Skriv din beskrivning här!

It's time to learn how to fly with my broken wings

Jag ska ta en paus från bloggen en stund.. Kommer tillbaka när jag mår bättre.. kanske slänger in nån bild då och då men behöver ta en paus för min egna skull! Hoppas ni förstår.. eller haha det är mina älskade vänner som ska förstå.. Kommer inte vara den socialaste på sms eller så eller.. ta det inte personligt ifall jag inte svarar eller så har ingen ork..men älsklingar gott nytt år på er så hörs vi när vi hörs!♥

goodbye 2012 and hello 2013

 
Nu är det ett nytt år om bara några timmar vilket betyder ny chans. När jag gjorde det där inlägget om 5 bästa minnen från 2012 inser jag att det faktiskt var ett hyffsat bra år vilket jag inte alls tyckte innan jag gjorde inlägget. Men jag tror att det lätt blir så att man hakar upp sig på allt dåligt istället för att se alla saker som är possitiva. Så det är en sak jag vill ändra på till nästa år. Jag vill försöka tänka på allt possitivt i mitt liv istället för det som är negativt. Eller varför inte bara ta bort allt som är negativt i mitt liv, varför ska jag ädsa energi på något som ändå får mig att må dåligt i slut ändan? Jag vill ju såklart inte bara må bra psykiskt utan fysiskt också så jag ska sätta ingång och träna med Moa och Ronja så fort det nya året dragigt igång på rikitgt. Under 2013 vill jag helt enkelt satsa på att få mig själv och dem människorna runt mig att må som bäst och bara göra saker som får mig att må bra och såklart göra det bästa jag kan med detta år. Personligen tycker jag att det låter helt toppen, eller vad säger ni? 

Dag 6 - min favorit plats

Smögen/Kungshamn måste nog vara min favorit plats om man tänker på sommaren vilket jag gör. Det är där jag har spendrat mina sommrar ända sen jag var ett litet barn och jag älskar det där stället lika mycker fortfarande även om jag inte är där alls lika mycket längre så är det alltid lika skönt att komma tillbaka. Man känner sig på något sätt så fri och det är som om man kommer bort från verkligheten några dagar vilket kan behövas reält nu förtiden. Dessutom tycker jag att det är otroligt mysigt att bo i husvagn även fast det kan vara riktigt varmt och trångt men på något sätt hör det till. Det är lite svårt att beskriva min relation till Smögen/Kungshamn men jag kan i alla fall säga att det stället står mig varmt om hjärtat. 

30 december

Hej sötisar! Under de senaste dagarna har jag inte gjort något sepciellet, bara umgåtts med familj, släck och vänner har dessutom förflyttat mig från Karlstad hem igen, det är faktiskt sjukt skönta att få vara hemma någraa dagar då jag alltid brukar vara borta på jullovet. I alla fall idag har hjälpa mamma och pappa med att städa hela huset sen Ronja gick imorse, ursh vilken tid det tog och det är sjukt vad jobbigt det är. Haha, men måsta man så måste man och nu är huste betydligt fräschare än förut! Men nu ska jag fräscha till mig innan jag bär mig av utåt om någon/några timmar, pussar! 

30/12-2012

Hey beauties! Hur mår ni? själv så mår jag bra! Imorse vaknade jag upp hos Ellen och klädde på mig dirren typ och drog hem och så överaskade vi Storebrorsan med Frulle på sängen.. 18 år och grejjer..Storpojke nu! *stolt lillasyster* ♥ Hehe vi har haft gäster ända sen 12 så att jag har nyss smygit in i rummet för att ta en liten paus.. haha sjukt trött då jag fick nå jävla fnatt inatt! Men ska ut och umgås nu igen.. vi hörs senare.. ska fota min shopping också! hehe pusss&kram!
På riktigt hörlurarna är de bästa köpet jag gjort på länge! Ett par Urbanears plattan, Love them! En liten julklapp till mig själv! heheh red lips och grejjer!

18 års kalas för brorsan nu!

Update you later :*

We all get addicted to something that takes away the pain

 
 
Hej på er! Ledsen för att jag bloggar så uselt men mitt humör är en riktig jävla berg o dalbana, Vet inte riktigt om jag är deprimerad eller glad.. Haha whatever jag är glad idag iallafall! Igår sov jag hos Ronja, det var mys.. Vi tittade på this means war med min sugardaddy Tom Hardy, yummi! Sen imorse drog vi till Nacka Forum och shoppade.. Fick med mig massa finingar! Vi käkade sushi och så kom Ellen dit!  Hittar inte kameran i mitt stökiga rum så jag fottar min shopping imorn! Ska snabbstäda undan alla kläder och sen blir det sleepover hos Ellenpellen med Rååånja också! Vad ska ni göra denna lördag? pusssen!

Dag 5 - någonstans dit jag vill resa

Australien helt klart. Jag vet inte riktigt varför men jag har fått en stor kärlek till Australien men jag tror det beror på beach-miljön dem har där, vem älskar liksom inte att bada och sola? Dessutom har jag fått för mig att jag vill testa att surfa och vart gör man det om inte i Australien. Sedan verkar människorna där väldigt sympatiska ungefär som dem verkar i Kanada. Det verkar bara vara riktigt mysigt och jag skulle ju definitift ljuga om jag sa att jag inte ville åka dit för att spana in alla surfar-grabbar. Vem har lust att köpa mig en resa till Australine? Haha...


Dag 4 - något som gör mig glad

Mina vänner såklart. Jag är så otroligt att jag har dem här två som mina allra bästavänner då vi alltid har skrattet inom räckhåll när vi umgås och dem två kan alltid få mig på bra humör. Dessutom vet jag att jag kan lite till 110% på att dem alltid kommer finnas där när jag behöver dem som mest och det finns inte ens ord som kan beskriva hur mycket Ronja och Moa betyder för mig. Jag älskar helt enkelt dem med hela mitt hjärta och lite till! 
 
Att resa. Jag blir helt varm i kroppen när jag vet att snart ska jag få se en ny plats det är nog det bästa jag vet, jag får liksom en addrenalinkik utav det och kan vara glad flera veckor innan och efter bara för att jag vet att jag ska få resa, fast vem är inte det? Jag är nog en liten resarmänniska. Det blir aldrig tråkigt att åka till något nytt ställe och se hur dem har det där, det blir verkligen inte det och även om jag bara är 15 år har jag ändå hunnit med en heldel ställen jag velat åka till. New York, Thailand och London är nog på en delad första plats hitils då jag blev förälskad i alla dom ställena direkt. Resa är något som får mig riktigt glad och något jag verkligen älskar. 
 
 

Dag 3 - min favorit butik

Carlings är nog min absoluta favorit butik då jag älskar kläderna de säljer, det är liksom verkligen min stil. Sedan älskar jag också personalen, dem är alltid lika trevliga vart men än går in om det är i Stockholm eller här i Karlstad. Men sen tänkte jag tyttreligare ett steg och kom och tänka på Gina Tricot och Bik Bok och båda dem butikerna säljer ju hyffsat ofta rikitgt snygga kläder speciellt nu så jag kunde inte bara välja Carlings just för att båda dem affärerna säljer riktigt snygga kläder just nu. Vad är eran favorit butik? 

12:29

Är riktigt dålig på att blogga just nu, men har inget att blogga om, haha i suck. Nej men jag är väldans trött och sover eller sitter vid datan för det mesta förutom igår då jag firade jul nummer 2 ! Jävla latmask.. nej men på fredag kommer älskade Ronja hem så då ska vi hänga och sen på Lördag kommer Ellenpellen! Dagens planer är att städa rummet, sjukt tråkigt.. men det behövs göras så ska sätta igång nu, puss och kraaaam så länge!
 
typ asfulbild på mig men min kusin är världens bästa lilla plutt!

Dag 2 - bästa minnena från 2012

Jag letade egenom mina bilder jag tagit 2012 och insåg att jag faktiskt har en massa fina minnen från det här året. Jag kunde ju inte ta alla minnen så jag valde ut dessa som är top 5. 
New York med Moa är nog ett minne jag kommer ha hela livet. Blev kär i den staden redan när vi åkte i taxin på väg till hotellt. Folket, trafiken, de gula taxibilarna, amerikanska frukosten, shoppingen, männen i frak vid hotellet allt är precis som i filmerna och man kan verkligen säga att det här är staden som aldrig sover då både jag och Moa vaknade flera gånger per natt för att det var en bil som tutade, en brandbild som körde förbi eller vad som helst. Det är nog faktiskt en utav mina favorit städer jag varit i än så länge och jag kommer definitivt besöka den igen!
 
Lmfao på Grönan var helt otroligt. Ni som var där vet ju hur stämmingen var, helt underbar! Folk dansade, sjöng med och jag vet inte allt. Härligt var det i alla fall och det är en kväll som ligger varmt om hjärtat. Ska verkligen börja gå på mer konserter, har ju faktiskt redan 3 stycken inbokade inför 2013. 
 
Min födelsedag kommer jag nog heller aldrig glömma. Jag åt god mat med mina bästaste vänner, vi pratade och skrattade som aldrig förr och på slutet överrakade dem mig med en snopptårta(som jag önskade mig), vi hade helt enkelt en trevlig och mysig kväll.  En 15-årsdag kunde jag nog inte önskat. 
 
Malta. Ja, vad ska man säga om Malta förutom att jag hade det helt underbart. Träffade nytt folk, fick bli bättre på engelska och det bästa av allt komma bort från det tråkiga sommarvädret som var i Sverige i år och bara få leva livet borta på Malta i 3 veckor. Många minnen kommer därifrån och dem kommer jag troligtvis bära med mig livet ut. 
 
Ronjas landställe med girlsen var nog en utav höjdpunkerna på sommarlovet om man bortser Malta. När vi alla kom dit och fick se den söta lilla stugen som ligger på toppen av en kulle höll vi alla nog på och tuppa av, finare ställe får man leta efter. Badade, solade, åt god mat, naken bad och otroligt mycket skratt,  vi levde helt enkelt livet där på Ronjas landstället i två nätter. Detta får vi också ta och göra om, eller vad säger ni tjejer? 
 

fiiiiiikaaaaa


-

 
 
 
 
 
 
 
 
 

word.


next: stan med kusinerna


26 december

Godmorgon Darlings! Jag har sovit i 11 timmar inatt, helt otroligt men det behövdes. Var ju helt slut hela dagen igår, hehe! Men nu är jag pigg och glad igen. Jag kom precis ut ur duschen och ska strax börja fixa mig då jag ska till stan med mina kusiner vid 1 halv 2. Sedan får vi se vad vi hittar på resten av dagen, ni får ha det så bra! 

Julklappar :

Lite av mina julklappar! Alla är inte med, Fick en pyjamas men den har jag på mig så orkar inte fotta den. Idag fick jag de vita tofflorna och en premunation på Veckorevyn och mamma, ska få mer av henne imorn! Sen så fick jag den stickade tröjan av min storebror! är lite stolt över honom som har köpt den själv utan mammas hjälp.. Lite stor är den men jag älskar den endå! Vad fick ni i julklapp? puss!

Varning för porr

Alla andra bruds tar kort på sina bruna ben i badkaret, inte jag jag gör bubbelskägg! Jag är såååå fuckin' badass.. Det ryker från mig för att jag är så het.. Lol haha jag var seriös med att det ryker.. men puussss!
 
 
 
 
 
 
 
 

25 deceeeeember

Mina nya pyjamasbraxxx!
Hej på er! Kunde inte blogga igår för att jag inte hade något internet hos farmor & farfar! Men hade iallafall en mysig jul.. vi åt gott och myste vid brasan och öppnade paket så klart! Fick presentkort och lite små saker som jag kan visa sen, ska bara sätta min kamera på laddning! Imorse så skjutasade pappa mig till Morbror där min mamma & storebror var och så fick jag se min nya kusin, såååå himla liten och söt! Imorn är det dags för jul nummer 2! Men nu ska jag äta middag med la familia! Hoppas ni hade en bra jul, pusss&kram!
 

Dag 1 - 10 saker ni inte visste om mig

Jag...

- ..älskar att måla mina naglar men kan inte ha nagellacket mer än 1 dag då jag är en riktigt pillig person som inte kan låta bli att pilla bort det.

- ..har inga syskon.

- ...sover oftast på mage då jag tycker att det är skönast.

- ...är en serieperson. Älskar att droga en serie och bara kolla på avsnitt efter avsnitt.

- ...tycker uggs är otroligt fult men använder det ändå då det är så sjukt sköna.

- ...älskar att flyga. Det där pirret i magen när man lyfter och landar är som en drog för mig.

- ...gillar också att åka bil. Det är skönt och harmoniskt på något sätt i alla fall om jag lyssnar på musik eller har något annat att göra.

- ...är sjukt lättskrämd. Jag kan liksom se vem det är men ändå blir jag rädd och skriker som en stucken gris eller som Ronja skrev ''det låter som om någon har dött eller att någon har huggit av benet på dig.''

- ...har en stor crush på Harry Styles och en liten crush på Justin Bieber.

- ...säger alltid att jag vill slå någon i ansiktet när jag blir irriterad. Det behöver inte vara arg-irriterad utan det kan också vara för att jag blir frustrerad över att någon gör något som jag vill gör, förstår ni?


99-års kalas next

Nu drar jag iväg på 99-års kalas då, haha! It's sick but true.. 

6-dagar lista

Tänkte faktikst ta och göra en 20-dagarslista fast bara i 6-dagar så att jag har någonting att blogga om nu i mellan dagarna eller rättare sagt så att jag har något jag kan tidsinställa på eftersom jag helst vill spendera tid med familjen nu under julen. Men så tänkte jag på er och jag vill ju också att ni ska ha något att läsa, så blit detta bra? Här nedan för kommer listan och ni får inom kort det första inlägget. 
 

- 10 saker ni inte visste om mig

- Bästa minnena från 2012

- Min favorit butik - Carlings,

- Något som gör mig glad 

- Någonstans dit jag vill resa

- Min favorit plats



han är ju för skön


25 december

Hur var eran julafton igår? Min var konsigt. Ja, konsitg är nog rätt ord. Men jag tänker inte gå in på detalj då den saken är lite privat. Dessutom vill jag inte att ni ska dömma mig över den här saken då det inte har något med mig och göra och jag tror faktiskt ni skulle kunna göra det. Aja, men såklart var julaftonen bra också. Fick god mat, härligt sällskap och julklappar också. Hela släcken var som sagt samlad, härligt! Ska nog ta och sätta på en film eller något nu eftersom jag fortfarande är lite sliten från igår, puss på er!
Haha, våran jultomte måste nog vara den snyggaste tomten ever.. NOT. Ni kanske inte ser det med hon har en tejpbit runt huvudet som ska hoppa uppe skägget och tomteluvan, fail. 

Christmas time♥

Visst minns man fortfarande den där känslan man hade som barn dagen innan julafton? Det gör i alla fall och det är nästan den bästa känslan jag upplevt. En blandning mellan glädje, nyfikenhet och värme. Om jag ska vara ärlig så får jag fortfarande en gnutta av den känslan innan jul så man får väl ta vara på den sålänge det varar, eller vad säger ni? Även fast man inte känner den där känslan lika starkt längre är julen ändå en rikitgt underbar tid på året, kanske till och med en utan de bästa eller det vet jag att det är. Jag älskar att vakna upp på julaftonsmorgon och veta att idag är den dagen på året man ska ta extra vara på det man har genom att visa extra mycket kärlek, få äta julmat(som man efter den här veckan kommer vara så sjuktrött på) och bara få ha det allmänt trevligt med dem man tycker allra bäst om.

Det är ju faktiskt inte bara julafton som är mysig och trevlig utan dagarna innan och efter jul är minst lika härliga. Även om man inte riktigt uppskattar dagarna innan just när dem äger rum då dem oftast är rikitgt stressiga för att man känner att man har så mycket man behöver hinner på kort tid är det helt klart värt att hålla ut då man får en obeskrivlig känslan efteråt, man kan verkligen känna hur varenda muskel i kroppen bara slappnar av. Sen måste jag erkänna att jag tycker faktiskt att det är lite mysigt att gå runt i affärer och hitta speciella julklappar till var och en även fast jag inte är världens största fan av folkfulla affärer och stressen man får uppleva under tiden. Dagarna efter jul är ju även de mysiga eller i alla fall för mig då jag fortfarande är kvar i Karlstad och får tid för att spendera med mina kära kusiner, mormor, morfar och andra släcktningar jag inte träffar så ofta just för att dem bor i Karlstad och jag i Stockholm. Jag är helt enklet ett STORT fan av julafton och julhelgen.


24 december

Godmorgon Darlings! Har haft en rikitgt cozymorgon med mor, far, mormor&morfar precis som vanligt. Vi har ätit frukost och bara haft det allmät trevligt, mysfaktor på hög nivå. Jag ska nog hoppa in i duschen snart då vi ska vara hos mina kusiner ungefär två timmar där vi burkar fira jul nu förtiden. Alla kusiner, mostrar med män, mormor, morfar, mammas kusiner, gamelmoster osv kommer dit så firar vi jul allesammans, det är verkligen hela släckten som är sammlad, älskart! Ni får ha en otroligt underbar jul så hörs vi snart igen, massor av pussar&kramar!♥

merry christmas

Hahah ful.
Godmorgon kära läsare! Hur mår ni? Idag är det ju julafton! Myyspys.. har ätit julfrukost och öppnat ett paket, Det var ett biopresentkort, weeehoooo! Idag så ska jag åka med familjen på pappas sida hem till farmor&farfar och fira jul där och sen kommer vi också sova där! Mitt humör är inte det bästa om man säger så.. vill inte göra någonting idag egentligen. Vill ligga i sängen och stirra in i väggen.. höh nej det där lät bara deprimerande! Jag är bara allmänt trött så ska duscha nu och sen börja fixa mig och packa innan vi åker!Jag hoppas att ni allihopa får en strålande jul med era familjer, för det ska jag ha.. GOOOOD JUL BLOGGEN!♥
 

.


BINGO

Ganska jobbigt att vara så snygg som jag faktiskt är.. men men what to do? ahah Sitter iallafall i soffan med familjen och spelar bingo.. haha inga vinster än dock! Gud vad detta år gått fort.. känns inte alls som att det är julafton imorn! Eller vad tycker ni? Snart börjar iallafall bingon igen.. vad gör ni? pussssss!

Nu : Uppesittarkväll

Tycker jag är så fin här så kör en favorit i repris!

23 december

Färdigpackat:check. Laddat ner filmer: check. Laddat datorn + mobilen: check. Mjukiskläder på: check. Allt ät färdigt så nu bär det av till Karlstad. 

slepless

Kan inte sova.. har varit sovtrött sen tio men mina tankar håller mig vaken. Alla dessa tankar och känslor kommer vid rätt tidpunkt också.. höhö runt jul. Då man ska umgås extra mycket med familjen. Umgås med folk är det sista jag vill göra.  Jag hoppas verkligen på att julen går fort så att jag slipper all denna  ''umgås'' ångesten. Men nuuu gott folk ska jag ta ett snack med käre John Blund och se om vi kan göra en sov-deal. pussss&gonatt!!
 

22 december

Hej darlings! Håller just nu på att fixar mig lite smått då jag snart ska dra iväg till Ronja. Vi ska faktiskt ha lite filmmys där med boysen, haha! Det är ju så kallt ute nu så vi bestämde oss för att sitta inne och kolla på skräkfilmer istället och visst låter det rikitgt mysigt? Bättre än att vara ute i kylan i alla fall. Jag sover även hos Ronja eftersom jag åker till Karlstad imorgon och kommer inte träffa henne på ett tag. Men aja ska klä på mig något cozy sedan åka iväg till Ronjisss, kyssar!

-

Ellen jag har tränat... kan typ nu!
 
Fett bored.. fixat min webbcam nu så att den funkar utan solljus också (y) haha mina planer för dagen sket sig ju så blir hemma eftersom att person jag skulle ha träffat vaknade nu.. Idag har jag iallafall som sagt åkt pulka med mina älsklingar och ska bara vara hemma resten av kvällen tyvärr eller ska tvinga pappa att åka till Willys med mig så att jag kan köpa hårfärg ! Men ha det bra sålänge pusssss!

ATM:


mys med brorsan

 
nu ska vi ut och åka pulka..pussssss!

Godmorgon/God eftermiddag

Ska strax åka iväg till Skärholmen med mamma för att inhandla det sista innan jul, kan ni fatta att det är dan för dan före dan före dopparedagen, alltså två dagar innan jul? Jag kommer åka till Karlstad för att fira jul med mina släcktingar där som jag alltid brukar göra ovh det blir säkert lika mysigt och trevligt som vanligt, men visst är det bäst att vara med sina nära och kära på jul? Men ska åka till Skärholmen nu, hörs senare babes!
Vilka firar ni jul med? Och vad brukar ni göra för något? Har ni någon speciell tradition? 
 

Back in black

Tumblr_me624ety1b1r3xrs0o1_500_large
Tumblr_mf5r547qqi1qbukgfo1_500_large
 
Tumblr_mb4k3zlb6w1rc7wg0o1_500_large
 
Tumblr_ma8u50038p1rd0kcko1_500_large
Bampw-beautiful-black-and-white-blonde-favim.com-495869_large
 

Fuck the rules

En sån dära närbild. hehe.. hur mår niiii?:) Själv äre okej. Så jävla uttråkad att det inte finns. Sminkade mig och fixade håret nyss.. Hade så i 10 minuter och sen förstörde jag det.. haha gött liv. Livet leker :PppppPPPPppppP men nu ska jag googla på random saker.. pusss&kraaaaaaaamizar!

R.I.P to the girl you used to know, her days are over.


-

Äntligen då är det jullov, skööönt! Idag efter avslutningen sprang jag runt på stan med Ellen och köpte de sista julklapparna,  det är jätteskönt att vara klar med det nu! Jag är supertrött just nu men ska ta lite kort på mina syskon och mig nu och sen ska jag titta på film hela kvällen.. någon bra film man kan se? pusss!


Stressdag i stan

Hej darlings! Sitter på tåget på väg hem från stan. Ursh, det har varit en fruktansvärt stressig dag eftersom mitt kort inte ville fungera då jag tydligen har nått en speciell gräns eller det hade jag ju inte men kunde bara ta ut en viss summa och det räckte inte till allt jag skulle köpa så skulle försöka köpa både kontant och på kortet men då ville såklart inte mitt kort fungera. Åhh, så frustrerande för det betyder ju att jag måste åka och köpa en sak imorgon. Jag som ville få allt klart idag men icke sa nicke! Ska i alla fall ta mig hem nu och sedan åka till Ronja så får vi se vad vi hittar på för kul, hörs sen babes!


Christmas break

Hej hopp lingonsnopp! ligger i sängen men ska gå upp närsomhelst! Börjar klockan 10 idag.. ska ta tåget 09:07 från Etuna C.. Gaaah i love my bed... haha men vaknade för ett par minuter sen och är superglad då jag ju får jullov idag, how awesome? Men ska upp och fixa mig nu innan det blir att åka till tåget! Hur mår ni idag? btw grattis allihopa vi lever! Jorden skulle ju gått under typ 2 inatt svensk tid men icke san icke.. we're alive motherfuckers.. hahah trodde aldrig på den dära skiten endå! Ska bara sätta på filmen 2012 för mina barn och barnbarn och säga det här överlevde jag ;) hahah okej snart kommer jag missa mitt tåg ifall jag inte går ur sängen så vi hörs nån gång efter 5 typ? åker hem till Etuniiiis runt fyra :) Ha en bra dag babes, pusss!
fuck morgonmänniskor

sleep tight lovebirds

Candice-swanepoel-gorgeous-miranda-kerr-model-favim.com-110241_large
Säger godnatt med denna bild fina på Miranda & Candice.. så snygggaaa att jag dör på riktigt! Candice hår är sjukt fint här ju.. Men sovgott allihopa så hörs vi imorn dåra! PUSS & GODNATT!♥

21/12-12

Imoorn är det 21 december.. går jorden under tror ni? Det tror inte jag, hehe fett badass jag är! Men om jag nu skulle ha helt fel och inte alls vara så badass som jag tror så vill jag säga att ni är sämst och jag är bäst.. ingen protest please! Nej jag driver men helt ärligt vad tror ni? Jag tror ingenting och pallar helt ärligt inte bry mig.. Tycker bara det är synd att många liv kommer tas i onödan imorn/inatt. 
167459_401849016557412_2018310339_n_large
truuuuueee!

20 december

Hej Darlings! Fick stå och sortera alla kakor jag och min klass sålt som kom idag när jag kom hem från stan och jävlar vad ont i ryggen jag fick, haha otränad.se, men det ska ändras på nästa år! Nu är i alla fall det gjort och jag har även hunnit och ta ett bad för att få tillbaka värmen då jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Nu ska jag i alla fall mysa ner mig i sängen och försöka sova då jag somvanligt är helt slut dels för att jag inte sover något om nätterna och för att jag har sprungit runt på stan som en galning, men vad gör man inte för sina nära och kära? Aja, puss på er!
Nathan och Hayle♥

2012-12-20

Ligger pappas och Ericas säng med mina troll och tittar på det regnar köttbullar eller ja den tog nyss slut! Jag är barnvakt för att de skulle iväg och handla julklappar! Idag hade vi mentorsdag i skolan.. gick på lunchen med brudarna och käkade buffé på china och thai gården, mumsigt! Sen gick vi tillbaka till skolan och tittade på victorias secrets fashion show.. sjukt hur snygga de är! Sen åkte jag och Ellen till Stan och köpte lite julklappar, hittade inte alla julklappar jag ville köpa så vi ska tillbaka imorn efter avslutningen! Sen på kvällen så sover förhoppningsvis min älskade skitunge Bellis här! Men vi får se ja jag ska lägga min syster i sängen nu eftersom att hon somnat här bredvid mig och sen ska jag försöka få brorsan att göra samma sak så att jag kan duscha! Vi hörs sen babes pusssss så länge!

Ulrik Munther

 

Tired girl

Trött som fan. Hela huvudet känns tugnt och ja galet jobbigt. haha ska sätta på en film nu och sen sova.. Imorn efter skolan åker vi till stan och julshoppar, mys! Vi möter troligen upp Ronja där också men vi hörs imorn när jag kommer hem.. pussokram. Sooovgott! Snart får jag lov babes och då ska jag uppdatera bäättre! 

-

 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas makeup: CHECK

Om ni inte orkar kolla på hela spola gärna fram till slutat så ni får se hur jag har min makeup på julafton!

19 december

Hej sötisar! Som Moa redan har vi haft gospel-dag idag i skolan vilket var förvånasvärt kul, haha.. Men det beror nog på att människorna som kom för att lära oss om gospel var otroligt roliga och trevliga så det gjorde nog att det blev kul! Just nu ligger jag i sängen och kollar runt på datorn men funderar på att sova lite då jag sovit dåligt de sensate dagarna och är helt slut, så ska nog sätta igång en film och så får vi se om jag somnar, pussar! 

-

Hej på er! Jag kom nyss hem från skolan, mys haha vi har haft gosspel dag och det var faktiskt kul..haha! Sitter nu i mitt rum och ska packa nu innan jag tar tåget till pappas jobb och sen hem dåra! Har lite bråttom för min buss går om en timme ner till tåget och jag ska hinna en massa saker tills dess så jag bloggar sen när jag kommer till pappi! Hoppas ni alla haft en bra dag för det har jag puuuuuss och kram så längeeee! ♥
Tumblr_mf6kcbhv5c1s0szqao1_500_large
bildbrist

18 december

Hej Darlings! Under dagen har jag varit segare och tröttare än vanligt fast det är inte så konstigt då jag somnade vid 4, halv 5 och gick upp halv 9 men vad ska man göra när man inte kan sova? Efter skolan drog jag och Moa hem till Ronja för att baka pepparkakor men det blev inte av utan istället la vi oss i hennes säng och lyssnade på musik innan vi drog iväg och kollade på hennes lillebrors hockeymatch. Tyvärr var dom lite sega i kroppen allihopa så dom förlorade men bättre lycka nästa gäng! Nej, jag ska faktiskt borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen i alla fall men får se om jag somnar, pussar!

18/12

Gooodmorgon finisar! Ska gå till skolan om tio minuter.. lovely! Julbord och grejer idag ju.. haha men jag har sovit 4 timmar inatt men är ändå överdrivet glad osv:D Fan vad underbart! men ha en bra dag för det ska jag ha puussss!


 

can't sleep

Jag är helt slut i både huvud och kropp men kan verkligen inte sova då alla möjliga tankar for runt i min hjärna. Det är allt från vad jag ska ha för klänning på nyår, vad jag vill göra för att fira att vi får jullov till om jag verkligen gör rätt val gällande gymnasium och vad jag vill göra med år 2013 som jag inte gjort detta år, snacka om att min hjärna går på högvarv.. Det är egentligen lite sjukt att den ens orkar hålla på när jag har varit trött i princip hela dagen, somnade ju till och med på SO-lektionen! Dock så gillar jag att vara vaken såhär ibland och bara ligga vaken och tänka på allt mellan himmel och jord då det kan behöver ibland. Man behöver helt enkelt en paus från livet då och då och vad är egentligen bättre än att ha musik i lurarna på högsta volym och bara låta tankarna virvla runt såhär på natten? Inte särskilt mycket va? Personligen tycker jag det är en utav det bästa grejerna man kan göra då! Men såklart är det inte lika trevligt om man ska upp med tuppen nästa dag för att gå iväg till skolan eller jobbet. Det är tur att jag har sovmorgon imorgon till 10.10 och att det är sista veckan innan jullov annars hade jag nog inte skrivit det här inlägget med samma glädje. Nej, nu tror jag faktiskt att det är dags för John Blund att göra sitt. Godnatt på er darlings!


right now


17 december

Hej Darlings! Har suttit och tagit ut min ilska med mina föräldrar som snällt suttit och lyssnat då jag varit irriterad nästan hela dagen för att min skola helt enkelt suger, dom tar in dåligare lärare efter dåligare lärare, tar inte problemen seiöst när man ber om hjälp och skolan är helt enkelt allmänt dålig ska bli så himla skönt att slippa denna skola om ett halv år! Dagen blev i alla fall mycket bättre då jag åkte in till stan med Moa, Julia och Johanna och julshoppade lite annars har den väl varit sådär, men vad förväntar man sig av en måndag igentligen? Hoppas att eran dag har varit bättre än min, puss på er! 

i tooked my broken wings and learned how to fly.

Hade jag vetat hur glad jag skulle bli av att ta hjälp och hur mycket jag skulle lära av mig själv på så kort tid så hade jag gjort det för ett år sen då allt började! För lite mer än en månad sen så fanns det ingen mening med livet och jag fick ångestattack efter ångestattack. Jag grät så fort jag var ensam och undrade hela tiden vad det var för fel på mig, Jag kunde inte förstå varför jag var så jävla ledsen och arg. All denna hjälp jag fått av vänner och vuxna betyder så fucking mycket.. jag vet inte vad jag skulle gjort nu annars, jag var så nära att nå botten ett tag. Jag är inte riktigt lycklig ännu men jag har kommit så mycket längre än för ett par veckor sedan, Nästa år kommer bli det bästa ifall jag fortsätter må såhär! Jag har lärt mig att jag måste ta det lugnt och göra mera saker som gör mig glad. Jag är taggad på att bygga upp det liv & hjärta som jag förstört. Mina ärr ska inte bara vara läkta på utsidan, de på insidan ska också få läka. Jag ska bli hel igen, jag ska bli tjejen som alltid är äkta glad! Man ska inte vara rädd för att var glad och lycklig, Vi lever bara en gång och att slösa bort livet på att vara ledsen är inte värt det så ta hjälp eller gör vadsomhelst.. bara det gör dig glad! Jag vill inspirera andra och göra mina nära&kära stolta för det är trots allt dom som ger mig kraft och kärlek för att fortsätta leva mitt liv! Jag lärde mig flyga med trasiga vingar.
 
 
Tumblr_megzw85pqo1rpl5nwo1_400_large
1177_large

'Cause all we got is right now

Hej på er! Hur mår ni? sjääälv är det super med mig! Försov mig imorse eller det gjorde jag med flit! Men hade sån jävla mensvärk så tänkte att jag lika gärna kunde sova en timme till med menskudden och se om det försvann och det gjorde det som tur var! Efter skolan så åkte jag , Ellen, Johanna & Julia till stan och tittade i affärer och fikade.. haha det var tre tjejer som hade värsta bråket inne på Wayne's.. det var inte så att de skrek eller typ men ja det var reality bio! haha men det var mysigt att vara med tjejerna! Kom hem för en timme sen kanske? sitter iallafall i rummet och lyssnar på Rihanna nu, bääääästa bruden!♥ Vad har ni gjort denna måndag? puss o kraaaam!♥
Standard att ta kort på spanskan med bästa Samira!

-

Tumblr_lpf1rvvjz61qjn7rpo1_500_large
Stepup1_large
Step up, min nya favorit film♥
 

söndag = filmmys

 

my mind never sleeps

Tumblr_mez9qhyzt41s07iiho1_500_large
 
Tumblr_me51w4edvf1qhma5wo1_500_large
227469_182081198599886_919784144_n_large
259799_136878276387955_7432907_n_large

16 december

Hej Darlings! Gårdagen var helt underbar, mycket prat och skratt med tjejerna, verkligen välbehövligt! Sedan sov jag som sagt över hos Moa och hon överraskade mig med pannkakor till frukost, hur sött är inte det? Love you!♥ Aja, sedan kollade vi på film cyberbully och som Moa skrev är det verkligen en en hemsk film men den har verkligen ett bra budskap, so check it out! Nu ska jag gå och värma lite mat och mys ner mig i sängen(somvanligt) och kolla på film eller något, pussar! 

Cyberbully

Ellen drog hem för en liten stund sen och jag har städat lite smått! Vi tittade på en film innan hon gick som var  hemsk, Cyberbully hette den! Har ni sett den? Den har ett väldans bra budskap! Men nu tänkte jag lägga mig med min menskudde och titta på NCIS.. Jag hoppas alla är glada idag , hehe för det är jag trallaalalal! PUSS
Tumblr_m9amizhmeq1r6atojo1_500_large
från cyberbully

3:e Advent

Var på bra humör när jag vakna så bestämde mig för att överaska Ellen med frukost.. tror ni hon blir glad? Ska iallafall väcka henne nu! Ha en bra söndag lovers så hörs vi senare pusssssar till er alla!

-

 
 
 
 
 
 

mot Johanna


15 december

Hej Darlings!  Kom i alla fall hem från Ronja för ungefär en timme sedan och har badat, haft en liten skönhetsbehandling här hemma innan jag ska iväg till Johanna på tjejmiddag då jag kände att jag behövde samla lite krafter eftersom jag är sjukt trött även fast jag inte gjort något speciellt. Kanske just därför jag är trött, hehe? Nej, men ska väl börja göra mig i ordning lite smått. Ni får ha en bra kväll!

9 days left to christmas

Hej på er! igår så sov jag hos Ronja med Ellen, vi julbakade och var ute lite på kvällen.. myyys! Ligger i soffan helt utslagen med mensvärk.. Om ungefär två timmar blir det tjejmiddag med Brudarna från klassen Myyyysigt, satt ska snart duscha och fixa mig lite smått .. Vad ska ni göra denna lördag? pussss och kram btw vi gjorde ju länkbyte med tjejerna nedanför men de var ju lite respektlösa och sket i det två gånger.. pinsamt fan men men whatever!
Vill utomlands igen!

länkbyte

Checka dessa söta tjejors blogg! De bloggar om lite allt möjligt!- Klicka på bilden!

-

Hej på er! Har haft en sjukt chill dag.. Kom nyss hem och ligger med katten på magen.. Har sånn jävla mensvärk att jag håller på att dö! Men ska möta upp brudarna om ett tag och julbaka så det blir myspys! Puuuusssss! 
Tumblr_lj3cw2lqwc1qiv6hho1_500_large

Long day ..

11 dagar kvar till Julafton nudå.. Det är dags för lilla mig att sova nu eller iallafall börja göra mig redo för det.. har varit en lång dag med Lucia och ännu mera Lucia! Imorn är det skola som gäller.. Inte taggad alls men det är inte låångt kvar till ett efterlängtat lov nu! Jag hoppas att ni allihopa haft en bra dag för det har jag! Vi hörs imorn.. SOVGOTT!♥


R A N D O M

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidsfördriv

Hade lite tråkigt och såg på Tyras blogg att hon hade en Header tävling.. så slängde ihop denna! Själv är jag nöjd och tycker att den är stilren och snygg! eller vad säger ni? Kommer säkert inte vinna då det finns SÅ många som är duktigare i Photoshop än vad jag är! Men men försöka skadar ju inte?;)

Next: filmmys med mig själv


All i want for christmas is you

Då var Lucia avklarat, sköööönt! Dock så vart vårat tåg väldigt failat och jag sjöng fel på mitt solo och böla resten av showen.. haha yepp patetiskt men jag har en liten rädsla för att stå på scen ensam.. första gången på flera år! Senast så var det på julmarknaden i stockholm och jag var typ 10 år? jag sjöng en mening och gick av och grät.. Haha men åkte till Farmor sen och åt plättar och så sen åkte vi till mina trolls Lucia tåg.. Haha det var 10 minuter långt och man såg inget förutom när dom gick men dom var söta endå! Har ni sett något lucia tåg idag? pussaaar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 december

Ligger i sängen och halvsover typ, haha. Fast det är inte så konstigt då jag var uppe 6 på mogonen för att vara i skolan vid 7. Luciatåget blev som jag innan sa en liten katastrof men kul hade vi i alla fall, haha! Men det bästa av allt var att man fick gå hem efteråt så kommer förmodligen att bara chilla hemma hela dagen, sova lite typ eller vem vet kanske får ett liv och hittar på något, haha! Funderar på om jag orkar gå upp till Salem sen och checka in Moas småsyskons luciatåg, men vi får se! Aja, nu ska jag faktiskt gå och göta lite mat. Ni får ha en bra lucia! 

Sleeptime!

Då var lusselinnet strykt och jag ska bara duscha och fläta håret och sen sova! Ska vara i skolan klockan sju imorn.. kul! nej inte alls men är ledig efter kl 10 så det är väl värt det! Ska åka hem till farmor då och mysa med henne en stund innan jag drar på mina trolls lucia, ja vi hörs väl imorn nån gång.. sovgott snuttisar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

 
 
 
 
 
 
 

Interior Inspo

253186810272662979_apnhowgr_c_large
Pic_5048d6359606ee52820004c2_large
158_196810366_large
Tumblr_mdrg03f4rz1rhqtkvo1_500_large
Tumblr_m9t2ctkqiy1r6i91do1_500_large
 

Tumblr_meifdkor401rhumx1o1_500_large
Alaric♥Damon

L O V E ♥

 

12/12-12

Hej Darlings! Har hållt på att prova min tomteklänning efter skolan för att se vad jag ska ha till men det blir nog bara ett par vita strumpbyxor, enkelt och bra. Haha, det är sjukt vad vi kommer faila med vårat luciatåg, haha ingen kan typ texterna, vi är nog alla tondöva eller i alla fall så låter det hemskt när vi sjunger men det blir roligt i alla fall men borde nästan filma. Men nu ska jag ta och svara på lite kommentarar innan jag ska locka håret om jag orkar så får vi se om jag har kvar det tills imorgon, kyssar! 

Is it okay if i just lay here with you?

Hej på er darlings! Kom hem från skolan strax efter fyra men har tränat som en galning på all i want for christmas som jag ska sjunga imorn på Lucia.. höhö märkte idag när vi hade genrep att jag typ inte kunde den.. haha! Men den sitter nog helt nu.. ska gå igenom den ett par gånger till.. Börjar få lite julkänslor och ja det är ju supermysigt! Har också kommit på att jag måste köpa julklappar snart!! bråttoooom ju! Jag måste även skriva en önskelista själv också men problemet är att jag inte vet alls vad jag vill ha förutom pengar och det är ju sjukt tråkigt! Nån som har tips på vad man kan önska sig? Haha men ska läsa lite bloggar och titta på Lucia häftet. lateeeero:*
Saknar Öland soooom fan


Update from my weheartit - ellengohlin


Zara Larsson - Uncover

Såg den här på någons blogg och fick seriöst rysningar, hon är så sjukt duktig!

-

Hej på er! Mår piss men imorn så ska jag vara värsta duktiga tjejen och gå till skolan endå! Lol hade det inte vart så att vi haft Lucia träning som då ingår i mitt musikbetyg så hade jag troligen skitit i att gå imorn menmen.. Har legat i soffan typ hela dagen och tittat på serier och även långduschat.. det är najs! Kikar med min bebi Johanniii och ska typ gå upp och fixa varmsaft nu eller nått.. Måste lyssna på all i want for christmas också så att jag kan texten!Jesus christ jag är en upptagen b-rud som åka nånstans och plocka häst (frukt som inte finns) helst i Thailand! Nån som kan bjuda med mig dit? så att jag kan få leva min dröm : PLOCKA HÄSTAR!♥♥♥♥♥ Ring mig då på 0765****** eller kontakta oss på [email protected]. Nås även på kik 970110.  ha det bra så hörs vi puss och häst heido♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Jag blir ledsen i hjärtat av det här.. De här människor som tror att hästar är något slags djur som finns behöver riktig hjälp.. Någon som vet var jag kan skänka pengar? Jag har själv vart en hästtjej och vet precis vad alla hästälskare gör i stallen och ja det är riktigt tragisk.. så glad att jag tog mig ur det och insåg att hästar är en frukt som inte finns. Ifall du är en hästbeliever så är du välkommen att maila oss på [email protected].. Jag vill hjälpa er!  

-

 
 
 
 
 
 
 
 

-

 
 
 
 

Hakuna Matata - The lion king

 

11 december

Godmorgon allihopa! Nej, vänta det är ta mig fan igen god morgon då jag inte sovit en blud inatt, lyckades säkert sova max en halvtimme och jag kan fortfarande inte sova då jag försökt sen 8 imorse, ursh hatar att vara förkyld. Haha, ni skulle allt ta och se mig nu, ligger med två täcken på mig + mjukis byxor och en tjocktröja på mig och påsar under ögonen som går ända ner till fötterna, okej jag ska inte ta och överdiriva till knäna går dom! Haha, fan va både jag och Moa gnäller. Vi har till och med ynkat oss lite med varandra över kik, men det är på rikitgt jätte synd om oss! Aja, hoppas att vi kryar på oss och så får ni ha en mycket bättre dag än vad både jag och Moa kommer att ha, pussar!
 

-

åh nu tänker ni säkert.. Åh titta hon har har gjort te, Gud så gott .. jag ska fanimej också göra mig en kopp te! Well i'm sorry to disapoint you.. men jag hatar te och dricker varm saft! Haha yep skulle vilja vara en te drickare dock då jag har en fetisch för fina stora koppar.. haha! Jag får väl hoppas på att jag börjar gilla te när jag mognat ;) haha just kidding jag är så mogen man kan bli.. Nej men vakna nyss och är as trött! Lyckades sova en halvtimme, yay! Resten av natten har jag snytit mig och vridit och vänt på mig och mått skit, men det är lovely! Men ska titta på film nu eller nått så hörs vi, pusssen!

våfflor

Ni vet när man är sjuk och ingenting smakar gott förutom 1 sak som man verkligen är sugen på? Haha, det kanske bara är jag som är sån? Jag minns när jag var svin förskyld för några år sedan och det ända jag åt var kanelbullar, sjukt jag vet! Denna gång var det våfflor och när man har världens bästa mamma så fixar hon såklart det åt mig, fy fan va gott säger jag bara! 

siiiiick

Hej på er! kom hem från skolan klockan tre.. pappa hämtade mig för att jag mår dåligt.. är typ febrig! Har legat och tittat på NCIS och ska snart sätta på ett till avsnitt! Är supertrött och ja uppdaterar när jag mår bättre! pussss!
155450_343368339094022_73728491_n_large

10 december

Hej Darlings! Ligger helt utslagen i sängen med en kopp té i handen. Dagen har varit extremt jobbig då jag haft sjukt ont i halsen, trött och bara kännt mig hängig. Det är i alla fall skönt att vi inte har några läxor i veckan eller nästa vecka för den delen så nu kan jag tar det lungt och sova ut, hehe eller åtrminstånde vila då det känns som om mina ögon snart kommer att stängas igen! Aja, ska väl ta och sätta igång en film och mys ner mig, STANDARD! Hur har eran dag varit btw? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OMG


sadness is all i know

Tumblr_mdq310xmp81rpm7vco1_500_large
 
 

i'm sorry..

Just nu ligger jag i sängen och mår väl lite sissodär om jag ska vara ärlig. Jag har ont i halsen, känner mig allmänt hängig och har väl lite ångest från igår då jag gjorde en rikitgt dum sak. Kvällen igår var ju helt awsome om man bort räknar det där dumma jag gjorde. Det var ärligt folk hemma hos Ebba igår och vi hade bara allmänt kul! Sedan idag vaknade jag upp hemma hos mig med Moa och Ronja och vi alla var sugna på pizza så vi drog och käkade pizza. Efter det hamnade jag hos Ronja och vi kollade på Pelle Svanslös och bara chillade. Aja, nu ska jag sätta mig framför TV:n och kolla på solsidan, pussar!

good times , good people

 

Bjuder på en bild från gårdagen, Tog en massa bilder igår men haha dom kan jag visa nån annan gång!
Igår så hann jag aldrig blogga! Försov mig typ.. drog iallafall till Stockholm och träffade Ronja & Ellen och vi åkte på öppethus på International IT college of sweden.. Det var tyvärr inget för mig! Vi åkte iallafall in till stan efter det och käkade. sedan så mötte vi upp våran vän Ebba och hon och jag fortsatte mot slussen och var där en stund! Vi åkte hem runt sju till Ebba och började fixa iordning lite och sen så kom Ronja och Ellen och ja efter det kom det lite härliga folk och vi hade en helt awesome kväll! Haha men kom iallafall hem för två timmar sen efter att ha massa problem med tåg och skit men men har ätit fondue nu så är glaaad igen! Hehe rörigt inlägg men whatever för nu ska jag adventsfika med familjen framför brasan och sen blire solsidan! pusssar!♥

 

mot stan

Nu drar med ner till stationen och sedan in mot stan. Ni får ha en underbar lördag i det härliga vädret, puss på rumpestumpen!

Goodmorning Darlings!

Har precis fått i mig lite frukost och ska strax börja göra mig i ordning då jag ska åka till stan vid 11 med Ronja för att möta upp Moa eftersom vi ska gå på ett till gymnasium som har öppet hus! Sedan ska vi väl julshoppa lite då jag ska köpa julklappar till mina kusiner och föräldrar och lite annat smått och gått. Ska nog börja göra mig i ordning nu för annars kommer jag inte hinna, haha. Kyssar!
Bjuder på en rikitgt gammal bild!

this..


-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dewide

Den här killen är så sjukt skön, han gör fan mina dagar då jag följer han på twitter. Så jag rekomenderar er att både följa honom på twitter och sedan kolla in hans videos!

7 december 2012

Hejsan darlings! Kunde inte komma in på blogg.se appen av någon konstig anledning och har inte varit hemma så har helt enkelt inte kunnat blogga förens, någon mer som har haft problem med den? Aja, i alla fall kom precis hem från Ebba där jag har varit tillsammans med henne och Ronja. Vi har väl inte gjort något speciellt ikväll förutom att planera lite inför morgon dagen! Och sen får vi ju inte glömma det berömda pepparkaksbaket ala Ellen och Ronja. Haha, jag är så sjukt dålig på att lägga pepperkakorna på plåten utan att dem gick sönder men coola blev dem i alla fall, en gubbe utan huvud hit och en gris utan ben dit! Men ska mysa ner mig i sängen med min katt(menskudde, som jag bara har för att den är otroligt mysig) och sätta på en bra film eller bara somna direkt eftersom jag är så sjukt trött, pussar! 
Om ni inte ser vad det är på de två sista bilderna så är det Ronjas fågel som sitter på mitt huvud och en gubbe som håller i sitt huvud! 
 

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. - Nalle Puh

Är inte min pyjamas för fin? Haha nalle puh i ära! Har umgåtts med familjen hela kvällen, underbart! Vi har ätit fett god middag och tittat på X-factor.. Vem tror ni vinner Awa eller Benny? Jag har faktiskt ingen aning men tror mest på Awa faktiskt! Ska lyssna på musik nu lite och sen så om en stund är pausen slut!  Pusssseeeen!♥

- you are my angel -


So shine bright

Hej! Hur mår ni? sjäälv är det okej! Siitter i mitt rum och dricker kaffe lite random sådär men har vart sugen hela dagen! Haha men skolan var väl helt okej, inte så jobbigt.. fick dock skäll av alla lärare för att vi skolka igår, men pallar inte bry mig faktiskt! Ska dunka Rihanna nu och fixa lite med min garderob här då jag inte ens packat upp alla kläder sen vi flytta hit.. haha men hoppas alla haft en bra dag iallafall :D
 
Sjukt bra! drooooogar sönder!

20:23

Hej på er! Kom hem föör över en timme sen men käkade först och fikade lite med familjen! myspys ju , höh.. Var ju som sagt på öppethus med Ellen och det var väl en bra skolan, blir dock nog inte mitt första val! Sen missade jag tåget men hade jävligt tur för fem minuter senare kom ett försenat tåg som skulle till Etuna så jag slapp vänta i en timme! Var ju som sagt jävligt osmart så jag glömde min dataladdare hos mamma så min data kommer dö om en liten stund men ska läsa lite bloggar nu och sen titta på tv eller nått innan jag hoppar i säng, haha ja men vi hörs imorn efter skolan!
Saknar dig skruttan! 

20:23

Hej på er! Kom hem föör över en timme sen men käkade först och fikade lite med familjen! myspys ju , höh.. Var ju som sagt på öppethus med Ellen och det var väl en bra skolan, blir dock nog inte mitt första val! Sen missade jag tåget men hade jävligt tur för fem minuter senare kom ett försenat tåg som skulle till Etuna så jag slapp vänta i en timme! Var ju som sagt jävligt osmart så jag glömde min dataladdare hos mamma så min data kommer dö om en liten stund men ska läsa lite bloggar nu och sen titta på tv eller nått innan jag hoppar i säng, haha ja men vi hörs imorn efter skolan!♥
Saknar dig skruttan! 

6 december

Hej darling! Jag och Moa stack ju som sagt till mediagymnasiumets öppna hus och jag gillade verkligen den skolan då dom andra jag varit haft en del nackdelar och inte riktigt kännts bra men den ända nackdelen jag kommer på till den här skolan är att den ligger lite längre bort än andra skolor. Men vad gör det igentligen om jag fick en bra känsla av skolan? Vi får väl se, ska fortfarande gå på mer öppna hus men i nu läget lutar det åt mediagymnasiumet. Ska fortsätta att plugga engelska även fast jag inte alls har någon lust med det, det ska bli så sjukt skönt med jullov snart! Hoppas ni haft en bra dag, puss så länge! 
Bjuder på en fin bild på mig och min kusin♥

badasses

Hey babes! Sitter hemma hos Ellen och busar, höhö vi har inte varit i skolan idag.. men vi pallade inte gå på den hära jävla alla aktivitetsdagen så det var skönt.. vi har lagat mat och Ellen duschar nu och sen ska vi åka på öppethus på mediagymnasiet.. gött! Men ska börja fixa mig nu så hörs vi kanske ikväll ifall min data inte dör.. har nämnligen glömt laddarn hos mamma och ska till pappa ikväll men nu sitter jag vid Ellens data såååå men aja! btw anledningen till att vi inte blogga så bra igår var för att Ellen var på öppet hus på Sankt Eriks och sen så bråkade jag med min mamma så pallade inte och idag blir det lite halvdant också men vi ska försöka fixa en video till er nästa vecka då vi är läxfria :D men vi hörs puuuuuusssss!
 

21.08

 
Hej sötisar! Kom precis hem från gymnasiet där det var öppet hus och eftersom det är kaos tog det både längre tid att komma in till stan och även hem så därför kom jag hem nu. Gymnasiumet verkade för övrigt super bra då dem hade ungefär samma utrustning dom har på svt. Jag är som sagt intresserad av sam inriktning media. Men vi får se vilket gymnasium det blir efter jag gått till alla öppna hus. Nog om skolor. Hur har eran dag varit? Min har varit ganska seg och jag har inte alls varit på rätt humör idag men jag tror att det är vädrets fel då det varit snöstorm hela dagen. Aja, ska nu ska jag försöka plugga lite engelska men eftersom jag är så trött tror jag inte det blir av idag, hehe. Pussar! 
Arkivbild..

I'll try

Tumblr_meilwjfgsv1r4p24ko1_500_large
 

i'm to cool for school

164170348886779293_wakxddsx_c_large
Sitter i skolan och har Fysik lektion, hahah men vi gör ingenting, har suttit framför weheartit och läst bloggar istället för att söka på wikipedia om information.. sjukt skönt att slippa jobba!Men vi ska ha SO sen och sen hem! ♥ Vädret gör mig illa mående men bloggar senare babes.. loooove!

5 december

Hej darlings! Just nu sitter jag skolan och har fysik eller igentligen har vi inte lektion då han bara gav oss datorer och sa åt oss att leta upp något men jag tror inte det är någon av oss som gör det, haha! Efter skolan drar jag till stan för att möta upp min far och gå på ännu ett gymnasium som har öppet hus idag. Om jag ens lyckas ta mig in till stan med tåg med tanke på att det typ är snöstorm ute men om jag dör vill jag bara säga att jag älskar er al.. Haha, nej jag driver! Men nu ska jag väl ta och göra den där uppgiften. Ni får ha en bra dag i snöstormen, pussar!

sweet dreams

Sleepingwhitkitten_large
Skulle ju som sagt plugga idag, tror ni att jag har gjort det? nej det har jag inte gjort. Satte mig vid bordet och började sjunga istället, kändes viktigare att träna på lucia istället för spanska provet imorn.. mina prioteringar är ju inte sådär super bra om man säger så. höhö dock så ingår ju Lucia i mitt musikbetyg så okej så illa var det inte! Nog om skolan.. haha ska hoppa i säng nu och imorn så ska jag till doktorn på morgonen så slipper första lektionen fast hade hellre varit där, på riktigt jag HATAR att gå till doktorn, sjukhus skrämmer skiten ur mig. Hoppas ni allihopa haft en bra tisdag så ses vi imorn efter skolan, pussss och godnatt på er!♥

-

229754018461957860_n3mfn9t5_c_large

RIP Junior

Såg den här videon på Kenzas blogg och blev full i tårar. Det är hemskt att en såndan här sjukdom ens finns, ursh! Man önskar verkligen inte till någon, inte ens till någon man inte känner. Det svider verkligen i hjärtat då det finns alltför många som dör p.g.a den här sjukdommen. Jag hoppas att folk skänker pengar till den här fonden Junior skapade innan han avled både för att hedra honom men även för att faktiskt förhindra så att andra ska behöva dö, ni kan skänka pengar HÄR eller göra som jag och smsa BESEGRA 6715 till 72988 då du skänker 50kr!  

nytt i garderoben + mobil''skal''

 Jeans från Gina 499:- 
 
Mobil''skal'' bikbok 59:-
 
Linne bikbok 199:-
 
Tjocktröja bikbok 299:-(?)
 
Sedan köpte jag ett par svarta dr demin jeans med lite hörge midja men dem fick jag ingen bild på! 
 

pluggelipluggplugg

Hejsan darlings! Snabbstädade mitt rum när jag kom hem från skolan då jag nästan fick panik för att det var så stökigt sen orkade jag inte riktigt sätta mig och plugga heller så då städade jag? Aja, jag får sånna där knäppa ryck ibland. Men nu ska jag i alla fall sätta igång och plugga spanska (mitt favoritämne) och engelska då jag har prov i det den här veckan, sista proven för året, YIPPIYEEEEEY! Fast nu måste jag sätta igång och plugga, hörs sen älsklingar. Puuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssss! 
Juste tar kort på det jag köpte i helgen sen om min systemkamera får för sig att börja fungera igen! 

Sometimes you miss the memories. Not the person

Tumblr_lt6lfsraiy1qawb8zo1_250_largeTumblr_lt6lfsraiy1qawb8zo1_250_large
Tumblr_meh7wthgll1rupl5ko1_500_large
834540-11-1352816033277_large
Tumblr_meh1l7yzmb1rxmf02o1_500_large
Tumblr_mef3wcuiec1rhf55go1_500_large
261483_10151157068164327_183041652_n_large

NO ME GUSTA

Kom nyligen hem från skolan och insåg att jag bara varit i skolan 5 timmar idag och inte gjort ett skit på 3 av 4 lektioner.. skööönt! Men ja det blir lätt så när man är trött och ointresserad eller vad säger ni? eftermiddan ska ägnas till spanska plugg, Yay favoritspråket.. höhö not! Men jag måste höja mig nu.. är fett rädd för att jag inte ska komma in på gymnasiet :( panik?!!?! Men först ska jag äta något och titta på nån serie.. pusssss!
Åh saknar mina hjärtan! om 2 dagar ses vi äntligen!!

4 december

Godmorgon på er! Vi har sovmorgon till 10.10 varannan tisdag så idag har jag sovmorgon vilket är otroligt skönt dessutom när pappa är hemma och kan köra mig till skolan, haha latmask over here! Nej men ska väl fixa mig det sista eller bara ligga i sängen och chilla beroende på om jag orkar fixa mig, hehe! Ni får alla ha en bra tisdag, pussar!


-


my love♥

 
 
 
Skulle kunna lägga ut många fler låtar eftersom allt denna människa gör är grymt! Han är så sjukt jävla duktug att man nästan bara vill att alla andra artister ska slänga sig i väggen, nej men han är verkligen grym! 

 
 
 
 
 
 
 
 

.

 
Tumblr_m4drhagccw1qb75bdo1_500_large
Tumblr_mavhojfygh1qfy75no1_400_large
äckligt, fast näääää jag vill också ha pojkvän?!?!?!? I will die single

3 december

 
Som ni kanske förstod i förra inlägget har jag varit hemma idag. Hade mensvärk när jag vaknade och det ville inte gå över och med tanke på att jag inte alls åt mycket igår fick jag vara hemma idag så jag har mest sovit idag faktiskt och kollat film, inte speciellt intressant men, men sånt är livet när man är lite haft krasslig. Dock mår jag hyffsat bra nu. Aja, hoppas ni alla haft en trevlig måndag eller så trevlig en måndag kan bli, puss på er! 
 

fuck mondays

Hej på er! Kom nyss hem från skolan, pissfittdag. Började med att jag försov mig och sen vart det pyttepanna till lunch vilket jag aldrig tänker äta igen eftersom att jag blev sjuk förra veckan efter jag ätit det .. sen så har bara livet sugit och det har varit en sån dag då jag bara vill ligga i sängen och gråta för att jag inte har något liv hahaah patetiskt jag vet.. Ja en typisk måndag.. everything suuuuucks on mondays.. Men nuuuuu tänkte jag titta på lite avsnitt av NCIS och vara allmänt lat, pusseeen♥
yepp vi är fett söta på spanskan

Goodmorning sweethearts!


just the way you are

1131105-10-1338916039134_large
F4e3d44b416a89ee52c170386bc9ac30_large
Tumblr_lfy4v0ytlq1qbejg7o1_500_large
Tumblr_m9r4x9bpqa1r78j1wo1_500_large
Tumblr_mak483dfzs1rtnhh8o1_500_large
Tumblr_mdqulskxkc1qhpmipo1_500_large

My bed understands me

Dax att sova nu.. imorn är det ny vecka och nya tag! puss och godnatt!

21.24

Eftersom mensvärken tagit ganska hårt på mig idag är jag helt slut så jag ska faktiskt ta och bädda ner mig i sängen och sätta i hörlurarna och somna in till James Arthur, låter härligt va? Så godnatt på er sötisar!

Fucking queen

 
Denna kvinna slutar ju aldrig förvåna mig, så jävla bra hela albumet och hon är förjävla snygg!
 

Tittade nyss på solsidan med familjen, haha grymt avsnitt idag! Tänkte fixa naglarna nu och sen titta på någon film innan jag hoppar i säng! Någon som sett den hära nya filmen TED? är den värd att se? pusssaaar!♥

-

 
 
 
 
 

2:a december

Hej lovers! Kom precis ut ur duschen och mår betydligt bättre än innan idag. Hann till och med bli så bra att jag orkade med en sväng till skärholmen för att titta på nya jeans till mig som tur var(vilket jag aldrig har med jeans) hittade jag två par, fick till även med mig en tjocktröja, ett linne och ett iphone skal! Jag kan visa imorgon eller något när jag har lite mer ork, hehe. Men ska sätta på ett gossip girl avsnitt och mysa ner mig i sängen tills solsidan börjar, puss på er! 
Glad första advent, btw!

Good sunday

 Kom nyligen hem från att ha fikat med Johanna, det var super mysigt! Vi satte oss på kaffestugan och snackade i över två timmar om allt och inget.. kom som sagt nyss hem och har bytt om till myskläder då det var askallt ute! Men ska lyssna på musik nu och sedan blir det middag med familjen! Hur har eran dag varit? puss!

mens kan seriöst gå och DÖ

Hej alla fina! Hoppas ni mår betydligt bättre än vad jag gör just nu. Skulle vara duktig och träna med Ronja idag även fast jag hade lite smått mensvärk men så blev det bara värre när jag satte igång och trände av någon konstig anledning. Fick seriöst en nära döden upplevelse där, jag trodde på rikitgt att jag skulle dö. Mamma fick i alla fall komma och hämta mig och som om min jävla mensvärk inte var jobbig, sydde jag också utav alla smärta! Ursh, har aldirg i hela mitt liv varit med om något sånt. Kommer ganska högt upp på listan utav det värsta jag varit med om under hela mitt liv, det kommer nog till och med på 1:a plats! Ska försöka få i mig något litet eftersom jag har en tom mage, kyssar!
 
 
 
 
 
 
 

TIME TO GO OUT IN THE COLD;

Haha söt va? mupp↑.. Har fixat mig nu och ska närsomhelst kila ner till bussen och träffa Johanna, känns som en mer än okej söndag! Eller vad säger ni? ha en bra dag babes så hörs vi om ett par timmar!♥

första advent

Godmorgon lovers! Första advent idag .. tiden går fort! Vaknade nyss av ett sms från min fina vän Johanna! Vi ska träffas idag och ta en fika.. fett mysigt! Sitter just nu och väntar på duschen.. satt ska duscha och sen fixa mig lite och sen åka ner till Rönninge! Men det verkar som att duschen blev ledig nu så att ska springa in i duschen nu så hörs vi snart.. pusssen!
 
Hate-sexy-style-t-shirt-favim.com-354317_large
 

00:27

Strax efter att jag och min syster bakat klart så lagade vi middag till oss, hamburgare och pommes blev det .. mums! Sen kom mamma hem och en stund senare så åkte vi till hallen och tittade på storebrors match, bästabrorn! Men träffade Ronja & Ellen där så dom satt med mig och tittade sen gick vi ut en stund men jag gick hem runt halvelva och hamnade framför datan som vanligt..  men ska iallafall typ ladda ner någon film nu, fett badass att ladda ner jööö. lol just kidding eller?.. haha  nej men hoppas ni har haft en bra lördag för det har jag haft iallafall! 10000000 PUSSAR!♥
arkivbild

 

-

en fin kruka vi har här hemma, looove it!♥

17.33

Hola mis amigos! Dagen har spenderats med Ronja i en ishall. Vi kollade ju som sagt på när hennes bror spelade ishockey, dom vann som tur va! Just nu chillar vi hemma hos mig men vi ska snart dra till Ronja och äta middag där men sen drar vi förmodligen ut eller bara chillar hos Ronja under kvällen, sover även där inatt! Ni får ha en underbar lördag, pussar! 


you saw me on the television

 
En av favoriterna från Rihannas nya album

Coolkids can't die

Tumblr_lrx60gmjda1qkvd1ho1_500_large
 
Tumblr_macex2uvnj1rfoe1yo1_500_large'
Tumblr_mct76cpdtl1rdvh2lo1_400_large
Tumblr_mc1z25e4jj1ra4u9mo1_500_large
Tumblr_me27rwye7f1qmbt9lo1_500_large
603885_390827164335466_1588930676_n_large
 

Bakar med syster;

Det ska bli cupcakes.. just nu väntar vi på frostingen som ska stelna lite, Allt bra med er? puss♥

update from instagram

''Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself'' 

December please be kind

Godmorgon lovers! Vaknade för en timme sen och åt lite frulle med familjen! Mår mycket bättre nu som tur är! 1 december idag vilket betydde fram med julpyntet för min familjs del, haha men jag har bara denna kula i mitt rum.. Asså tycker inte att julafton är så märkvärdigt igentligen..  Asså det är ju supermysigt och kul med klapparna och att man får umgås med släkten osv men resten är bara överskattat tycker jag! Är inte världens största snööfan heller men det är fint att titta på iallafall och snö på julafton är väl ett måste, hhaha! Dagens planer är ju bara att stanna hemma och städa eftersom att jag fortfarande fram tills klockan tre inatt är sjuk, höhö men det är härligt.. är ganska slutkörd från skolan.. var sjuk förra veckan också och kom lite efter då satt har stressat som fan för att komma ikapp allt denna vecka och har dessutom haft sånguppvisning satt ja det är skööönt att chilla! Men hoppas att ni får en bra lördag för det ska jag ha.. pussss!

first december

Godmorgon! Tänkt att det bara är 24 dagar kvar till julafton och 21 dagar kvar till jullov, wooopwooop. Nu får man bara hoppas på att snön håller i sig så att det blir en snöig jul eftersom det nästan är ett måste för mig när det är julafton! Idag är planerna att följa med Ronja och kolla på hennes brors hockeymatch vid 2-tiden sedan vet jag inte rikitgt vad vi ska hitta på men vi kommer nog på något! Vad är era planer för idag?