Skriv din beskrivning här!

Påsk #2

Fick 5 minuter på mig att byta om och fixa mixa mig på, kul eller? Nej usch. Fick hoppa i gårdagens outfit i brist på tid och fantasi. Sitter iallafall hos min pappas frus familj och vi ska alldeles strax äta middag men ska lägga ifrån mig mobilen nu och vara lite social mot allihopa.. Vi hörs sen när jag kommer hem, puss så länge!


My life is all glitter and gold, bitch

 
take me higher
 
take me higher by moa-edman

Detta är VÅRAN blogg, we are a fucking trio

vi verkligen HATAR när vi får kommentarer som '' vilken fin blogg du har, älskar din blogg osv'' Om man tycker att våran blogg är fin så har man troligen/förhoppningsvis kollat in headern och sätt att det är 3 helt olika tjejer i headern och inte en och samma. Vi blir superglada när folk gillar vår blogg osv men SNÄLLA kolla innehållet innan ni skriver för det är irreterande när det är en gemensam blogg. Men ville iallafall bara tacka också för alla positiva kommentarer vi fått också de senaste dagarna :) KRAM PÅ ER!
Ellen, Moa & Ronja
 

Todays Look


London

Hej jag är såååååsåååå ledsen att jag inte har bloggat men har verkligen inte haft tid..
Just nu så sitter vi på en restaurang i London och väntar på våran maaat, Fish and chips fick det bli! Kan inte skriva mer nu för nu kommer maten! Va berädda på att vi inte kommer blogga så mycket, väldigt ont om wifi! Men ha deeet bra så länge! 
/Ronja

matpause


Let's do some shopping!


baggy

 
streety style
 
streety style by moa-edman 

Happy easter

Jag är inte alls avendsjuk på Ronja & Ellen just nu, nej för jag hatar London och vill aldrig åka dit.. Sverige är så mycket bättre! No who i am trying to fool? jag är så äckligt avendsjuk & inte blir dagen bättre av att vi kanske inte ska fira påsk för att min bror är sjuk, jävla partpooper han är. Nej men hej på er sötnosar! Hoppas erat lov har startat bra och att ni fått massor av godis.. Själv har man fått en påse cashew nötter, 100 kr & en choklad kanin. Härligt härligt, nej jag är sur för att vi kanske inte ska åka till farmor idag.. miss my old lady. Jaja ska försöka hitta på något nu innan jag dör av rastlöshet, Glad påsk & ha en bra dag finisar!♥


the picture says it all


.


Långfredan

snodde bilden från Ronjas Instagram, gårdagens kvällskäk iallafall. Sjuuuukt gott! kom nyss hem från gymmet fast har inte gymmat, haha drog dit med Amanda och när vi kom dit så var det så mycket folk, fanns inte en maskin ledig eller nånting så vi drog därifrån. Idag ska jag hem till pappa, har saknat mina troll så det blir mys♥ Vi hörs senare för nu måste jag duscha och packa innan min käre storebror kör mig till tåget, ha en bra fredag lövers och njuuut av solen medans den kikar fram.. pööss!

today is the day

Hej Darlings! Kom hem från Ronja för en stund sedan där jag spenderade natten mad brudarna. Vi doppade frukt i choklad och hade allmänt mysigt tills alla somnade vid 11, haha! Men alla var nog sjukt trötta, jag var i alla fall det! Just nu sitter här ny duschad framför datorn och ska strax börja fixa mig. Vid 1 tiden drar jag, Ronja och min familj till Arlanda. LONDON HERE WE COME, är så sjukt taggad och glad att det bara sprudlar om mig! Aja, jag ska börja fixa mig eftersom min moster och kusin kommer om en halv timme, pööööössss! 

Zara Larsson - She's not me

 

mellis ala Ellen


so lovely

Nu är det lov! Förfan vad härligt så ikväll blir det sleepover med brudsen hos Rååånja men först ska jag kolla grey's och äta mat med la familia.. Hoppas alla har en superbra Torsdag så hörs vi later.. puuss!

Fuck


Can't Hold Us


 
Nästan 6 timmar senare så är jag tillbaka här framför datorn, tror ni att jag gjorde det som jag sa att jag skulle göra?...dom som känner mig skulle nog gissa på att jag inte gjort något av det meeen HA jag har typ gjort allt förutom att plugga matte och packa haha, men det ordnar sig imorgon ska ni seee! Jag tänkte helt enkelt inte skriva så mycket och ville bara säga Godnatt med den är sjuk jävla sköna låten som sitter ovanför, jag råder er att spela den högt i hörlurarna eller högt på högtalarna eftersom att man bli så glad av den, helst på morgonen innan ni går till skolan så att ni vaknar till liv med ett gott humör ;)
/Ronja

.


wating for the damn bus


gangstah rapperh

Hola guapas! Hur mår ni? vet att ingen kommer svara men jag ville vara trevlig. Sitter hemma med Ellen och vi har nyss gjort teé, göött! Jag ska snart eller typ nu byta om för att dra till gymmet med Rååånja, har igentligen ingen lust alls menmen ska dit ändå för röra på röven, heheheheheheheheheheheheh trololololol! Vi höres mvh Moiseeen
 
pössss

Two Days Left!

Tjenixen BlöggLäsare!
Nu sitter jag här igen..framför datorn fast jag egentligen INTE har tid för det! Som ni säkert redan vet så drar jag och Ellen till London på Fredag(TVÅ DAGAR KVAAR!!) Vilket kommer bli fett som jävla fan och jag är taggad till maaaaaax, men det betyder ju också att jag måste hinna med en massa skit nu dagarna innan och det är att städa mitt rum, packa,tvätta kläder och köpa lite små skit som måste med. Ja ni hör ju..det blir ju lite små stressigt att hinna med allt det här på lite mindre än två dagar plus att jag har prov i funktioner och algebra imorgon och jag kan absolut INGENTING vilket stressar upp mig som fan men ska nog strunta i det och göra det efter lovet istället så att jag kan få mer hjälp av skolan. Haha suger verkligen på matte men nog om det! Vad ska jag göra idag? Jo jag ska göra allt det där och träna och bara njuta av att det är sista dagen i skolan imorgon, ska bli så jävla härligt att komma ifrån skiten ett tag. Nää nu tycker jag att vi tänker på refrängen så att jag kan komma igång med dom viktiga sakerna.
Hoppas att ni hade det lika mysigt i vårsolen som jag och Ellpan :)
/Ruuuunie
 

give me some studs

 
transparent dreams
 
transparent dreams by moa-edman 

27 mars 2013

Hellloooooooooooooo Darlings! Det har blivit en standard att gå in här på bloggen under lektionstid, haha! Nej, men våra lärare har äntligen insett att datorer faktiskt är nödvändigt. Aja, jag slutar skolan om en och en halv timme typ och då måste jag hem och städa min kanins bur och faktiskt börja packa! Haha, jag har sagt att jag ska börja packa sen i söndags men jag har aldrig orkat men nu är det ett måste, åker ju i övermorgon! Men vi hörs när jag kommer hem, pöööööööööössssssssss!
Tumblr_inline_mj632yjy9y1qz4rgp_large
HAHAHAH, så fuuuuuuuuuul!

Godmorning


Ruuuuunie is hereeee

 
Oooooooooch hääär äääär hoooooon! Den nya medlemen av Sicktwisted! Hon heteeeer Roooonja Beeeehring!
Haha är inte så bra på det här med bloggande och hur man ska öppna ett sånt här inlägg på bästa sätt men ni får fan nöja er! Har faktiskt inte bloggat på flera 100 år! Men jag ska göra mitt bästa!
Mitt namn är som sagt Ronja Behring, jag är 15 år nu men fyller 16 den 17 maj, jag älskar musik, film,mat och är en hyffsat glad och posetiv person. Jag är Moas och Ellens absoluta favorit och ögonsten och jag ska blogga här för att jag vill och för att dom vill och framförallt för att komma igång med en fin härlig blogg som förhoppningsvis måååånga vill läsa!
Just nu så vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva om mig så ni får helt enkelt lära känna mig bättre nu med den tiden som går och genom dom inlägg och bilder som kommer att pupliceras!
 
Nu så ska jag kolla på Pitch Perfect och äta frukt! GoooodNiight
/Poo :)
 
 

Love in a bowl


Jessie J - We found love

Moa visade mig denna i början av veckan och jag blev genast kär. Hennes röst är helt underbara!♥

i'm obsessed

Underbart♥ Våreeen är så jävla härlig, får hoppas på att den stannar nu också! Ligger i sängen och latar mig till Grey's Anatomy, håller på och ger serien en chans då jag har kollat klart på alla mina serier. Jag är besatt av serier tyvärr :( Kollar ni på nån bra serie? jag kollar redan på PLL, Vampire Diaries, HIMYM, NCIS och nu Grey's!  Pussss&kram så länge!

All the stess is gone now

Just nu sitter jag i min säng nyduschad, insmord och känner mig allmänt fräch. Haha, det är i alla fall härligt att ilskan försvann efter träningspasset så nu känner jag mig, precis som jag hoppades, som en ny människa även fast jag vet att den kommer komma tillbaka imorgon! Men man får njuta av lunget så länge det varar! Sedan känner jag också hur jag redan börjar slappna av och bara ta det lungt för nu är allt gjort i skolan, ja i alla fall det som skas ha gjort innan påsklovet så det är riktigt härligt, haha! Aja, nu kom mamma hem med mat så nu ska jag käka, puss så länge! (HAHAH, vilket töntigt inlägg, speciellt avslutet men sånt är livet)

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

Sitter just nu på svenskar men är klar med det jag ska göra så tänke kika in här och säga hej så: Hej alla glada/ledsna/arga/sårade/förvånade människor ute i världen! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra förutom att jag är så sjukt irriterad och arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det är så jävla jobbigt att vara tjej och behöva stå ut med att ha töntiga tjejbråk samt behöva stå ut med alla bichiga tjejer som finns här ute i världen! Fast är man tjej så är man. Aja, vi slutar om 10 minuter och då drar jag ner till gymmet med Moa och förhoppningsvis blir jag en ny person efter det. Puss på rumpestumpen!
Tumblr_mjb1jbqkzm1s5ga5wo1_500_large

Bitches my friends, they're everywhere

Hej på er! sitter i skolan och har svenska, alltid lika kul. Jag har inget att göra så jag låtsas att jag gör research om en sak.. jag är bäst på att slippa göra saker, har svar på allt som min mamma säger! Vi slutar om 20 minuter och då ska jag och Ellpan dra ner till gymmet som sagt.. är så sjukt arg och irreterad att jag skulle kunna slå nån.
Tumblr_mgqc50s9lb1s0whizo1_500_large
Tumblr_mk57owfdn51s2jevdo1_500_large
two words, one finger.
398999_4351465780203_898333_n_large
 

“And, in the end The love you take is equal to the love you make.”

 
hello
 
hello by moa-edman

Atm:


sunshine

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ligger i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig idag.. Börjar 10:10 idag så det är supersköönt! Efter skolan blir det en tripp till gymmet med Ellen men ska fixa mig och göra frukost nu och förhoppningsvis hinna se det nya avsnittet av how i met your mother♥ Ha en bra tisdag lööövers!
fan vad fult mitt hår ser ut
 

play with me

love chiffon
 
love chiffon by moa-edman 

They see me rolling, they hatin'

Hola guapas! Idag åkte vi till stan med klassen och gick på något museum, tråkigt som ffaan. Stannade iallafall kvar efteråt med Johanna & Julia, vi fikade och gick in i några butiker.. Kom hem sen och käkade våfflor (happy våffel day bitchachos) och sen drog jag till gymmet med Ronjas. Nu har jag nyss duschat så jag ska faktiskt sova nu, Godnatt och sovgott alla finisar så hörs vi imorn!
 

25 mars 2013

Heeeej bloggishen! Ni får verkligen ursäkta min dåliga uppdatering men det händer absolut ingen insperation då det har varit en hel del plugg på sista tiden så jag har knappt hunnit ha ett liv utanför skolan, haha. Men det blir nog bättre nu när vi får påsklov och jag drar till London. Aja, i alla fall idag så gick jag hem ifrån skolan då jag hade en fruknasvärd huvudvärk och mådde super illa. Men det berodde nog bara på att jag sovit, för när jag kom hem somnade jag och efter det var både illamåendet och huvudvärken borta så nu ska jag faktiskt iväg och träna med mami. Hörs senare, pussssssar! 
529173024936238876_bidra7f5_c_large
 

I won't let you go

 
 

When it's black,
Take a little time to hold yourself,
Take a little time to feel around,
Before it's gone,

You won't let go,
But you still keep on falling down,
Remember how you saved me now,
From all of my wrongs 

If there's love just feel it,
If there's life we'll see it,
This is no time to be alone, alone
I wont let you go



 

This is LOVE


new in my closet

 
Dagens köp : Svart Långkjol från Gina Tricot 99:-

Fanny Lyckman

Jag är helt såld på Fanny Lyckmans kollektion för Estradeur, Jag hoppas ingen har missat den! Sjukt snygga kläder med lite 90-tals stil, i l o v e it. Längtar tills resten kommer ut för nu har bara halva kollektionen kommit ut! Förövrigt så älskar jag Fanny och har gjort det ända sen jag såg dokumtären Fanny Alexander

24 mars 2013

Godmorgon Darlings! Vaknade för en timme sedan men är fortfarande helt sömnig, haha tur att det är söndag idag då så att man bara kan ligga i sängen och inte göra ett piss. Fast egentligen borde jag städa mitt rum och börja packa så jag får väl ta och göra det när jag samlat tillräckligt mycket kraft! Aja, jag ska i alla fall ta och chilla lite framför datorn med ett avsnitt av Tha Vampire diaries så hörs vi senare, pösssssssssssssss!
Tumblr_m5vq7ep0kl1rptcxso1_500_large
 
 
 
 
 
 
 
 

VINNARNA AV VECKANS FAVORIT - V.12

Klicka på bilderna för att komma till vinnarna! Grattis tjejor!

Vann du inte? anmäl dig igen!


And now i miss everything about you, still you're gone.

Goodmorning babes! Vaknade för en stund och har kollat på det senaste avsnittet av Vampire Diaries.. JAG DÖR. Hehe jag är inte alls besatt, skärp er. Dagens planer är att åka iväg en snabbis med mamma till skärholmen och kolla på en långkjol och sen ska jag troligen dra till gymmet, hur ser eran söndag ut? pussssaar

i am dying ,forever trying to be with you

Hello! Var väldigt ledsen igår och inte på rätt humör, det var begravning för min farfar så kände inte för att blogga. Det var iallafall en mycket fin begravning och efteråt blev det familjemys med god mat och så. 
 
Nu kom jag nyss hem från en tjejkväll hos Johanna med Julia, Ellen & Izabella. Supermysigt och välbehövligt! Vi käkade god middag och kladdkaka på det, löövely.. Blev kvar där till strax innan elva efter en massa snack. Jag tackar världens bästa tjejer för en väldigt lyckad kväll! Nu ska jag titta på nån serie, vi hörs lovers♥
När livet känns värdelöst så skinner du upp mina dagar, så liten men så stor i mitt hjärta♥

My mind never sleeps


08.42

Hola Amigos! Jag sitter just nu på spanska lektionen men eftersom han gav oss varsin dator så tänkte jag att jag kune kika in här en snabbis. Hur mår ni? Själv mår jag super bra, lite trött bara. Men va fan, jag åker till London om 8 dagar med Roooooonja så hur kan jag inte vara glad? Snacka om att vi båda längtar ihjäl oss men som sagt det är bara 8 dagar kvar nu tills vi sitter på ett flygplan påväg till LONDON! Haha, jag blir helt hyper utav att bara tänka på det! Aja, i alla fall efter skolan drar jag och Ronja till gymmet. Har varit så jäkla dålig med träningen denna vecka men skolan har helt och hållet tagit över mig, inte kul. Ni får ha en bra dag darlings, så hörs vi sen. Puuuuuuuuussssssssssssssssssss!♥
Tumblr_mjmr7g5soj1qfiuz5o1_500_large

mitt hjärta går i 180 just nu..


Meeeeellis!!


hands up

Hola bananas! Skulle egentligen åkt till Frida idag men det gick inte av så vi ska ta det imorn istället.. Nu ska jag plugga och äta banan.. trololol sen ska jag börja läsa en bok för en grej i skolan.. vi hörs senare när skolan inte tar över mitt liv. 

boring

Hej! sitter på svenskan och skriver om nån nobellpristagare, inte alls kul. Om en stund så ska jag till en läkare och prata lite och efter det ska jag träffa min barndomsvän Frida och öva på en låt och sen kommer jag säkert gå förbi farmor en snabbis också men vi hörs senare.. måste sluta innnan vikarien märkervad jag håller på med

come to my closet

 
 

spring flavorshttp://moa-edman.polyvore.com/


just drink me

Kämpar för fulla muggar med att bli en tealöver, går helt okej, thought you guys should know that! 

i'm sailing, i'm sailing

Sitter och drömmer mig bort till nått varmt ställe, gaaash i miss summer! Efter skolan gick jag till gymmet med Amanda, Skitdåligt pass. Vi båda två var grymt otaggade så det gick inte så bra men vi ska köra imorn 06.15.. Wish me good luck! Nej nu ska jag städa upp i mitt rum lite och sen äta nått, äckligt hungrig. Btw alla 97:or hur gick NP för er? haha för mig var det som ett skämt typ. men puusss&kram så länge
602171_498653463504745_1440578044_n_large
 

Dear snow, this isn't working anymore.. GTFO of my life. I break up, so just melt Away please.


WELCOME

 
Vi är mycket stolta över att berätta att vi ska adoptera. Vi ska bli 3 stycken i vår lilla familj, Sicktwisted family. PÅ lördag så kommer Ronja börja blogga med oss, hennes namn har ni säkert läst ett par gånger här på bloggen (vi umgås 24/7 satt ja) Vi har massa planer guys så om ni gillar bloggen nu så kommer ni älska den om ett tag!
 
 

-

 
 
 
 
 
 
 
 

I'll Peek you in the eye

Denna lilla clutch väntade på mig när jag kom hem, min mammas kompis ville inte ha den så jag fick den! Helt nyköpt med prislapp och allt.. Man tackar!! Hiss/Diss? Och nu är frågan... Vad fan ska man matcha den till?


18 mars 2013

Hej Darlings! Kom hem från skolan för en stund sedan och har bara hunnit stoppa i mig lite frukt. Jag ska väl strax börja ta tag i kemi-pluggandet, men har verkligen inte ork men jag får väl göra mitt bästa? Hatar verkligen dom här nationella proven, jag stressar sönder veckan innan, sover dåligt och mår allmänt dåligt och efteråt har jag ansträngt mig så mycket så då är jag helt slut. Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av Hollywood Heights och sen ta tag i kemin. Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag kommer ha, pussar! 
Fastnar verkligen inte på bild idag så det får bli en arkivbild..

This sucks

Nationella i kemi på tisdag, jag är sjukt otaggad och jag är sjukt dålig i Kemi eller jag tror jag har C men ändå, Allt jag lär mig rinner ut så fort provet är över.. Varför kan jag inte bara vara jävligt smart och ha sjukt bra minne?! I blame my parents bad gens for that. Någon annan som också har nationella på tisdag? Men ha en fortsatt bra söndag löövers!


- drar till Ellen -


.

 
 

Happy birthday, daddy!

Hej sötisar! Idag fyller min gamle far år så jag har ätit lunch tillsammans med han och mamma för en stund sedan, riktigt mysigt! Nu ska jag väl bara ta och chilla lite fram tills ikväll då jag ska bjuda över några få kompisar och äta middag, tror jag! Annars hittar jag väl på något annat kul, ha en bra lördag nu och ta hand om er. Puss på rumpestumpen!
 
 

VINNARNA AV VECKANS FAVORIT - V.11

Det var riktigt svårt att välja kan jag säga, med 55 bra bloggar blir det svårt! Jag valde iallafall två stycken som favoriter denna vecka!  Två schysta bloggar med snygga designer - KLICKA ER IN OCH SE IFALL DU/NI VANN!

Grattis tjejor!

Vann du inte? Anmäl dig igen! Jag hade velat välja alla om jag kunde men då hade det ju inte varit kul? ;)
 
 
 
 

Perfection

- Red lipstick, girl battles, heart breaks, i was as Marilyn Monroe -

It is terrible to love something that death can touch

Tumblr_lg0rjyt2hx1qzgj65o1_500_large
Tumblr_mjnuwmcv8c1rkelhuo1_400_large
Punbgq-l-580x580_large
381573_493923737322223_1665067050_n_large
734354_324411434347767_296008170_n_large

Filmtips?

 Igår låg jag i sängen heeeela dagen och lyssnade på musik och chillade med livet typ vilket är min dåliga ursäkt till att jag inte bloggade igår, höhö.. Men var faktiskt sjuuk! Idag har jag varit i skolan, as usual. Hängde med Ellen en stund efter skolan innan pappa hämtade mig och ja sen har jag inte gjort nånting. Ganska lame ja. Hur mår ni då? ingen kommer svara på den frågan men jag är trevlig så frågar ändå så att ni känner att jag bryr mig. Jag mår bra, tack för frågan. Ha en bra kväll och posta gärna en kommentar med filmtips? löööve

i sexy and i know it, yeeah buddy
 
 
 

14 mars 2013

Hej bloggishen! Om jag tyckte att gårdagen var jobbig, ska vi inte ens tala om den här dagen! Ursh.. Jag tror jag har gått runt och såsat hela dagen idag i skolan, sjukt vad trött jag är/har varit. Men det blev bättre efter skolan då jag gick hem till Ronja en snabbis, innan mitt utveckligssamtal och bara satt och pratade, alltid lika behövligt. Sedan när jag kom hem försökte jag plugga inför nationella i kemi, men det gick ju sådär dels för att jag är trött och för att vi försöker boka en resa till London vilken blev lite struligt nu men vi hoppas att det löser sig imorgon! Haha, oj vilket flum inlägg så får väl runda av här, puss på er! 

JUST DO IT

 
 
 

Goodmorning, or not! Just morning..


-

Jag har strax en dejt med John Blund och han har varit försenad ganska många nätter i rad nu så vi får hoppas att han kommer i tid idag, haha.. Godnatt Darlings! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some people aren't meant to be in our life forever. Some are just passing through to teach us a lesson.

8a96348c88a211e2996f22000a1fbc6f_7_large
Tumblr_mjlvt1jffv1rge5gao1_500_large
Il_570xn.437241928_g6ow_large
Tumblr_mjf0iogryk1r2gk1ko1_250_largeTumblr_mjf0iogryk1r2gk1ko1_250_large
Tumblr_mjlxgzx9mx1r3srajo1_400_large
Tumblr_m75vw8lwic1rqlumto1_500_large
 

Hur söt får man bli?!


Crossfit/fysmix?

Jag måste bara fråga: är det någon som kört crossfit någon gång? Man gör olika övningar, med eller utan vikter som stärker båda konidionen och styrkan. Jag har kört två olika pass med det, ett i lördags och ett idag. Det är lite olika pass varenda gång, alltså man gör olika saker och det typ det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Efteråt känner man verkligen vilken bra träning detta är. Det jag menar med detta är att jag tycker att ni borde pröva det, det som också är bra med det är att man bestämmer själv hur hårt man ska puscha sig eftersom man gör övningarna i sin takt! 
 

This is gonna be legend.. wait for it.. dary!

 
Jag har kommit på varför jag är sjuk, jag är alldeles för hipster.. Jag menar kolla min tändare liksom? Japp that's me. Superkul att så många anmält sig till Veckans favorit, har kollat in några and maaan this is gonna be a though choice! Jaja nu ska jag kolla how i met your mother, thanks for reading this non important shit.. löööve you
 
 

Now I never, never get to clean up the mess I made.

 
 

''isn't it funny how day by day goes by and nothing changes but when you look back everything is diffrent''

 
 
 
 
 

13 mars 2013

Hej Darlings! Skolan idag har varit otroligt jobbig men med tanke på att jag sovit dåligt många nätter i sträck är det inte så konstigt. Men jag får hoppas på att det bli ändring på det efter ikväll då jag ska iväg och träna med mami. Jag har bara varit iväg en gång och tränat denna vecka så tröttheten beror nog på det, i alla fall så brukar det hjälpa mig, att träna alltså! Men nu ska jag käka något litet och kolla på Hollywood Heights innan man ska sätta igång och plugga! Snacka om att jag längtar till påsklovet, men det är inte så långt tills dess heller! Love to all of you!
 
 

Lyx vs Budget

Blev helt kär i Selenas solglasögon när jag hittade bilden på Weheartit för några dagar sen och var inne på Gina tricots webshop och hittade brillorna och blev övelyckligi.. Ray bans varianten är mycket snyggare med guld detaljerna men tyvärr så har jag inte råd att lägga så mycket på ett par solglasögon. Så Gina tricots variant kommer nog bli mina snart!

Premie från VR - mineral smink + necessär


promstuff

Sjuk idag igen, gick till skolan och var med på balmötet och gjorde ett prov.  Jag(och eventuellt nån annan kille från nån av niorna) ska vara värd för balen, Lite pirrigt faktiskt men det ska nog gå bra det är så lång tid kvar så jag kommer hinna förbereda mig riktigt ordentligt! Jag är verkligen taggad på våran bal, få göra sig fin och allt det dära! Så eftersom att jag är sjuk så hade jag tid att slänga ihop ett collage med balklänningar, lite tips till er andra 97:or (och blivande studenter) som ska ha bal också snart!
Dom tre översta är från Nelly.se och dom tre understa är från Rarelondon.com

- sweet dreams lovers -

''If you don't want something, don't wish for it. Life is too short to wait''

Kill me, stuDYING


-


VECKANS FAVORIT:


Yesterdays smile and todays sad sick face


sjuklingen #1

Vaknade upp med ett leénde på läpparna imorse, börjar bli mer vanligt och det känns ju underbart.. Jag antar att det är solens underverk, lovely! Vaknade dock upp med huvudvärk som inte vill försvinna.. så var bara i skolan en kort stund innan jag drog hem och sov resten av dagen, ganska chill sådär. Jaja nu ska jag titta nån serie och sen klockan 21:00 blir det Dicte med familjen.. ha en bra kväll, puss!

would you let me see beneath your beautiful?

 

But i never told you what i should had said, no i never told you i just held it in

8024332_large
 
Tumblr_mhyamyrb7t1qg6dyso1_400_large
Tumblr_mhvzzgwk1q1s0wb9fo1_400_large
Tumblr_mjgn977i4n1qltjeto1_500_large
602241_611570728859516_432396546_n_large
Tumblr_mh20d9it4f1qmnz2yo1_500_large

memories

Igår sov jag hos Ellen, vi & Ronja gjorde piroger och kollade på mello.. Bästa Robin vann också! Sen imorse kom älskade farmor och hämtade mig satt dagen har spenderats med henne. Vi har rensat kort på farfar och pratat minnen, supermys! Det är tufft att inse att Farfarsgubben inte finns längre, jag saknar honom så himla mycket. Men förhoppningsvis så kommer saknaden bli lättare att hantera med tiden, right? den måste bli det. Hoppas ni haft en bra helg finisar.. pussaar
My big brother and I last weekend

I miss you.


they say bad things happens for a reason but no wise words gonna stop the bleeding

Tumblr_mj37l5ddku1qaj3cuo1_500_large
 
Tumblr_mj8lf2mymd1s460nmo1_500_large
 
Tumblr_mj8m45ie1j1qc2br2o1_500_large
 
Tumblr_md4vxjzkfd1qecdlho1_400_largeTumblr_md4vxjzkfd1qecdlho1_400_large

Godmorning sun


When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead

Asså kolla vilken smexig brud.. hon bah i have a candle and a duckface STATUS ...tjenare fikusar! Whazzup? själv ligger jag i sängen och chillar! Fick sluta tolv idag, sjukt nice ju så att jag och Ellen drog hit och tittade på How i met your mother och sen så gick vi till Ronja och var där en stund. Jag kom hem därifrån sen för drygt en timme sen och har tittat på ännu mera How i met your mother.. seriedrog! Men nu ska jag gå och möta min lillasyster, Ha en bra kväll Allesammans.. puss!

8/3

Solen skiner idag igen, lovely and it's friday! Blir så glad av det fina vädret, vår känslor på högsta nivå! Men nu ska jag fortsätta räkna matte.. Höhö men ha en bra dag fikusar, puss!


-


Stars can't shine without darkness

Back on track, känns som om jag behöver blogga för att sysselsätta mina tankar. Min farfar gick bort för en vecka sen och det är väldans jobbigt men jag försöker vara positiv och tänka att han har det bättre nu.. men saknaden är sjukt stor och det är tugnt just nu men det är väl så livet är antar jag? Man kan inte alltid ha det prima..Min farfar har kämpat imot cancern nu i flera år vilket är riktigt orättvist. Jag är sjukt tacksam över att det var just han som blev min farfar.. Vi har många fina minnen tillsammans och han är min förebild♥ Han levde med dom personerna han älskade och han fick jobba med det han älskade, han fick resa och han var framgångsrik. Han & farmor är mina favorit människor på denna jord.. Oändlig kärlek till dom♥ 
 
Titta vad fint det var imorse när jag vaknade.. betyder detta att våren är påväg? hoppashoppashoppas!
Har nyss ätit & städat lite hemma och sitter i sängen och smälter maten, hehe och ska om drygt en timme börja dra mig ner mot gymmet with my bestie Ruuunie dock är ju träningsvärken jag har HEMSK. Kan knappt resa mig upp efter att jag suttit och att böja sig ner och ta upp saker går totalt bort men träningsvärken är ett kvitto på träningen!  Ha en bra kväll finisar så hörs vi mera sen!
 

Veckans horoskop ;


fly away

Tumblr_missu8pzk11rypj6wo1_500_large
 
69218_421903004570251_1966942925_n_large
555223_421901234570428_1338954542_n_large
281938_421900651237153_80654538_n_large
Tumblr_miz8isjulj1qgddnwo2_500_large
Tumblr_m8gqx9hr7c1qez43mo1_500_large

last breathe

Tumblr_ma2hbucwtm1qedulmo1_1280_large
Tumblr_lu3peovtcj1qhu18ao1_500_large
1374856_backto80_089_-_kopie_large
111956740707552269_jy5auuhb_c_large
49328558389792716_kfdnblcw_c_large

skinny love

049dbba47f5411e2844822000a1f92ea_7_large
Tumblr_m7ujfgfnsg1rs5ziio1_500_large
Y_large
Tumblr_mibi42pyxz1rmxqaxo1_500_large
 

sunshine

 
C92bf8f5b423131154e3394c88769fb7_large
Tumblr_miogeak90g1rl7qfco1_500_large
Tumblr_mhchu3uhvz1qd8q7fo1_500_large
Tumblr_lmag46pwfg1qcm6cwo1_500_large

 
jag älskar dig Farfar, vi ses snart igen.. Din smärta är borta nu, du kan vila i frid. ♥ 
Det känns så overkligt att du är borta även fast jag fick se dig. Jag kommer sakna dig tills vi ses igen.. min finafina farfar! Jag lovar att ta hand om farmor åt dig, du finns föralltid i mitt hjärta ..Jag älskar dig ♥
 
 
-Bloggpaus från mig ett tag, kommer vara aktiv på weheartit däremot.. heter 970110 där-

1 mars 2013

Hej Darlings! Igår kom ju mina kusiner som sagt och vi gjorde väl inte så mycket mer än att äta lunch på tacobar då vi alla var sjukt trötta så det blev ingen shopping igår, haha! Vi hade till och med åkt till ICA för att köpa frukt vi kunde doppa i choklad men det orkade vi inte heller fixa i ordning. Så vi satte oss i stället och kollade på the impossible och gud vilken bra och hemsk film. Satt och grät under många scener i filmen, haha. Är man blödig så är man.. Nu ska vi i alla fall ta och fixa oss för att ännu en gång ta en tur till stan och förhoppningsvis orkar vi mer än vi gjorde igår, haha! Ni får ha en underbar dag, gullefjun. Puss på er! 
 
Old pics