Skriv din beskrivning här!

Yeah I'm so damn grateful to have you in my life

Min älskade kusin & bästavän, jag älskar dig något otroligt och du betyder så himla mycket för mig.. Du är guldvärd! Glöm ALDRIG det och ifall du någosin känner dig ensam och oälskad minns då att du har MIG och att JAG älskar dig. ♥

19:33

 
Hej kompisar! Hur mår ni? kom hem från att ha varit på min kusin Milans dop för en stund sen.. mysigt! Bella följde med hem också och ska sova här så det blir ju mysigt.. vi ska snart gå till Ica och handla lite för ikväll, men känner mig så osocial nu sååå vi hörs puss!

love it

 
 
So retro
 
So retro by moa-edman 

-

inspo from weheartit , follow me ---> http://weheartit.com/970110

I need more blogs to read

Jag behöver nya bloggar att läsa! Det är sommar vilket betyder att de flesta bloggarna tar en liten paus eller trappar ner på inläggen och de flesta bloggarna jag läser kan ha flera dagarsmellanrum mellan sina inlägg vilket jag förstår också eftersom att man inte vill sitta inne vid sin data och dega på sommarn så därför behöver jag ha många bloggar att läsa på kvällarna! Läser ni nån bra läsvärd blogg eller är din/eran blogg sjuktbra? kommentera och skriv lite vad den handlar om så gör jag kanske ett inlägg sen och tipsar om nya bloggar som jag gillar!

When the rain is blowing in your face.

Dagen har spenderats med favoriterna Julia, Johanna & Izabella, Vi drog ner till bergvik och myste med jordgubbar & choklad och massa snack och det blev även bad och sol.. Bra dag med andra ord! Nu har jag nyss ätit och övat lite på låten som jag ska sjunga imorn på min kusin Milans dop.. det var så lääänge sen jag sjöng framför folk ensam såå det är lite pirrigt men det ska bli kul! Kanske lägger upp det här sen.. men nu ska jag se ifall mamma vill ha hjälp med muffisen till imorn.. pussss!

Bada

Ny topp från Bikbok
 
Mina planer went from nada to bada! Ska dra ner till rönninge nu och möta Julia, Johanna & Izabella för bad&myshäng! Saknat dooooom!!!!Det känns mycket bättre än att vara hemma hela dagen! Men ska ta lite mer medicin så att jag dör på kuppen.. haah pusss på er!

whatcha doin'?

Man behöver inte alltid vara snygg.
 
Godmorgon! Vaknade nyligen och hade tänkt dra till gymmet idag men dum som jag kan vara ibland så kollade jag inte deras öppetider igår innan jag somna.. de stänger nämnligen 12 idag. Då tänker ni säkert meeen Moa du kan ju gå ut och springa/gå? NEJ DET KAN JAG INTE FÖR JAG HAR VÄRLDENS POLLENALLERGI. Kändes det dära agressivt? förlåt. Jaja jag ska sitta på balkongen en stund och peppra i mig medicin och sen städa mitt rum för andra gången denna vecka.. haah orkar inte. Ha en bra dag finisar♥

Happiness

 
En sån lättnad..när jag loggade in så började jag gråta av glädje. Haha började skratta och gaaah nu känns allt så mycket bättre! Någon annan som ska gå där? :D Det jobbigaste med att börja såhär är att inte veta alls vem eller vilka man ska gå med.. haha man borde få en lista hem så att man kan kolla upp alla på instagram.. just saying. Jaja nu ska jag alldeles strax sätta igång med middag till mig och min bror.. får se hur det kommer gå!

I'M FEELING GREAT

JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN!!!!!!! 
Be proud | You can fly! :D | via Tumblr

Bad week.

Denna vecka har bara bestått av stress och oro inför imorgon... då vi 97:or i stockholm får veta vilket gymnasium vi ska gå på. Jag är sjukt nervös för jag vill inte gå på mitt andra eller tredje handsval så hoppas verkligen på att komma in på mitt förstahandsval som känns bäst.. vilket troligen är anledningen till att jag knappt har lust till bloggen. Kommer tillbaka imorn eller på lördag för just nu mår jag bara allmänt dåligt av tanken på att inte komma in. Ha det bäst så läääänge♥

Vinnaren av tävlingen

Har haft helt fullt upp igår och i tisdags så hann inte avsluta tävlingen då tyvärr så tänkte göra det nu! Vinnaren av väskan blev Asta , Gratttiiiiiiiss till henne och jag tycker ni alla ska kika in på hennes blogg.. Mycket fin blogg med mycket fina bilder! Kontaktar dig inom kort!
 
Hennes matchning till väskan lät såhär : eftersom att väskan sticker väldigt mycket ut så skulle jag inte ha något stort smycke runt halsen, jag skulle kört det simpelt med en midjehög svart kjol. Toppen skulle vara vit med tunna axelremmar och låg rygg, skulle stoppa in tröjan i kjolen och få den lite pösig. Istället för ett stort halsband så skulle jag välja ett litet guldkors och helt vanliga släta guldringar över fingrarna. En guldklocka från michael kors på armen skulle sitta perfect och ett par spets ballerina från H&M på fötterna! Håret skulle sitta uppe i en slarvig bulle och sminkningen skulle vara en simpel 'cat' eye! :)  
 

Love again

Autotune eller inte? det är frågan! Själv tror jag inte att hon använder autotune för Zara kan sjunga och behöver absolut inte använda autotune. Vet inte riktigt vad jag tycker om låten ännu men härlig är ju videon iallfall!

Otaggad

Har haft en ganska lång och halvjobbig dag... började med att jag försov mig och vaknade en kvart innan min buss skulle gå så fick stressa som fan men hann iallafall till mitt tåg där jag mötte Ellen som jag drog till stan med en snabbis. Vi käkade Subway (♥) och gick i lite butiker innan vi åkte hem och badade och solade! Drog hem sen och käkade snabbt och duschade innan jag blev hämtad av Ellen som varit och tränat och nu är vi hemma hos Ellen igen och vi ska ha myskväll typ.. är ganska otaggad just nu och har ingen inspiriation till att blogga så ifall ni vill att vi ska blogga om något speciellt så kommentera dåå.. jaja vi hörs när vi hörs.. puss!

Photoshop

Your image is loading...
When i'm bored i go banans all over photoshop.....

Great night

New glasses from Bikbok 79:-
 
Hello! kom nyligen hem från Icona pop och jag kan säga såhär.. Det var grymt! De var så jävla coola och allmänt sköna och ja deras låtar asså dropet i vissa låtar, jag trodde på riktigt att jag skulle avlida eller något det var så otroligt bra! Grym kväll med andra ord.. Någon av er som var där? did you like it? i lööööved it! Jaja jag ska spela lite Realm of the mad god nu och sen ska jag troligen sova.. pusss&kram♥

We got the world

Jeansväst - Carlings // Kjol - New Yorker // Skjorta utan armar-Bikbok// topp - Bikbok // Ringar-Bikbok + H&M //Klocka-Ur&Penn // 
 
Inviger min nya topp & skjorta ikväll till Icona pop - I LOVE IT! Hoppas att ni alla får en helt awesome kväll för det ska jag ha.. nu ska jag knyta på skorna och gå till bussen pussss! 

I loooooooveeeee ittttttttt

Just nu sitter jag här framför datorn nyduschad och dunkar Icona Pop, det går inget annat än att bli glad av deras låtar, eller hur? Dessutom måste jag tagga till inför ikväll då jag ska se dessa bruder live på Grönan med my girls, lovely! Idag har jag precis som igår legat och stekt på altanen och jag får väl hoppas på att jag blivit lite brun i alla fall. Aja, nu ska jag fortsätta dunka musik och chilla lite innan det är dags att göra sig i ordning, PÖSSSSS! 

Me and my girlfriend

Hello friends! Kom hem för en stund sen från att fikat med världens bästa Simon.. Han köpte mitt guldkort också så nu har man pengar också! Ni anar inte hur varmt det är ute.. helt sjukt lökigt väder och självklart så var ju jag dum nog att skejta i medans jag väntade på tåget och jag behöver ju inte säga mer än att jag blev helt galet varm. Duschade kallt när jag kom hem! Idag så är det Icona Pop... Ahhhhh så jävla underbart! Har längtat sen de släppte artisterna, bara att få stå och skrika till i don't care och we got the world ikväll känns så jävla underbart.. Någon annan som ska dit? :)  Ha en toppen kväll lovers!

Sun, I love you!


Skateeee

This my friends is my new friend Fabian Aka FabbeBoiii. 
 
 

24 juli 2013

Hellooooo Darlings! Vaknade vid 10 och sen dess har jag legat på altanen och bara stekt i solen för att bättra på min bränna, lovely! Dock blev jag lite rastlös och det är därför jag ska dra till gymmet om en liten stund, känna som jag inte tränat på en evighet även fast jag tränade förra veckan men det ska ändå bli otroligt skönt att få röra på sig lite. Nu ska jag bara dra på mig träningskläderna och sedan bege mig till bussen. Vi hörs efteråt, puss på rumpestumpen!
 

Rubrik my assss

Hej mina vänner! Hur är det? Själv så är allt väll helt ok, inte helt 100 men ändå ok. Lite tråkigt men sådanna dagar har man ju också! Vaknade för några timmar sedan och har hunnit käka frulle och kollat på tvn. Idag så händer inget speciellt för tillfället men något kanske kommer upp senare va vet jag. Jävligt tråkigt inlägg jag vet, men känner mig ganska konstig och tung i huvudet nu så vill inte skriva så mycket.
Vi får helt enkelt höras när mitt huvud blir normalt och jag mer kreativ.

Monday

Morgon frippa och puh pyjamas♥
 
Vaknade precis och mitt hår är lika stort som ett fågelbo.. men det är vackert eller vad säger ni? Idag har jag inga större planer utan ska bara vara hemma och städa mitt rum då jag åker tillbaka till mamma imorn.. Vad ska ni hitta på för kul idag? kraaaaaam

Here's to never growing up

Avril var min största idol som liten.. helt sjukt hur mycket jag tyckte om henne! Hon släppte denna låt för nån månad sen tror jag? men jag gillar den iallafall! Vad tycker ni? 
 
 

Hemmmmaa

Nu så är jag hemma igen! Eller aa jag kom hem för några timmar sedan och anledningen till att jag inte bloggat på dom timmarna är för att jag har käkat ute, handlat mat,duschat OCH min bror hade datorn innan mig..Skit samma! Midsommar helgen på landet har i alla fall varit hur skön som helst och hur rolig som helst med tanke på vilka sjukt störda och sköna människor jag och Ellen har bott med! Haha, allt har varit prima och jag är super nöjd med helgen och kände precis nu imorse när vi skulle åka hem att det var the perfect time to come home! Borta bra men hemma bäst! Lite kortfattat men är helt slut, har inte sovit så bra så ni får nöja er.
Hur var eran midsommar? :)
MIDSOMMAR MAAAAAAAAAAAT!!!
 

I am FREE

 
Allt är nytt förutom kjolen! Klänning skjortan - Bikbok // FREE topp - Bikbok // Halsband - Ur&penn // Ringar - Bikbok

''isn't it funny how day by day goes by and nothing changes but when you look back everything is diffrent''

 

obey bitches

Helloooo! Kom hem från Tuna för ett par timmar sen och har dansat runt till musik här hemma och duschat.. galet nice! Köpte lite grejjer på Bikbok & ett halsband från Ur&penn.. har på mig allt på bilden men kommer lägga upp bättre bilder snart! Hur har eran dag varit? pussss

I'm home again

Hello Darlings! Kom hem för lite mer än en timme sedan och under den tiden har jag hunnit äta och duscha vilket var härligt som fan. Så just nu sitter jag vid datorn och bara chillar. Aja, under helgen har vi inte gjort så mycket förutom att chilla, kollat på film, ätit god midsommar mat, annan mat och bara haft det mys. Det är så jäkla skönt att bara ta det lugnt sådär ibland. Hur har eran midsommarhelg varit? 
Gammalbild som ni ser men det var dessa två underbara personer jag spenderade min helg tillsammans med + deras familjer såklart!

Thank you for the pain.. you made me face my game

Stickad tröja - Bikbok // Kjol - New Yorker // Klocka - Ur&Penn 
Nu ska jag gå till Bussen, vi hörs senare ♥

Jessie J - Wild

Jessie fucking J säger jag bara, helt galet grym kvinna.. enjoy!

sweet

Hellllo! Hur mår ni? själv mår jag toppen! Igår så hade jag typ migrän eller nått på kvällen vilket var så sjukt jobbigt.. låg och trodde att jag skulle kräkas för att det gjorde så ont :( Men jag lyckades somna iallafall så nu är det borta.. yey! Dagens planer var först att kanske åka till Isabella men det orkar jag inte göra så ska istället åka till Tuna Park och shoppa lite! Behöver lite små saker.. ett nytt nagellack bland annat då jag är så trött på mitt vita nu! Jaja nu ska jag fixa mig.. lägger in outfit bild sen, pusss!
 
 

Wheelchair Prank by Rackartygarna


''happiness is the highest level of success''

'

kills me

Hej ligger i sängen och typ sover.. är galet trött! Ville kolla in lite snabbt och se ifall någon vill köpa ett Guldkort av mig för  ca 800? pris kan diskuteras. ifall du är intresserad så kan du antingen skriva till mig på kik : 970110 , facebook https://www.facebook.com/Edmanmoa eller på vår mail [email protected]

TÄVLING

 
 
 
Ifall man börjar följa oss på bloglovin så måste man skriva vilket nummer man blev och ifall man länkar oss så vill vi självklart att en länk till det inlägget ska vara med! KRAM & LYCKA TILL LÖÖVERS!
 
(anledningen till att jag lottar ut väskan är för att jag har en till likadan)
 
KOMMENTARER SOM INTE HAR MED INLÄGGET ATT GÖRA TAS BORT
 
Update ; gör en repost på tävlingen som kommer avslutas på tisdag/onsdag beronde på ifall jag hinner på tisdagen. 

Wake me up - Avicii ft Aloe Blacc

Blogger: Just having fun - Muokkaa tekstiä

fuck off and die you damn allergy

arkiiv bild
Sitter fortfarande på landet och dör lite smått. Jag känner mig typ bakfull idag, tog lite för många pollentabletter igår så idag så reagerar min kropp på det genom att vara helt slutkörd. Jag har inte velat ta någoon medicin så har fått stannaa inne hela dagen.. trist som fan. Men pappa ska om en stund köra hem mig så det är ju skönt eftersom att hemma så finns det inte lika mycket pollen.. men ska försöka få tag på Isabella nuuu och så hörs vi hemma, puss
 

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se.

Mitt hjääärta, hennes kusin gav henne ett BFF halsband... såååå sweet!
 
Jag har spenderat hela dagen på landet och firat midsommar med släkten, Vi var nere en liten stund vid stranden och jag kollade på när alla dansade och sen gick vi tillbaka till stugan och gick på tipspromenad och ja sen har vi inte gjort så mycket mer än att ha ätit. Vi har haft otroligt bra väder idag.. nästan för varmt en stund men jag ska inte klaga!  Jag är ju inte det största fanet av vårt landställe men det har varit skönt att vara här men imorn vill jag hem till min egna säng! Har ni haft en bra midsommar? KRAM

-

 

Dope

 
hello fashion
 
 

How To Dance with Mazzi Maz & Casper Lee


White from tip to top

Stickad tröja - Monki // Klänning - H&M 
 
Det är som sagt midsommar idag och jag är på landet så jag kommer troligen inte vara så aktiv här men ville iallafall kika in och önska er en fin midsommar! Vi hörs imorn eller ikväll.. pussssss!
 
 

We Can't Stop - Miley Cyrus

Jag tyckte inte alls om denna låt ifrån början utan kände att den var lite tråkig men ju mer jag lyssnade på den desto bättre tycker jag den blivit. Igår kom ju även videon ut, haha vet inte alls vad jag tycker om den förutom att den är anorlunda, vilket inte behöver vara på ett dåligt sätt, jag gillar att anorlunda. Dock kan jag ju inget annat än att säga att Miley är RIKTIGT snygg precis som vanligt! Vad tycker ni om låten & musik videon? 

Be proud of yourself

Jag fullkommligt hatar när folk inte vågar klä sig och se ut som dom vill för att de är rädda för att bli utskrattade eller dömda. Varför ska man ens behöva vara rädd för en sånn sak? Jag har en vän som provade mina kläder hos mig och sa åh såhär skulle jag vilja klä mig.. jag sa gör det du passar i den stilen! Hon svarade nej jag vågar inte.. Där jag bor så känner jag inga som har den här stilen.. Man har den stilen alla andra har liksom.  Jag kan ju säga att jag blev arg.. varför ska man behöva vara rädd för att sticka ut lite? tänk om alla på hela jorden skulle ha sin egna stil.. fan vad kul! Jag fullkommligt älskar att sitta på stan och bara kolla på vad folk har på sig.
 
Får du konstiga blickar på stan så är nog personen som gav blicken konstigare än du.. Bara för att du klär dig i bara svart så är inte du en deprimerad person. Bara för att du har Dr.Martens så är du inte Nazist. Bara för att du har kläder/smycken med trekanter så dyrkar inte du satan.. Alla dessa fördomar.. jag hatar dom! Jag säger inte har jag har fördomar för det har jag tyvärr men vissa fördomar är ju bara för mycket... throw them away please. 
 
Du ska ha på dig det DU är bekväm i och det DU tycker är fint/snyggt/sött. Man ska Aldrig gå ut och känna sig obekväm i något för tro mig det syns på en människa när den inte trivs i sina kläder och sånt är tråkigt.. 
 
 
 Jag har samma stuk på mina outfits.. Klänning eller kjol hela tiden.. jag trivs inte i byxor och har därför inte byxor på mig... simple as that!
 
 

My dress for tomorrow

 

i Just can't belive this is my life

Kom hem till pappa för en stund sen och kramats massor med mina skitungar.. så jävla underbara! Glömde min pollenmedicin hemma hos mamma så fick panik där ett tag men pappa åkte iväg och köpte ny medicin som tur var.. hade fan vägrat åka till landet imorn annars.. nej usch! Ikväll så blir det hemmagjord pizza, grillad dessutom.. haha! Men ska gå upp och vara lite social nu och sen kolla ifall det finns något björkträd i närheten :)

Party Never Ends!

Här har ni en gryymt bra dans låt från den rumänska dans musiks prinsessan Inna! Själv så älskar jag hennes musik och har lyssnat mycket på henne genom åren men nu satte hon verkligen hammaren på spiken(??) och gjorde en sjukt bra dans och sommar låt, jag älskar den och ville bara att ni skulle ta del av den nu den här sommaren :)
Vad tycker ni?

You shoot me down but i won't fall

 
Kofta - Gina Tricot // Topp - H&M // Kjol - Gina tricot
 
Hello! Idag är det torsdag vilket betyder att jag ska till pappa.. hääärligt! Saknar mina skitungar asmyyycket..ska ta tåget vid fyra dit så ska dra mig mot bussen om lite mer än en halvtimme så ska kolla nu så att allt är med och packa ner datorn och kameran! Imorn är det midsommar som ni vet och jag kommer åka till landet som sagt så får se hur updaten blir men Ellen har fixat lite tidsinställda vilket jag troligen också kommer fixa ikväll! Ha en bra torsdag lovers... pussss!

Snart drar vi!

Hej och hå va jag har hållt på den här morgonen! Ska ju åka till landet om någon timme med Ellen och Min familj för att fira midsommar med några till och som vanligt så ska jag göra ALLT samma dag haha, har packat,städat,ätit, duschat,rakat benen osv den här morgonen! Mer än vad jag någonsin hunnit med på 3 timmar.
Har längtat efter den här helgen ett långt tag och är suuper taggad till morgondagens firande med massaaa MAAAAAAAT,lekar och roliga människor, det kommer bli skojjj som fan! Och nu så har vi internet på landet!! Så vi kommer nog kunna blogga lite ibland iallafall om vi inte är för upptagna med annat.
Men vi hörs någon gång och om inte imorgon så önskar jag er alla en riiiiktigt najs midsommar :)
Bild från igår när jag och Moa var ute och åkte på bräädorna (SUPERULTRACOOLSWAG)
 

summer inspo

 

20 juni 2013

Hello Darlings! Väskan är packad och på TV:n går Dear John, love that movie. Om ni inte redan viste det, vilket jag inte tror då varken jag eller Ronja har nämnt det men vi ska i alla fall till hennes landställe över midsommar. Det blir hennes familj och Mickes familj, tror jag. Jag och min familj brukar inte göra något speciellt på midsommer eller inget som jag tycker är speciellt roligt då vi brukar gå på midsommarfiranden hos folk jag inte känner eller så bjuder dem hem några hit. Så detta blir nog roligare för mig, hehe! Nu ska jag i alla fall  kolla klart på Dear John, som snart är slut innan jag ska klä på mig och vänta på Ronja och hennes familj, pööööössss!

breakfast time

 

.

 

sk8

 
Hej på er! Drog hem till Ronja vid två ungefär och käkade nudlar.. mumms! Därefter drog vi ut och skejtade i ett par timmar.. så jälva underbart! Därefter mötte vi Ellen och var med henne en stund men sen blev det kallt så vi drog hem och då hamnade jag i min säng och läste bloggar och gjorde lite små typ omärkbara ändringar i kodmallen. Men nu ska jag kolla det nya avsnittet av Awkward.. yey ha det gött pussss!
 

det bästa

 
 

19 juni 2013

Hello Darlings! Jag har gjort lite småjobb här hemma på förmiddag och bit in på eftermiddagen för att tjäna lite pengar, så nu kam man säga att jag är en rich bitch igen. Efter den så gick jag ut en stund med Moa och Ronja men jag drog hem för att det blev så sjukt kallt, är det sommar eller? Haha, nu ska jag äta middag så får vi se vad som händer ikväll, PÖÖÖÖÖÖSSSSSSS!
rich | Tumblr

I never liked you anyway

 
 
Oversize linne - H&M // Kjol - New Yorker 
 
Hello! Nu ska jag snöra på mig mina Dr.Martens och dra hem till Ronja.. have a nice day!

kiss and tell, everybody else

Godmorgon! Hur mår ni? själv är det bra! Ligger i sängen och har nyss kollat på det senaste PLL avsnittet... aweeeesome! Är det någon annan som kollar PLL? sjukt bra iallafall. Idag så har jag inga planer, funtar på att dra till gymmet om en stund.. men fööör er som inte vet så har vi en tävling på bloggen som ni kan komma till ifall ni klickar HÄR !! Ha en toppen dag så hörs vi snart, pusssss
old Duckface.. but i had perfect hair day 
 
Btw funtar på att ha en bloppis, är sånt kul och köper man av folk man inte känner? hhaha ni fattar vad jag menar


yummie

Godare än det ser ut! Frysta Yogurtsdoppade bananpengar och mina älskade Zoom.. nu blir det film! PUSS!

-

 

Har du något..

Åker till landet över midsommar.. ganska skönt ändå! Men kvällarna brukar inte vara speciellt roliga då myggen tar över och de vuxna fått lite för mycket alkohol! Så jag behöver en massa filmtips så att jag kan ligga och glo på film!
 
Hellooooo! Sitter i sängen och lyssnar på musik och laddar ner nya typsnitt.. Det över till exempel! Känner inte för att göra något speciellt ikväll så ska försöka börja fixa koder till en ny design för den vi har nu står jag inte ut med! Men ha en bra kväll allesammans.. pussss!

lunch in the sun after a workout


fuck that

Hej på er! Har haft en väldigt jobbig natt inatt. Ni anar inte! Fick en sån hemsk pollen allergi att jag låg och grät.. det gjorde så ont och kliade i både ögonen och gommen så det slutade med att jag låg och bet på en blöt handduk.. blöh inte kul alls! Men jag lyckades iallafall somna tillslut och jag kom upp och lyckades ta mig till gymmet och köra ett helt okej armpass, resten blev bara flumm tyvärrr.. haha men det är okej ibland! 
 
Nu tänkte jag försöka få i mig något mellanmål typ och sen ska jag städa mitt rum och duscha! Egentligen vill jag bara äta snabbt och ta mig ner till Ellen och bada.. så jävla varmt men icke san icke, Jag måste städa mitt rum idag innan jag lämnar mitt hem idag... kul kul! Ha en bra dag lovers så hörs vi pusssssssss!
Teenage the fuck up | via TumblrTeenage the fuck up | via Tumblr
Bjuder på en bild på min fina pojkvän. SÄG INTE EMOT MIG NU!
 

Träning

 God Morgon mina vänner!
Sitter just nu i soffan och dunkar gamla Chris Brown låtar och ska snart byta om och dra mig ner till gymmet för lite gymtime med mina cihckiis Moa och Ellen. Ska försöka få in en rutin och träna varannan dag nu på lovet när man har tid, ska också försöka förbättra mina matvanor med mindre portioner och mindre snacks osv, har försökt fleeera gånger men jag suger så jag ska försöka vara bättre den här gången...Gör om gör RÄTT!
Lite senare på dagen efter 4 så ska jag åka med Mamma till skärholmen och kolla i lite affärer och på kvällen så vet jag inte riktigt vad som händer, är just nu sugen på att gå ut så så blir det nog :)
Ska byta om nu så vi ses senare!

you will only get what you work for, nothing more, nothing less

Godmorgon Darlings! Min morgon har varit rätt så lugn med en hel del Awkward avsnitt, så grymt! Nej, men det är det bästa jag vet med lov och helger att man får en lugn morgon utan stress. Jag hatar verkligen att behöva stressa och speciellt på mornarna då jag inte ens är i närheten av att vara en morgon människa. Aja, nu ska jag sätta på mig träningskläder och bege mig till gymmet tillsammas med Moa och Ronja. Puss på rumpestumpen!
I will
 

We are who we are, yeah nothing human

En Grym Cover på Anton Ewalds nya låt Human... ENJOY! Är det bara jag som tycker att det ser ut som att Anton är kär i henne? 

oldie

Inte alltför gammal outfit bild.. från i maj skulle jag tro?
 
Kom hem från Ellen runt sju och då åt jag middag och sen kollade jag som sagt på film med min syster! Vi kollade på Johan falk och vi har nu sett 4 Johan falk filmer tillsammans.. dock inte alls i någon som helst ordning! Haha men Joel Kinnaman är galet snygg så vill ju helst se Kodnamn Lisa där han är med mycket men den hade min syster sett så jag får kolla på den själv nångång! Imorn ska jag gymma och städa mitt rum aka bombnedslag.. får ångest när jag är här inne så det behövs verkligen! Men nu ska jag sova så snuttisar sovgott! 
 

My mondayy......

.....spenderades med amandaaaaaa! Och det var skit nice att få se henne och att få snacka med henne om hennes resa osv. Vi var ute en liten stund och hängde(hellyahh) med några polare innan vi gick hem till mig och kollade på skräckfilmen Mama som var helt ok, inte så läskig som jag trodde att den skulle vara men den funkade och vi båda vart nöjda iallafall! Och lite efter det så drog Amanda ut, jag skulle ha följt med men kände att det var mysigare att ligga kvar i sängen och kolla på film som efter lång tids letande slutade med Brokeback Mountain! Jag har inte kollat klart på filmen än men det är en fin historia och jag tror att filmen är sjukt bra, kan ge er en liten update om den senare ikväll eller imorgon :) 
Nu så ska jag övergå till min film! 
 

She's Not Me, Part 2 - Zara Larsson

Såg precis att hon släppt She's not me, part 2 och jag tyckte verkligen om part 1 när jag väl lyssnat på den ett par gånger. Och jag tror att det är precis så med denna för just nu har jag bara lyssnat på den 1 gång och tyckte att den var sådär men Zara är ju verkligen duktig på att sjunga, hon är rösten, helt klart! Vad tycker ni om den? 

Movie time with my littlesister


17 juni 2013

Helloooo Darlings! Dagen har spenderats med Moa. Vi skulle egentligen legat och stekt på min altan idag men eftersom vädret började spöka efter vi hade ätit lunch så hamnade vi nere i min soffa och kollade på X-factor auditions, en riktigt slapp dag helt enkelt. Men det är skönt med sånna dagar också, eller hur? Nu ropar mami att det är mat så ska väl gå upp och äta, pöööööööössss!

monday

Jeansväst-Carlings // Klänning- H&M 
 
Godmorgon! Vaknade för drygt en halvtimme sen och ska nu dra ner till Rönninge för att möta Ellen.. Vi ska handla nån form av lunch typ och sedan blir det antingen att ligga på hennes altan och sola eller så åker vi ut med båten till Ensta.. jag är väldigt sugen på Ensta men vi får se! Jaja nu ska jag gå till min buss men vi hörs senare.. PUSS!

Good Mornings!

Tjenare snuttepluttsalfalejonhanarochhonor...(???), hur är det? Bra? Härligt! Det är ovanligt bra med mig också faktiskt, har haft en ganska skön morgon som började med att jag gick upp halv 9 för att sedan ta tåget halv 10 till tandläkaren i Södertälje. Jag åkte dit för att kolla min tandställning som förövrigt var bra och efter det så tog jag tåget hem till Rönninge igen och åkte raka vägen till gymmet. Kom hem för ett tag sedan och har börjat steka mina potatisbullar till lunch :)))) Morgonen kanske inte låter så jävla rolig och skön men jag blir så jäääävla seg på dagen om jag sover till 11 och inte gör något alls fram till typ 1-2 så det är jävligt bra för mig att komma igång lite tidigare och göra saker så att jag är pigg och håller humöret uppe hela dagen! :)
Lite senare idag så ska jag nog träffa Amanda som jag inte har träffat på nästan 2 veckor! Saknar min boo jättemycket så det ska bli skit skönt att få snacka och umgås med henne igen, i neeeed it!
Nu så är potatisbullarna klara så nu ska dom slinka ner och sedan så ska jag ta mig en dusch.
Ha en bra dag snuttepluttsalfalejonhanarochhonor, haha :)

Take a break from life

Från att det haglade i stan så kom man hem till sol.. dock kände jag mig ändå jävligt frusen ett ganska bra tag efter att jag kommit hem så jag tappade upp ett bad och gjorde fruktsallad.. mumma!
 
Att bada är min nya grej.. jag är tyvärr en person som känner sig stressad väldigt ofta.. spelar ingen roll ifall jag har lov eller inte! Dock så blir det alltid bättre när jag får lov men jag känner mig inte 100% avslappnad eller vad man nu ska säga så ofta men att bada hjälper verkligen! Jag brukar ligga med öronen under vattnet och lyssna på hur mina hjärtslag bara blir lugnare.. Jag kan inte lägga mig i sängen och bara vila för då kan jag fortfarande hålla på med mobilen och datan. Ett tips till alla stressiga!

prove them all wrong

 

Fruit & Awkward ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rix fm festivalen

(Bilden är lånad ifrån Rix Fm, I know) 
Jag kom nyss hem från Stockholm där jag kikade på rix fm festivalen i Kungsan med Ronjax2, Moa och Saga. Det var ju underbart tills det började regna OCH HAGLA, hagla liksom, kom igen. Vi hann i all fall se Olly Murs, Anton Ewald, Ulrik Munther och Kim Cesarion, ja de som jag faktiskt åkte in för att se. Måste ju bara säga att Anton är fööör babe och Olly är ju bara föör söt, blir alltid glad när jag hör honom sjunga! Var det någon av er som var där? I så fall vad tyckte ni, vem var bäst eller vem åkte ni in för att kolla på? 

Todays look

Långkjol- Gina Tricot// Top-Bikbok // Kofta- Gina Tricot

Ännu en söndag

... Utan ångest,I just loveee it! helloooo snuttisar! Hur mår ni? själv mår jag bra bortsett från att min pollen allergi har börjat blomstra nu under veckan.. buhu! Är det någon annan som också har besvärlig pollen allergi? min är som värst runt midsommar då gräset växer som mest vilket också betyder att typ alla klipper sitt gräs, blöööh. 
 
Dagens planer att åka in till stan vid tre med Ronjorna, Ellen & Saga! Vi ska på Rix Fm festivalen i kungsan och ja denna söndag kan nog inte bli så mycket bättre! Bara massor av babes som kommer att uppträda.. Anton Ewald, Danny Saucedo, Kim Cesarion, Ulrik munther, Robin stjernberg och gryyymmmaste Olly murs! 
Mina kunskaper i Photoshop är obeskrivliga. Kolla bara liksom... hahaha jaja nu ska jag duscha och sen börja fixa mig.. slänger in en outfit bild om jag hinner! pusss&krraaaaaam!
 

15 juni 2013

Hellooooo Darlings! Uppdateringen från min sida har verkligen inte varit den bästa idag och för en gångs skull är det för att jag faktiskt gjort saker i princip hela dagen. Haha och där lät det som om jag inte har något liv i vanliga fall vilket delvis är sant, just kidding or.. Nej, men jag och Moa stekte på altanen en stund innan vi drog in till stan och kollade i en massa butiker och åt på friday's, är typ fortfarande i matkoma efter det men gott var det, precis som vanligt! Sedan när vi varit hemma ett tag drog jag ut och träffade några kompisar och nu ligger jag i sängen och kommer vilken sekund som helst slockna, så godnatt!


Midi Ring

korvfingrar.. hehehehe men ville visa upp min nya midiring! Dock blev ju kvalitén sådär men det skiter vi i! Det är iallafall ringen som sitter på mitt fuck you finger som jag pratar om, den är från Gina Tricot och kostade 59:- om jag inte har fel! De andra ringarna köpte jag förra veckan på H&M tillsammans med 3 andra ringar.. löve them all! Vad tycker ni om midiringar? kraaaaam 

Friday, friday.. gonna get down on friday.

Hej finisar! Vad gör ni för kul denna lördag? själv så kom man nyss hem från stan med Ellen! Vi åkte in till stan lite spontant sådär vid halv tre ungefär och gick i lite butiker.. köpte lite smink och en ny ring! Sen runt 5 så drog vi till Friday's och käkade middag.. så sjukt goda hamburgare där! Nu är vi hemma hos Ellen och ska troligen ut och möta upp Ronja om en stund.. Ja ni får ha en superbra kväll så hörs vi ikväll när jag kommer hem.. puuuussar!
 
Glöm inte anmäla er till tävlingen ett par inlägg ner! 

I did it all

Här har ni ett litet tips på en av mina favorit låtar just nu! En väldigt inspirerande låt med One Republic, har aldrig riktigt gillat dom eller tagit tid till att lyssna på deras låtar med lyssnade nyss på deras nya album och it blows my mind hur bra dom är! Och den här låten är självklart min favorit och jag tror att texten i låten är en av dom finaste och mest inspirerande jag någonsin hört, så tar er en tit det är värt det :)
Lyssna också på: Burning Bridges och Counting stars!

Konstigt

Nu undrar ni säkert varför jag sitter inne vid datorn och inte är ute i det fina vädret..men nu så är det så här att jag har haft en konstigt känsla i kroppen som jag inte kan beskriva och som jag ibland får, skit jobbigt och det leder till att jag inte vill vara med någon eller gå ut..skit konstigt och det stör mig som fan när den inträffar på sånna här fina dagar när man egentligen vill vara ute i solen. Synd och irriterande som fan men jag vet inte vad jag ska göra åt det och det går ofta över på en halv eller hel dag så så farligt är det ju inte ändå men tråkigt.
Aja kvällen igår spenderades som sagt hos Ellen och det var som vanligt när vi 3 är med varandra..jävligt konstig och rolig haha, ni skulle nog bli liiiite rädda för oss om ni visste hur vi egentligen är ;) Vi somnade ganska sent och vaknade vid 9-10 då mamma kom och hämta mig för gymmmmtimeee och efter det så har jag inte gjort mycket annat än att sitta hemma och kolla på film..haha men ska nog klä på mig lite och ta en lite promenad i solen eller något, vi får se hur det blir :)
 

love it

ny kjol från Gina tricot
 
Ikväll blir det film & mys hemma hos Ellen med Ronja.. sweet! Ha en bra kväll så hörs vi! 
 

Chillin'

Kom nyss hem efter att ha handlat mat med Mamma och Pappa och ligger just nu i sängen och kollar på Snooki & jwoww, måste bara säga att Snooki och Jioni bokstavligen har världens sötaste unge!! Hoppas att mitt och Nialls barn blir lika snuttigt och sött!..?? Haha ;) 
Ikväll så kommer vi tre brudar att mysa hos Ellen och kolla på film och slaggiish Vilket kommer bli jätte mysigt eftersom att vi inte har haft en sleepover på ett låååångt jävla tag och vi ska mötas upp någonstans vid 7-8 tiden så det blir nog on om inlägg efter det, vad ska ni göra ikväll? :) 
snookis och Jionis lilla snutt Lorenzooooo!! 
Visst är han otroligt jävla nuttig!!

Keep your head up , my love

 
Hello! Med nyinsmorda ben och Bastille i bakrunden så sitter jag i mitt rum, som igentligen skulle behövas städas men det har jag ingen ork med idag! När jag traskade hem från Gymmet med Ellen så började det spöregna, jag blev superblöt.. dock inte lika blöt som lille Ellen som bokstavligen fick sig en dusch! När jag kom hem så väntade nyaste numret av VR i mitt rum... LYCKA. Så jag tappade upp ett bad och låg och läste en stund.. skönt som fan! Kvällens planer är att träffa brudsen och hitta på något, lutar just nu åt att kolla på film och sova hos Ellen men nu börjar solen kolla fram lite så vi får se vad som händer men nu ska jag hitta något att ha på mig, puusssss

No hard feelings about that

Hej på er! Kom hem från gymmet för något timme sen och har hunnit käka och kollat på ett avsnitt av Awkward. Träningen idag vart inte så bra som det brukar vara men hade verkligen inte lust idag så jag gjorde det jag hade lust och orkade vilket sedan ledde till att jag typ halvt sträckte båda mina lår, var nog inte tillräckligt uppvärmd så nu är jag ömm och har ont på baksidan av båda mina lår :(
Resten av dagen så vet jag inte riktigt vad som händer kanske ska vara med Mois och Ellpan och hitta på något, annars så kommer jag nog ligga hemma i sängen och äta klubbor,popcorn och kolla på film. Vädret suger ju ändå så no hard feelings about that :)
Men ska snart hoppa in i duschen så vi hörs!
Här har ni bilder från igår när jag följde med Min lillebror och mamma till Huddinge för att se och träffa Rackartygarna! Min lillebror är en STORT fan och vart överlycklig när han fick träffa dom, se dom, autografer och bilder :)

Let's go to the gym

haha lagom glaaaad..
 
Godmorgon! Hur mår ni? jag mår bara bra! Mamma har äntligen köpt ögondroppar så mina ögon kliar inte sönder.. yay!  Jag sittter i soffan nu och kollar lite Grey's men ska närsomhelst byta om för att dra ner till gymmet med Ronja & Ellen.. Häärligt härligt men vi ska mötas snart så nu ska jag byta om, pussss

understand me

http://norasl.tumblr.com/
Style VANS
Alisa Zaccaria | via Facebook
.@girlytattoos_ | Webstagram - the best Instagram viewer

my days in Karlstad: studentbal, sjukhus besök & studentmottagning

Helllloooooo Darlings! Jag kom hem igår kväll ifrån Karlstad då vi firade Frida och Eric på eftermiddagen, de har ju faktiskt tagit studenten nu så ett STORT grattis till dem! Haha, det var lite roligt för när de väl skulle springa ut så började det spöregna och det var precis som om regnet väntat till kl 12 för att sedan bryta ut, så jag tyckte lite synd om dem. Och eftersom alla stod med paraplyer så var det svårt att se dem och hitta dem efteråt men jag hann i alla fall hitta Frida innan hon skulle på flaket, så 1 av 2 inte illa eller hur? Sedan åkte vi hem till familjen Widström för att fira de två studenterna men som vanligt tog det en jävla tid innan de kom hem så alla börjde att äta, standard på den alltså! När jag tar studenten ska jag banemej ha maten med mig på flaket så att ingen börjar äta i för väg, smart va? Men när dem väl anlände till huset så skålade vi, åt tårta osv. Och efter det var det dags för oss att åka hem men innan det så höll Eric ett kort tal och det fick hela släckten i tårar och då var det verkligen dags för mig att åka hem blödig som jag är, hehe! De andra två dagarna jag var i Karlstad så spenderades ena utanför CCC för att kolla på deras studentbal och gud så fina de v, längtar lite till min faktiskt så man får klä upp sig på riktigt, gå till frisöeren och fixa håret osv. Och den andra dagen spenderades på sjukhuset hos min farfar! Det var väl lite kort om mina dagar i Karlstad. Nu ska jag försöka få tag på Ronja då vi ska iväg och träna lite senare, pösssssss! 
Mina fina kusiner! 

-

 
haha vettefan vad jag gör men aaa... det är iallafall dags att sussa kudde. Jag är galet trött efter att ha gått upp klockan 7 imorse så jag kommer somna om en kort stund troligen och då kommer jag vakna tidigt imorn ocksåå men ska ändå till gymmet så det är chillipilli.... men lööövers vi höres imorn med massa glada miner, pusss!
 

A life without music would be like loosing my soul

Music=Life | via Tumblr
Trots att det regnar ute så är jag ändå ganska glad! Jag ligger i sängen med mobilen brevid mig inkopplad till högtalarna och gör nya listor på mobilen.. Älskar att ha ny musik att bli kär i och nu har jag förälskat mig i Bastille & The lumineers. Även fast jag inte gillar regn så är det ändå ganska bra ifall det regnar nångång ibland får då slipper man ångesten över att man ligger inne och degar.. Sen kan det ibland vara mysigt med ljudet av regn, speciellt när man ska sova! 
 
Enjoy my friends

för det är bara regn hos mig

Min syster och Ebbsiiiiii ... haha såg nu att jag missar lite grönt i bakrunden men jaja
 
Hello my friends! Kom hem för ett par timmar sen efter att ha kollat på min lillasysters skolavslutning men har legat i soffan och bara degat till lite filmer med min syster.. Gick ju upp klockan 7 bara för att fixa min hennes hår och så regnade det större delar av avslutningen, kul eller vadå? nej inte så men efteråt så drog vi hem hit och nu kom mamma hem så vi ska fika lite och sen tror jag att jag ska dra ner till gymmet beronde på om regnet lugnar ner sig.. Vad gör ni denna regniga torsdag? kraaaaaam

5 snabba sommar lovieees

 
- We can't stop - Miley cyrus. En låt som gör mig väldigt glad
 
- Svenska jordgubbar
 
- Sena kvällar ute 
 
- Outfits som inte göms under stora jackor
 
- Spotana saker
 
 
 
 

But if you close your eyes, Does it almost feel like nothing changed at all?


wasn't looking for trouble but it came looking for me

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på bio med Ronjaaaaaa, vi såg After Earth vilket var en sjukt bra film som jag verkligen rekomenderar att ni ska se! Efter bion drog vi hemåt och hamnade på en bänk där vi snackade skit och käkade upp våra bigaråer.. muuuummmms! Nej nu ska jag kolla det nya avsnittet av Awkward och sen ska jag sova för ska nämnligen upp väldigt tidigt för att fixa min syster hår imorn och därefter ska jag gå på hennes avslutning med Ronja..  vi har gått i den skolan förut så ska bli kul att se vad som har förändrats osvvvvvvv. Men sovgottt så hörs vi imorn ♥
 

Bio

Bestämde nyss med Moa att vi ska glida iväg och se på bio vid 6, vi ska se After Earth! Jag tror at det är en skit bra film faktiskt, med tanke på will och jaden smith som huvudrollerna och själva historien och hur filmen är gjord, det blir nog skit häftigt att se den på den stora duken!
Både igår och idag har varit ganska så tråkiga och jag har nästan inte gjort ett piss förutom att jag var med Moa igår på dan och träffade min kusin igår på kvällen. Känns ganska sorgligt att jag inte har något att göra nu när det äntligen är sommarlov och det känns och låter som att jag inte har några vänner MEN det har jag! Ellen och Amanda är bortresta och minan killkompisar har jag bara ingen lust att umgås med just nu så ja jag har vänner och Moa är perfekt nu så jag är glad ändå :D Haha men ska börja göra mig iordning nu och kanske hinner med ett litet inlägg innan jag åker.

work out

Work Hard
Godmorning sunshines! Hur är läget? själv mår jag bra bortsett från min pollenallergi som väckte mig ett antal gånger inatt, sjukt jobbigt! Dagens planer är att dra mig ner till gymmet, har blivit så lat på senaste tiden eller ja det var väldigt mycket stress på slutet med balen osv som gjorde att jag varken orkade eller hade tid till att träna.. Meeeen nu jävlar ska jag komma igång igen! Nuu ska jag skicka iväg ett sms till Ronja för att se ifall hon hänkar ner och sen ska jag byta om innan jag går ner! KRAAAAAAM!

I belong to you and you belong to me, You're my sweetheart.

boho style | Tumblr
festival outfits | Tumblr
. | via Tumblr
Little Black Boots
Beauty | via Tumblr
 

Sleeping is my drug, my bed is my dealer and the alarm clock is the police

Kvällen har ägnats åt att kolla på Awkward, Matty/Beau är för jävla snygg.. orkar inte.. Höhöhö men seriöst.
Jag ska kolla på ett avsnitt till och sen ska jag sova.. Är väldigt trött vilket är konstigt med tanke på hur länge jag sov idag.. Ronja var uppe ett bra tag innan jag vaknade! Jaja vi hörs imorn och jag ska verkligen försöka komma igång med bloggandet denna vecka.. Ha det bra lööövers godnatt pusss!♥
 
 
 

Sol

Sitter just nu på ballen och njuter av den mysiga morgon solen medans Moa ligger och sover. Igår så åkte vi tjejer som sagt in till stan och snacka och gick i affärer, jag själv hittade inget men det gjorde Moa och Ellen :) Senare på kvällen när vi hade kommit hem så drog jag och Moa ut och myste i kvällsolen med jordgubbar och Melon. Efter en liten stund såå kom Ellen och då gick vi bara runt och snacka tills vi drog hem vid 11 tiden. 
Idag så vet jag inte riktigt vad som händer men soligt är det så ute kommer jag defenivit vara :) 
 
 

Mot Karlstad

Heeeeej Darlings! Just nu sitte jag på tåget på väg till Karlstad. Det blev en väldigt stressig morgon då jag ställt klockan en timme för sent så när taxin ringde fick jag slänga på mig kläder och springa ut, haha! Såg nog rätt roligt ut. Jag hann med tåget som tur är. Ville bara kika in och säga hej och säga att jag inte kommer blogga så jätte mycket då jag bara kommer vara i Karlstad i två nätter och har en massa inplanterat då. Men vi hörs när vi hörs, Moa och Ronja får blogga åt mig också. Puuuuuuuusss!


tååååg

 
Topp - Bikbok //Kofta- Gina Tricot// Jeansväst- Carlings // Kjol- New yorker// Skärp- Ullared
 
Klev på tåget mot stockholm för en stund sen ! Ska träffa upp Ronja och Ellen i stan och så ska vi gå runt lite i affärer och sen ska jag sova hos Ronja.. myyyyss! Det känns som om det var sjukt länge sen vi tre gjorde något tillsammans och Ellenpellen åker ju bort imorn så det ska bli skönt med lite bästishäng!! 
 
Igår så bokade btw jag och min familj hos pappa en resa till Kreta en vecka i Augusti och Ellen ska följa med, grymt kul! Kommer vara neger lagom till skolan börjar.. bästa ju, fast jag vet ju inte vart jag kommer gå ännu :(

Pizzaaaaaaa time


City time!

 
Hej på er, sitter just nu sminkad och på klädd beredd på att dra på mig skorna och möta upp Ellen! Idag så ska vi som sagt åka in till stan och äta och shoppa lite med Moa, det kommer bli hur mysigt som helst med tanke på att jag inte har träffat dom sen i Onsdags :( miss them! Och med tanke på att solen har kommit fram! trodde fan att det skulle vara skit väder hela dagen men som tur var så vart det inte så, får hoppas på att det håller några timmar till!
Annars så kom jag hem från landet igår och latade mig i sängen hela eftermiddagen/kvällen framför Geordie Shore och nu när jag är hemma så kommer jag att blogga bättre! loooovar.
Men ska glida i skorna nu och möta upp Ellen! Vi höres senare :)
 
Meeee today!

''I hope the neighbors like this song'' - when I'm home alone

Det här är fan det bästa som finns när man är ensam hemma, spela hööööööööög musik♥ Love this morning! 
Godmorgon Darlings! Har precis fått i mig lite frukost och ska strax börja fixa mig då jag ska in till stan med Ronja och Moa(?) lite senare idag men innan det ska vi göra lite ärenden här i Salem. Måste även säga förlåt för den dåliga uppdateringen men under de senaste dagarna har jag inte gjort ett piss för att jag blev sjuk dagen efter skolavslutningen, kul va? Haha, eller inte men nu är jag i alla fall på bättringsvägen! Nu ska jag fortsätta dunka musik och börja fixa mig, ha en bra dag!

Söndag utan ångest..

.. Lovely! Det är ju faktiskt lördag hela veckan ett tag framåååååt, hur undebart är inte det? måste säga att jag älskar den personen som uppfann sommarlovet♥ Just nu ligger jag i sängen och latar mig, har inte fått så värst mycket sömn inatt och vädret är ganska pissigt ändå satt det känns mer än okej att slänga bort tiden på att kolla film. Men nu ska jag kolla om pappas fruuuu kommit hem för då ska vi försöka boka en resaaaaaa :D  

The blind side - filmtips

Såg den här filmen igår, den var superfin och jag älskade den. Grät lite då och då och skådespeleriet är riktigt bra från alla! Att den är baserad på en sann historia gör bara filmen bättre på något sett nej men att det finns människor som hjälper andra är ju underbart! 
 

Let's get undressed

Så sjukt jävla äckligt bäst. Orkar inte och han kommer till stockholm i augusti under Ung08/we are stockholm.. man bah omg gonna get undressed in the audience... little naughty me. Läste nån dedär? nej bra för jag vet inte vad jag skrev....  eller? hahah jag är cp.
 
Hej på er! Gud vad vi/jag är dåliga på att uppdatera, jag iallafall har gått in i nån slags lathet.. vilket är skönt för nu är jag inte längre stressad, men jag ska försöka få in bloggningen i min dagsrutin! Haha gud vilket vuxet ord.. ''rutin''. Nej men idag har jag varit och shoppat själv.. Skulle egentligen åkt med Isabella som jag sov hos inatt men hon fick inte åka med mig så jag åkte själv då jag verkligen behövde ett par ballerina skor som jag nu köpt! Det kändes väldigt ensamt och konsigt att gå runt själv men det är faktiskt skönt ändå för då slipper man vänta på vännerna!  Har faktiskt köpt ganska mycket nytt nu i helgen och ska försöka ta kort på det imorn .. Resten av dagen har jag degat i solen och i sängen med massor av mensvärk, så jävla mys eller vad säger ni? nej nu ska jag käka jordgubbar och gråta för att mens är mentalt jobbigt. Så jävla patetisk jag kan vara ibland, åsnebajs. PUSS!

-


Landet

Chillar i solen med en skvallerblaska i handen och bara njuter av lungnet som nu äntligen har tagit sin plats i mitt liv där den ska stanna i 10 veckor mer eller mindre. Vad gör ni? Har ni fått lov än? Ajaa ska be pappa att börja med maten är hungrig som faaaan! 

sin första bal & grundskolan = check

Jahop då har man haft sin första bal och jag går inte längre i grundskolan heller. Väldigt blandade känslor på den du! Balen blev i alla fall riktigt lyckad och dessutom hade nog alla en underbar kväll, jag hade det i alla fall. Det var liksom så trevligt att verkligen alla lärare och elever, både gamla som nya, man fick chansen att göra något tillsammans för en sista gång! Sedan skolavslutingen då, kan ju inte precis säga att själv skolavslutingen var bra för det var den verkligen inte, dåligt planerat, hehe. Men hejdåt i klass rummet var båda skönt och rikitgt tråkigt. Jag som är så blödig och inte kan se andra gråta bröt ju såklart ihop eller i alla fall nästan men det var verkligen jobbigt att behöva säga hejdå och veta att man inte alls kommer träffa alla på samma sätt som man gjort nu i 10 år. Fast det är även dags att gå vidare i livet nu, grundskolan känns som ett avslutat kapitel även om jag inte riiiiktigt är redo för gymnasiet ännu, dock har jag ju flera veckor att bli redo för jag har ju S O M M A R L O V!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summmer time

Arkiv bild från förra sommarn
 
Den första sommarlovsdagen är häääär!.. Eller det är ju sveriges nationaldag så hade varit ledig oavsett haha meeen ändå! Ligger i sängen och mår illa som fan.. man skulle ju kunna tro att jag är bakis men nej det är jag inte, blev väldigt lugnt igår. Jaja jag får ångest av att sitta vid datan så ska dra ut på balkongen tills jag ska åka till pappa om 2 timmar typ.. Ha det braaaaaaaaaaaa! Har ni fått sommarlov?  pussssss!

Sommarlov

Just nu så ligger jag i min säng i väntan på att åka iväg till landet i 4 dagar...ja ni hörde rätt, dagen efter skolavslutningen, första riktiga lov dagen så åker jag till landet i 4 dagar..Vill verkligen inte men vafan ska man göra, det är bara att gilla läget! Så jag kommer inte att blogga så mycket eftersom att internet där borta suger. Annars så känns allt annat förövrigt ganska bra! Jag menar jag har ju fått lov och gått ut grundskolan nu! Wiiiieeee! Och jag har ett heeeeeelt sommarlov framför mig att göra vafan jag vill :) Men snart går bilen så jag måste glida iväg nu, vi hörs så snart som möjligt bröder! Hare bra :) 

Lycka

Idag efter Avslutningen gick jag fram till farmor som gav mig ett paket och sa .. '' Det här är från farfar ''
Jag gick därefter in i klassrummet till min klass och därefter gick det inte att stoppa tårarna. Usch vad jag saknar honom , det har gått snart 3 månader sen han gick bort.. Började storböla sen för att jag kommer sakna min klass.. mycket känslor för på samma gång som jag är grymt ledsen så är jag ändå så jävla glad! För det här har ju varit målet, gå ur grundskolan med schysta betyg.. FAN VAD GÖTT! JAG HAR GÅTT UR GRUNDSKOLAN! :D Nu blir det utekväll med vännerna, pusssss!

Gettin' Dumb

Tjhäääna på er sommar pojkar och flickor! Hur mår ni den här vackra varma sommardagen? Själv så mår jag utmärk! Hade en riktigt jobbig morgon men det blev bättre tack vare Moa och Ellen, fina människor♥
Vid 12 så åkte jag och pappa till Kulturama för att jag hade ett intagningsprov till linjen Musikproduktion och det gick helt ok faktiskt, nu återstår det bara att se om jag kommer in eller inte. Hoppas på det bästa!
Annars just nu så sitter jag med musiken på högsta volym och käkar melon, taggar till lite inför skolavslutningen ikväll..gå ut nian..för i helvete vilken känsla..kommer att kännas jobbigt som fan att säga hejdå till alla lärare och den underbara klassen som jag går i, har bara gått där i 3 år men älskar alla ändå! Sjukt sköna människor. Och efter det så väntar gymnasium, nya vänner och nya möjligheter vilket också ska bli kul som fan! Livet skulle ju inte vara någo roligt utan förändringar!
 
Och nu över till det roligaste hittils! Balen igår! I lööööved it! Det var kul som fan och jag önskar fan att jag skulle kunna ha bal 1 gång varje veckan haha, det var så kul att göra sig fin, sminka sig, fixa håret,naglarna,smycken och att få gå i klackskor! Kvällen vart väldigt lyckad med mat,prisutdelningar och dans och jag är jätte nöjd och alla tjejer va jätte fina och killarna var hur stiliga som helst, något som jag kommer att minnas förevigt!
 
Och nu är det typ bara 2 timmar kvar innan avslutnigen börjar och ett galet sommarlov kan ta start!
Time to get Dumb!!
 
Proooooooooom!
 

I got this feeling on a summer day

Innan balen igår ♥
 
Idag går vi ur nian vilket är en ganska sjuk känsla.. Alla var så fina igår och jag kommer nog sakna grundskolan och min klass även fast jag alltid eller oftast klagar på den men det finns så många härliga personer där och att säga hejdå till alla lärare kommer vara hårdast.. Det är tack vare deras gnäll och tjat som jag faktiskt står här idag och är godkänd i alla ämnen, meeeen innan det har vi en skoldag framför osss... jobbiga skola som sätter avslutningen på kvällen.. jaja nu ska jag slänga på mig något och dra ner till en fotbollsplan och kolla på matchen mellan lärarna och niorna.. HEJA JUCKAN, vi höres pussssss!
 

Sommmaaar

Herregud va varmt det är ute!! Helt sjukt! Nu känner jag verkligen att sommaren är här och det gör mig på så jävla härligt humör, det gillar vi! 
Kom nyss hem från mentorsdagen som spenderades på djugårn, med mat, trampbåtar och glass! Var hur mysigt som helst med tanke på det underbart härliga vädret. Ska snart ta något att äta och kanske sätta mig ute i solen en stund och bättra på brännan, det är ju tråtts allt bal imorgon :) 

HOLA

Nu är jag äntligen lugnt och sansad efter en fartfylld hel med mamma och kompisar! 
Igår så shoppade jag nästan hela dagen i sökande efter klänning och skor, och det tog nacka Fortum och Skärholmen innan jag hittade det! Haha är iallafall super nöjd nu med både klänning skor och smycken :) Senare på kvällen så gled jag iväg på avslutnings fest med Moa Ellen och några till vilket var jääätte kul faktiskt! Jag och Moa dansade BOKSTAVLIGEN livet ur oss var heeelt sluuut när jag kom hem och somnade så fort huvudet nuddande kudden! 
Proooom, to be continued! 
 
Idag så började jag dagen med att gå ner till gymmet vilket kändes skönt och bra eftersom att jag inte har varit där på ett tag och senare vid tre så gjorde jag något som VERKLIGEN behövdes.....jag klippte mitt tjocka lockiga troll håååår!! Äntligen känns huuur jävla skönt som helst och jag blev hur jävla nöjd som helst! Så nu är allt spikat och klart, klänning,skor,smycken och hår. Jag är nöjd och nu ser jag bara fram emot ett hääärligt efterlängtat galet lov :)