna närhet, jag vill vara beroende av någons kärlek men inte så mycket att livet inte funkar utan den. Vi ska inte heller behöva förklara våran kärlek för varandra hela tiden utan det ska vara något man bara vet, Något självklart som känns i hela kroppen. Det ska bubbla i hela kroppen, när vi rör varandra ska varendra hårstrå stå. Jag vill ligga i timmar och stirra djupt in i någons ögon, känna att ingenting spelar någon roll bara jag har honom.  När jag känner att allt faller samman och jag slits isär så vill jag ha någon där som håller ihop migJag vill bara älska någon och bli älskad tillbaka, is that to much to ask for? Hur många grodor ska man pussa innan man hittar rätt?

And we're dancing on the edge of a knife

 
 
 

so bitter so sweet

 
Har större delen av den vecka legat i sängen sjuk och kollat glee, cozy. Dock är jag rastlös och har ångest över att jag bör plugga men jag orkar tyvärr inte bry mig sorligt nog. Idag ska jag troligen följa med min mamma och syster till ikea.. har inte riktigt bestämt mig ännu men could be fun. Senare idag ska jag försöka se om någon vill träffa mig, i miss all my friends!
 
Ett meddelande till alla tjejer som röstar på Kevin i Idol, SLUTA, BARA LÄGG AV, HAN KAN INTE SJUNGA OCH HAN SER UT SOM EN FJANT PÅ SCEN. Sluta rösta med era fittor och rösta med öronen, Tack på förhand XOXO bitterglittergirl 

this is how i feel about this day

 

Salute


lights

 
 
cosytimeees
 
Idag har varit en sköndag, har njutit av ensamheten och tystnaden för en gångsskull. Har läst en bok och kollat på Glee, väldigt mysig serie if i can say it myself. Borde egentligen ligga och halvt gråta med söndagsångesten i högsta hugg, men icke sann icke. Feels good, nu ska jag dricka teé.. vilket jag inte ens tycker om men det känns som om det skulle passa in i stundens mys. Eller inte, can't swallow my friends.. came from nowhere :( Jaja tagga Williams lista om en halv timme.. wehoooo! kysssar och smek

I feel bad for the people who never go crazy.

 
 

my friday in pics and words.

foton ifrån Alicia och Emma 
 
Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig utan den blev tusen gånger bättre. Små snuttar ifrån första twilight filmen, en halv omgång i med andra ord (om ens det), mycket skratt, dans, musik och en hel del pratande tillsammans med otroligt trevliga människor beskriver min fredag perfekt. Det känndes som ett välbehövade avslut på en skolvecka och nu är det bara att ladda om och se vad som händer en dag(kväll) som denna, pussar! 

bitterfittestyle

Idag är en sådan dag då jag vill ha en text i ansiktet som säger  ¨ jag är en bitterfitta¨. 
Satt och läste lite kommentarer på Zara larssons blogg nyss, tonårstjejer alltså. Får jag kräkas på er?
 
¨¨Du har både rätt och fel. Du har både fötterna på jorden och är bortskämd. Du säger att du inte vill gå ut med soporna för att det inte är kul, men vem fan ska göra det då? Någon som inte är känd? Någon som inte är värd lika mycket? Någon som inte var en livsgnista och inte vet vad den vill? Du måste inse att att man MÅSTE göra saker som inte är roliga! Livet har både upp- och nergångar. Du erkänner att du vill ha saker men är trött på alla som är fake, visst det är bra men jag tror inte att du förstår. Du lever i en bubbla! Du kanske undermedvetet vill komma ut, vad vet jag? Men du måste sluta klaga. Du måste bete dig vuxet (inte säga olämpliga saker till ordningsvakter och sedan skriva hatinlägg). Du tror att du är en stor människa men ibland dippar du och gråter ensam på ditt rum. Du måste börja tänka vuxet LIVET ÄR INTE RÄTTVIST, LIKA FÖR ALLA OCH INTE HELLER UNDERBART HELA TIDEN! Du är fortfarande så ung! (jag är dock 15 men jag ser dina brister i texterna du skriver). Du säger att du vill så mycket men att du inte får ut det, hallå? Du är känd i både sSverige och andra länder, gör musik osv osv. Vill du inte detta? Vill du inte turnera? Du måste tänka över ditt liv, sluta klaga och tänka ett steg längre. Du har fastnat i tjatet om att fakebrudar med dubbelmoral är sååå jobbiga. Du måste tänka längre!!!¨
 
Detta skrev ¨Josefin¨  DETTA inlägg som Zara skrivit.
 
Jag tror att innan man dömmer någon så måste man försöka leva sig in i den personens situation, Ja Zara är känd och hon får mycket saker men hon är en människa  och ingen jävla alien och har exakt samma rätt som vi att känna att det är jävligt tråkigt att gå ut med sopporna. Tycker det är så löjligt att folk hoppar på henne som att hon inte vet att man måste göra tråkiga saker ibland för att uppskatta det roliga, yiiizzzzzes.  Jag har det jävligt bra, får saker när jag behövert, har min faminj och har undebara vänner osv. Men det är väl klart att man klagar ibland även fast man inte kanske har rätten till det. Vi strävar, jämt och ständigt efter denna perfektion som egentligen inte existerar, det finns ingen som dansar på rosor och skiter hallon och glitter, no one is that fab.
 
Tycker det är lite sjukt hur vi framställer kändisar i samhället nuförtiden. Det är som att kändisar är från en annan värld. Sorry to ruin your picture, de är från våran värld... Ohmahgaaaad like whut? reality bitches. Kom ihåg var ni hörde det först XOXO BITTERGLITTERGIRL
 
 
 

Wanties from Bikbok

 

tankeställare


I don't know but there's just something about you that can't get you out of my head.

 

James Arthur


my latest week

Mitt höst lov började inte alls som jag tänk mig men som tur var utvecklades det helt okej lov i alla fall när jag luffsade runt på Londons gator tillsammans med mina favorit kusiner. Jag har redan nämnt ett par gånger att jag verkligen älskar London och den kärleken förstärks så fort jag sätter min fot där. Jag älskar verkligen den staden! Men höstlovet varar aldrig föralltid och vips så var skolan igång igen. Och nu sitter jag här efter en veckas skola med en efterlängtad helg framför mig. 
Min fredags kväll ska i alla fall spenderas med twilight maraton hemma hos Rasmus tillsammans med några andra klasskompisar, en myskväll helt enkelt och det ska faktiskt bli otroligt skönt. Ha en fortsatt bra fredag nu darlings!
 

Back to black

 
 
Gjorde mig av med det svarta håret häromdagen, orkade inte med det längre.. det var mer orange och missfärgat än rött och ja det gav mig ångest. Ligger hemma i sängen och det känns förjävla skönt med helg.. har haft en riktigt jobbig vecka. Har börjat sova dåligt, vaknar varje natt flera gånger, usch. 
 
 

be psychos together

 

night creations

 
Kunde verkligen inte sova igår när jag kom hem igår, så det blev att rita och klippa i mina gamla tidningar som bara ligger och skräpar ändå! Jag hade helt glömt hur kul det är att pyssla, my new hobby maybe? 

ending

580380802517682529_309450369.jpg

Det har varit en hektisk vecka för min del, sovit här och där, tränat, gått på världens tråkigaste kurs för att få övningsköra, varit på fest hos Miley Cyrus, firat mormor osvv... Höstlovet är alldeles för kort, 2 veckor hade passat perfekt!  Nu tänkte jag sätta mig och rita eller klippa och klistra.. känner för att skapa utanför datorn, relaxa liksom.. peace out