Skriv din beskrivning här!

-


I can't change even if i wanted to

Hoooola! Jag chillar i sängen och ska snart om en stund åka och lämna tillbaka en sak som jag köpte igår och efter det ska jag plugga all night, lol kan inget. Imorn är det som sagt valborg och den ska jag spendera med Saga, Madde & Emma tror jag! Men nu ska jag klä på mig nått varmare och sen gå till bussen.. höres bitches

16.32

Heej Darlings! Jag kan äntligen använda min dator, min laddare var trasig så har inte kunnat ladda datorn men nu så kom min madre hem med en ny. Anledningen till att jag inte bloggat är för att blogg.se appen inte har fungerat på min mobil, standard.. Aja, har inte gjort något speciellt dem senaste dagarna ändå så. Imorgon är det valborg och jag har lite planer tillsammans med Ronja och lite andra polare så vi får hoppas på det bästa, hehe. Men aja, nu ska jag fortsätta plugga till mitt fysik-prov jag har imorgon, ni får önska mig lycka till haha. Pussssar!

Valborg imorgon!

Tjeeeena!  Kom hem från skolan för någon timme sen och har hunnit käka mellis och kollat på ett avsnitt av Grey's...som vanligt, det är jobbigt att blogga när man alltid bloggar om samma sak! Men skit samma just nu så snackar jag med Micke på Skype och planerar lite inför Valborg som är imorgon och som förhoppningsvis kommer bli grym! Och sen lite senare så ska jag ta mitt feta arsle ner till gymmet och försöka komma igång igen med träningen och slimmmaaa till sig lite ;)
 

I'm sailing stormy waters to be with you.

Jag saknar dig idag, jag undrar vart du är. Jag hoppas du är nånstans där cancer inte existerar, jag hoppas du sitter på en båt nånstans och seglar. Det känns fortfarande så overkligt att tänka att vi aldrig mer ska prata eller ses, men det som är viktigast för mig är att du inte längre har ont.. Godnatt farfar, hoppas du sover gott♥

2013-1/3

28 April

Go kväll på er! Slog nyss min lil broe på NHL vilket gjorde honom jävligt sur..haha enligt honom så var det: Pinigt och förnedrande! Haha söööööt, men det är inte alltid lätt att ha världens bästa syster ;) 
Över till min dag som förövrigt har varit ganska blandad..både mysig,irriterande och väldigt överraskande. Men spenderade nästan hela dagen ute i solen med Ellen och Ronja och vi har inte gjort så mycket mer än snackat och planerat lite små skit och så lite senare på kvällen så gled Micke förbi och berättade några jävligt överraskande saker som jag inte kommer ta upp här..vissa människor förtjänar verkligen att bli ihjäl trampade av elefanter. 
Och ja mycket mer hände inte och nu så ska jag äta vindruvor och kolla på Grey's! 
Min Ellens och Ronjas Lunch idag! 
Godnatt ;) 
 

you just wanted that

Large
Large
 
Large

I don't know if i even like it, but whatever

Söndagsångest, weeehooo. Har sovit två timmar inatt, häääärligt! Jag och Bella hade sjukt kul inatt, haha bääästa! Idag har vi varit på stan och gått lite i affärer och så! Har varit ganska off den här helgen.. iknow men igår så ville jag lägga all min tid på Bella, vi hade inte träffats sen i januari så det var en hel del att snacka om!
 
Idag så stod jag&syrran för middan, Lövbiff med potatis blev det.. mums! Har nyss lekt med min henne, nutteeeee! Nu sitter vi två i min säng och ska väl göra något innan hon ska sova, vi hörs snart.. PUSS!

GodMorgon

 
Käkade nyss upp min fukost och kollade klart på ett avsnitt av Grey's. Ska snart hoppa in i ducshen och göra mig iordning för att sedan möta upp Ellen och kanske Micke och då så ska vi sitta i solen och äta pizza till lunch! Hoppas bara solen stannar ett tag till! Resten av dagen så vet jag inte vad som kommer hända jag får väll se vart jag hamnar.
Igår som ni vet så umgicks jag med ett gäng sköna människor hemma hos Amanda,det var hur kul som helst och kvällen vart verkligen lyckad! Men Amanda har en katt och jag är jätte allergisk mot katter så jag fick svårt att andas och var tvungen att gå hem lite tidigare för att det vart så jobbigt..lite synd men annars så är jag rätt nöjd med min Lördag :)
 
 

Scared of the dark

Large
Large
Large
Large
Large
Large
 

smile for your enemies

suddig sak.. jaja idag har jag bara degat hela dagen.. legat ute på balkongen i flera timmar och solat, sjukt härligt! Idag så ska min älskade Isabella sova hääär.. ska möta upp henne på stationen klockan åtta och då ska vi handla och sen åka hit och mysa! Men nu ska jag springa runt i huset och få tiden att gå fortare.. hehe pusss!

Tjhääääna

 
Tjhäääna Tjhäääna, kom nyss hem fråm Skärholmen och ska snart göra mig iordning lite för att sedan gå till Amanda och invänta kvällsingen! Jag var i Skärholmen med Mamma och Pappa och käka lunch och köpte ett par jeans och ett billigt men fint halsband. Och kvällen kommer ju som ni säkert förstår spenderas hos Amanda med ett gäng sköna männskor så det blir hur nice som helst!
Ha en fortsatt trevlig och solig Lördag!
Lite bilder från Juuuuusiiiin! Har hört att han ska komma tillbaka igen i Sommar! :)

ouch

Ramlade i trappan och slog mig ganska rejäält.. ni vet hur det kan bli! 
 
Ligger i sängen och kollar på Vampire Diaries, som förövrigt är den bästa serien eveeer. Idag så har jag varit med la familia efter skolan! Lekt med syskonen och sen kollat Let's Dance och så.. myyyspyys! Men men ska återgå till Vampire Diaries.. ska uppdatera bäättre imorn snuttisar, pussss!
 



Helt slut.

Hej på er! Härligt med fredag? Svar JA!! skönt som fan! Är helt jävla slut efter den här pluggveckan och vill bara dö i min säng eftersom att jag också har värsta humör svängningarna Just nu..Så ja den här kvällen får bli hemmakväll med Grey's och naturgodis. Men nu så kallar magen på mat så vi hörs ikväll eller imorgon :) 
Just det! Blogg.se funkar typ inte på dator, kan inte logga in så har varit tvungen att skriva på mobilen som senaste inläggen och det är därför jag har varit seg med uppdateringen! 

-


you got the swag

Hellooooo! Sitter ute på altanen med datan.. förjävla härligt väder! Haha jag får ju ångest av att sitta inne vid datan när det är soligt så därför gick jag ut med datan ;) Haha idag hade vi SO prov som gick sjukt mycket bättre än förväntat.. jag är så sjukt jävla bäst. Men men jag ska iallafall sitta ute nu och njuta av solen en stund.. ha det bra finisar!
 

Plugg plugg plugg

Hej jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det dåliga bloggandet den här veckan men pluggandet har tagit upp den mesta tiden. Har liksom inte änns hunnit med att träna så min vecka hittills har varit jävligt tråkig! Förutom igår då jag och Ellen spenderade hela kvällen i Globen några meter från självaste Justin Bieber! Hur coolt som helst och konserten var fan grym! Så jävla värt pengarna och jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka snart igen! 
Ikväll så blir det den sista plugg kvällen inför So prov imorgon vilket känns jävligt skönt för jag pallar fan inte plugga mer! Haha, sen så blir det ju helg också och då ska endel roligheter hända  plus att bloggandet kommer att bli bättre :) 
Nu måste jag sätta igång pluggandet så vi höres senare...kanske ;) 
 
you Sexxy booy Juuuustin!!

Give me summer, give me love

 
 

-

Large
Large
Large
 

duckface

Hej på er! Min dag har varit helt okej, ganska tråkig med tanke på att vi haft nationellt prov i engelska. Nu väntar tyvärr ännu mera plugg resten av kvällen.. Jag har prov imorn i Samhällsekonomi, Kommer gå skitbra eller inte! Haha men pusss på er så länge♥

you me at six

Det finns folk som gråter över att de inte får se Bieber, jag gråter för att jag inte får se YMAS. Mitt absoluta favoritband! Dessa killar snodde mitt hjärta för 2 år sen, den dagen jag får se dessa killar kommer att vara den bästa dagen i mitt liv.. Deras låtar är så bra och jag dör varje gång jag lyssnar. Jag kan gå tillbaka och lyssna på gamla låtar närsomhelst för deras låtar blir aldrig uttjatade, texterna pratar till mig bitches! Ta er tid och lyssna på dom.. i promise it is worht it! 

It's alright, i'm not dangerous

Idag efter skolan drog jag till gymmet, förjävla skönt! Har fått en riktigt bra start på gymmet denna vecka, är så sjukt taggad och har massa energi hela tiden.. kan bero på att jag är skoltrött och inte vill sitta still! Jag ska när som helst hoppa in i duschen och efter det ska jag skriva en utvärdering på mitt slöjdarbete och sen börja planera nästa! Hoppas ni alla har en bra tisdag, pussss&kraaaam!
 

sweat is fat crying

Herregud så skönt det var att gymma idag! Körde ganska hårt idag, så nu sitter jag i sängen och känner mig alldeles slapp och ganska öm i musklerna.. ajj vill inte äns tänka på morgondagens träningsvärk! Jag ska snart sova men först ska jag välja outfit till imorn så att det är klart.. Hatar att stressa på mornarna vilket jag oftast eller rättare sagt nästan alltid gör tyvärr menmen vi hörs imorn sweeties!
 

SKROLLA NER OCH KOLLA PÅ 1D-VIDEON, VETTJA! ELLER KLICK PÅ LÄNKEN I INLÄGGET!

Helloooooo Darlings! Måndagar är verkligen inte min grej, dem är alltid lika tråkiga, någon som håller med mig? Har gått i skolan till halv 4 och sen är det bara hem och plugga efteråt för att man precis fick reda på att man ska ha prov i SO på torsdag, yey. Eller inte. Nej, men får väl tänka på det positiva, att det bara är 26 skoldagar kvar, 26 dagar, asså kan ni fatta? Det är ju ingenting! BTW, för er som har missat våran 1D-video vi la ut i söndags, klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att checka in den, PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSS!
Large

relaxing

Kom hem för en kort stund efter att ha fikat med Saga, myyspys! Jag har iallafall ätit middag nu och ska sätta mig och läsa VR som kom med posten idag! Senare ikväll så blir det gymmet med Ronja, sjukt skönt! Haha jag har typ super mycket energi och har haft det assvårt att sitta still idag vilket har gjort så att jag inte jobbat nånting och istället hoppat runt typ.. hehe! Men jag slänger in lite fler inlägg sen, pussss&kram! BTW - Vilka har sett vår One direction video? Om inte klicka HÄÄR!

Äntligen Måndag..

Eller inte, så nu är man tillbaka igen till att gå upp tidigt och sitta på lektioner typ 8 timmar varje dag plus att den här veckan är full med engelska NP och två prov i So och Fysik, hur kul som helst med en hel pluggvecka! NOT. Men ska inte vara så negativ för varje dag som går så kommer vi 1 steg närmare sommarlovet!! Är så jävla sugen på sooool,baad, sena kvälla och att få sova hur länge jag vill och leva livet i 10 veckor! Men det är ju som dom säger: den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Kommer ju också 1 dag närmre Justin Bieber konserten som jag ska på på onsdag! Kommer bli så jävla kul och längtar som faaaaaan! Någon mer som ska dit?
Idag så har jag planerat att jag ska äta lite, kolla på Greys och sedna plugga fram till sju då jag drar ner till gymmet med Moa en stund så bloggandet idag kommer inte bli helt 100 men jag ska försöka klämma in ett inlägg innan jag går och lägger mig.
HAAHAH skön.
Vad tycker ni om 1D videon föresten? Snälla hjälp osssss! det skulle vara hur gulligt som helst! Och om du inte har sett den så finns den typ 2 inlägg ner :)
Ha en fortsatt bra måndag!

Leave your fears behind

529408_614251298602523_1708331388_n_large
551409_233283456814474_1687772029_n_large
Shorts_5165947de087c370c0d7e306_large
Tumblr_ml7sxwkykz1r3hbd2o1_500_large

Let's Do This Swedish Directioners

Kvaliten på videon är ganska dålig men fan det är bra ändå!
Här har ni den! Det är är en kul grej som vi skulle vilja uppfylla och vi kan inte göra det utan er den 8 Maj så snäääälla hjälp oss att sprida det här! Visa för era vänner, lägg ut på facebook,eran blogg twitter vad ni vill så länge ni hjälper oss att göra den 8 Maj på Friends Arena ännu roligare! Tack så länge och kommentera gärna vad ni tycker och om ni tänker hjälpa oss :)
 
 
Om ni länkar till videon så länkar vi er här på bloggen sen! 

sunshine

Solen skiner utanför mitt fönster, underbar syn! Nu är det vår på riktigt och inte såå lång tid kvar till sommarn.. det är mindre än två månader kvar tills vi går ur nian.. 44 dagar för att vara exakt och alla de dagarna är inte ens skoldagar, jag längtar ihjääl mig! Jag har nyss ätit frukost och ska snart dra ner till gymmet med Ronja, lovely lovely men som sagt kika in 12.00 för då kommer videon på riktigt komma upp! Ha en bra dag, pusssss!♥
 

12:00

Så Directioners, klockan 12 idag så kommer det ni alla har väntat på! Klockan 12 idag så kommer videon upp som är gjort just för er! Så håll ögonen öppna på vår blogg klockan 12 idag! Och JA ja Lovar att den kommer upp då!
Lite piiiics från videon, TAGGAAA

Breakfast

Breakfast TIME Greyyyssiieee TIME Gooood TIME :)

Söndag

 
Först och främst så vill vi alla nog be om ursäkt för att videon inte kom upp igår heller, men det blev sent igår när vi redigerade den hos Ellen och när Moa skulle lägga upp den på bloggen vid halv 12 så hade hennes internet lagts ner.. så den kommer upp idag istället! JAG LOVAR! Jag vill också be om ursäkt för att jag inte bloggade igår när jag kom hem men jag hade typ migrän så jag la mig direkt i sängen och somna som en stock haha.
Vaknade för en liten stund sedan och eftersom att jag inte tränade igår så ska jag träna idag istället! Tränade inte igår för att jag skulle åka till Skärholmen med mamma och leta efter Bal och Skolavslutnings klänning och jag hittade en jättefin inne på Vero Moda som jag kan visa för er sen lite senare under dagen :) Men nu är det dags för mig att få i mig lite frulle så ha en fortsatt bra söndag morgon!
MästerGrillarN Ellen Göglin slog till igår! Gööööttt

You make me feel like i'm living a teenage dream

 
två webbisar, heheh. Ska alldeles strax dra och träffa brudsen för att fixa en grej som ni sen kommer att få ta del av! Ha en bra dag så hörs vi senare! 

-

1dc2268028c8ee3758a81a5a714d04ea_large
Tumblr_mli53qz6ld1r1a059o1_500_large

Godmorgon Darlings!

Vaknade för ungeför en timme sedan och man kan ju ingen annat än att vara glad med tanke på det härliga vädret, eller hur? Min morgon har i alla fall varit underbar förutom att jag inte får träna, haha är fortfarande riktigt snörvlig så ingen träning för mig denna vecka inte. Aja, jag har i alla fall fått i mig lite frukost och kollat på Grey's, var ju tvungen att börja när båda mina bästisar kollar på det och vet ni vad? I LOVE IT! Nu ska jag chilla i sängen fram till 1-tiden ungefär då Moa och Ronja kommer hit så att vi kan spela in det sista delen av videon vi håller på med, så håll ögonen öppna, specillt alla directioners! Pööööööööööööösssssssssssssssssssssss!
Tumblr_ml3040vurd1rmke1to1_500_large
Superdupermegasöt, eller vad? 

GodMorgon

GODMORGON people! Har ni sett hur härligt väder det är ute?! I love it och det får mig på jäääätte bra humör för då känns det inte som att det är så långt kvar tills sommarn, vilket det inte är typ 2 månader bara :) hohohohoo excited som faaaan!
Idag så kommer det hända grejer kan jag säga er! Först och främst så ska jag ta mig en promenad ner till gymmet i det soliga vädret och gymma med Moisen i någon timme och efter det så ska vi hem duscha och fixa oss för att sedan mötas upp alla 3 hos Ellen..tror jag och spela in sista delen till videon! Kommer bli spännande att se hur det går efter det haha :) Men nu så ska jag byta om så vi hörs lite senare!
Är så jävla taggad till sommarn! har så mycket roliga planeeeeer!!

Bananpannkaka

Ledsen att jag inte bloggade igår men mitt internet låg nere hela eftermiddagen och mitt mobilinternet var sjukt segt så fick inte ut något.. Men nu funkar det hyffsat bra iallafall! Jag & Ellen hade tjejkväll igår med Johanna & Julia hemma hos Johanna. Vi kollade på film och snackade galet, myyys!
 
Just nu sitter jag i sängen och laddar inför gymmet med bananpannkakor, mumsigt&nyttigt! Men vi hörs sen och kolla in senare idag för då kommer det komma upp en kul sak speciellt gjord directioners! PUSSSS!
 
 

Kvälls Inlägg

yuuummyyyyy mitt nyttiga fredags snacks! Ska kolla på film nu och sedan gå och lägga mig och sova LÄÄÄÄNGE så vi hörs imorgon igen :)

Fredags Mys

Nu är jag tillbaka igen och har nyss varit med Mamma och hyrt 3 filmer, det vart : Hobbit,Think like a man och Change up! Har sett Hobbit och Think like a man så om någon ha sett Change up så kan ni gärna kommentera vad ni tycker om den. Kvällen kommer iallafall att spenderas med Mamma framför tv:n med frukt och popcorn! Pappa är och fiskar och min lillebror sover över hos en kompis så det blir mysigt att bara få umgås lite med Mamma♥
Och eftersom att middagen inte har gjorts än så ska jag hjälpa Mamma att laga den nu, Kycklingsallad! Enkelt,snabbt och gott som fan.
 Ha en fortsatt trevligt fredags mys fredag :)

ÄNTLIGEN FREDAG

Hahaha you just gotta love barn böcker!
Känslan när sista lektionen på en Fredag är slut, what a feeeeeeeling! Kom hem från skolan för någon timme sen och har inte gjort så mycket och har inte planerat att göra det den här fredangen heller så det blir nog en del inlägg om jag kommer på något att skriva om :) Samma jävla inlägg varje dag men ni får klara er ett tag till!

-

Tumblr_mk5w4dfglb1rq1bewo1_1280_large
B38b753ca53011e2a7ab22000a1f97eb_7_large

My Chemical Romance

Såå till musiken igen, här har vi ett underbard band vid namn My Chemical Romance och dom kommer ifrån USA och spelar låtar inom genres:Alternative Rock,post hardcore,emo och pop punk. Så det är ganska blandat från låt till låt och album till album.Det dåliga med det är grymma bandet är att dom för någon vecka sedan splittrades..var ett mega fan när jag var ungeför 10 och har lyssnat lite fram och tillbaka fram tills nu då jag börja lyssna på riktigt igen. Så det gjorde ont i mitt hjärta att läsa om det och veta att jag inte kommer att få se dom spela live, suger som fan men man får ju hoppas att dom kommer tillbaka igen snart :) Aja killara är grymma iallafall med mycket mycket bra låtar som man borde lyssna på om man gillar rock plus att the lead singer Gerard Way är ganska snygg, han var nog min första ''celebretycrush'' haha.
 
  
Det finns så jävla många bra låtar så det är skit svårt att välja!! Men om ni gillar det så ska ni såklart lyssna igenom albumen och bara njuuuuuutaaaa, GodNattttttttt
 
 

only know that you love her when you let her go

skrev ett inlägg förut innan jag drog till gymmet men jag glömde publicera det, höhö var iallafall på gymmet lite mer än 1 timme och körde .. sköööönt! Ska dit imorn efter skolan också, behöver verkligen komma igång igen ordentligt.. Jag mår så mycket bättre av att träna regelbundet! Har nyss duschat och ätit ägg.. proteiner nivet ;) men nu ska jag kolla ett avsnitt av Grey's och sen sova.. vilket känns väldigt härligt&efterlängtat efter denna dag! Hoppas alla har haft en bra torsdag så hörs vi imorn pussss!

Feelin' Strong

Right now im feelin' stroooooong, nästan lika strong som världens starkaste kvinna!..vänta..det är ju jag! Haha, kom nyss hem från gymmet och har hunnit få i mig en skål med flingor och mjölk, hade inge frukt hemma :( Snart så ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Grey's och soooova för imorgon så SKA jag gå till skolan! Det är ju trottsallt Fredag och jag slutar faktiskt 15.00 så det klarar jag nog perfekt. Ville bara slänga in ett litet inlägg innan bed time men kommer nog att göra ett tidsinställt musik inlägg så det får ni också innan ni somnar :)

Problems

Ja, va ska man säga..vi kan helt enkelt inte hålla oss till ''deadlinen'' på videon som skulle komma upp idag. Vi har stött på problem och måste spela in och göra om en av scenerna till videon så om allt går som det ska nu efter det här så kommer videon att på komma upp på Lördag! Så alla Directioners får hålla ut lite till! Förlåt!
Then It REALLY is a serious problem, haha ;)

give me that dog, like NOW

Helloooooo Darlings! Jag har legat helt utslagen på soffan hela morgonen och kollat på Hart of Dixie. Det känns som om jag borde vara pigg men tanke på att jag sovit 11 timmar inatt, men icke sa nicke. Haha, jag somnade som en stock ungefär 1 timme efter Moa och Ronja hade gått, snacka om utslagen.. Nej, nu ska jag dricka te tills min hals mår bra igen och hoppas på att jag orkar gå till skolan imorgon så att jag kan vara med på tjejkvällen hos Johanna imorgon, krya på mig! 
Tumblr_mhi90wnmwu1rjjokqo1_500_large

Fuck School

Kände mig inte helt 100 för att gå till skolan idag så jag är hemma nu och tar det lugnt, lyssnar på musik och ska snart göra iordning lunch...guueesss what...POTATISBULLAR! Tror jag att det blir iallafall haha :) Annars så ska jag kanske gå ner till gymmet sen lite senare och vara där i någon timme och ja mycket annat kommer inte att hända idag med jag ska försöka att blogga om något intressantare resten av dagen!
 

Off to school


Nära nuuuu

 Bilder från idag :)
 
heeellloooooo, nu så chillar jag i sängen och kollar på Grey's och skickar över video snuttarna som vi gjorde idag till videon som kommer att komma upp på bloggen imorgon! Videosarna skickas till Moa som ska redigera och fixar med det, skönt att änligen fått det klart :) Nu dom sista timmarna innan jag ska sova så ska jag hoppa hopprep ett tag sedan duscha och sedan sovaaaaa och komma försent till skolan imorgon, haha nej ska göra mitt bästa för att INTE komma försent! Vi hörs kanske lite senare byyyyyyeeee

-

Tumblr_ml8ppgdm6e1sn8jfvo1_400_large

Stonewashed

 
Untitled #12
 
 

Apr. 17, 2013

Chillar in le school med Johanna, vi är klara med NP så vi väntar på Att idrotten ska börja.. Btw visst är min babes fina?! Bäääästa sök på you me at six så kommer ni få en bra dag!


Söörrry

Nu blir det en sent inlägg men har inte riktigt haft lust att blogga idag men gör det nu för eran skull :) Idag så var det NP so i skolan, finns inte så mycket att säga om det förutom att det är sjukt jävla tråkigt och att jag får stå ut med det igen imorgon..blöööö. Efter skolan så följde Moisen med mig hem och då kollade vi som sagt på Grey's och snackade och när hon hade gått vid 7 så åt jag och snackade med min kusin i telefon i typ 2 timmar.
Haha ni som inte bloggar ska bara veta hur tråkigt det är att vardags blogga..det händer liksom inget kul alls! Skit tråkigt men ska komma på lite små skit att blogga om i fortsättningen och sen så kommer bloggandet bli mycket bättre nu i maj fram mot sommarn för då händer det en jävla massa kul grejer! :)
Nu kallar sängen på mig så jag ska mysa ner mig bland kuddar och täcken och kolla på ett avsnitt av Grey's för att sedan soooovaaaa
Avlutar inlägget med en av mina favorit låtar med My Chemical Romance, kvalten på videon suger men jag rekomenderar starkt att lyssna på den på spotify för låten är hur grym som helst!
Godnatt :)

-

Jag har sjukt ont i magen ikväll.. no idea of why, kan vara för att jag drack yoghurt till både frukost och mellis och ja min mage är inte förtjust i mjölkprodukter.. Så jag och min värmekudde så lägga oss i sängen och hoppas på att det går över för jag BEHÖVER sova vilket jag inte gjort så bra på över en vecka.. sweet drems my dear.

Black N' White


tuesday

Kom typ nyss hem från Ronja, gick dit efter skolan och myste med henne ett par timmar! Vi pratade och kollade på Grey's Anatomy ♥ Idag har jag precis som alla andra 97:or i sverige gjort Nationella i Geografi.. Gick bättre än förväntat för mig och imorn är det del 2! Men nu ska jag plocka upp lite i mitt rum innan mamma kommer hem..ser skit ut.. haha pussss!

16 april 2013

Hellooooo darlings! Jag var i skolan och gjorde nationella provet i SO och sen gick jag hem eftersom jag hade vaknat upp med halsont och efter nationella var jag helt slut, haha. Så nu ska jag bara ta det lugnt framför tv:n och kanske sova lite, pösss på er!


Tired and out of energy, back tomorrow


IIsuperwomanII

Hittade skönaste bruden på Facebook för en stund sen och tycker att ni borde ta er en tit! Hon är Indisk och gör en massa roliga videos om vardag,vanliga problem i livet, om hennes liv, hennes familj osv
Här har ni två av mina favoriter :)
 
 

Måndag

Tjooollahoopp, kom nyss hem från en grym timme nere på gymmet med Pappa. Gick ovanligt bra och det känns skönt som fan att komma igång igen :)
Idag så har jag såklart varit i skolan som vanligt vilket gick bra, var ovanligt trött sista lektionen men jag klarade mig.Haha vet verkligen inte vad jag ska skriva..Eller JO! Just det, på onsdag så kommer jag Moa och Ellen göra en video tillängnad till alla Svenska Directioners(speciellt dom som ska på konserten den 8 maj) som kommer upp på Onsdag eller Torsdag! Så om du är en Directioner håll koll på bloggen Onsdag och Torsdag!
Ha en fortsatt trevlig och regnig Måndag :)
Såhär gick jag klädd idag :)
 

my weekendg

Hellooooooo Darlings! Förlåt för våran dåliga uppdatering men som sagt stod vi idolkön hela natten/morgonen och sen när jag väl kom hem så sov jag fram till fem och sen halv sov på soffan hela kvällen, riktigt rolig lördag haha! Nej, men jag orkade inte göra något annat för den delen heller så. Idag så har jag spenderat mitt eftermiddag på altanen och pluggat SO för fullt och det är väl det jag ska göra under kvällen också eller ja, inte hela kanske. Men hoppas ni haft en bra helg, puss på er!

Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 fakta om mig själv

1. Jag älskar Mat eller rättare sagt allt som kan ätas och som smakar gott
2. Jag älskar musik, typ alla älskar musik men jag är kanske lite grovare än alla andra haha. Jag är nog en musik älskare. Jag lyssnar på nästan allt, allt från rock,metal core till pop,rnb rapp osv är öppen för allt och jag lyssnar på musik VARJE dag det går INTE en ända dag utan att jag lyssnar på musik. Går nästan ingenstans utan min hörlurar och om jag glömmer dom så känner jag mig naken, det funkar inte utan dom haha.
3. Jag älskar också film, inte så på det sättet att jag älskar att sitta i soffan och kolla utan att jag älskar hur man gör film, speciellt fantasy filmer när det ligger sjukt mycket jobb bakom det hela. Det bästa med DVD är ju såklart filmen men extra materialet/behind the scenes är ändå det roligaste.
4. När jag gör gymnasie omvalet så ska jag välja Musik Produktion/ljudteknik, teater och restaurang
5. Jag är väldigt bra på att komma ihåg repliker ur scener från filmer och på att lära mig och komma ihåg låt texter. Har jag någongång lärt mig en låt text så glömmer jag den inte, åtminstonde inte hela.
6. Jag har en HUUUUGE crush på Niall Horan från One Direction
7. Jag är halv Chilenare, min mamma är Adopterad från Chile
8. Jag är en så kallad ''dreamer'', jag har stora drömmar och jag tror verkligen att om man kämpar hårt nog för sin dröm och aldrig ger upp så kommer den att gå i uppfyllelse. Allt beror på dig och hur hårt du tänker jobba för det.
9. Jag älskar skräckfilmer och Romantiska Komedier
10. Jag har alltid varit en person som gillar att bjuda på mig själv och få andra att skratta :)
 
 

morning

Godmorning! Jag ligger i sängen ganska nyvaken och ska kolla nått avsnitt av Grey's innan jag gör något alls idag, större delen av min dag kommer gå till att plugga SO tyvärrr, Usch men nej KÄÄÄMPA bara 32 SKOLDAGAR kvar nu sen är jag fucking fri i nästan 3 månader, lovely ♥ Ha en bra söndag finisar, PUSSS!

Söndag

 
Hej och Godmorgon, ursäkta för den dåliga uppdateringen igår med som sagt så var alla tre och plågades av regnet i 6 timmar utanför globen och eftersom att vi bara sov typ 2 timmar så orkade jag verkligen inte blogga när jag kom hem, var HELT slut i kroppen och ville bara sova.
Vaknade vid 9 och har hunnit äta frukost och kollat Grey's och ska snart äta lunch. Idag så har jag planerat att plugga So inför nationella,städa mitt rum och lite andra tråkiga söndags grejer..ska också försöka planera en rolig liten grej med Moa och Ellen som förhoppningsvis kommer upp på bloggen den här veckan, vi har skjutit upp den här saken i 1 vecka nu och vi har inte råd att spilla mer tid så jag hoppas att det blir av den här veckan!
Lägger ut ett sånt där 30 dagars inlägg lite senare så vi ses dååå :)
Llite av den LÅÅÅÅNGA idol kön igår

Part of me

Tumblr_m6935nzest1qzbagvo1_500_large
 
Tumblr_ml79wftpcs1rbqbe8o1_500_large
Katy Perry är min nya förebild,  jag kollade nyss på hennes film och jag grät. Hon är så sjukt underbar och när hon är deprimerad och gråter som fan och håller på att bryta ihop men ändå tar sig samman och går upp på scenen och kör med ett leénde på läpparna så undrar man vad man själv håller på med. Katy har inte haft det lätt under sin karriär .. hon har kämpat nästan hela sitt liv för att vara där hon är och jag beundrar henne grovt, hennes musik, personlighet och allt som hon står för. Hon visar oss unga att det är okej att inte vara som alla andra, att det är okej att vara speciell. Jag blev tagen av filmen men också inspirerad, allt går om man verkligen vill&kämpar.. Katy Perry är ett levande bevis på det. Om man tror att Katy Perry har åkt på nån räkmacka för att vara där hon är så han man fel och om man inte redan sett filmen så tycker jag man ska göra det, den finns på Swefilmer och heter Katy Perry: Part of me.

proud is the word.

Hej på er! Vill börja med att säga ashauduydgeuygu på blogg appen. Den har inte funkat för mig sen i torsdags vilket är anledningen till att jag inte bloggat. Har nämligen stått i kö till Idol 6 timmar idag, så är helt off nu..  Jag gick tyvärr inte vidare till den riktiga juryn men jag är inte ledsen för det! Jag är bara stolt över att jag äns klarade gå in där och sjunga OCH jag grät inte! Guuldstjärna till mig? Ohyes! Detta var faktiskt första gången sen jag var typ 8 år som jag stod själv och sjöng.. i vanliga fall har jag alltid sjungit med nån eller i grupp så detta var ett framsteg för mig. Dock kändes det jävligt ovärt att stå i kön 6 timmar i regn men men det är över nu iallafall och jag tänker inte ge upp bara för det där! Sååå nu ska jag avsluta denna dag med powerking och Grey's Anatomy ♥
Saknar mitt hår :(

Peace broe

Haha asså jag gör peace HELA tiden.. kan inte sluta.. My own tics. Ligger i sängen hos pappa och har nyss ätit middag och dansat som en galning till Sean Banan med min lillebror! Ska kolla Grey's nu och sen ska jag kolla Tonårsbossen om en timme.. är det kul eller bara pinsamt? haha det får vi se! Hoppas alla haft en bra dag.. kraam!

Iphone5

Gueeeeesss whaaaaat, i gooot it! Jag fick den! Wiiieeeee en snygg fräsch iphone 5. Tack så jätte mycket till Pappa♥
Just nu så försöker jag få iordning med mobilen så att jag kan få över kontakter och skit till 5an så att jag kan börja använda den! Men det kommer ta en liten stund till. Snart så ska jag äta och lite senare kanske jag ska glida ner till gymmet ett tag, har inte varit där på länge så det är väll läge att gå ner dit en stund. Men nu så vart käket klart så vi hörs lite senare :)

In school waiting for dad.. Photoshoot at skolans toalett


Hoppas!

Hej kom nyss hem från skolan och äter lite mellis, om en stund så ska jag och pappa åka iväg för att kolla efter ett bra abonemang till en Iphone 5!! Snälla håll tummarna för mig, jag vill så gärna ha en nu! Men nu så ska jag åka bloggar igen när jag kommer hem, Kraaaaam

Todays Look:


Haft en dålig dag? Checka denna!


With this post im saying :


Little Mix

Eftersom att jag inte har så mycket annat att skriva om på källen så kan jag ju alltid tipsa om det jag älskar, Musik! Jag tänkte att så fort jag har lite bloggtorka så kan jag ju alltid slänga in ett litet inlägg om någon bra artist/band och någon bra låt, för eran skull liksom :) Så nu så tänkte jag tipsa er om ett Brittiskt tjej band vid namn Little Mix! Vissa av er har säkert redan hört om dom men för er som inte har det får sig nu något att lyssna på.
Dom är 4 tjejer i 20 års åldern som var den första gruppen att någonsin vinna X factor UK 2011! Little Mix består av Jade, Jesy,Leigh-Anne och Perrie, alla är väldigt Snygga och roliga tjejer med sjuk coola stilar och OTROLIGA röster! Deras musik stil är en blandning av R&B,Pop och hip hop. Dom har ett Album som heter DNA som ni borde lyssna på, man kan tyvär inte lyssna på den på spotify men låtarna finns såklart på YouTube plus att dom har 3 andra bra musik videos ni också borde titta på!
Här har ni deras senaste Musik video som kom ut för 6 dagar sedan! 
Och här har ni min favorit cover med tjejerna. Fick rysningar när jag hörde den och blir lika berörd av deras röster varje gång!
 
Godnatt/Ronja :)

Vem är sämst på att komma på rubriker? Jo, jag!

Hellooooooooooo!! Sitter nyduschad efter att ha varit iväg ännu en gång och tränat, fast med mamiiiiii. Jag känner att mitt liv är lite ostabilt just nu och då passar det utmärkt med träning, eller vad säger ni? Det är i alla fall en sak som nästan alltid hjälper mig! Om jag fortsätter att skriva kommer detta bara bli ett rikitgt flum inlägg med tanke på att jag är så sjukt trött att jag nästan vill dö, är det verkligen okej att redan vara skoltrött? Ursh, tänk posetivt Ellen och alla andra. Säger nog godnatt med detta inlägg, så GODNATT!!
Tumblr_mkqeob4bxl1s4xdz1o1_500_large

me and my braid

Sitter i sängen och är uttråkad.. Idag var jag hemma IGEN.. Fick inte gå till skolan för mamma så jag har kollat på Grey's hela dagen typ, Bääästa serien efter Vampire Diaries och PLL. Men imorn ska jag till skolan iallafall är fett excited.. haha jag har saknat mina vänner, inget annat! Men nu ska jag duscha och sen försöka sova så jag orkar gå upp imorn.. Pussss&kram

10 April

Det blev ingen gym träning idag, har haft sånna jävla humör svängningar idag så jag pallade verkligen inte gå ner dit och köra gärnet den här gången. Gick istället ut på en 40 min promenad med Pappa och Robin(min lillebror) och det var skit skönt att får röra på sig lite lagom i solen och få lite frisk luft istället för att stå inne på det svettiga gymmet. Så ja det var skit skönt men drar nog ner till gymmer imorgon efter skolan och kör! Sen jag kom hem från prommenaden så har jag ätit och kollat på Greys och nu så ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig en lite fruktsallad och kolla på ännu mer Grey's Anatomy, bästaaa serien! Alla borde ta sig en tit och ge det en chans för det är huuuuur bra som helst. Har redan sett alla säsonger förutom den som gå på tv nu och har börjat om igen på säsong 1 för att det är så jävla braaa!
Ha en trevlig kväll!
 

London pictures, del 4

Sista delen utav London bilderna och såklart var hela resan helt underbar eftersom jag rent ut sagt ÄLSKAR London. Människorna, den brittiska engelskan, miljön med det gamla husen och ja, helt enklet allt och jag har verkligen ingen aning varför, London bara har sin otroligt härliga charm!

mellis time


Dag 4 – Det här stör mig

- Folk som inte ser att vi är 3 blogg ägare och inte 1.
- Att Gina tricot börjat sälja gummistövlar
- Dubbelmoral, You don't eat your own shit.
- Folk som tror att dom har rätt till att göra vad dom vill.
- Att jag inte är frisk ännu
- Cancer, RIP farfar♥
 
Öland.. inget jag kan klaga på♥

Våååår Blooommor

Kom hem från skolan för en liten stund sen och ska snart käka lite meeeellis, för jag är huuuungrig! Idag så är det liiiite bättre med mina tänder, dom är fortfarande lite ömma men det blir bara bättre och bättre så snart kommer jag kunna äta som vanligt igen!! Yeeaaaah. Idag så har jag heller inte så mycket planerat förutom att jag ska träna med amanda lite senare ikväll , annars så kommer jag väll kolla på tv och bara slöa som vanligt haha. Snacka om att jag njuter nu sista dagaran innan pluggandet börjar igen. Har inte så mycket mer att skriva men jag kommer att blogga mer idag så vi hööörs senare :)
 
 

Chris Brown

Hörde Chris Browns nya låt Fine China för någon timme sen och bara äääälskar deeen! Den där snubben gör mig aldrig besviken plus att musik videon var hur grym som helst! Dregla som en galning när jag såg den och inte på grund av tandställningen den här gången(hahaha), han är så sjukt sexig när han dansar och om det inte får dig på fall så vet jag inte vad,säger bara att Rihanna har tur..på ett sätt haha. Videon innehåller också lite skådespeleri vilket gör den lite längre men också intressantare. Jag rekomenderar er iallafall STARK att ta en tit på hela videon, i love it!
 
Vill också bara skryta lite om att jag Ellen och två andra kompisar var på hans kosert i vintras och vilket jävla ös det var! Väldigt mycket dans,hög musik,cool rekvisita,lite skådespeleri och en Zeexiii tatuerad Chris utan tröja ;) Det var skit kul och helt klart värt pengarna, jag hoppas verkligen att han kommer hit igen snart!
Bilder från koserten!

Dag 3 - En rolig kväll

Nu när jag faktiskt började tänka efter så har jag haft ganska många roliga kvällar, även om dem varit roliga på olika sätt. Det har varit roliga och mysiga kvällar med alla min brudar, som när vi alla var hos Johanna och käkade, sedan har jag även haft sånna kvällar med Moa och Ronja också. Sen finns det också roliga/mysiga kvällar med familjen och släckten som senaste julen eller när vi åkte till Trysil. Men det kvällen som faktiskt sticker ut mest måste nog vara Nyårsafton. Det var första nyåret som jag var hemma, brukar alltid spendera den i Karlstad men detta år kände jag för att vara hemma, haha. I alla fall vi samlades ett underbart gäng (-Moa då som gjorde kvällen liiiiite mindre bra) hemma hos mig och spenderade kvällen där och vi hade väl bara allmänt trevligt med musik, snack osv. Sedan på tolvslaget blev det väl lite vimsigt med det var riktigt trevligt ändå! Så det är nog en utav dom kvällarna som står ut lite i mängden. Hur var eran nyår då? 

Spindlaaaaar

Tyckte att det här tweetet var lite roligt och eftersom att jag själv är sjukt jävla rädd för spindlar så skulle det faktiskt vara ganska skönt om man faktiskt skulle kunna snacka med dom haha..om jag änns skulle kunna prata med dom, proooblem. Ha en fortsatt trevlig kväll så bloggar jag igen ikväll en sista gång :)

right now


Pancakes!

Life is good with a plate of pancakes :)

London pictures, del 3



-


9 april 2013

Hellooooo lovers! Sitter just nu i min säng nyduschad efter att ha tränat med Johanna efter skolan och väntar på att maten ska bli klar, herre gud vad jag är hungrig, min mage skriker praktiskt taget efter mat, haha. Det känns i alla fall rikitgt skänt att komma igång med träningen såhär efter lovet så nu är det bara att fortsätta fram till sommaren! Nu ropade papsen att maten var klar så ska spring upp och äta nu, pusssssssssssss!

Me.Don't.Like.

 
Tjolllaahoppp, Hur mås det idag? Bra? halvdant? Själv så är det inte helt 100 med tanke på att min tandställning får mina tänder att ömma som fan vilket leder till att det gör ont att äta..Jag är så besviken, DET SKA INTE GÖRA ONT ATT ÄTA, jävla tandställning. Om man känner mig så vet man att om inte jag kan stoppa i mig något och tugga på det så blir stämmningen inte så himmla rolig..Smärtan kommer att försvinna om några dagar så jag får hålla uuut! Just nu så är jag hemma själv eftersom att mamma pappa och min lillebror är på hans träning och då betyder det att jag lagar middag ikväll och nej det blir inte potatisbullar, det blir något lite mjukare..Pannkakor muuuummms! Haha så jag ska sätta igång med det om ett litet tag och innan det så ska jag nog kolla lite på How i met your mother och glida runt litep på fejjan :)
MOORR

sunset

Bild från Turkiieeet
 
Hej på er! Ligger i soffan och kollar tv med min syster som också är sjuk idag, men jag är feberfri idag så ska faktiskt till skolan imorn och snora på mina kamrater♥ Men jag ska förflytta mig in till mitt rum och kolla Grey's.. vi hörs om en stund bitches

Fruit Love

Nä det vart ingen Iphone 5 idag heller men någon annan dag kanske haha :) Just nu så sitter jag med en liten fruktskål framför mig som jag är jävligt sugen på att äta upp nu men bloggar först för det är ju viktigast..såklart! Jag kollar också på Biggest Loser och får igång motivationen till träningen som jag ska köra igång med igen den här veckan! TAGGA! Har inte så mycket mer kul att skriva så vi ses väll när vi ses :)
 

ATM:


Tandställing

Nu är jag hemma igen men allt är inte riktigt som vanligt...För nu har jag fått min tandställning! Wiiieeeee, vet inte vad jag ska säga om det..det känns typ som vanligt haha. Min dag idag kommer att bestå av att jag ska försöka övertala pappa att hämta en iphone 5 till mig! Är så jävla trött på min mobil och min mobil kamera som suger så skulle verkligen uppskatta om pappa bara sa ja så att vi skulle kunna åka och hämta den. Håll tummarna för mig! Annars så tror jag inte att jag sk göra så himmla mycket idag faktiskt, äta och chilla innan jag får en massa skolarbeten att göra. Men ha det så bra så länge så bloggar jag sen :)
 
Man ser inte så bra men tandställningen är iallafall påååå
 

To young too die


i need sleep

Tumblr_inline_mha4d0zfjf1qz4rgp_large481369_332842713496999_1549286150_n_large
Ingen sömn, mer feber, igentäppt näsa & exploderande huvudvärk.. livet leker så ska stanna i sängen idag också hela dagen och kolla på Grey's och gråta.. Visst låter det bra? kolla på Grey's hela dagen alltså. Hoppas ni har en bättre måndag än jag, puss&kram

I used to think that i was better alone


The Jonas Brothers Is Back!

 
För er som inte vet så är pojk/brors bandet Jonas Brothers tillbaka igen efter fleeera års paus och är berädda att ta över världen igen! Eftersom att jag var ett stort fan när jag var liten så är jag ganska glad att dom är tillbaka igen! Trodde faktiskt inte att dom skulle komma tillbaka men det har dom och deras nya låt Pom Poms är faktiskt riktigt bra! Jävligt svängig och full av engergi. Den spelas ofta på min spotify på högsta volym och kommer nog fortsätta göra det ett tag!
Vad tycker ni? Kommentera gääärna! skulle vara jätte kul att höra vad ni tycker :)
Godnatt!

cry me a river

Hej bloggeeen, jag ligger på exakt samma plats som jag gjort hela dagen.. i min säng med min dator. Sjukt tråkigt? ohyes. Jag har feber, Halsont och en rinnande fontän i näsan och pågrund av att jag har legat ner hela dagen så har jag galet ont i ryggen.. Ronja sa att jag skulle blogga så nu gör jag det. Sååå nu tycker jag att varenda jävel som läst detta kommenterar en eller flera filmer som jag kan titta på för jag kommer inte sova mycket inatt. puss & kram så länge bitcheeeees

PotatisBullar Part 2

Tjoooooooo! käkade nyss upp min middag, guessss what it waas....Potatisbullar!! Igen wiiieeee! Haha och samtidigt som jag åt dom så kollade jag klart på slutet av The Notebook, vilken jävla film! Hur underbar som helst! Grät som fan i slutet men jag tror inte att jag är själv om det faktiskt, om man inte fäller en tår då så är man ganska känslolös tycker jag! hihihihi. Fikat hos mina kusiner var mysigt såklart, alltid lika mysig att hela lillla släckten samlas och pratar och stoppar i sig en massa onyttigheter. Yuummyyyy.
Imorgon så börjar ju bajs skolan igen..fan, orkar inte..men det måste göras. Fast man ska inte se så negativt på det ändå för det är ju fan inte så långt kvar tills självaste SOMMARLOVET är här! Haha men som tur är så ska jag få min tandställning imorgon så jag får sluta nästan 1 timme tidigare än alla andra HA-HA inte alla har lika tur som jag som får sluta tidigare första dagen för att den ska få tandställning! Fast aa..tror vissa hellre skulle gå 1 timme i skolan haha! Men nu så ska jag dunka music fram tills familjen kommer hem, men jag bloggar nog 1 gång till innan jag slaggar ikväll!
Bild på mig, tagen idaaaag! Smiiiiileeee

30 dagars lista

 
Dag 2-Morgon Rutiner
 
På vardagar när det är skola så brukar jag seeega mig upp ur sängen, gå på toa och sedan kolla mig själv i spegeln i 100 år vet inte varför haha, sen så klär jag på mig, sminkar mig och äter frukost. När det är klart så beger jag mig till skolan och kommer troligtvis 5-10 min försent..Standard.
 
På helger så brukar jag ligga kvar i sängen ett tag och kolla instagram,twitter och facebook eller så brukar jag kolla lite på tv, Jag har en tv i mitt rum så har fortfarande inte rört mig från sängen. Sen så brukar jag gå upp på toa och ännu en gång kolla mig i spegeln ett tag och efter det så gör jag frukost och käka den antignen framför
tvn eller datorn!
 
 

London pictures, del 2


PizzaaaFruulleeeeeee

Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan av att Mamma frågade om jag ville dela en pizza med henne och pappa och det ville jag ju såååååklaart!! Så det vart pizza till frulle/lunch, imorgon när lovet är slut så går jag tillbaka till tränignen och inge godis,glass osv.
Snart så ska jag ta mig en dusch och börja göra mig iordning för att sedan bege mig till mina kusiner för att fira min farbror som fyllt år, då blir det lite mer onyttigheter med kakor och grejer mmmmmmmmmm. Resten av kvällen så ska jag väll bara ta det lugnt kanske fixa lite i mitt rum och packa upp min resväska som jag fortfarande inte har gjort haha. Och just det! Imorgon så kommer jag att få tandställning! Är lite excited faktiskt, ska bli kul att se hur jag ser ut i det och hur det känns att ha det. Jag kommer bara att få på nedre tandraden så det är ganska lugnt, syns inte så mycket ;) Men vi hörs igen lite senare byyyyyyyyeee
 

VARNING EN SKÖNHET PÅ BILDERNA LÄNGRE NER!

Gooooodmooooorgon fellas! Idag kommer jag nog befinna mig i sängen i stort sett hela dagen förutom när jag ska gå på toa och äta, haha. Det känns verkligen som jag gått nonstop på lovet så då är det väl högtid för vila tycker jag.  Lovet har i alla fall varit rikitgt roligt, härligt och välbehövligt, eller vad säger ni? Hur har erat lov varit? Vad har ni gjort? 

zombieee

Godmorning ligger i sängen och kollar youtube klipp, funlife. Vaknade för en timme sen kanske av att jag hade så hemskt ont i halsen.. somnade även 4-5 för att det :( Usch inteee alls kul! Dagens planer är att dricka te & nyponsoppa i sängen.. Aja hoppas ni andra har en får ha en bättre söndag än jag, njuuut av friheten innan vi ska tillbaka till fängelset imorn. Snor och slem på er ♥  Pussss

Pewdiepie

Haha, här är en video på Pewdiepie som jag och Ellen garvade åt tills tårarna spruta! Här får ni ett lite kvälls skratt av mig, det roligaste börjar på 2:35 hahaha ENJOY!

love these boys


They say we are freaks when we're having fun, say we must be high when we're spreading love. But we're just living life like it never stops, We got the world.

Fuckface inne på Gina .. haha men hade iallafall på mig detta idag.. Långkjol från Gina Tricot och top + jacka från Topshop.Har spenderat dagen i stan med Johanna, Julia & Ellen, Vi fikade på Wayne's och gick runt i butiker.. Supermyys! Sen nu på kvällen har jag & Ellen hängt hemma hos Ronja dock har jag typ bara legat på soffan då jag mår skit.. har asont i både huvud & hals.. usch vill inte bli sjuk nu! Helt fel vecka men men får hoppas på att det inte håller i sig så ska faktiskt stänga ner datan och sova.. vi hörs imorn vänner, puuussss&kraaaam sålängeee

PotatisBullar

Hej nu har jag kommit hem från den kalla ishallen och grabbarna förlorade tyvär den här matchen men det gör inget med tanke på att dom vann Rimbo kuppen för några helger sendan då dom spelade som KUNGAR!
Just nu så fixar jag min middag, det blir potatisbullar muuuuummmms! Och snart så kommer också Ellen och Moa hit så ska vi snacka och chilla :) 
Här har ni en av mina favorit låtar från Justin Timberlakes nya album, hope you like it!
Hööööörs senareeeee

''happiness is the highest level of success''


Hockey

HEJA TULLINGE!!!


London pictures, del 1


fika på wayne's

 


Tråkig

GodMorgon på er! Eller något haha det är inte änns morgon längre men jag vaknade för någon timme sen och har inte bloggat för att min madre har haft datorn, hon har den fortfarande så var tvungen att blogga på mobilen. Om några timmar så ska jag kolla på min brors hockey match och timmarna innan det så ska jag väll plinga lite på guran(haha) och kolla på balklänningar. Jag bloggar nog igen innan matchen så då ses vi då!
Åt två körvar till frukost/lunch wiiiieee


next: möta upp brudsen


Goodmorning Darlings!

Hur mår ni? Jag mår riktigt bra, det har varit bra väder ända sen jag kom hem från London och då kan man inte vara annat än glad. Jag vaknade för typ en timme sedan och har hunnit och duscha och få i mig lite frukost så nu sitter jag bara i soffan och chillar. Runt halv 1 bär det av ner till Rönninge för att möta upp brudsen från klassen för att åka in till stan och ta en fika/lunch så jag får en riktigt lång, lugn och härlig morgon, vilket är bland det bästa jag vet fast det är mest för att jag slipper stressa, haha. Hoppas ni får en underbar lördag, pusssssssar!
Bjuder på en bild från Hyde Park!

30 dagars lista

Jag heter Moa och föddes 10 Januari 1997, är alltså 16 år. Jag bor söder om stockholm i en liten kommun. Jag har 4 syskon, 2 hos mamma & 2 hos pappa. Mitt största intresse är nog musik, älskar att sjunga och stå på scen. Jag är sjuukt rädd om min mobil & hatar när andra håller på med den.. Inte för att jag har nått hemligt på den utan för att jag känner naken typ.. haaha.  Jag är ganska pysslig av mig, brukar göra om mina kläder som jag inte längre gillar osv. Mina närmsta vänner är Ronja & Ellen.. i löööve them. Min musik smak är ganska bred.. Gillar allt från You me at six till One Direction & Rihanna. Jag kan inte gå utan nagellack, får typ ångest då för att mina naglar känns fula & ofräscha. Ja det var väl lite om mig! peace out bitches


Tänkte att jag & Brudsen ( Ellen & Ronja ) ska köra var tredje dag på denna lista så att man får veta lite mer om oss! Jag börjar då med Dag 1  och sen tar Ronja eller Ellen dag 2 och den andra tar dag 3 och sen så börjar vi om så tar jag dag 4 .. Haha hoppas de och ni fattar. Jag har nämligen inte frågat ifall de går med på det här, jag bah kör!
 
Dag 1 – Lite om mig själv
Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 fakta om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 - En bild på mig och en vän jag saknar att umgås med
Dag 8 – Ett hemskt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Mitt absoluta favoritplagg
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag dör
Dag 15 – En dröm jag aldrig kommer glömma
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – En bild jag aldrig skulle lägga ut
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 - Det här får mig att gråta
Dag 21 – En bild på min närmaste 
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mina produkter jag använder
Dag 25 – Min favorit låt för tillfället
Dag 26 – Mitt/mina syskon
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Framtidsplaner

Hare bra trevlig älg

Hej, kom hem för ett tag sedan och sitter just nu i soffan och lyssnar på Justin Timberlakes nya album, vissa låtar är ju bara för braaa! REKOMENDERAR verkligen att ni tar en liten stund och lyssnar på den! Haha ja som sagt så var jag på bio med Ellen och Micke och kollade på Oz-The great and powerful, helt ok film inte riktigt lika bra som Alice i Underlandet men nästan. Älskar fantasy filmer såsom Sagan om Ringen filmerna,Pirates of Caribbean och Hobbit med coola miljöer och konstiga varelser! Aja lite värt pengarna var det iallafall. Imorgon så vet jag inte riiiktigt vad som händer, ska troligen kolla på min lillebrors match och träna.
Lite outfit bilder på det som jag hade på mig idag! Ursäkta mig för den dåliga kvaliten men ska förhoppningsvis få en Iphone 5 snart så då kommer bilderna att bli lite bättre!
Men ni får HareBra och En fortsatt TrevligÄlg, haha där var jag rolig :)

5 april 2013

Hellooooo Darlings! Har precis gosat ner mig i mina pjyamasbyxor och sitter just nu i soffan och kollar runt lite på datorn, hehe. Jag var ju som sagt på bio med Mikal och Runnieee och vi såg Oz the great and powerful, filmen var ju hyffsat bra, absolut inte dålig men kanske inte den bästa jag sett, haha men vi hade mysigt ändå, right? Nu ska jag mysa ner mig i min säng och lyssna på lite musik innan jag somnar, är så sjukt trött så lär väl göra det ganska så snabbt, hehe. Hoppas ni haft en bra fredag, puss på er!
söt

-


The dolly Rockers

 
 
Så galet snygga, har sjukt bra stil & sjunga kan dom också! Dom har bättre covers så som Diamonds & Boyfriend men gick inte att lägga ut dom. Ni kan kolla deras youtube kanal HÄÄR och deras blogg HÄÄÄR
 
 

Summer cravings

 
Untitled #10
 
 

You're so London, your own style

 
Här har ni det lilla jag fick med mig hem från London! Köpte presenter och sånt också så riktigt såhär lite köpte jag inte ;)
 
 
 

this is what I bought in London


SUCH A FLIRT

Detta fick jag igår av Ronja & Ellen, kääärlek! Jag välkommnar dessa med öppna armar till min VS samling.. haha har redan Mango temptation, Pure Seduction & strawberry champangne.. Luuuktar sjukt gott hela bunten och Such a flirt är min nya favorit! Nååå hur är läget med er? själv mår jag bra, sitter i sängen och lyssnar på Guy Sebastian - Battle scars, himla bra låt! Kvällens planer är att stanna hemma tror jag och vara med familjen.. Ha en bra fredag finisar så hörs vi senare!♥

gårdagen och dagens planer

Helluuuu Darlings! Gårdagen och morgonen har jag spenderat med Moa som precis gått hem, myyyyys som vanligt! Igår kväll köpte massa gott på konsum som vi tog med hem till mig och åt i mitt uterum, haha det var så sjukt kallt även om vi hade brasan på så vi satt inte där sålänge. De ''varma'' vårkvällarna är inte här riiiiiiiiiiktigt än men snart så, får vi i alla fall hoppas! Nu på morgonen har vi bara chillar, ätit frukost och kollat på filmen footlose, den är såå söööt, haha! Aja, nu ska jag väl bara chilla fram tills jag ska iväg på bio med Mikal och Ruuuunniee, pussar! 
 

OZ

Tjolaaahoopp, just nu så sitter jag i telefon med min polare Micke och snackar lite om allt möjligt och ikväll så ska nog han jag och Ellen gå på bio och kolla på OZ the great and powerful! Verkar vara en fett jävla bra rulle så hoppas att det blir av! När jag har pratat klart med Micke så ska jag äta upp min Lunch och sedan ta kort på det jag köpt i London. Så jag uppdaterar väll om någon timme igen :)
Jag Ellen och Micke på nyår :)
/Ronja
 

Förlåt..

 
Förlåt för att jag inte har bloggat idag..har ingen direkt ursäkt till varför det inte har blivit av men har väll haft annat för mig och inte riktigt tänkt på bloggen, kanske inte är riktigt van med att jag nu har en blogg som måste uppdateras varje dag..men ska bättra mig jag LOVAR!
Idag så vaknade jag upp med en sovande liten Moa brevid mig i sängen och kände mig hungrig som tusan så jag drog mig upp ur sängen satte på musik och gjorde pannkakor till mig och Moisen vilket var gött som vanligt! Sedan så kollade vi på den nyaste Footloose vilket är en jävla bra film! Och sedan så blev klockan nästa tre och då drog vi ner till gymmet. Resten av eftermiddagen och kvällen så har jag umgåtts med min kusin som jag inte har träffat på ett lååångt tag, vi myste lite och åt kladdkaka. Hon gick hem för någon timme sen och nu så tänker jag avsluta det här vimsiga tråkiga inlägget och hitta på något annat. Imorgon så ska jag nog lägga ut bilder på det lilla som jag köpte i London så håll gärna utkik imorgon om ni vill se! Goooodnaaaatt
Jag och min kusin Amanada :)

-

164911_570602156303863_1383628597_n_large

sometimes, quite often headlines are irritating

Helloooooo, jag ska alldeles strax börja fixa mig lite smått för jag ska möta upp Moa. Vi har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på men det blir säkert mys som vanligt. Jo, juste jag har ju köpt en massa kläder och saker i London som jag kommer att ta kort på imorgon så får ni se! Tänkte även slänga in lite bilder därifrån i ännu ett inlägg eftersom jag faktiskt använde min systemkamera för en gångs skull men det får bli en annan dag! Nu ska jag ta och fixa mig så hörs vi senare, pussselipusspuss!


"everything happens for a reason"


15.14

Hej Darling! Har precis satt mig ner för att äta lite efter dagensträning. Jag bestämde mig för att springa ute idag så det fina vädret inte skulle gå till spillo och när jag väl gav mig ut tog jag en ny runda jag aldrig sprungit förut och tappade helt bort mig. Haha, så jag blev borta mycket längre än vad jag tänkt mig, nästan en timme tror jag det blev dock sprang jag lika mycket jag tänkt då jag var tvungen att powerwalka en hel del utav sträckan för att jag hamnade i en skog! Aja, körde även lite mage, rygg och rumpa efteråt så nu känner jag mig som en ny människa. Men nu ska jag äta upp och hoppa in i duschen, pussar! 

00:35

Hej bebisar! Ligger i Ruuunie's säng och tjillar! Idag har vi fikat i soolen♥ och hängt med Ellen & Amanda hemma hos mig, vi gjorde Tacos och pratade en massa.. Ville inte sova själv inatt så jag följde med hit strax innan elva, jaja ville bara skriva lite snabbt men nu ska vi fortsätta tjilla.. hörs imorn stalkers, sovgottt pussssss!
Tacostime!

if people say that you can't do something, just smile and say thanks for the motivation

Tja sötisar! Sitter färdigfixad och redo för att möta mina bruds.. väntar bara på att Ronja ska bli klar. Vi ska ner till Rönninge och fika! Har katten på mig idag som ni ser.. hehe jag är en katt♥ Mjaaaaau nej men sätta på mig skorna nu och sen gå och möta Ronja innan vi träffar Ellen, ha en bra dag pusssss!♥

Äntligen Hemmaaaa

Heeeeej! Det var längesen!! Nu så är jag och Ellen änligen hemma igen och uppdateringen kommer bli som förut, helt liiite bättre. Känns skönt som fan att äntligen få vara hemma och sova i min egen säng, sov som en kung inatt! Känns också jävligt skönt att få vara hemma i sverige nu när det är så fint väder. London var en jätte gullig stad med bra affärer, jätte trevliga människor och gulliga dialekter men Sverige Stockholm är nog där jag hör hemma :) Längtar tills jag kommer dit igen fast med min lilla Family!
Nog om det. Åt upp frullen för en liten stund sen och ska snart duscha och göra mig iordning för att sedan vid två åka ner till rönninge och fika med Moa och Ellen i vårsolen, myyyyyyyyyyyssss. Har saknat Moa jääääätteee mycket och hon ska få äran att ta emot sina pressenter från oss!
Slänger väll ut en outfit bild eller något liknande innan jag går, Hejdååå
 
 
Jävligt skönt att få vakna upp i min egen säng med massa kuddar och 3 täcken och såklar som Ellen sa, inga äckliga rostmackor med marmelad och i mitt fall nutella på haha :)
 
 

goodmorning

Inga gröna, överkokta ägg, ingen äcklig juice, inga äckliga rostmakor och ingen äcklig marmelad, det är livet!


If it is love, just feel it

Bjussar på dessa heta egos. Lyckad dag i stan med farmor, shoppade lite (finns i inlägget under) och är helt såld på min kattklänning.. haha! Nu ska jag ta och besluta mig för vilken låt jag ska sjunga nästa vecka.. ja jag har beslutsångest! Pusss på ljumsken 

Welcome home to my wardrobe


tuesday

Godmorgon finisar! Sitter på tåget påväg till Södertälje där min farmor ska hämta upp mig! Vi ska först åka till fotografiska museét.. nån som varit där? sen ska vi äta lunch i stan och gå i affärer typ.. happineesss♥ Haha det känns som att folk tittar på mig så jag vågar inte ta nån bild på mig själv nu :s men vi hörs ikväll.. pusss!

 
my sistah from another mistah
 

-

Tumblr_md3hd59eym1qz4d4bo1_500_large