Skriv din beskrivning här!

punkt

10 härliga saker
 
- gammal musik 
 
- leenden
 
- känslan efter ett bra gympass
 
- långa kramar
 
- svartvita kort
 
- Långa mornar 
 
- Stockholm 
 
- Oversize stickade tröjor
 
- Blåbär 
 
- Haremsbyxor 
 

large.jpg

 
9 Låtar 
 
- Burn - Ellie goulding
 
- Sandro Silva ft. Quintino - Epic 
 
- Rebecca & Fiona - Union
 
- Aretha Franklin - I say a little prayer for you 
 
- You me at six - Crash 
 
- Envy - Am i wrong 
 
- John Lennon - Watching the the wheels
 
- Miley Cyrus - Wrecking ball 
 
- Beyonce - I was here
 
 
8 saker jag vill göra innan jag dör
 
- Resa jorden runt
 
- Träffa Demi Lovato
 
- Se You Me at six Live 
 
- Starta eget företag
 
- Äta sniglar
 
- Äga minst 10 par Dr.Martens 
 
- Lära mig spela ett instrument
 
- Vara med i ett tjejband
 
 
7 saker jag ogillar
 
- Krossade tomater
 
- snorgröna kläder
 
- Ugnspannkaka
 
- Dryga människor
 
- Mattelektioner
 
- Vita bilar
 
- Att PLL har paus fram till 22 Oktober

large.giflarge.giflarge.gif

 

6 Svenska favoriter på vine

- Hampus Dahlberg 

- Joel

- Lucas Simonsson

- Axel Bjerkland
 
- Jelly 
 
- Random Douchebag
 
 
5 bra filmer som jag sett nyligen
 
- The Internship 
 
- The heat 
 
- Mortal Instruments
 
- The Way Way back
 
- The Bachlorette 
 
 

large.jpg

4 saker jag inte klarar mig utan

 
- Mobilen 
 
- Strumpor ( hata fötter )
 
- Klockan
 
- Min familj & mina vänner
 
 
 
3 saker jag ser fram emot 
 
- Hösten 
 
- Gymnasiet
 
- You me at sixs nya album 
 

large.jpg

 
2 saker jag inte tål
 
- människor som tror de kan allt
 
- färsk ananas ( burk går bra, haha)
 
 
1 person som jag saknar 
 
- Farfar♥

Black N' White

 

Ellie Goulding - Burn

 

they don't know what they heard

 
 
Hello! kom hem från skolan strax innan fyra.. Vi hade resursdag idag och det var väldigt chill! Det började med att en gammal elev kom och pratade om vad han gjorde nu och gav massa tips.. det var ganska intressant dock lite för långt bara men men därefter träffade vi hälsoteamet på vår skola och sen fick vi lunch..
 
 Jag och några brudar från klassen drog till tacobar och käkade innan vi drog iväg och bowlade med resten och klassen.. det var ganska kul första omgången & vi körde 3 omgångar. lolz. 
Nej nu tänkte jag gå upp och kramas med mina syskon och sen blir det middag om en stund tror jag! Ha en bra kväll, pusssss!

a new beginning

 
Nu har jag gått på gymnasiet i en och en halv vecka, för att vara exakt och jag är otroligt nöjd med mitt val av skola och linje (jag går sam, media på media gymnasiet, för er som undrar). När jag satt i bilen på väg dit, första dagen så kändes det seriöst som jag skulle spy, så nervös och så otrygg har jag nog aldrig känt mig. Men den känslan försvann så fort jag kom in i klassrummet och såg/kände hur alla var lika nervös som jag. Sen dess har allt flytit på bra och jag känner mig hyffsat hemma i klassen, vi har ju faktiskt bara gått med/känt varandra i mindre än två veckor så hyffsat hemma är bra. En fråga till er som också börjat gymnasiet i år eller något annat år: Hur var det för er?  

Autumn is just a

Slängde ihop ett litet höstcollage med weheartit bilder! Åhhhh är det bara jag vill ha höst nu?! Mysiigt ju med småkylan och alla löv, så mycket snygga kläder också.. Just nu stör jag mig bara på vädret! På morgonen är det kallt och sen framåt lunch så blir det asvarmt och då har man för mycket kläder på sig .. så jag vill ha höst då man kan sätta på sig sina snygga stickade tröjor och jackor och hela köret utan att svettas sönder!
 
Kom hem från skolan från lite mer än en timme sen skulle jag tro! Har haft 4 lektioner idag varav tre var Media, weeeho.. lööveit! Om en timme ungefär så ska jag dra ner till gymmet och köra med Ronja & Ellen, det är skönt att gymma tidigt faktiskt! Haha brukar alltid dra ner efter middagen runt åtta typ men nu så hinner jag hem till Idol. 
 
Vad tycker ni om idol i år? jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.. haha gillar inte idol egentligen då det är så fake.. man tror ju att juryn träffar alla 3000 som står i kön men sanningen är att de faktiskt bara träffar 100st av dom.. kön som man ser på tvn är filmad några dagar innan och då får man träffa en annan jury som bestämmer ifall man får träffa laila, bagge och bard.. så dom som är dåliga går ju bara vidare för underhållningensskull! 
 
 
 

Sunday

 
Imorn går jag in på min andra skolvecka och det känns faktiskt helt okej. Skulle ljuga om jag inte sa att jag faktiskt nästan ser fram emot att åka till skolan imorn. Ganska galen känsla ändå, jag har hatat att gå till skolan i flera år och ny helt plötsligt så gillar jag det! 
 
Helgen har varit bra och lagom händelserik faktiskt, i fredags så var det som sagt firande av Izabella som gällde. Det blev middag och bio med brudsen, vi kollade på The Mortal instruments som jag älskade! Igår så träffade jag Ellen på eftermiddagen och vi åkte en till stan och hängde i slussen ett par timmar där vi gick i butiker och fikade och därefter så blev det sleepover hemma hos henne. Idag vaknade vi lagom tidigt och åt frukost innan vi begav oss till gymmet, vilket blev väldigt halvdant då vi båda var ganska otaggade på att ens träna! Därefter blev det lunch i solen i sällskap av Ronjisarna! 
 
Nu på kvällen har jag badat och tagit det lugnt, mina ögon känns just nu väldigt tunga så ska byta om till pyjamasen och sen ska jag bädda ner mig i sängen och sova så att jag orkar med denna vecka.. efterlängtade sömn säger jag bara! Hoppas ni alla har haft en himlans bra vecka för det har jag, höhö puss&kram my lovers♥
 

Be-You-tiful

Nä men vafan vi kör på lite lugnt, kom hem från skolan runt tre idag.. Slutade dock halv två men missade mitt tåg även fast jag var på stationen, stod nämligen med ryggen mot tåget och hade musik på högsta.. haha så kan det gå! 
 
Jag har nyss fixat mig och håller på att leta efter min plånbok i min svinstia till rum och ja det går ju väldigt bra! Ikväll blir det nämligen bio + middag med mina favorit tjejer för att fira Izabella som fyllde 17 igår, woooho grattis till henne! 1 år kvar till 18, fyfan vad jag är avis menmen den som väntar, väntar aldrig förläänge! Jaja nu måste jag skynda mig lite för ska försöka hinna hem till Izabella innan vi åker, Ha en toppen kväll finisar för det ska jag ha! 

New chapter

 
Började på gymnasiet i måndags och kan säga att det gått sjukt bra och jag är asnöjd med mitt val! 
 
När jag satt på tåget in första dagen kändes det dock inte lika bra, skakade och funderade på att hoppa av på fel station. Var väldigt nervös med andra ord! Men det släppte ganska fort när man väl börjat prata med några. 
 
Nu dom senaste dagarna så har vi fått träffa lärare, fått våra datorer ( macbook pro <3 ), lunchkort och busskort.  Vi har även gått igenom alla kurserna och det ser faktiskt helt okej ut.. Har bara matte två gånger i veckan så det är ju skönt! Sen har har jag massor av Media produktion och Estetisk kommunikation så det kommer att bli väldigt mycket skapande i bland annat photoshop, löve it! 
 
Det är en ganska annorlunda inställning till skolan nu faktiskt, dels för att jag får göra något som jag tycker är kul och för att jag mår såååå mycket bättre nu än då.. Tror faktiskt att gymnasiet kan bli riktigt jävla bra! Nej nu ska jag byta om och dra mig ner till gymmet innan jag somnar här i sängen, hur det blir med bloggen i fortsättningen är ganska oklart nu men vi hörs väl när vi hörs och om det blir hej eller hejdå får vi se då!

a day in Trosa

 
 
 
 
 
 

14 augusti 2013

Haha, det är ofta det slutar såhär när jag ska ta ego-bilder! Men visst är jag vacker? 
 
 Hellloooo my Darlings! Gårdagen spenderades mesta dels med Runniee men också tillsammans Freddie och några andra boys. Vi gick mest runt lite här och var, pratade och hade det allmänt trevligt. Det är faktiskt riktigt skönt och få vara hemma nu innan skolan börjar och bara njuta av de sista dagarna av sommarlovet. Kan ni fatta att om bara 5 dagar börjar jag skolan igen, gymnasiet för att vara mer exakt. Det är så sjukt läskigt och roligt på samma gång att jag nog spricker snart. Aja, idag har jag inte gjort så mycket förutom att träna  (för andra gången denna vecka, stolt över mig själv) och ikväll vet jag inte vad som händer. Vi hörs, PÖÖÖSSSS! 
 

Horoskop - Stenbocken

Stenbocken
22 december – 19 januari
Ta vara på den här veckan, kära Stenbock, för det här är sommarens sista chans att bara få ägna sig åt att ha riktigt roligt och bara njuta av att vara. Du har svårt att låta arbetsuppgifter ligga stilla alltför länge, men snart kommer du ha full fart i att ordna med papper och skicka viktiga mail så låt den här veckan vara reserverad för nöjen och romans. Framförallt mitten av veckan kan bli socialt och romantiskt givande, och många Stenbockar är på väg in i en romans som blir seriösare för varje dag…

Mest romantiska dagar: 12, 13, 16 & 17 augusti
Lyssna på: Destiny’s Child – Say My Name (Cyril Hahn Remix)

Källa : Veckorevyn


Don't drop that thunthunthun

Hello! Åkte som sagt in till We are sthlm idag med min kusin.. stannade dock bara i 5 minuter, det var så tråkigt ja. Vi gick runt i lite affärer och jag hittade massor av kläder som jag vill ha, varför händer det alltid när man inte har pengar?  
 
Nu på kvällen så åkte vi iväg för att träffa en kille som min kusin haft kontakt med, det roliga var att det visade sig att han var kompis med vår andra kusin Adam så vi åkte dit och hängde med den här killen och våran kusin Adam och deras kompisar.. Roligare än vad jag trodde att det skulle vara! 
 
Har knappt fått någon sömn inatt då Isabella kom så tidigt och jag hade väldigt svårt att somna om så nu ska jag/vi faktiskt sova. goodnight, sleeptight lovers♥

grece by the night/evening

 
 
 
 
 
 
  
I'm rocking that haklapp. (Och JA, jag vet att min min är VÄLDIGT snygg.) 
 
 
 
 
 
 
 
 

lunch with Runniee

Jag ska strax bege mig mot felino och äta lunch tillsammans med Runnieeeeeeeee. Det blev en onyttig lunch istället för gymmet, haha men det är gott så what ever? Ha en bra dag Darlings, PÖÖSSSSSSSSSS! 
 

13/8

 
Sitter i soffan med Bellis, vi ska alldeles strax gå till gymmet och hämta min plånbok som jag glömde där igår och därefter ska vi bege oss in till stan och kolla in Ung08 eller We are Sthlm som det nu heter.. dock är jag inte alls taggad då jag vet hur tråkigt det är där inne, men vad gör man inte för sin kusin? aja ha en bra dag, puss

10.57

 
Helloooo Darlings! Sitter just nu och laddar över de få bilderna jag tog i Grekland till datorn och även några bilder ifrån när jag var i Trosa med mami, papi, mormor och morfar under söndagen. Jag kanske delar med mig utav några i ett inlägg eller två lite senare, hehe. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på om jag ska släpa mitt ass till gymmet för andra gången denna vecka och sen skulle jag behöva komma till en carlings någon gång denna vecka för att byta ett par jeans. Aja, jag får se vad jag hittar på idag, PÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSS! 

Baby i love you, i never want to let you go.

konstnär? nej inte riktigt va! Jag önskar att jag kunde rita men det kan jag inte.. bara att göra en chanel logo var ju jobbigt och tog tid.. men vi kan ju alltid låtsas att min bild blev snygg? bra schyyyst!
 
Men men ligger i sängen och lyssnar på never shout never, lite nostalgi sådär! Brukade lyssna på hans låtar hela tiden förut. Om du inte hört någon av hans låtar så tycker jag att du ska lyssna på Trouble, can't stand it , happy och cheatercheaterbestfriend
 
Annars så har jag samlat massa vuxen poäng idag, har städat mitt rum ordentligt och till o med moppat golvet, handtvättat en tröja, diskat ett antal gånger och fixat middag till mig och mammsen. Ska snart sova och sen imorn vid 5 på morgonen så kommer Isabella hit, ska dock bara möta upp henne vid min trapp och sen ska vi sova igen.. Ska kolla klart på TCA som jag började kolla på förut men min data blev som vanligt överhettad och då bestämde jag mig för att rita som ni ser. Godnatt pusssss & kram

new in

1 av 2 nya toppar från Brandy Melville, love. 
 
My internet is driving me craazy! Igår så träffade jag Saga på eftermiddan, vi drog till Barrtorp för att bada & sola men solen gick i moln precis när vi kom dit så vi satt på bryggan och snackade och drack Trocadero istället, cozyyy! Sen när jag kom hem så var jag helt ensam hela kvällen och lyckat nog så funkade inte vårat internet på hela kvällen, kul kväll liksom.
 
Dagens planer var först att åka ut till farmor och jobba men skjuter upp det till imorn och stannar hemma och städar mitt rum istället, ska även försöka dra mitt lata ass till gymmet för en gång skull.. nu kan jag inte skylla på att jag inte vet vart mitt gymkort är för det hittade jag igår.. jaja pussss&kram♥

going to the city, the city.

Just nu sitter jag här framför datorn färdig fixad för att dra in till stan med Moisen, nu gäller det bara för henne att bli färdig. Vi får se vad vi hittar på när vi väl är inne i stan med en sak är säker och det är att vi ska besöka BRANDY MELVILLE, kan inte fatta att min favorit butik äntligen öppnat i STOCKHOLM. Happygirl.se! Ni får ha en bra dag nu, darlings!

biotime

Nu drar jag bio med Moisen, vi ska se The Heat. Någon av er som sett den, bra/dålig? 

my day + the trip på Greece

Our view from the hotelroom.
 
Hellooooo Darlings! Jag har under hela dagen försökt att fixa så att jag ska få en ny telefon, varit hos polisen och phone house ett flertal gånger idag men vi får helt enkelt vänta och se hur allting blir på måndag. Den blev ju som sagt stulen under första dagen i Grekland, trist men sånt ät livet. Resan var annars super bra. Jag behövde verkligen den här resan med bara sol, bad och bara slapp innan skolan börjar igen. Men det var ändå väldigt skönt att få komma hem efter en vecka med strålande sol och med över 35 grader varmt varje dag. Och ikväll blir det räckor med familjen + morfen och mormen(aka mormor och morfar) innan det blir bio med Moisen. Ha en bra kväll nu, pöss på rumpestumpen!

Borta bra men hemma bäst

Älskar verkligen att vara i Grekland men hemma i sverige är fanimej bäst.
 
Landade i sverige strax innan tre igår men var inte hemma förns 6 pågrund av rusningstrafiken, träffade Ronjorna nån timme och sen åkte jag hem och kramade om familjen innan jag hoppade i säng nio och sov efter en väldigt lång och seg dag! 
 
Hade en superbra och härlig resa med Ellpish och pappa och Compani..Har faktiskt knappt några bilder, finns några på kameran men pågrund av att Ellens mobil blev snodd redan första dagen så vågade jag faktiskt ha varken kameran eller mobilen med mig ut på dagarna.. trist som fan! Det är väldigt skönt att vara hemma, nu är det bara att njuta av de 9 dagar jag har kvar tills plugget börjar.. blööh nej nu ska jag packa upp och sedan duscha innan vi åker iväg och äter tacos hos mammas kompis. PUSS&KRAM!

Äppelpaj

HAHAHA så nöjd med Nicklas på den här bilden!
 
God morgon på er! Hur var eran dag igår? Min var helt ok faktiskt, den började med att jag och Freddie handlade ingredienser till en äppelpaj och gick hem till för att förbereda och vänta på att Nicklas skulle ta sig hem till mig. Efter ett tag så kom äntligen Nicklas och då började bakningen på riktigt! Vi gjorde en jättegod äppelpaj med vanilj glass som tillbehör. När pajen var uppäten och alla var nöjda och glada så gick vi ut och mötte Micke för att sedan möta Oscar,Adde och Lukas. Eftermiddagen innehöll mycket fotbolls spel och slutade med att alla gick hem för att käka.
Jag gick hem åt och kollade på ett avsnitt av Grey's och någon timme efter det så drog jag ut igen med samma grabbar och bara chillade, spelade fotboll,snackade,skrattade osv. Jag kom hem vid halv 12 och somnade någon timma senare nöjd och glad med dagen :)
Idag så ska jag se om någon vill hänka med mig till donken, är huuuur jävla sugen på det som helst så someone better be clever enough to come with me ;)

My Night..

...började med att jag gick ut och träffade Freddie,William och Oscar. Vi gjorde inte så mycket men gled lite senare hem till David där vi chillade med David oliver Micke Anders och några till. Vi snackade spelade tv spel några spelade data osv, allmänt chill och skönt att äntligen få umgås lite med mina boys! Kom hem för typ 1 timme sedan och ska kolla lite på tv innan jag sover :) 
 

That's how it is

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på 100 år men har inte haft någon lust och så kommer det nog att vara ett tag nu för jag pallar inte alltid och har inte alltid något att skriva så det är så det får bli helt enkelt.
Nu när Moa och Ellen är bortresta så har jag hållt på med annat som att träffa andra vänner och framför allt kollat på min brors hockey skola i brynäs! Hur kul som helst och han är jätte duktig! Men det som drog med dit nästa hela förra veckan var nog en av Robins tränare, oh herrreee vilken muuummmmmsssig typ! Haha. Jag kom hem i söndags och igår på kvällen så umgicks jag med Amanada,Josefin,David,Oliver,Jesper ,Lukas och Freddie hemma hos Josefin med musik och prat :)
Idag så har jag ingenting planerat..hoppas på att jag får något att göra ikväll men tills dess så ska jag nog inte göra något
Från Robins hockey skola :)
. Ha en bra dag!

brandy melville

HAR ÖPPNAT I SVERIGE, STOCKHOLM, helt galet lycklig!

Headache

Galet snygga på första bilden, right guys?
 
Just nu ligger jag på hotellrummet med en jobbig huvudvärk, har försökt sova en stund men det går ju sådär! Tänkte lägga mig och kolla på en film nu , dreggla lite över Channing Tatum i kavaj med pistol och se om jag somnar, wish me luck.. pussssss!
 

BOY LONDON

 
Den bjuder vi på, höhö
Gårdagens grymma köp här i Grekland, I AM SO HAPPY! Ni skulle sett mig, först hittade jag BOY kepsen och sen gick jag in längre i butiken för att kolla mig i spegeln och så såg jag den med nitar ligga på en hylla, sprang typ fram!  För ca 180 svenska kronor sammanlagt kirrade jag hem dessa.. åhh love!
 
För övrigt så är har jag bränt rumpan, härligt värre eller vad säger ni? jaja nu ska jag äta chips och dricka isteé med Ellpish på balkongen innan vi börjar fixa oss för kvällen.. PUSS&KRAM!

Update

hellloooo! vi sitter på ballen och svettas, härligt härligt! Dagen har spenderats på stranden och vid poolen.... just nu mår man bra asssåå! Hur är vädret i svealand? Vi ska chilla lite till och sen blir det fix inför kvällen, pussar

Kreta bitches

 
 
WE ARE IN GREECE! Vi landade runt 10 imorse och kom fram till vårat hotell strax innan tolv, superfint här! Nu ska vi gå och äta middag och sen blir det rundtur på hotellet, ha en bra kväll finisar!